Ajax wil contract Suarez opwaarderen

sjoerd, 29-07-2009 om 10:00, 2332 views, VI.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Luis Suarez staat op de nominatie om door Ajax ruimer beloond te worden. De Uruguayaanse topscorer behoort bij de Amsterdamse club niet tot de topverdieners, terwijl zijn prestaties van vorig seizoen daar aanleiding toe gaven. Dat wil Ajax binnenkort rechttrekken.Commercieel directeur Henri van der Aat, verantwoordelijk voor de contractbesprekingen bij de club, wil niet op namen ingaan. ‘Maar in zijn algemeenheid houden nieuwe trainers de salarisstructuur tegen het licht’, aldus Van der Aat. ‘Dan wordt er door de technische staf gekeken hoe de prestaties en de lonen van de spelers zich tot elkaar verhouden. Waar dat nodig en haalbaar is, wordt dat in overleg met de directie aangepast.’De nieuwe trainer, Martin Jol, is zeer te spreken over Suarez. Jol benoemde de aanvaller twee weken geleden tot aanvoerder en roemde tijdens het trainingskamp in Engeland het spel en de betrokkenheid van zijn belangrijkste speler.Vorig seizoen was Suarez de spil om wie het spel van Ajax draaide. De Uruguayaanse international scoorde 22 van de 74 competitiedoelpunten en leverde veertien assists, waarmee hij direct bij 48,6 procent van de doelpuntenproductie was betrok.


Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
afca4eva
ja is wel leuk, maar ben bang dat er dan straks weer een of andere vage clausule in komt te staan.. :S
0 0
JIX
Dit ie heel goed nieuws. Hij moet grootverdiener worden. Dan zal hij langer Ajacied blijven.\'Mocht hij ooit weg gaan, dan voor een gigantisch bedrag\' Aldus Jol.hmm wordt wel richting 40 miljoen denk ik.

0 0
superafca1900
Suarez verdient gewoon een geweldig salaris, waarmee niet alleen HIJ meer verdient, maar ook de club hem langer kan behouden! Suarez is een speler die zich iedere week weer minstens voor 200% inzet!

There\'s only 1 Luis Suarez en de MOOISTE club van NL mag\'toch zo\'n topspeler belonen! Viva Suarez!

Luis es lo mejor jugador de AFC Ajax y él es lo más importante para guardar!
0 0
PietBon
Zie mijn reactie op het bericht van gisteren waarin bekend werd dat Rick van der Boog de taken van Danny Blind over neemt. Zouden ze het gelezen hebben?
0 0
Eertsje
terecht dat Suárez loonsverhoging krijgt!
0 0
3086326
Off topic:

Dit staat in het AD...

Een definitieve schifting laat op zich wachten maar er zijn wel indicaties. Er zijn spelers uit beeld geraakt deze voorbereiding. Van Rasmus Lindgren en Jeffrey Sarpong zullen we dit seizoen waarschijnlijk weinig vernemen en Evander Sno gaat het ook moeilijk krijgen.Het probleem is: geen speler wil weg bij Ajax, de club met de hoogste salarissen van de eredivisie. Daarom willen ook Albert Luque en George Ogararu niet vertrekken uit Amsterdam.

0 0
mr1060
Eindelijk zo kun je een top speler behouden!
0 0
RensLanen
terecht hij verdient het!
0 0
elpresidente
Is het niet een optie om ipv elke keer miljoenen te investeren in aankopen. Gewoon veel betere contracten af te sluiten met de grote jonge talenten. Zoals een Suarez 4 miljoen per jaar te geven als hij zijn contract met 3 jaar verlengd bv. Dan zijn er maar weinig clubs die daar over heen kunnen. Als onze talenten een beetje doorbreken wordt er aan alle kanten aan ze getrokken. door clubs die ik vaak niet eens hoger inschat dan Ajax zelf, alleen betalen ze betere salarissen. Nu gaan alle grote talenten weg op hun 23ste(als het al niet eerder is) als we daar nou eens 26 jaar van kunnen maken, hebben we een veel constanter verloop van de selectie. veel meer ervaring ook. Als ze echt er veel meer op vooruit gaan kunnen we ook veel grotere transfer sommen voor ze vragen. Geen kut clubjes meer zoals HSV die even komt euroshoppen in de Arena.
0 0
sbcobra
OFF.Topicweet iemand over er een live stream is van de opendag?
0 0
Calvani
Contract opwaarderen EN direct verlengen. Geen clausules erin over voor welk bedrag hij weg mag. Zo kunnen we nog mooi een jaar genieten van deze topspits en kan Ajax in de zomer een hoog bedrag voor hem vragen (minimaal 30 miljoen).
0 0
EnohEyong
Sulejmani en Suarez gaan dit jaar voor enorm veel doelpunten zorgen. Real Madrid wil een teleurstellend jaar wegspoelen en koopt deze twee voor samen 65 miljoen euro aan het eind van het seizoen.

0 0
SupportMarco
TRyperend weer voor het als maar gierige ajax. Zo\'n jongen moet tijdens de winterstop allang in financieel veilig water zijn gevaren om een vertrek naar het grote geld in het buitenland niet aanlonkelijk te maken. Als je dit zo leest mag het een godswonder heten dat de kredietcrisis, christiaan Ronalda en Benzema ervoor hebben gezorgd dat Luiz nog bij ajax voetbalt. Midden in de zomer willen ze even zijn contract opwaarderen waar hij eerder als de grote man van ajax lijdzaam moet aanzien dat Evander Sno de ene na de andere gouden horloge aanschaft van een salaris dat niet ver onder de zijne ligt. Een schande.
0 0
jarenfan
ik denk dat ajax ipv van spelers kopen,bv het hele scouting

apperaat van heereveen of groningen zou moeten overnemen.

dan hoef ook geen dure spelers meer van deze clubs over te nemen
0 0
Jeecee
Goeie zaak en niet meer dan logisch natuurlijk. Ajax weet zelf ook dat hij volgend jaar waarschijnlijk weg is, contract opwaarderen levert weer meer geld op dan. Voor dit seizoen kan je hem pleasen met een hoger salaris.
0 0
Nilsovic1
fe of topic: waarom kan az/psv wel bengtsson halen en wij niet
0 0
Jowen
logisch. houd maar in op salaris van luque
0 0
urby1707
goede zaak, + 1 jaar extra
0 0
JesusZoonVanGod
Wat een heerlijk filmpje zeg! Lijkt net op de intro van een spannende film!
0 0
Joery
Hij verdient dit zeker, alleen dan zal er wel een transferclausule in zijn contract worden opgenomen, verwacht ik.
0 0
Prestondordt
dat verdient hij wel.
0 0
Heitinga02
goede zaak. Proberen zijn contract te verlengen en flink opwaarderen. Hij is zo ontzettend belangrijk voor ajax!!
0 0