Frank de Boer staat nog open voor Ajax

sjoerd, 23-11-2005 om 15:30, 1709 views, VI |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

In de papieren versie van de Voetbal International van deze week valt een column van Frank de Boer te lezen. Hierin maakt hij duidelijk nog gemakkelijk een jaar in de top van de Nederlandse competitie te kunnen meedraaien en ook graag een trainerscursus wil doen.
De Boer: 'Als je me vijf jaar terug vroeg of ik trainer wilde worden was dat echt niet aan mij besteed, nu kijk ik daar toch iets anders tegenaan. Als je ziet hoe er bij Galatasaray getraind wordt, ze spelen alleen partijtjes, daar leer je niets van. Zelf was ik meer onder de indruk van Van Gaal, Hiddink en Rijkaard. Voetbal draait om basisdingen, daar moet je elke dag aan werken'.

'Ik weet niet of ik volgend seizoen nog in de Nederlandse competitie ga spelen, het ligt eraan of er een club komt. Cocu heeft mijn naam bij PSv laten vallen en het verband met Ajax vorig jaar was een miscommunicatie. Als Ajax nogmaals komt, ben ik zeker bereid te luisteren. Ik zou ook best straks tijdens mijn trainerscursus stage willen lopen bij Ajax, aldus Frank de Boer.'


Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!