Ajacieden steunen Pantelic

sjoerd, 02-11-2009 om 08:56, 2008 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Gregory van der Wiel was na de ruime zege van Ajax op Feyenoord kritisch op de eigen aanhang. 'Dat Marko Pantelic bij elke verkeerde bal wordt uitgefloten, is tekenend voor het Ajax-publiek. Hij verzorgt drie assists. Wat moet hij nog meer doen? Ik vind dit echt rot voor hem'.Ook Urby Emanuelson brak een lans voor de Serviër. 'De kritische houding van de fans moet moeilijk zijn voor zo'n jongen. Natuurlijk zie ik ook dat hij wel eens onnodig balverlies lijdt, maar als aanspeelpunt, is Marko echt heel belangrijk voor ons. Én hij is een harde werker. Laten we niet vergeten dat hij maanden geen wedstrijd speelde, voordat hij hier kwam. Hij wordt elke dag beter'.


-


Bekijk de reactie van Pantelic na Ajax-Feyenoord (Eredivisie Live)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Caelintroy
Ik steun deze jongen wel, geduld is een schone zaak, gewoon nog ff wachten.
0 0
fan1963
Respect voor Pantelic een die er voor gaat dat wilde we toch zo graag ? In iedergeval geen mietje Ik vind hem toppie en zijn doelpunten komen nog wel let maar op. Urby heb ik al jaren hoog zitten . En laat Jol nu de trainer zijn die al het goede in deze fantastische speler naar boven brengt.
0 0
herman
ik ga hier voorlopig in mee

tevens herzie ik hierbij mijn mening t.o.v. van urby

als back absoluut niets maar ik zie in hem een nummer 10

cq aanvallende middenvelder ik vind dat hij de laatste tijd onder Jol zich prima ontwikkelt
0 0
XX
Ik heb ook vertrouwen in hem.

Je ziet dat het een goede harde werker is, positief denkt.

Dat ie kansen mist is jammer, ligt aan scherpte.

Zijn balbehandeling is goed. Snelheid en gevoel komt vanzelf weer los.Hij mist wel wat kansen, maar dat vind ik minder erg dan dat ie helemaal geen kansen krijgt. Hij staat wel op de goede plek. De afronding komt vanzelf goed!!We kunnen een goede 2e speler die scoort goed gebruiken (zeker als Luis oooit eens weg mocht gaan).
0 0
Balgobind
Fredschuit1Top reactie

Ik zeg je dat Pantelic binnen nu en 2 maanden een held isWeet je hoe lang hij bij herta niet gespeeld heeft

Ik vind het iemand met veel kwaliteitenMarko Pantelic!!
0 0
Fredschuit1
Ik irriteer me mateloos aan dat soort groepje mensen. Waarschijnlijk gaat het hierbij om het bekende zitvolk die teveel praatprogramma\'s bekijken waarbij Rene Van der gijp betrokken is en alles kwakkeloos overnemen.. Ze Steunen de eigen spelers totaal niet. Zulke spelers hebben vooral in het begin die steun en vertrouwen nodig. Hij is geen Zlatan maar kan zeer nuttig voor een team zijn.
0 0
Balgobind
MarkoMijn steun heb je!!

0 0
Lange
De mensen die eigen spelers uitfluiten, klappen ook voor goals van kakkies.Wegwezen en nooit meer terugkomen!
0 0
vasofiets
ik vind hem een aanwinst,een goed aanspeelpunt,hij kan alleen maar beter worden
0 0
MarcelAjax
Natuurlijk is hij betrokken bij het spel.. hij is fucking de centrale spits! Halloooooo.. Maar iedereen ziet toch hoe super traag hij is.. Maar ik geef toe, soms hebben voetballers tijd en vertrouwen nodig! Laten we hopen dat hij zo\'n speler is en het uiteindelijk waar gaat maken!één ding staat vast.. we hebben die kakkerlakken flink op de klote gegeven. :P
0 0
AJAXlauwe
hij scoorde niet dat was slecht, maar uitfluiten kom op ajax supporters. Hij moet gesteund worden
0 0
Sonny
Stelletje vieze gloryhunters.. die gene die gister zaten te fluiten en te kanke ren op pantelic in het stadion zijn de grootste gloryhunters ooit en die hebben niets maar dan ook NIETS bij ajax te zoeke.. Ik heb me er gister KAPOT aan lopen ergeren.. schaamde me voor mn eigen supporters..
0 0
theAFCAboy
Beoordelen na 15 wedstrijden in de basis.
0 0
MarcelAjax
Ondanks het feit dat hij misschien tijd nodig heeft, blijf ik erbij dat het spel van ajax beter is zonder hem! Hij verliest gewoon teveel ballen.. Oke, drie asists! Bravo..Ik zeg.. We geven hem nog 3 wedstrijden vertrouwen, blijft hij onder het ajax niveau spelen dan moet ook hij plaats maken..
0 0
Litmanen1983
Moet eerlijk zeggen, dat ik me gister in het stadion ook weer vaak zat te verbijten, vanwege het soms zeer zwakke spel van Pantelic! Echter feit is wel, dat ie af & toe laat zien over klasse te beschikken...Hij speelde gister zeker een ongelukkige wedstrijd (niet voor het eerst). En ik ben tot op heden nog niet zo gelukkig & onder de indruk van deze man. Ik vond de reactie van Martin Jol echter wel erg sterk gister: Jol haalde aan dat er na Kluiverd niet zoveel spitsen zijn geweest die volledig overtuigde...Het is & blijft dan ook de aller moeilijkste positie in ons elftal! AJAX is de laatste jaren een waar kerkhof voor spitsen, waar alleen Klaas-Jan Huntelaar het voor elkaar kreeg zich op korte termijn aan te passen. Zelfs topspitsen als Zlatan & ook Suarez hadden minimaal een jaar nodig om hun echte klasse te kunnen laten zien, in de moeilijke speelwijze die wij hanteren!Kortom, laten (ook gezien het gebrek aan alternatieven
0 0
Mark10
En terecht.

