Pantelic haalt uit naar critici

sjoerd, 07-11-2009 om 14:51, 2433 views, AT5 |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Ajax-spits Marko Pantelic haalt even fijntjes uit naar iedereen die de afgelopen tijd kritiek op hem heeft.De aanvaller kan tot dusver in de media en bij het Ajax-publiek op flinke kritiek rekenen. In het thuisduel met Feyenoord werd hij zelfs hier en daar uitgefloten. Na zijn doelpunt tegen Dinamo Zagreb wilde Pantelic hier nog wel iets over kwijt.'Niemand lijkt te willen horen dat ik per wedstrijd beter ga spelen. Ik hoop dat al die grote sukkels en betweters in Nederland nu eindelijk mijn spel zullen waarderen', aldus de Serviër voor de camera's van AT5. Bekijk de video.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
theAFCAboy
Marko, snoer ze maar weer de mond vanmiddag! Wij weten wel beter dan de critici, Come on Marko!
0 0
XX
Ik heb Pantelic altijd de kans gegeven en het is steeds beter aan het worden.

Maar dit interview laat wel weer een stukje van zijn werkele aard zien ipv applaus, duimpje, lachje....Laat hem nog maar lekker op zichzelf focussen en de kritiek naast zich neerleggen en goed doorgroeien, dan kan ie voor volgend seizoen (en dit seizoen al) van goede meerwaarde zijn (als ie blijft en toch geen broodvoetballer blijkt te zijn).0 0
michael28
laat me niet lachen de laatste 1.5 maand goed aan het voetballen !? sorry hoor maar als je zo slecht voetbalt en dan van je zelf gaat zeggen dat je al een tijdje goed bezig bent vind je het gek dat mensen een hekel aan hem krijgen. en voor al die lemmings hier op dat forum die zeggen hoe goed ie wel niet is ga eens een keertje echt goed naar hem kijken veel balverlies geen goede balaannames en al helemaal geen goede assists. en begin nou niet over die twee a drie incidenten waar die het wel goed deed want dat had elke middelmatige spits in dit draaiend elftal gelukt het gaat om dat extra (waarvoor die gekocht is)!
0 0
MarnixA77
Volgens mij staat dit los van elkaar...

Een speler die bij Ajax voetbalt, daar wordt altijd kritisch naar gekeken, dat komt omdat wij elke wedstrijd weer gewoon mooi voetbal willen zien en het de grootste club van Nederland is en moet blijven en daar horen geen middelmatige spelers in!!!Dat er supporters zijn die nog geen 100% vertrouwen in bepaalde spelers hebben komt puur omdat we al JAREN geen kampioen zijn geworden, omdat er elke keer weer een zgn topper werd gekocht en dat we ze allemaal een kans moesten geven...

Ajacieden wees en blijf kritisch, dat hoort bij ons cluppie.

Doe ik ook en ik zit er ook wel eens naast maar dat zegt niks over mij als Ajacied!!!
0 0
vasofiets
eindelijk weer een speler met bravoure,met pantelic worden we kampioen,tegen twente scoort hij weer
0 0
Schusha
Goed zo, hij begint inderdaad beter te spelen!
0 0
Eastwood
Een grote bek heeft hij zeker. Ik moet ook toegeven dat hij steeds beter begint te ballen. En Jol laat hem ook iedere wedstrijd staan. Wie weet waar dat nog toe leidt als hij de goals vaker gaat maken.
0 0
rafca125
vroeger waren wij arrogant en trots. deze speler mist dan misschien wel kansen maar hij straalt wel uit waar wij vroeger voor stonden geef hem nog 5 wedstrijden de kans en steun hem.\\ ik vind hem tot nu toe ook nog niet super maar wie van aankopen was dat de laatste tijd wel. daarom geef hem de kans en steun hem . WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE
0 0
MarnixA77
Gaat lekker hier...

1 ding ben ik het wel meeeens en dat is dat Meneer Pantelic gewoon moet voetballen en doelpunten maken ipv zichzelf de hemel in prijzen...daar oordelen wij supporters wel over en tot nu toe heeft hij zijn energie hard nodig om een basisplaats te veroveren... laat je benen spreken ouwe en trap er morgen tegen twente 1 in!

0 0
Quintenajax
Vind het kritiek aan Pantelic terecht maar ook onterecht.

