Pantelic wil niet terug naar Hertha BSC

Ajax Showtime, 05-11-2009 om 17:49, 1075 views, Elf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Marko Pantelic werd de afgelopen weken meerdere malen door o.a. de VI in verband gebracht met een eventuele terugkeer naar Hertha BSC. De Duitse ex-club van de spits verkeert momenteel in sportieve crisis en zou Pantelic terug willen halen in de zomer of zelfs al in de winterstop.De aanvaller zelf heeft hier echter geen trek in: 'Nu speel ik voor een andere ploeg (Ajax red.). Ik heb het hoofdstuk Hertha BSC afgesloten. Nu zijn andere aan de beurt om het daar te laten zien', aldus Pantelic, die in vier seizoenen 109 maal uitkwam voor Hertha en hierin 44 doelpunten maakte. De gevallen topclub staat momenteel laatste in de Bundesliga met 4 punten uit 11 duels.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SanderAFCA
Gek he ?!! Hertha BSC staat laatste in Duidsland !! Daar wil je toch niet spelen !! Daarnaast speelt hij al bij de mooiste club van de wereld en gaat hier echt nog niet weg!!
0 0
driesajax
Kritiek hebben is zoveeel makkelijker als iemand een kans geven. Ook al ben je geen fan van hem, het is een AJAX speler en aangezien dat onze club is steun je die onvoorwaardelijk, dus ook zijn spelers!Ik kan me zo mateloos ergeren aan dat gefluit in het stadion. Wij horen met zijn allen als 1 man achter ajax te staan dus laten we dat ook doen!!

0 0
Mokum31
Complimenten....hij speelde gisteren heerlijk.

0 0
Bijgoochem
Mooi om te zien dat Pantelic z\'n doelpunt vierde met Urby en de andere spelers. Hij toonde gister maar weer eens aan dat hij een echte teamspeler is.

En zag je hoe hij baalde toen De Jong in het begin die corner net over tikte? Dat was omdat hij met het team bezig is en niet alleen met zichzelf.
0 0
joostajax
Hij speelde gisteren super...
0 0
AjaxHeerlen
Hopen dat al die anti-Pantelic gasten nu hun mond houden want hij scoort misschien niet veel maar zijn primaire taak een goed aanspeelpunt zijn en Suarez wat onlasten in de aanval doet ie gewoon goed.
0 0
SalvaRey
Mwua ik vind Pantelic nog steeds een matige speler. Charisteas had er ook wel eens een goede reeks tussen zitten. Wilt niet zeggen dat ik m daardoor uitfluit, integendeel maar laten we eerlijk wezen, Pantelic is niet de spits waar we op hebben gewacht. Cvitanich kwijnt weg op de bank, terwijl er veel meer potentie in hem zit. Hij kan ook groeien door er na een paar slechte reeksen in te blijven staan. Het is maar net hoe je het bekijkt!
0 0
Indoorajaxzoon
Ik hoop na de wedstrijd van vanavond, dat die figuren die een klote sfeer brengen in de ARENA door te fluiten als een eigen godenzoon speelt, wie van de godenzonen ook in de basis staat ophouden ermee. Je staat niet achter je team als je fluit, en als je fluit tegen Ajax kan je nog beter Pieter Vink heten want die fluit alleen tegen Ajax.

Je staat voor de volle 100% achter ze of niet!!!Dat maakt je pas een echte AJAXIED!!
0 0
theAFCAboy
Pantelic speelde prima. Hopelijk trekt hij deze lijn door. Ik heb nog altijd vertrouwen in hem. Iedere Ajacied steun je ;)Muhahuha Marko Pantelic!!
0 0
AFCALimburg
Ik vind dat iedereen wel wat reageert met de waan van de dag. Zondag vond iedereen Pantelic helemaal niks en nu moet ie weer verlengen. Gewoon het vertrouwen geven aan die jongen, ook als het wat minder is.
0 0
mr1060
Speelde lekker vandaag! Maar ik word beetje moe van de Pantelic soap!
0 0
eyongenoh2
ik snapte het zowiezo al niet, want hij wilde zijn contract daar niet verlengen en was transfervrij.. en dan wil hij nu wel terug?? :S tja vi he :p
0 0
410Roy
Held! Blijf bij ons! Verlengen aub.
0 0
Ajacied4Evah
Marko Pantelicc OHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! :D
0 0
joopajax
ik hoop dat jullie vandaag hebben gezien dat pantelic toch echt wel beter is dan cvitanich ;)

pantelic is balvaster kan kaatsen met de opkomende middenvelders en scoort ook nog

hij is misschien iets te veel bezig met het goed overkomen, maar hij komt zeker steeds beter in zijn spel.
0 0
Sazzz
Goh, wat vreemd, Hertha gaat degraderen dit seizoen... Pantelic is beter dan Cvita...
0 0
AFCAMM
1-0 Pantelic. Maar stuur hem maar gauw weg, want Suarez heeft liever Cvitanich.
0 0
ajaxnieuws
pannelikker
0 0
hoornsejood
waarom is iedereen zo negatief over pantalic, welke spits redde het wel in zijn eerste jaar....... ja ik weet wel wie maar de meeste niet...... zelfs ibracadraba was zeer slecht zijn eerste jaar..... en ik zie hem vaak mooie combinaties maken waar dan weer een goal uit voortvloeit..... hijzelf heeft pech.... lat, paal, paal, lat enz die jongen komt er wel hoor......
0 0
robson88
Goedzo Marko, laat je niet uit het veld slaan door die idioten die je na een handje vol wedstrijden al uit fluiten.
0 0
AFCAMM
Ze zouden nu Makaay willen halen..Hertha\'s begroting valt volgens mij trouwens hoger uit dan die van Ajax, dus het loon zou geen probleem moeten zijn voor Pantelic (kreeg bij Hertha ook om en nabij een milj). Hoop echter dat hij gewoon blijft en het ongelijk bewijst van alle azijnpissers.
0 0
AFCA08
zou ik ook niet doen als ik zo\'n salaris van ajax kreeg
0 0
pwie
Ikke niet
0 0
Nick023
Haha of we daar nou zo blij mee moeten zijn..
0 0