Jong Ajax besluit met gelijkspel

SP, 05-05-2009 om 20:37, 1285 views, NOS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Jong Ajax heeft de laatste competitiewedstrijd tegen Jong De Graafschap afgesloten met een gelijkspel. Op de Vijverberg werd het 1-1.

Leon Broekhof van de Graafschap opende in de 18de minuut de score. In de 73ste minuut kwam Ajax op gelijke hoogte door invaller Nick Koppers, die normaal bij Ajax in de A2 speelt. Het was de laatste competiitewedstrijd onder leiding van de trainers Adrie Koster en Aron Winter, die vertrekken bij Ajax.

Door de vele blessures bij Ajax, mochten vier spelers uit Ajax A2 in de basis beginnen. Bij De Graafschap speelden o.a. Drost, Keller en Aissaidi mee.

Opstelling Jong Ajax:

Maarten Stekelenburg; Daan Brinkman, Calvin Mac Intosch, Bryan Ottenhoff, Mitchel Schildwacht; Jan-Arie van der Heijden, Edgar Manucharyan, Daylon Claasen; Marvin Hasselbaink (67. Rik Schouw), Atilla Yildirim (60. Nick Koppers), Vlatko Lazic.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BullAFCA
Ongeloofelijk dat Stekelenburg daar nog in de goal staat.. die gozer moet verstandig zijn en verkassen deze zomer. Zo ga je niet met een keeper van zijn klasse om, vind het echt jammer want Maarten is een geweldige keeper.
0 0
nummer14
Sorry hoor maar als je zo het team bekijkt dan is het echt schandalig en zwaar respectloos naar maarten toe dat hij vandaag moest keepen, prof of niet maar dit gaat echt te ver... we zullen maarten volgend seizoen nog gaan missen..
0 0
SupportMarco
Mentaliteit zit er al bij de jeugd in dus. Kampioen en meteen twee wedstrijdjes laten verzaken. Juist als je jong bent moet je elke wedstrijd alles willen geven, kampioen of niet. Gewoon ervoor gaan, klinkt miss. azijnpisserig maar ik snap deze mentaliteit niet.
0 0
Mokum31
Jammer dat Maarten ons gaat verlaten ( ga ik wel vanuit tenminste)
0 0
Junisderdester
boeie :P
0 0
alperrr
beetje triest voor maarten maar goed
0 0
afcagld
Heb tot de 60 min gezien. Wat een bagger. Maarten op het goal.. wat triest voor die jongen.


Maarten hoort gewoon in het 1ste op goal te staan!!!
0 0