Eriksen maakt debuut

RobertoStrife, 03-03-2010 om 22:06, 1502 views, Voetbalzone.nl |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Christian Eriksen heeft zijn debuut gemaakt voor Denemarken. De talentvolle middenvelder van Ajax werd door bondscoach Morten Olsen na een uur spelen binnen de lijnen gebracht voor Daniel Jensen. Het deed de opponent van Oranje op het aankomende WK weinig goed, want het treffen in Wenen ging ondanks een doelpunt van Nicklas Bendtner met 2-1 verloren.

De thuisploeg startte het meest voortvarend aan het duel en nam al na twaalf minuten een voorsprong. Franz Schiemer haalde kiezelhard uit en passeerde zo doelman Thomas Sorensen, die geen antwoord had op de dreun van de verdediger van Red Bull Salzburg. Vijf minuten later mikte Bendtner met zijn hoofd echter al de gelijkmaker tegen de netten.

Nog voor rust besliste Roman Wallner, momenteel topscorer van de Oostenrijkse Bundesliga, het treffen door eveneens met zijn hoofd af te ronden. Utrechter Michael Silberbauer en oud-Ajacied Michael Krohn-Dehli maakten allebei de volledige negentig minuten vol. Dennis Rommedahl werd na één helft vervangen.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TyfosieAjax11
ja indd dat word net zo dom als met huntelaar die hadden ze ook nog lang niet mogen laten gaan!
0 0
zlatan505
huntelaar is harstikke lang gebleven. daar werd al sinds zomer aan getrokken, maar die bleef tot begin 2009.
0 0
afca114
Het gaat nu wel erg snel met hem. Het is te hopen dat ie zijn kop erbij houdt en zich realiseert dat hij het beste 5 jaar kan bijtekenen bij ons om zich te ontwikkelen. Heb er een hard hoofd in, heel Europa zit achter hem aan.
0 0
mr1060
Idd ik zit ook zo te denken, ik denk dat we dit jaar nog mogen genieten van hem en dat het dan ook helaas is afgelopen.
0 0
lexAFCA
jongens ik zalSnor even citeren: 'Eriksen kan daar 5 tot 10x zo veel verdien' Nou hier blijkt maar weer uit de Snor er geen verstand van heeft, want Stel ajax geeft hem 1,3 miljoen salaris, dat wil dus zeggen dat hij tussen de 6,5 miljoen en 13 miljoen zou verdienen... Hahaah moest wel weer even lachen toen ik dat gisteren hoorde!
0 0
URBYEMANUELSON
ja en hij kon een jaar geleden ook naar barca hoezo hij dan niet gegaan zijn?
0 0
theAFCAboy
volle bak verlengen
0 0
paulis
verlengennnnnnn
0 0
ArieB
ik hoop echt dat hij zijn contract gaat verlengen en zich niet laat verleiden door buitenlandse topclubs. wees verstandig en kies voor de speeltijd, dan komen de topclubs vanzelf wel weer terug!
0 0
MitchelP
doet Rommedahl ook mee?
0 0
Benji
Alleen 1e helft, was erg matig
0 0
koenfleer
dit is geweldig, en ik weet zeker dat ajax hier nog veel plezier aan gaan beleven!
0 0
4everAJAXbol
als hij nog blijft ja, ik vind dit niet geweldig. dan gaat hij ook mee naar het WK speelt natuurlijk een geweldig toernooi en is hij alweer weg.
0 0
thombas
ik denk dat Eriksen wel slim genoeg is om te zien dat als hij nu vertrekt er een mindere ontwikkeling gaat plaast vinden omdat hij dan minder speeltijd krijgt in het A-team van die 'grote' club.
0 0
Eriksen10
Niet normaal dat het zo snel met deze jongen gaat!
Maar wel verdiend! Een fantastische voetballer...

Off: ajacieden doen het goed zeg!
0 0
Benji
Tegenstander is Oostenrijk
0 0
afca1985
Geweldig voor je Chris en dat er nog een hoop interlands mogen volgen
0 0
TonkieAFCA
netjes! hij gaat groot worden!
0 0