Jong Ajax wint van de koploper

sjoerd, 05-10-2009 om 17:59, 2271 views, AS/highlow.nl | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .
Een versterkt Jong Ajax heeft de thuiswedstrijd tegen Jong Vitesse/AGOVV met 2-0 gewonnen. Mitchell Donald en Rasmus Lindgren waren de doelpuntenmakers.


Beide doelpunten werden na rust gemaakt. De Braziliaan Zé Eduardo maakte zijn competitiedebuut voor Jong Ajax en viel halverwege de tweede helft in. Jong Ajax speelde met 9 spelers uit de A-selectie. Jong Ajax klimt door de zege naar de gedeelde derde plaats met negen punten uit vijf duels.


De Amsterdammers speelden geen sterke wedstrijd. Vooral de eerste helft was matig. De tweede helft gingen de remmen er meer van af en was met name Danilo erg gevaarlijk. De zoon van Wamberto speelt onder Huistra als rechtervleugelaanvaller en doet dat aardig, mede omdat hij wel een actie durft te maken. Hij was de gevaarlijkste speler van de tweede helft.Bij Jong Ajax maakten de A-selectie spelers George Ogararu, Rasmus Lindgren en Thimotee Atouba geen sterke indruk. Ze leden veel balverlies en lijken niet zozeer gemotiveerd. Al gaf Ogararu nog wel de assist op de tweede treffer van Jong Ajax doordat hij goed meekwam op de rechterkant.Jong Ajax heeft net als Ajax A1 en Ajax 1 het probleem dat er te veel ballen worden aangenomen en er veel gelopen wordt met de bal. Hierdoor gaat het baltemp omlaag. Er wordt te weinig wordt gekaatst en simpel doorgelopen na een pass. Voorbeeld was Mitchell Donald die spits Geofreyy Castillion inspeelt vlak voor de zestien. Hij blijft vervolgens staan. Als hij doorliep stond hij een-tegen-een, nu verloor Castillion de bal omdat hij de bal niet kwijt kon. Volgende week moeten de Amsterdammers naar Heerenveen voor de uitwedstrijd tegen Jong Heerenveen/Emmen.Scoreverloop:

1-0 Mitchell Donald (54\')

2-0 Lindgren (73\')Opstelling Jong Ajax:

Kenneth Vermeer, George Ogararu (78. Aslan), Oleguer, Daley Blind, Thimothée Atouba, Mitchell Donald, Rasmus Lindgren, Danilo Sousa Campos, Jeffrey Sarpong, Geoffrey Castillion, Marvin Zeegelaar (68. Ze Eduardo). Invallers: Zé Eduardo, Deniz Aslan en Renaldo Jongebloet.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Maniche
hopen dat we dit jaar nogis jol\'s aankopen de zeeuw atouba pantelic kerlon en ze eduardo bijelkaar in 1 team tegen een goed team zien excelleren
0 0
LUISxSUAREZ
Castillion, Blind en Bonevacia zijn echt wat voor de toekomst vind ik!
0 0
grotesmurf
Logisc ook dat ze winnen, Vermeer, Sarpong, Blind, Oleguer, Atouba, Lindgren, Zeegelaar, Ogararu en Donald kunnen zo mee met het eerste om nog maar te zwijgen over die 2 gehuurde brazilianen die meetrainen.
0 0
AFCA19
dit kan echt niet meer hoor, serieus! verkoop al die spelers of laat ze gratis gaan, zo komt er helemaal niks door.
0 0
V12
Wat levert het meespelen van Ogararu, Oleguer, Lindgren en Atouba Ajax op termijn nu op? Dat je er 1 ervaren rot in zet voor het leerproces daar kan ik nog inkomen maar 4? En dan wissel je in minuut 78 Aslan in. Wat verwacht je nu van Aslan dat hij zich zo ontwikkeld?
0 0
sander84
Waarom krijgt die Ogararu nog speelminuten en speelt Aslan niet de hele wedstrijd. Echt te slecht van Ajax.
0 0
stijnos
Maar kom nou, zijn Ogararu en Lindgren dan echt zó slecht? Dat ze zelfs bij Jong Ajax uit de toon vallen op negatieve wijze? Soms heb ik het idee dat het door de media een beetje wordt aangepraat. Maar goed, heb de wedstrijd niet gezien of gevolgd dus als jullie het zeggen dan geloof ik het graag..
0 0
Miich
Ik vind het onzin dat spelers als Lindgren en Ogararu in de basis staan bij Jong Ajax.