Geef hem de kans en steun.

Hij is een echt aanspeelpunt.
0 0
Jeff
Heerlijk! Mondjes gesnoerd! MARKO PANTELIC!!
0 0
410Roy
Dat waren al die gloryhunters op de lange zijde die floten. Belachelijk gewoon. Zuid steunt zn eigen spelers in ieder geval wél.
0 0
AjaxYahudi
Ach joh iedereen die hem hier na 1 wedstrijd al afkraakte is gewoon een ballenlikker van johan derksen en al die andere figuren in de media, die willen zelf geen mening creëren maar nemen het gewoon over van de zogenaamde \'\'kenners\'\'
0 0
tonny
ja hij bevalt me goed hij kijkt tenminste om zich heen en zorgt dat anderen kunnen scoren

0 0
ajaciedrdam
weet je hoe het komt dat ze hem uitfluiten door suarez.

als hij met zn hadden in het haar gaat staan , bij alles wat pantelic doet, dan denkt iedereen dat ie er niets van bakt. vond anita erg slecht trouwens heel erg jammer dat atouba niet een paar minuten mee kon doen.
0 0
SanderAFCA
Ik heb nog steeds vertrouwen in Pantelic. Deze jongen werkt hard en doet goed ze best om beter te worden. Was diep triest dat het grote deel van het publiek gister hem uitfloot !! Die mensen zijn verwenden mensen die zelfs fluiten als Ajax wint met 5-1 van de kakkerlakken !! Blijf dan lekker thuis voor de buis hangen en ga niet naar het stadion als je dan je ergerd aan een speler zet je toch lekker je tv uit mafkeese !!En meneertje Kinkladze jij hebt echt nog nooit een nutig bericht geschreven hier !!
0 0
RobT
Wij zijn Ajacieden, wij steunen Pantelic. Lijkt me duidelijk. Dit is geen koekebakker, mist alleen nog wat ritme en is nat. geen Suarez!! Het is geen Gabrich of Colin, maar ook die moesten gesteund worden.. Vooral de petten en sjaals zitten natuurlijk weer te fluiten. Als ik de volgende keer weer zoiets zie krijgtie een knal voor zijn kop.
0 0
elpresidente
Hoe Arrogant Pantelic ook overkomt in de media. Hij is een echte team speler die veel oog heeft voor komende spelers. Hij was gister gewoon goed, soms wat ongelukkig in de afwerking en maakte soms verkeerde keuzes maar altijd aanspeelbaar. Een verademing als je het vergelijkt met Cvitanich die nog niet eens bal aan kan nemen tegen dordrecht en dat is niet de enige wedstrijd waar die zwaar door de mand viel.Snap de kritiek wel op Pantelic want hij oogt super traag, Maar een spits moeten we niet puur beoordelen op goals. Hij is momenteel wel een speler die als kapstok dient en waardoor Ajax veel druk kan houden op het vijandelijke doel. Pantelic is in mijn ogen veel meer een Ajax spits als KJH die volledig afhankelijk is van de aanvoer en een zwakke schakel is in het positie spel.Het grote nadeel is dat Suarez naar de zijkant word gedrukt als Pantelic in de spits staat. Zie Suarez liever centraal naast pantelic maar dan zal jol een middenvelder
0 0
MokumExtremist
Snap het gefluit ook niet. Hij werd al afgemaakt voor ie 1 wedstrijd gespeeld had. Hij is soms nog wat ongeluk. Maar is altijd aanspeelbaar. En Gister ook gewoon 3 assist! Zeker beter dan Cvitanich.
0 0
Haafje10
Hij is zo drama die man, Cvitanich moet spelen!!!!!!!!!
0 0
MauritsAFCA2
Liever pantelic dan cvitanich
0 0
supporterajax
Vind Pantelic met zijn lage handelingsnelheid, onvoldoende snelheid en techniek geen meerwaarde hebben voor Ajax. Sterker nog hij vertraagd continu het spel en hij zorgt er indirect ook nog eens voor dat Suarez minder speelt.

