'Pantelic wil 4 jaar bijtekenen'

sjoerd, 01-12-2009 om 23:36, 791 views, Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marko Pantelic beleeft momenteel mooie tijden. De speler scoorde afgelopen zondag driemaal in het Gelredome tegen Vitesse en werd bij aankomst in Roemenië (voor het Uefa League duel met Timisoara) toegejuicht door ruim 200 Amsterdamse supporters.„Ik vind het steeds leuker bij Ajax”, zei Marko Pantelic enthousiast tegenover de Telegraaf. „Ik wil hier nog wel vier jaar blijven.” De vraag is of Pantelic hier overdrijft. Martin Jol heeft al laten weten dat het nog de vraag is of de club aan de financiele eisen van de speler kan voldoen. Een verlenging zou de coach in ieder geval zeker zien zitten, de Servische aanvaller ligt momenteel immers voor slechts één seizoen vast bij Ajax.Dit laatste maakt de man aantrekkelijk voor clubs die een spits nodig hebben, zo zouden o.a. Hertha BSC en AS Roma de spits willen contracteren. Pantelic speelde tot op heden negen duels voor de Amsterdammers en scoorde hierin zes maal.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Meesmuijres
Sulejmani !

Sulejmani !

Sulejmani !

Sulejmani !
0 0
GregNeck
Laat hem eerst nog even 2 jaar bijtekenen. Vier jaar lijkt me een beetje te veel van het goede. Hij zit ook al tegen het einde van z\'n carrière aan te hikken. Als dat bevalt, gaat hij ook echt niet meer weg naar een Europese topclub. Dan lekker laten bijtekenen en hem z\'n carrière bij Ajax af laten maken.
0 0
linksback
Max 2 jaar op deze leeftijd.
0 0
AFCALimburg
4 jaar is wel een beetje te veel van het goede. Als fanatiek aanhanger van Duitse Bundesliga wist ik wel dat Pantelic bij Ajax toegevoegde waarde zou hebben, al begon ik op een gegeven moment ook twijfels te krijgen. Qua uiterlijk en speelstijl heeft hij wel wat weg van Batistuta, die was ook rond de 33 op zijn top dus laten we hopen bij Marko op hetzelfde!
0 0
maussoep
hij wil zkr de jackpot vangen bij ajax... En let maar op het bestuur trapt er nog in ook
0 0
theAFCAboy
Goed idee
0 0
tinusajax
verlengen en bodul laten groeien en die kan dan mooi zijn plekkie overnemen of castillion
0 0
Flerenc
Jol heeft goed aangekocht. Pantelic en De Zeeuw maken Ajax sterker. Hoe goed Atouba is, weet echter nog niemand.
0 0
L8
Jongens neem het niet te letterlijk op ;) Het is Pantelic die het ietwat cynisch zegt. Hij zegt dat hij het naar zijn zin heeft, vervolgens geeft hij meer \'kracht\' in die woorden door te zeggen dat hij nog wel 4 jaar wilt blijven!Ook vind ik het geen goede zaak om hem nu een nieuw contract aan te bieden, laat hem eerst maar een tijdje goed presteren. Ja ik ben fan van hem, maar paar goede wedstrijden geeft nog geen garantie voor de rest.Wellicht is een trainers functie ook wel wat voor hem als hij stopt, ik heb het idee dat hij jonge spelers kan motiveren en beter kan maken.
0 0
mokumpride
Hij was transfervrij, dus zo duur is die speler helemaal niet. Normaal betaal je er zeker wel transferbedrag van paar miljoen euro voor.Ik zeg verlengen met 2 jaar, dus tot de zomer van 2012 contracteren. Wordt ook echt moe van Derksen, dat hij vindt dat Ajax hoe dan ook een beleidsfout heeft gemaakt. Is toch bullshit? Pantelic heeft dan wel een duur salaris, maar kostte geen transferbedrag. Als hij je naar het kampioenschap schiet, hoe kun je dan stellen dat het alsnog een beleidsfout is? Onzin Derksen, geef je fout eens toe!
0 0
aJaxppy
Na de winterstop maar eens kijken of we kunnen beginnen met twee jaar met optie voor nog twee jaar...
0 0
rosumohan
Een jaar laten tekenen met een optie van nog een jaar.
0 0
RafaelvdVaart
Denk dat twee jaar heel mooi is om mee te beginnen. Stel dat hij dan nog van waarde is voor Ajax valt er altijd nog te praten. Hij moet niet té enthiousast worden, want hij moet vanuit Ajax\' oogpunt ook snappen dat het niet de bedoeling is om oudere spelers zolang vast te leggen.
0 0
Mokum31
Langer niet ?.....zullen we eerst beginnen met 2 ?
0 0
Nick88
gewoon vastleggen voor de komende 4jaar :)

zelfde salaris :) want daar begint ie niet over :)
0 0
leazi
ik vond hem de eerste paar wedstrijden erg slecht spelen maar nu jol hem wekelijks gewoon opsteld zie je dat die met de wedstrijd beter word.

4 jaar is inderdaad erg lang,maar als pantelic er ieder seizoen rond de 22 in legt EN andere beter laat spelen dan mag die zelfs tot zn 40e spelen, zolang hij het niveau van ajax maar aan kan.
0 0
AFCAwijzijnajax
gewoon 2 jaar met nog 2 jaar erbij als die nog goed speeld.
0 0
brullie
Wellicht is 4 jaar toch wel wat lang. 1 jaar is lang genoeg voorlopig. Kunnen na 1 jaar toch altijd nog verlengen? En om nu te zeggen dat het goed is voor een transfersom om dan maar 4 jaar te laten tekenen lijkt mij geheel overbodig gezien zijn leeftijd.
0 0
waynelove
hehe:Burnieman 89 dagen geleden door Burnieman

Pantelic is jammer genoeg geen Pranjic. Hoop dat AJAX dit goed begrijpt. Weer geen kampioen.

dit was een beetje het gemiddelde bericht zon 90 dagen geleden ;)

0 0
Noordside
Kufo is toch ook 35?
0 0
RobertoStrife
Maximaal tot drie jaar bijtekenen, hij is al 31
0 0
RobertoAjax
ik schrok al dat ze voor 4 jaar hadden verlengd terwijl 1 jaar erbij tog het maximum is hoor
0 0