Jol vraagt geduld voor Pantelic

sjoerd, 01-11-2009 om 16:00, 2207 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Trainer Martin Jol hoopt dat de aanhang van Ajax nog even geduld heeft met Marko Pantelic. 'Ik zie ook dat hij nog niet die superspits van Hertha BSC is', zei de oefenmeester zondag na de thuiszege op Feyenoord (5-1).'Maar neem van mij aan dat dit geen krullenjongen is. We hebben het hier over de spits die met Servië op het WK uitkomt. Hertha BSC wil hem dolgraag terug hebben. Ik geef daarvoor geen toestemming. Anders moet ik zo nog zelf in de spits staan'.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxsupporter
jongens geef pantalic een kans, als jol in hem geloof dat moet het een goeie spits zijn
0 0
ikke
beoordelen na de winterstop a.u.b.
0 0
supporterajax
Begrijpelijk dat Jol dat zegt omdat hij hem gehaald heeft!?! Als hij het eerlijk bekijkt wordt Ajax door Pantelic zeker niet sterker. Integendeel zelfs Pantelic vertaagd het spel en zorgt er ook nog eens voor dat Suarez minder vaak in scoringspositie komt. Daarnaast heeft hij totaal geen snelheid en/of individuele actie in huis.

Gauw aan Hertha meegeven en Klaas in de winterstop terug halen evt. met Babel.

0 0
Rogyros
Ik vind dat Pantelic een hele goeie wedstrijd heeft gespeeld. Hij was beweeglijk (en dat voor een statische speler), hij werkte hard, bood zich goed aan, zag openingen, liet anderen scoren. Daarnaast raakte hij een keer de paal en de lat. Ja, hij had nog wel wat onnodig balverlies, maar hij profileerde zich als een goed aanspeelpunt. Ik vond dit zijn beste wedstrijd bij AJAX tot nu toe.Überhaupt ben je een waardeloze supporter als je je eigen speler gaat uitfluiten tijdens een wedstrijd. Als je een heel team uitfluit omdat ze waardeloos spelen, geen inzet tonen, etc, daar kan ik me goed in vinden. Al ben ik dan nog meer een voorstander om dan de twaalfde man te zijn en een orkaan van geluid te produceren (zang dus).

Maar één speler uitfluiten, dat vind ik diep triest. Hij draagt een AJAX shirt, dus hij verdient de steun van de supporter.
0 0
JohanvanGaal
Hoeveel geduld moet je hebben met een \"gearriveerde\" speler?

Hij was toch gehaald omdat hij er meteen zou staan? Ajax ggaat er met hem niet beter door spelen en Cvita zit weg te kwijnen. Net als Atouba een slechte aankoop. Jol is een prima trainer maar zijn aankopen zijn zeer matig.
0 0
V12
Geduld? Deze jongen heeft een contract van een jaar, met een waarde waarvan ik zou kunnen rentenieren met mijn gezin. We zijn nu 12 wedstrijden onderweg van de 36 en nog steeds moeten we geduld hebben? Hebben we hem dan zo\'n gigantisch salaris gegeven voor een half seizoen goed voetbal? Trouwens uitfluiten is natuurlijk knudde. Hij doet zijn best. Jol stelt hem steeds op dan moet je hem uitfluiten. Maar zoals gezegd uitfluiten doe je enkel bij onsportieve tegenstanders.
0 0
aJaxppy
Vind dat je een speler minimaal 15 wedstrijden de tijd moet geven zich te bewijzen! Hij kan echt wel ballen! Schoot er in de Bundesliga ook gemiddeld 15 in per seizoen! Hij heeft een goed schot kan een bal vast houden en is een teamspeler! Heel gelukkig in de afronding is hij niet... en echt snel ook niet.. wie weet dat als hij iets meer vertrouwen krijgt hij er hier ook een stuk of vijftien maakt! Maar echt een topspits ala KJH is hij niet!
0 0
AFCAHOOLIGAN
Ik ben zelf ook geen fan van Pantelic en geef de voorkeur aan cvitanich maar om een speler nou te gaan uitfluiten vind ik een beetje te ver gaan!
0 0
fackvangeel
ik weet niet wat iedereen moeilijk loopt te doen hier over dat suarez nu erbij genaaid wordt?maar rood is toch gewoon rood?dan moet je het maar niet doen. als suarez hiervoor geschorst wordt is het zijn eigen domme schuld en laat die het team gewoon in de steek.niet meer en niet minder
0 0
kwzee
bobo\'s en dagjesmensen fluiten niet hun eigen spelers uit.