Wat betreft zijn assists van gisteren; één klutsbal via de voet van een feyenoorder en 2 ballen die jij en ik ook nog wel hadden kunnen geven. Waren echt niets bijzonder. Daarom proberen in de winterstop Klaas Jan en evt. Babel proberen terug te halen zeker met het oog op het vertrek van Suarez.
0 0
RobertoStrife
Voorheen sprak ik nog wel eens een gebrek aan vertrouwen uit naar Pantelic, maar een aantal weken geleden heeft hij me door één actie overtuigd, dat was niet een goal, niet eens een assist, maar een actie die de meesten waarschijnlijk gemist hebben. Hij had de bal, werd keihard getackeld, maar hield de bal aan de voet, ogenschijnlijk zonder moeite, passt de bal door naar Suarez en er komt een doelkans uit.Die ene actie, daar sprak zoveel gogme uit, ik kon een half uur lang alleen daarover praten! Geweldig!Hij kan het hoor, geef hem vertrouwen!
0 0
letsgojoduh
Ben blij dat we de aanvaller voor suarez aan in huis hebben, zijn naam is pantelic! Jongens doe je ogen maar eens open, hij kan het niveau gewoon niet aan!
0 0
Mokum31
En ja je moet er ook nog mee oppassen want zo\'n gast peert hem gewoon ook ff....net zo makkelijk als ie kwam.

Zo\'n type lijkt het mij wel van oooooh gaan we fluitje doen.......krijg lekker de kolere allemaal ..laters!!.

Vraag je als fluiter ook eens af wie had je er dan willen neerzetten..Cvitanich?

Ook respekt voor deze Ajacied maar eerlijk is eerlijk Jol ziet het niet zitten in hem en wat moet je dan?!.De plek waar ik mij meer zorgen om maak is de plek waar Anita nu staat.

Niets ten nadele van deze jongen maar of dit nu echt zijn plekkie is en dat wij daardoor echt een zeker gevoel hebben...zeg ik als supporter nah dat heb ik \" nog\" niet.

Maar goed het heeft helemaal geen nut om te fluiten...Steunen dat is het motto !!! Steunen.
0 0
Pope13
Pantelic is (zelfs nu al) 2x beter dan Cvitanic.. Ophouden dus met die onzin!
0 0
Mokum31
Beetje jammer dat uitfluiten ....hoe je er ook voor derest over denkt !

Jol laat Pantelic gewoon staan ....take it or leave it!!!.

0 0
AfcaLdam
Ik vind Pantelic toch beter dan Dario. Dus mijn steun heeft ie. Alleen nog mooier zou zijn is hem in de winterstop voor een aardig bedrag te verkopen aan Hertha BSC en voor dat geld plus wat extra Huntelaar weer terug te kopen van AC Milan. :)
0 0
Pannekoek020
Het zijn gewoon een stelletje nep supporters die om elke zeik fluiten. Mensen in mijn omgeving zijn neutrale kijker, en ze moeten altijd lachen als weer een gedeelte van de nep supporters al vroegtijdig Ajax uitfluiten. Het zijn vaak meelopers. Net zoals zo vaak roepen dat Urby niet Ajax waardig is, terwijl al jaren te zien is dat hij een hele belangrijke rol speelt.

Ik zie Pantelic gisteren veel goede dingen doen, maar ook een aantal foute. Je ziet gewoon dat deze jongen nog niet het volledige wedstrijd ritme heeft, en dat doe je alleen op door veel te spelen EN vertrouwen te krijgen, mede uit het publiek!!
0 0
Vince73
Gaat best wel goed komen met Pantelic, alhoewel die twee grote kansen erbest wel in hadden gemogen. Wat wel irritant is, dat bij elke verspeelde bal dat duimpje in de lucht gaat.

0 0
Steek
Kreeg hij niet een aardig groot applaus bij zijn wissel?Eigen spelers uitfluiten is sowieso belachelijk natuurlijk, kritisch zijn mag, moet eigenlijk, maar uitfluiten is voor niemand leuk en heeft ook totaal geen nut, voor niemand niet.
0 0
AFCA127
Mee eens... hij was soms wat klunzig aan de bal, maar 3 directe assists en ook bij Urby\'s goal betrokken. Altijd in beweging, altijd aanspeelbaar... Pantelic was gisteren heekl belangrijk! Met Dario in de spits was het heel anders gegaan! (en daar mee zeg ik niet dat Dario kut is)
0 0
Caelintroy
Zielige gastjes......je eigen spelers uitfluiten.....echt te gek voor woorden, die gasten kennen beter oprotten.
0 0
erikje
Laten wij dat ook maar eens doen, de supporters. Hij is wel degelijk belangrijk geweest bij 3 doelpunten. Suarez heeft in een wedstrijd ook acties die niet lukken, alleen van hem accepteren we het omdat hij zoveel krediet heeft bij ons. Pantelic heeft dat echter nog niet, maar dan hoef je hem niet meteen uit te fluiten. Dat gaat tegen hem en uiteindelijk tegen ons werken.
0 0
RED88
inderdaad steun hem is joh!GEEF HEM de tijd ...Moet je kijken hoe lang Mickey vertrouwen krijgt
0 0