'Nieuw contract Elia bij FC Twente'

sjoerd, 15-01-2009 om 09:11, 2158 views, RTV Oost |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

FC Twente heeft met Eljero Elia een akkoord bereikt over verlenging van zijn contract. De nieuwe, opgewaardeerde, verbintenis loopt tot 2013. In het contract is naar verluidt een gelimiteerde afkoopsom opgenomen, die het voor Elia mogelijk maakt in de zomer van club te wisselen.

Ajax en PSV hebben vergaande belangstelling voor de vleugelspits. De club uit Amsterdam bood onlangs 6,5 miljoen voor Elia, maar FC Twente laat hem op dit moment niet gaan.
  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajaxhistorie
elia gaat alleen nieu contact tekenen
omdat er dan een gelimiteerde som in zijn contract staat net als wielaert.
en dan halen wij hem gwn.
maar wel in de zomer
0 0
DrSnuggles
Twente wil minimaal 10 miljoen, veel teveel voor een speler die dit jaar pas echt door gebroken is en waarschijnlijk niet eens in het Ajax systeem past.

Leonardo behouden lijkt mij veel beter voor Ajax, hij heeft zijn waarde meer dan eens bewezen.
0 0
RobertoStrife
Kunnen we denilson niet halen, die is tenminste transfervrij en ook goed voor de ervaring in de aanval! Hij schijnt het nog steeds niet verleerd te zijn!