Om me hen zat ook ierdereen te zeiken op Pantelic, waaronder veel zgn. kenners. Ik vindt hem best wel aardig spelen, en het belangrijkste is dat hij beter wordt.

Alleen nog ff scoren.
0 0
Theboss
echt verschrikkelijk.. lekker suarez rood aan naaien met zijn allen. ik hoop niet dat de knvb hier gevoelig voor is.
0 0
AFCALimburg
Nou nu die kutspartaan Luis even aanhaalt bij dat studio voetbal, zal er morgen wel een onderzoek in worden gesteld.
0 0
markus
Valt mij op dat bijna iedereen hier toch wel redelijk positief is over hem, maar als ik in het stadion zit dan hoor ik dat ze hem uitfluiten, lopen er hier soms ook mensen uit hun nek te lullen of denk ik dat verkeerd
0 0
AFCABart
urby beste van t veld !
0 0
AFCALimburg
Jammer dat Pantelic nog niet gewaardeerd wordt. Ik vond hem soms ook wat ongelukkig en hij moet niet teveel gaan lopen met de bal, maar als aanspeelpunt is hij zeer nuttig voor lopende mensen als de Zeeuw, Urby en Luis. Naast 3 assists is dat ook duidelijk bij goal van Emanuelson. Wel ben ik van mening dat Marko in moeilijke uitwedstrijden als die van volgende week, niet gebruikt dient te worden. Dan zie ik liever Suarez in spits zoals in tweede helft tegen AZ.
0 0
DennisBergkamp
Mijn man van de wedstrijd met 3 asists.
0 0
nimrodi
Ik vond hem vandaag best goed spelen eigenlijk. Hij is een ideale targetman. Van mij hoeft hij niet zo veel te scoren als hij de bal maar kan vasthouden en afpassen zodat snelle mensen als Urby, Mickey en Suarez om hem heen kunnen spelen. Verder vind ik dat men rekening moet houden met het feit dat hij een half jaar niet gevoetbald had.
0 0
SoNick
Hij vergeet wel Zlatan te noemen....
0 0
Balgobind
Ik wordt kk ziek van da gefluit

3 assist, ok had moeten scoren maar ja als je zo\'n kk publiek heb

Echt WalgelijkLekker Marko

Komt goed 3 assist is volgens dit publiek niet genoeg
0 0
BRAMHOUTEN
Ik ben het wel met Jol eens. Heb geduld. Hij is als spits misschien niet al te doel gericht. maar kan wel een bal bij zich houden waardoor het middenveld goed kan aansluiten. hoop alleen dat suarez en pantelic elkaar wat beter gaan vinden, dan wordt het pas echt een dodelijk duo voorin. Op naar Twente!!!!
0 0
trainerdv
3 assists in een 5-1 gewonnen wedstrijd. Prima pot van Marko
0 0
Liefhebber
Dat mensen liever Cvitanich zien begrijp ik totaal niet. Cvitanich kan geen bal aannemen en heeft ook geen actie. Pantelic kan iig wel de bal vasthouden. Door zijn balvastheid beginnen onze middenvelders te scoren, terwijl we de laatste jaren altijd n gebrek aan scorende middenvelders hadden. Dat Pantelic n mannetje is, moet geen rol spelen in t oordeel. Cvitanich is dan wellicht qua uitstraling de ideale teamspeler, maar qua spel cker niet. Pantelic voelt zich nog niet 100% op zn plek maar voegt al meer toe dan Cvitanich.