Langzaam word het veel beter.Maar ik hoor bijvoorbeeld nooit over die Zweedse kerstboom die er in PSv niks van bakt.Wij hebben Pantelic transfervrij gehaald en hij word steeds beter!
0 0
AJAXlauwe
Pantelic deed het donderdag zeer goed ! Toch vind ik niet dat hij dit moet doen, laat je voeten spreken
0 0
javelinajax
Als hij zo doorgaat met spelen dan staan Derksen en co wel flink voor paal met hun vroege beooredeling van waardeloze speler. Ik kan me voorstellen dat het irritant is als speler om direct te worden afgeschreven na 3 wedstrijden.
0 0
bsp
ik vindt de reactie van pantelic geheel terecht!
0 0
booya4afca
Dit heeft meneer Pantelic helemaal niet nodig. Laat hem lekker met zijn voeten spreken ipv dit genozel..
0 0
RobT
Chasin, heb jij donderdag de wedstrijd niet gezien. Thuis tegen Dinamo wassie ook gewoon goed en tegen Fnerd wassie nuttig. Wellicht dat hij wat extra motivatie kreeg omdat het Kroaten waren, maar hij laat een duidelijk stijgende lijn zien. Iedereen die hier nog De Snor en bilmaatjes\' meningen overneemt dient van AS verwijderd te worden!! Amen
0 0
Chasin
Als sportman moet je je plaats zelf als beste kennen. Dit gaat niet zonder zelfkritiek. Hiermee wil ik niet zeggen dat Pantelic zichzelf de grond in moet praten, maar wanneer je alleen je positieve punten noemt en deze ook nog ik overdreven overschat, dan kom je niet vooruit in je carriere.

Mochten mensen denken dat Pantelic met zijn leeftijd niet meer hoeft te verbeteren: Deze speler is verre van Ajax-waardig, wanneer hij het werk aan zijn verbeterpunten links laat liggen, en zichzelf omhoogpraat.
0 0
theAFCAboy
Pantelic voetbalt gewoon goed. begint langzaam zijn goals etc mee te pikken. niks op aan te merken. Hij is een prima kerel.Alleen dat klapvee fluit hem uit.Kom op zeg, iedere Ajacied steun je!
0 0
Mokum31
De laatste wedstrijden is ie goed bezig !....zet door jongen en laat ze morgen ff wat zien....steunen die jongen , hij wil het laten zien bij AJAX....mijn zegen heeft hij
0 0
Bijgoochem
Mooie vent die Pantelic. Meeste voetballers tegenwoordig hebben het alleen over de belangrijke 3 punten en wat ze nog meer op de media training hebben geleerd. Deze man zegt dat Ajax weer terug moet naar de top, en dat hij daarin hoopt een belangrijke rol te gaan spelen. Dan speelt ie de eerste 2 wedstrijden slecht en gaan mensen lopen janken en fluiten...

En wat is er nou weer mis mee als hij gaat klappen voor een goed bedoede voorzet die niet aankomt??
0 0
0416ajax
Hij is het voorbeeld hoe wij moeten zijn vind ik. IK mis soms het amsterdamse mentaliteit. Hij heeft dat beetje opscheppen enzo en wij gaan winnen en wij zijn de beste! Niet denken ja wij gaan gelijkspellen nee winnen maakt niet uit tegen wie hier in de eredivisie
0 0
TimmiT
Ik vind het wel een mooie kerel. Nou nog iets vaker iets belangrijker worden en hij zet de SNOR en volgelingen mooi te kijk.
0 0
dennisindoor
Viva Pantelic. Hij werd door de meesten al afgeschreven voor hij begon. Schandalig. Ik heb geen praatjes gezien van Pantelic. Hij wilde het team helpen. Als dat praatjes zijn, dan weet ik het niet. Een speler moet vertrouwen hebben om goed te kunnen spelen, en het helpt zeker niet als supporters gaan lopen fluiten.
0 0
jvl
Zijn grootse praatjes hebben er voor gezorgd dat men zo snel kritisch is. Als hij gewoon zijn ding had gedaan en niet zo uitbundig in de media was geweest, dan was dit allemaal veel minder geweest.
0 0
PietBon
De \'\'supporters\'\' die \'m uitgefloten hebben, zagen niet hoe belangrijk hij was tegen Feyenoord. Stefan Pettersson was ook zo\'n spits die weinig scoorde maar wel anderen in de gelegenheid bracht (vraag maar aan Bergkamp en Ronald de Boer)en dat was een held voor veel Ajacieden. Geef Pantelic wat tijd. Waarom zijn wij Ajacieden toch zo ongeduldig.
0 0
michael28
Wat een idioot zeg, die kritiek was gewoon terecht, hij sppelt belabberd en gaat al zeker niet per wedstrijd beter voetballen, tenzij je zijn eerste wedstrijden als dramatisch beschouwd wat het ook was. nee elke gemiddelde spits had in dit Ajax zoals het nu speelt ook wel zijn doelpuntje gemaakt of een laatste pass (lees niet:assist) afgegeven aan de uiteindelijke doelpuntmaker. Pantelic mag van mij meteen weer weg en zijn houding al helemaal
0 0
Benjah
Pantelic heeft groot gelijk!!!
0 0
ikke
na de winterstop kan hij echt goed zijn hoor. Dan moet ie ECHT presteren en dan ga ik hem ook echt beoordelen. Maar het lijkt steeds beter te gaan en het niveau is nu redelijk van hem, maar dat is genoeg bij hem om in de basis te staan.
0 0
ajaxnieuws
hey zo praat je niet over je fans oprotten maar in de winter stop naar dat waardeloze joegeslavie
0 0
Scorp
Hij kan echt wel voetballen, en je ziet echt een stijgende lijn in zijn spel, dus tegen de voetballer Pantelic heb ik absoluut niets.

