Jol over Pantelic: 'Wacht maar af'

sjoerd, 07-10-2009 om 16:25, 1069 views, VI |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Na enkele weken Marco Pantelic heeft iedereen een mening in Nederland over de spits. Volgens Rene Van der Gijp liep Pantelic in Brussel de avondvierdaagse. Ajax-trainer Martin Jol is er niet rouwig om en houd vertrouwen: 'Wacht maar af'.Dat zegt de trainer in de Voetbal International. 'Toen ik bij HSV aan de slag was vond ik Pantelic een van de beste spitsen van Bundesliga. Als je me vorig jaar had verspeld dat hij in de eredivisie zou gaan voetballen, had ik je nooit geloofd. Als je krap in je pure spitsen zit en je kunt een speler van zijn kwaliteiten halen, dan moet je dat doen', zegt Jol.De trainer had veel andere spelers ervoor geprobeerd te halen. Klaas Jan Huntelaar was te duur en wilde niet naar Nederland, Alvaro Negredo (Sevilla) bleek financieel onhaalbaar, Alfonso Alves vroeg een te hoog salaris net als Benni McCarthy. 'Op een zeker moment kwamen we uit bij Pantelic. Die heeft de laatste twee jaar Hertha BSC in zijn eentje naar de subtop geschoten. Pantelic is daar nu weg en ze staan meteen onderaan en na zeven wedstrijden werd de trainer ontslagen. Volgens mij is dat geen toeval. In Nederland heeft iedereen een mening over hem en ik vind het best. Wacht maar af', zegt hij vol vertrouwen.
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Gabri1964
we kunnen niet meer wachten het moet nu
0 0
CMP9
kunnen we heeeeeeel lang wachten
0 0
EvertHermans
Wacht maar af? We hebben een fitte spits nodig! Dit zei die ook bij Sulejmani daar is ook nog niks van terrecht gekomen. Weet bijna zeker dat die in de winterstop nog steeds niet fit is (Pantelic) is gewoon een miskoop moet die gewoon toegeven en nu niet de stoere jongen uithangen
0 0
deninho
ik wacht hier niet al te lang op
0 0
glob
Prachtige, coole reactie van Jol. Hij weet wat hij in huis heeft, de rest heeft nog geen idde. JOL IS NIET GEK, JONGENS!!!!!
0 0
ajaxnieuws
Jol over Pantelic: \'Wacht maar af\'ja volgend jaar ziet hij weer in servie
0 0
Eastwood
We wachten wel af. Maar wat maken we ons druk. Als hij door de mand valt, kan \'ie volgend jaar zomer weer opkrassen. Langer staat hij niet onder contract.
0 0
masterrr
Geduld jongens... precies wat Jol zegt...

Huntelaar raakt nu toch ook geen bal goed bij Milan? En die heeft toch ook bewezen aardig te kunnen scoren.Komt wel goed, gewoon elke wedstrijd ons vertrouwen geven!
0 0
KViNAYKAFCA
echt hoor mensen hierzo moeten niet zeiken man.. niemand geeft niemand een kans opdonderen! gewoon hem de kans geven hij zal het echt wel goed doen onder Martin Jol
0 0
Bergkamp10
Pantelic gaat het niet redden bij Ajax. Is een te statische speler die niet technisch genoeg is.
0 0
herman
tot st jutemus zeker
0 0
M073
Ben nog niet te spreken over Pantelic hopen dat die wat laat zien de aankomende tijd en anders Bodul terughalen in de winterstop.
0 0
AmsterdamFM
Jol spreekt wel vertrouwen uit, roept geen rare dingen zoals Pantelic is een miskoop. gewoon \'Wacht maar af\'
0 0
Mokum31
Nou ..Ik wacht met spanning af en hoop op het beste!!!
0 0
AFCA19
kom op zeg pantelic, heb de gozer een paar keer gezien en vind het niks, maar ik ben wel eerlijk, als ie 30 keer scoort juich ik gezellig mee, dat is voetbal nou eenmaal.
0 0
herrewijnen1982
Weet je die jongen kun je pas echt beoordelen na de winterstop nu moet je hem de tijd geven om fit te worden,kijk ben het eens dat hij op de bank moet beginnen en via invalbeurten moet hij maar fit worden en zich gaan bewijzen,maar het is echt een goede spits hoor je knalt er niet zomaar 14 a 15 per seizoen in in de Bundesliga en hij deed dat wel.
0 0
AFCALimburg
Ik heb veel vertrouwen in Pantelic, op de training scoort hij ook als een gek. wat me alleen tegenvalt is zijn explosiviteit, die moet toch echt beter!
0 0
HansZonneveld
Dat zegt die bij iedereen JA die heeft tijd nodig zie liever gewoon een rommedahl erin tenminste een hardwerkende jongen dat zo\'n figuur die niet eens fit is was al in mijn bronnen een over het paard getild ventje bij Hertha BSC
0 0
RobertoStrife
ik hoop dat hij gelijk heeft!
0 0
letsgojoduh
Had meneer Jol deze tijd nou eens aan svita gegeven en zo over hem zou praten weet ik zeker dat we nu een geweldige spits in huis hadden!!! Ik hoop ook dat svita nu de voorrang krijgt, maarja als ik dit stukje hierboven lees word dat hem vast niet!!:S:S:S Drama die vent!
0 0
michael28
ze moeten de scouting of de jeugd weer eens gebruiken !!!! In dit geval meer de scouting want het is gewoon een drama die aankopen en ALS je al koopt moet het meteen een TOEVOEGING zijn.
0 0
daslogisch
Ja, als de stijfheid en traagheid bij Pantelic er alleen maar is omdat ie nog (lang) niet fit is en veel te lang heeft stilgestaan, prima dat Jol hem heeft gehaald. Dan snap ik ook dat ze na zoveel afzeggingen van andere spelers bij hem uitkomen. Blijft ie welhaast lichamelijk gehandicapt spelen zoals nu helaas t geval is, dan is het een hele slechte aankoop.

Maar vraag me af of het geduld wat Jol met Pantelic heeft, en de tijd die hij in hem wil steken, bij andere spelers niet minstens zoveel resultaat zou kunnen opleveren. Heb zelf de uiterst talentvolle maar nog niet altijd topgemotiveerde Zeefuik al meerderemalen getipt. En het voordeel van hem zou zijn dat hij niet na een half jaar van investeren alweer met een half jaar gratis de deur uit zou kunnen lopen, maar dat ie alleen maar beter en beter ozu kunnen worden. Ook vraag k me af of, en zoniet waarom dan niet, ze Milevsky hebben besproken.
0 0
Johnvanessen
Ik schrijf geen speler na een paar wedstrijdjes/minuten al af :)
0 0
AFCACBS410
nou tot nu toe vind ik het een trage speler die meer klapt dan voetbald maar oke ik geen elke speler een kans dus ook marko krijgt ff de tijd.
0 0
Kokkie0341
moet ie wel opschieten, want tot nu toe is die niet eens goed genoeg een eigen actie te maken...
0 0
V12
Doen we ook.
0 0