Pantelic moet gesteund worden en dan gaat hij naast assists geven ook scoren. Geef m de tijd en juich ipv fluit !!
0 0
Jantjuh
Ik vond Pantelic eigenlijk best goed voetballen
0 0
RobertoStrife
Hij speelde zeer goed, maar had moeten scoren.Zijn balvastheid was heel belangrijk voor ons vandaag!
0 0
Ajaxfan007
Hoe kan een speler die 3 assist geeft dramatisch spelen? Alleen omdat hij een spits en volgens anderen misschien vandaag 3 keer had moeten scoren? Ik vind in ieder geval dat hij goed speelde. Pantelic zorgt ervoor dat ons middenveld kan aansluiten en verder jaagt hij op de juiste momenten door. Ik heb van hem genoten, als Dario daar had gestaan, hadden wij meer balverlies geleden.Ik was er niet uit maar nu wel Pantelic staat in mijn boekje nu boven Dario en is een goede spits. De goals komen vanzelf.
0 0
Pope13
Komt goed met deze man!En ik vind hem (zelfs nu al) stukken beter dan Dario..
0 0
Dragoon
ik mis zlatan in dat rijtje
0 0
Jor
3 assists is gewoon prima.

Jammer dat het merendeel van de \'supporters\' weer aan het fluiten was. Hebben jullie dan echt geen verstand? Zijn jullie echt zo dom? Het lijkt er veel op!! Steun je ploeg, sjonge jonge jonge
0 0
kleineafca
oke vooruit dan maar
0 0
Mokum31
Jol laat hem toch gewoon staan...take it or leave it!.

3 assists ach geef de man vertrouwen \"gewoon laten staaan\"...de resultaten zijn prima \"we hebben niets te klagen\"...het wordt weer een hopelijk lekker weekie.

Een plek waar ik mij meer zorgen over maak is de plek van Anita....maar goed dat is een ander onderwerp.

0 0
mr1060
Ben benieuwd wat jullie volgende week zegge als we gelijk staan of achter, en als ie dan nog zon kanse mist! Het ware gewoon grote kansen hoor!
0 0
OdjePils
3 assists had de man. Prima gedaan. Ik heb vertrouwen!
0 0
DHsuarez16
eeehm Ibra mag ook wel in dit rijtje toch?
0 0
DirkvanDam
hij is bij 4 van de 5 goals betrokken... hij komt er wel, maar we moeten hem niet zien als een Zlatan, Huntelaar of Suarez....we moeten het nog even afwachten.. na 10 wedstrijden moet hij echt zijn spel laten zien....
0 0
paulis
wel fucking zielig trouwens dat hij vandaag al weer uitgefloten werd..kneuzenwaren zeker de inmiddels weer overgelopen AZ-ers ofnie?
0 0
hans
goeie spits, nog iets scherper in de afronding. een keiharde werker moet erbij gezegd worden
0 0
Bergkamp10