Enkel zijn ego lijkt groter dan het team. En soms lijkt het ook alsof Suarez en Pantelic elkaar in de weg lopen. Of beter gezegt elkaars ego in de weg lopen.
0 0
hans
ik wil even opmerken dat ik het belachelijk vond hoe een deel van het publiek pantelic afkraakte tegen feyenoord, echt zwak, hij speelt prima
0 0
Rolo
Ik ben die mensen zo moe die iemand uitfluiten na 2-3 mindere wedstrijden. Geef nou eens iemand een tijdje de kans. Dit was hetzelfde bij Zlatan. In het begin werd hij uitgefloten niet normaal. Een tijd later toen hij zijn draai had gevonden droeg iedereen hem op handen. Steun je spelers nu eens, ga eens achter ze staan. Wanneer je ze een slecht gevoel geeft is het alleen maar moeilijker je aan te passen. Ik ben van mening dat Pantelic heel nuttig en bruikbaar kan zijn.
0 0
Rockslide
Ik ben meer geinteresseerd in het interview zelf dan de vertaling \'sukkels\'. Wellicht heeft hij een hele andere term gebruikt. En wie de schoen past trekt hem aan lijkt mij.
0 0
RyanBabel19
http://www.at5.nl/artikelen/26622/pantelic-en-emanuelson-over-de-2-0-winstSAY OEH AH PANTELIC ; OEH AH PANTELIC!
0 0
aJaxppy
Niet meteen zo hoog van de toren blazen! Maar ik ben het wel eens met hem! Donderdag was het de beste bij ons! En hij bewijst ook maar eens dat je een speler minimaal een wedstrijd of vijftien de kans moet geven voor dat je hem affikt! ik zeg dat hij de sleutel voorin naar de titels kan worden.. heel erg nuttig een echte spits maar ook een die heel veel oog heeft voor zijn medespelers en de ruimte.. is misschien wat traag.. maar met rommeldaal en Suarez.. compenseer je dat...
0 0
gofee
meneer heeft ook een keer gescoord !!
0 0
McRib
Dit zijn precies de reacties waar die Derksen en andere Media op uit is.

Let maar op A.S. Maandag wordt dit aangehaald bij VI en Derksen lult 50% van mensen, die hun mening baseren op de mening van De tafel van VI, om dat Patelic arrogant is ezo maar die Pantelic moet zich er wel of juist niet is hoe je het bekijkt bewust van zijn dat hij nu moet scoren of een wereldwedstrijd moet spelen.

Dit is de enige manier om de monden te snoeren.

Anders is het dit seizoen niet Ajax, niet van het team, het bestuur of trainer die Ajax niet kampioen maakt,\\

maar de Media die alles en iedereen dus uiteindelijk het team gaat bereiken met want die zijn niet doof voor de geluiden, en het team gaat uiteindelijk steken laten vallen.

Ik zie het zo gebeuren dat Suarez en Pantelic een ruzie krijgen want Suarez maakt de laatste tijd vaak wegwerpgebaren als acties mislukken of hij de bal niet krijgt.