Staat alleen maar de groei van spelers in de weg.
0 0
Cello
Hmm dus Zé Eduardo deed mee...waar in godesnaam was Kerlon dan?. Die heeft niet officieel gedebuteerd....
0 0
deninho
ze eduardo snel in ajax 1 aub ik heb op en of andere manier goed gevoel bij
0 0
afca1985
Dus die Aslan staat wissel omdat die kneus van een Ogararu aanwezig is...echt schandalig. Zo snel mogelijk dumpen die gozert maar het probleem is hij is zo slecht met een (zeer goed contract) dat je hem aan de straatstenen niet kwijt raakt
0 0
mr1060
Nou nou nou met dat elftal moet meer kunnen hoor het is het halve 1ste elftal ik vind het erg jammer dat er al die afgedankte spelers tussen zitte hun zitte sneijder en aslan en erksen alleen maar in de weg

0 0
driefristiaub
koreaan is de beste

0 0
JohnnyBeGood
Ik heb het van de week al een keer gevraagd maar weet iemand wat er met Christian Supusepa is? Ik zie hem nooit meer bij Jong Ajax..........slachtoffer van de jongens die van Ajax 1 bij Jong Ajax moeten spelen??????????
0 0
highlow
debuut Ze Eduardo (68\')

0 0
mariobambacht
donald is best wel goed hoor
0 0
Pelly
Nu zit Ze Eduardo er opeens wel bij?? En net nog niet, komt straks ook opeens Kerlon te voorschijn zeker bij de wissels?!
0 0
amsterdamhool
pantelic, kennedy, lindgren, ogararu, wielaert en nog wel meer spelers kunnen weg, kan je de jeufd een kans geven!!!
0 0
hans
belagelijk team, weg met ogararu,oleguer,atouba,lindgren en waar zijn onze braziliaantjes????
0 0
herrewijnen1982
Nog even 2 maanden volhouden en dan is er winterstop dan zoveel mogelijk van deze spelers verkopen en de jeugd weer kans geven.
0 0
eyongenoh2
dit moeten jol en co toch ook wel snappen?? :S

dat deze winterstop en zomer veel spelers wegmoeten en weinig inkopen, de jeugd een kans geven!!
0 0
mr1060
Vind het echt jammer bijv een Erksen en Sneijder word tegen gehouden.
0 0
FWAjacied
Hier wordt dus duidelijk naar de prestaties gekeken door de trainer van Jong Ajax. Door de ervaren spelers erbij te halen denkt hij eerder de winst te pakken. Maar dat is totaal niet het belangrijkste in de jeugd, daar gaat het om je ontwikkelen en het rijp worden voor Ajax 1. Dan moet je de jeugd ook laten spelen en niet voor deze reservespelers kiezen. Zo wordt het moeilijk voor de jeugdspelers en die ervaren mannen zullen echt niet met plezier op maandagavond daar staan te voetballen.
0 0
vinajax
ik vind eigenlijk dat ze maar eens een maximale leeftijd voor moeten in gaan stellen voor de reserveteams. juist om de jeugd meer de kans te geven. vind het eigenlijk niet kunnen dat bijv. ogararu erin staat en dat daardoor de ontwikkeling van Aslan wordt belemmerd. ogararu mag nota bene weg en Aslan zou onze toekomst moeten zijn. zelfde pincipe voor lindgren en bonevacia. klopt allemaal van geen kant.
0 0
leazi
wat een opstelling.

dit *jong* ajax kan zo mee doen in de eredivisie voor de top 10.
0 0
buggenum
Jol moet zeegelaar en sarpong een kans geven in ajax 1 i.p.v. de halve zootje die er rondlopen, want kennydy patelic zijn echt niet beter dan de jeugd.
0 0
buggenum
Dit noem ik geen jong ajax meer. Ze kunnen dit beter ajax bejaard noemen. Deze opstelling slaat nergens op. Geef de jeugd de kans i.p.v. ongemotiveerde spelers van de a-kern. Want zeg nou eerlijk welk speler van ajax 1 vindt het leuk om in het tweede te mogen spelen?

0 0
AjaxYahudi
Waar is die stream dan????????
0 0