De OFA wordt de AFCA Supportersclub

sjoerd, 14-10-2005 om 09:58, 2210 views, OFA |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Op maandag 10 oktober j.l. heeft er een Algemene Ledenvergadering (ALV) plaatsgevonden.


Tijdens deze ALV heeft het bestuur een aantal nieuwe voorstellen gedaan, die de toekomst van een onafhankelijke supportersvereniging voor Ajax-supporters moet waarborgen.


Binnen de Ajax Supporters Delegatie (ASD), waarin de Onafhankelijke Fanclub Ajax (OFA) vertegenwoordigd is, is er uitgebreid gesproken over de toekomst. Na een evaluatie van 6 jaar OFA (opgericht in 1999) is het bestuur samen met de ASD tot de conclusie gekomen, dat er ingrijpende veranderingen nodig zijn.

De OFA en ASD zullen met ingang van het seizoen 2006-2007 samengaan tot één supportersorganisatie. Binnen deze organisatie zal de onafhankelijke supportersvereniging een belangrijke positie krijgen. Voor een duidelijkere uitstraling en herkenbaarheid naar de achterban is er gekozen om de OFA een naamsverandering te laten ondergaan.

De nieuwe naam van de OFA zal worden: AFCA Supportersclub

AFCA is een “begrip” onder Ajax-supporters. Dit was een belangrijke voorwaarde voor het tot stand komen van de nieuwe naam. Op de ALV hebben de aanwezige leden ingestemd met de nieuwe naam. In het voorjaar 2006 zal er opnieuw een speciale ALV worden uitgeroepen, waar alle veranderingen volledig zijn uitgewerkt en na definitieve toestemming van de leden met ingang van het nieuwe seizoen worden doorgevoerd.

Na de ALV in het voorjaar 2006 volgt er een communicatiecampagne om de achterban te informeren over de nieuwe ontwikkelingen en zal er een grote ledenwervingsactie worden gestart.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!