Wat dat betreft is het wel beter dat we volgend
0 0
HartvoorAjax
Merkwaardige manier om je uit te laten... \" Die grote sukkels \" bedoelt hij dus eigenlijk ook ajax supporters mee die Pantelic naar hun mening dus niet ajax waardig vinden/vonden.En gelijk heeft ie dacht ik zo
0 0
RobT
Goedzo Marko.. wij hebben winnaars nodig bij Ajax. Past niet bij ons?? Dat we een tikkeltje arrogant zijn hoeft toch niet ontkend te worden. AFCA the best!!
0 0
AFCACBS1900
wat een kapsoneslijer. Past totaal niet bij Ajax, aub verkoop hem lekker weer in de winterstop. Doe het met de jeugd niet met zon omhooggevallen eikel.
0 0
PaulAFCA
Merkwaardige manier om je uit te laten... \" Die grote sukkels \" bedoelt hij dus eigenlijk ook ajax supporters mee die Pantelic naar hun mening dus niet ajax waardig vinden/vonden.Mja...
0 0
bojansuarez
Wat zou ut toch prachtig zijn als we um morgen winnen !!

0 0
reaguurder
STEKELENBURG

VD WIEL ALDERWEIRELD VERTONGHEN EMANUELSON

ENOH DE ZEEUW GABRI

SUAREZ PANTELIC SULEJMANIsorry, mijn capslock knop is geblokkeerd
0 0
Rockslide
Bij mij werkt het als volgt: Als een speler een Ajax-shirt aantrekt steun ik hem voor 100%, maar zie wel in als hij niet goed speelt/niet goed genoeg is.Ik ga pas individueel van een speler \'houden\' als ik hem goed heb zien voetballen in het Ajax-shirt en dat geldt ook voor ex-Ajacieden. Zo zal ik Maxwell nooit vergeten, maar heb ik voor Charisteas geen care meer.
0 0
driesajax
AMEN!
0 0
vanmook
Zo denk ik ook. En zal altijd zo blijven voor me ook!

0 0
Fredschuit1
Begint idd beter te spelen maar om op zo\'n manier te reageren vind ik onnodig al getuigt het van veel zelfvertrouwen. Maar je gram halen doe je op \'t veld.
0 0
AFCA19
hij zegt wel wat ie wil en hij gaat idd beter spelen met de week, als ie die lijn doortrekt scoort ie over 2 weken iedere wedstrijd. we zullen zien en ik vind als je geen ajax supporter bent dan heb je ook niks over ajax te zeggen dus die media gasten moeten zich maar met hun eigen clubbie bemoeien. ik hoor derksen steeds zeggen tussen die 76 ajaxspelers zal vast wel een pantelic zitten nou noem hem dan? en ik weet niet waarom theo maassen gister ging doen alsof ie het beste voor heeft met ajax met zn misplaatste humor \'\'waarom haalt ajax diaby niet\'\' hoe dom kun je voetbal analyseren. Die derksen doet alsof ajax iedereen moet halen man wat haat ik die gast, hopelijk straft ajax nec af en morgen twente ik wil dan wel ff horen wat ze dan te zeggen hebben. het zal dan wel weer liggen aan twente die zn dag niet had. Als je tegen derksen zou zeggen dat je zn blad 3x niks vind zou je alle stront naar toe krijgen maar hij zit wel constant op ajax te kakken.
0 0
SuaSulejAjax
ik heb vertrouwen in je marko, zeker na je goeie optreden tegen dinamo zagreb!!
0 0
nr10
volgende jaar kan Castillon daar gewoon spelen
0 0
RobertoAjax
ik geef hem best de tijd maar dit heeft hij denk ik ook aan zichzelf te danken, grote praatjes en hij wil belangrijk zijn en een leider ik zou zeggen begin eerst eens met doelpunten maken voordat je zulke interviews geeft!
0 0
DrSnuggles
Kan weer en hele goede spits worden, alleen is die waarschijnlijk het einde v/h seizoen weer weg.Hierdoor missen potentiele spitsen hun ervaring in het 1ste.

Dario moet meer speeltijd krijgen, al is het maar telkens de laatste 20 min.
0 0
Mano
Nee markotje, want op het moment dat jij zegt dat je zo\'n fantastische speler bent moet je het ook bewijzen. En als jij dat niet doet heeft de media alle recht om jou af te kraken! Hoewel er wel een stijgende lijn in je werk zit kwam die lijn wel vanaf een laag niveau, dus we zullen \'t zien tegen twente!
0 0
AFCAMM
Go Marko
0 0
Toon meer reacties