Ik ben er niet van overtuigd dat Pantelic beter is dan Cvitanich. Het zijn andere type spitsen, maar zoals vandaag had ik liever Dario gezien die veel mobieler is dan Pantelic. Ik zie ze graag om en om in de basis beginnen.
0 0
JJood
Kom dr net vandaan, Maar hij werkt wel veel, alleen het naar de bal toelopen vind hij lastig. maar al met al, tog 3x betrokken bij een doelpunt ;) ga zo door, ik heb vertrouwen in hemAFCA
0 0
paulis
wat een held die Jolal kan ik dat geduld voor Pantalic moeilijk opbrengen eigenlijk..
0 0
Chill
Hij was zeker niet slecht, maar ook niet onwijs goed. Het enige wat ik jammer vond is dat hij en Suarez elkaar niet echt kunnen vinden. Zodra dat wel lukt had het vandaag wel 8-1 of 9-1 kunnen worden.Ik hoop dat Pantelic en Suarez er aankomende week hard op gaan trainen, want Twente is een stuk beter dan Feyenoord.
0 0
DannBlind
Na Kluivert hebben we ook nog Arveladze en Zlatan gehad die het zeker niet verkeerd hebben gedaan.Maargoed ik heb me vanmiddag kapot lopen ergeren aan Pantelic. Ondanks die 3 assists vond ik hem erg slecht spelen. Ik zie liever Cvitanich.
0 0
Jilt
Ik weet het niet, ik moet het zelf nog zien. Wie weet schiet hij er tegen twente wel 3 in, en is hij opeens de man.
0 0
Eppiepsilocybin
Als Martin Jol zegt dat wij geduld met Pantelic moeten hebben, dan hebben wij dat.Pantelic rockt hard, hij speelde vandaag trouwens prima!
0 0
GregNeck
Ik moet zeggen, dat zoals ik hem vandaag heb zien spelen, ik het zeker niet slecht vond gaan. Hij had een aantal gevaarlijke schoten en goede passes/assists. Misschien was het op de TV minder goed te zien dan in het stadion hoe die speelde ofzo, want vanuit het stadion vond ik m gewoon goed spelen.. Hij was een paar keer erg ongelukkig in zijn acties, vooral de tweede helft, maar tot de 60ste minuut ofzo vond ik m echt een goede indruk maken. Je zag ook dat hij een paar keer Suarez de bal gunde terwijl hij op die momenten beter zelf had kunnen gaan. Dat was natuurlijk jammer, maar al met al vond ik m een goede indruk maken. Zo wil ik m wel vaker zien spelen. Jammer van die kopbal tegen de lat trouwens!
0 0
Stefano
Ik vond hem helemaal niet zo slecht. Hij was ongelukkig in de afwerking en pingelde af en toe wat te lang. Wat positief is, is dat hij steeds loskwam van de verdedigers, veel duels won en een aanspeelpunt was voor zn medespelers. Bovendien werkte hij hard.Ik heb wel vertrouwen in hem.Vond Gabri en met name Anita niet sterk. Gabri was voetballend geen enkele meerwaarde. Alles moest van De Zeeuw en Enoh komen. Anita werd in de hele wedstrijd een keer of tien voorbij gelopen. Alle gevaar van de Kakkies kwam ove zijn linkerkant. Zo ook de goal: waar is Landzaat nou? O, hij is al 10 meter weg, laat ik er maar eens achteraan sjokken.
0 0
AmsterdamFM
als Hertha BSC hem terug wel hebben, zou ik het doen.
0 0
Ontevreden
heb ook ales gezien, ben zkr niet overtuigd.. als hij zo\'n superspits is had ik tog al meer verwacht, vooral omdat hij zelf de arrogantie had om te zeggen dat hij in elk systeem kan spelen en gelijk zijn mannetje staat.. tot nu toe komt hij niet echt uit de verf.

hij heeft volgens mij de gedachte dat de tegenstander hem gwn laat voetballen, of hij is gwn simpelweg te traag om in het spel van ajax mee te draaien. op die assists kun je ook enige kritiek hebben, maar tog mooi dat ie ze heeft gemaaktscoren moet hij ook wat meer, mrja, dat kon je suarez vandaag ook verwijten
0 0
Daadjuh
Ik geef deze speler nog een week,en als hij dan nog niet meer dan 2 x heeft gescoord mag Hertha hem van mij komen ophalen. Deze man is veel te traag, en met geluk geeft hij 3 keer een assist...
0 0
arnoldthe
Patrick Kluivert was 18. Hoezo Pantelic en geen eigen jeugd spits?
0 0
afca1985
Maar die gozer is zo lomp,traag en heeft geen techniek maargoed als Jol zegt geef hem nog ff wat tijd dan doe ik dat. Ik oordeel hem pas helemaal af rond Januari.
0 0
Toon meer reacties