Ajax wil Pantelic twee jaar geven

sjoerd, 15-12-2009 om 08:05, 1269 views, Sportweek |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marko Pantelic heeft de hoop op een langdurig contract bij Ajax niet opgegeven. De Servische aanvaller heeft zijn draai gevonden in Amsterdam en liet onlangs weten wel voor vier jaar te willen bijtekenen, maar de clubleiding vindt dit wel erg lang. “Ik blijf hopen op een mooi contract”, zegt Pantelic in Sportweek.De aanvalsleider van de Amsterdammers beschikt over een aflopend contract en heeft de intentie om deze verbintenis open te breken. Ajax wil echter niet verder gaan dan een verlenging van twee jaar. “Het ligt bij mijn managers,” zegt Pantelic. “Daar betaal ik ze voor. Om over mijn toekomst te praten. Ik kan alleen maar zeggen dat Ajax de eerste club is waarmee ik praat.”De 31-jarige Pantelic, dit seizoen goed voor zes doelpunten in elf competitiewedstrijden, ziet Ajax stapjes maken. De spits roept zijn ploeg enkel op om zakelijker te worden. “We moeten soms nog wat Duitser worden,” vindt hij. “Gewoon geduld tonen en onze kansen benutten.” (tekst: Voetbalzone.nl)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Jari1996
Proberen te houden deze man... Castillion volgend jaar sowieso naar het eerste overhalen en wellicht al in de winterstop... doorsaneren, overbodige grootverdieners eruit en proberen volgend jaar een routinier terug te halen... Van Nistelrooy zal wel naar die lampjes gaan, maar ik denk dan meer aan een AJAX waardige speler... Seedorf heeft nog een zwak voor zijn club evenals Davids dat toen had. Dat Davids wegging vanwege Marco en ook niet 1 keer een gesprek gehad heeft vond ik schandalig. Ouwe helden dien je te koesteren! Seedorf en zijn routine hebben we nodig komend seizoen. Jol doe je best!
0 0
pwie
Naar dit jaar de jeugd eens een kans geven.

Bodul misschien denk het zelf niet misschien casstalion en anders die koriaan?

Vind casstation wel bij ajax passen
0 0
bodulfan
Pantelic gewoon laten gaan aan het einde van het seizoen en dan de jeugd de kans geven, teveel spelers in de selectie met een te hoge salaris, geef de jeugd een kans.
0 0
Robin1992
2 jaar is wat mij betreft een prima optie! zou ik blij mee zijn :)
0 0
Pannekoek020
2 jaar perfect. Na die 2 jaar wordt hij te oud vrees ik. En momenteel is hij balvast en als aanspeelpunt belangrijk, wat overigens ten koste gaat van Suarez, want die is in de punt veel gevaarlijker dan op de vleugel, en dat zie ik ook als reden dat hij minder scoort dan de eerste paar duels.
0 0
leonardo1
gewoon doen..hij komt egt wel
0 0
linksback
Goede zaak. Hij is een slimme speler, waar Ajax er niet al te veel van heeft. De meest hebben geen tactisch inzicht en ervaring. Pantelic is daarom complementair en verlenging is absolute noodzaak!
0 0
nimrodi
Niet doen Ajax! Hij is te duur, waarom zouden we nu ons blauw gaan betalen aan zijn salaris als volgend jaar Bodul op zijn plek kan spelen.
0 0
AFCA19
wat duitser worden? als hij die open kans er tegen utrecht erin had gelegd dan waren we allang een stapje verder...maar verder mag zn contract wel verlengd worden..Je kunt pantelic prima in de spits laten staan en dan achter marko een jonkie neerzetten als stand in.
0 0
V12
Niet doen. Zo goed is hij niet en beter wordt hij niet meer hij wordt alleen maar minder vanwege zijn leeftijd. Bovendien staat hij straks jonge spelers in de weg. We zouden de jeugd toch een kans geven en iets aan ons salarishuis doen? Dan moet je geen contract geven aan een 31 jarige spits die zichzelf niet kan onderscheiden van de rest. Suarez gaat straks weg en dan denkt hij dat hij de vedette is en volgen de problemen vanzelf dan ben je lekker met een tweejarig contract.
0 0
breamz
2jaar precies genoeg, Maar zelf ook wat VERKOPEN in de winterstop kan je mischien zijn contract nog iets extra\'s geven goeie spits.
0 0
Balgobind
2 jaar geven absoluut een meerwaarde

Altijd aanspeelbaar
0 0
mrbig
jaar verlengen met optie voor nog een jaar.
0 0
Boulahrouzz
Mooi contract is aan het einde van het seizoen weg!

deze man is echt niet goed genoeg. geef liever de jeugd de kans plaats van deze kwal
0 0