En in de aanval hebben we niemand die ook maar 1 CL duel gespeeld heeft!
0 0
zlatan505
alleen bekend als de grootse flop ooit. een van de duurste ooit en na real betis naar al wahdi ofzoiets. let's not.
0 0
Haafje10
Is toch wel handig als je hem haalt, want suarez zal wel vertrekken naar een top club in de wereld in de zomer En dan willen we wij een een goede speler er voor terug.
En als je hem dan haalt dan moet hij eerst weer wennen enzo, dus nu gewoon 10 miljoen neerleggen.;)
0 0
Gabri411
is het contract al ondertekent?
0 0
gusanito
Is er toevallig in dat contract ook een gelimiteerde transfersom van 6,5 mil opgenomen..;-)?
0 0
micky
psv wordt gebruikt om de prijs op te drijven. Munsterman zint op wraak. Maar als het te gek wordt ga een andere speler scouten. Talent is er overal. En dan maar eens zien of psv de prijs van Elia op kunnen hoesten. Of Munsterman blijft er mee zitten. Geen geld en een ontevreden speler. Ajax laat zich niet gek maken.
0 0
JBAFCA
ze moete achter het bedrag komen en die in de zomer gewoon betale
0 0
gerardno11
oftewel voor 12miljoen mag die naar elke club die die wil omdat dat in zijn clausule staat... nouja 1 voordeel zijn prijs zal nietmeer stijgen
0 0
smoothD
Ik denk dat hij voor een kleine 8 miljoen weg mag zodra hij het nieuwe contract ondertekend heeft , dus snel handelen voor dat die kut boeren er mee aan de haal gaan.
0 0
hupajaxhupajax
ELia is een echte ajax speler. Hij heeft vroeger als jeugdspeler bij Ajax gespeeld. Dus PSV heeft hem niks te zoeken.
0 0
hupajaxhupajax
PSV ook papegaai?
0 0
hupajaxhupajax
Hopelijk werkt Elia niet mee met contractverlenging.
0 0
Jantjuh
psvau is er ook in geïnteresseerd stond in de telegraaf... naast de foto van de moordenaar van carlo
0 0
Champy37
haha dit doet munsterman altijd als er belangstelling is voor een speler. Hij heeft het met Wielaert ook gedaan, die had enige tijd geleden een nieuw contract getekend omdat Ajax al interesse had getoond afgelopen zomer. Hij doet nu weer precies hetzelfde. Hij heeft alleen niet door dat contracten niet tellen in de voetballerij, zie Wielaert
0 0
Rogyros
Munsterman doet dat wel goed, want dan is hij verzekerd van een bepaald bedrag. Contracten tellen wel degelijk. Het contract van Wielaert is immers ook nageleefd. De gelimiteerde transfersom is betaald, vraag niet hoe, maar het is gedaan.
0 0
Champy37
die gelimiteerde transfersom is niet betaald want Ajax heeft meer moeten betalen dan die som. Zoals Munterman zei: beide partijen hebben water bij de wijn moeten doen. En daarnaast is elk contract af te kopen, ook al is die gisteren getekend.
0 0
micky
Ze hebben misschien een paar ton meer gekregen. Munsterman heeft heel veel water bij de wijn gedaan en Ajax een scheutje. Laat je toch niet gek maken door die man met zijn grote mond.
0 0
020AFCA
ja klopt, de totale transfersom was 3,4 miljoen dus inderdaad een paar ton meer
0 0
V12
Ajax heeft al een contract met Elia? Ik neem aan dat Elia die afkoopsom met Ajax heeft overlegt. Tenminste als hij bij Ajax wil voetballen.
0 0
Vedet
Onzin?
0 0
kluivertgek
ze moeten gewoon kluivert terughalen
0 0
aJaxppy
Is die Munsterman een ezel ofzo!!!?
0 0
joodtotmendood
Denk even na... die gelimiteerde transfersom zal na die Wielaert-affaire echt wel hoog zijn. Als die Munsterman slim is dan maakt ie er 15 miljoen van. Voor dat bedrag doet Twente een strik erom en wegwezen.
0 0
Mokum31
En als Elia slim is tekent ie niet als er 15 mil in zijn nieuwe contract staat...iaaah
0 0
joodtotmendood
Waarom niet? Hij heeft het naar zijn zin bij Twente en wil niet PER SE weg. Bovendien zijn er engelse clubs die dat bedrag zonder blikken of blozen op tafel leggen. EN ajax heeft dat geld er ook voor na de transfer van Huntelaar.
0 0
Mokum31
Ik denk dat AJAX zeker geen 15 mil gaat neerleggen ...maar goed wat kan ons het schelen...we zullen wel zien...wordt een beetje moe van die Elia discussie :p
Er is genoeg op de markt lijkt mij en we hebben een prima selectie.
Hoop alleen nog op een pinchhitter
0 0
joodtotmendood
Neuh.. ik hoef hem ook niet hoor. Met Sulejmani, Suarez, Leonardo (Emanuelson, Kennedy en Rommedahl) hebben we genoeg opties aan de flanken. Ik zou het geld in een sterke verdediger of creatieve 10 steken.
0 0
Mokum31
AJAX moet een spits halen voor achter Cvitanich...ok we hebben Bodul maar daar lijkt MVB nog even mee te willen wachten ...haal Kanu maar ...( die zal niet veel kosten "ik betaal niet") contract bij the pompey's loop vd zomer af.
Deze man van 2.45 mt en schoenmaat 57 ramt er nog wel een paar in voor ons. :p ......en Elia die komt vd zomer wel.
0 0
ajacied277
haha psv heeft die blonde honing tog al, die kerel kan zo bij hugh hefner intrekken
0 0
MokumExtremist
Oké, gelimiteerde tranfersom. Die is dus van ons volgend seizoen!
0 0
scout
ben het met jullie eens, zorgen dat munsterman het ondertekend en hopen dat het niet boven de 10 miljoen is kutmunsterman, wat een viezerik.
0 0
Nielz09
Je kan het Munsterman toch niet kwalijk nemen dat hij zijn sterspeler niet zomaar laat gaan? Iedere club zal altijd het maximale voor een speler vragen, wat de tegenpartij wil bieden. Het is toch bijv. nog steeds onvoorstelbaar dat Sevilla toendertijd 5 mln voor de Mul heeft betaald... Daar hoorden we niemand over.
0 0
suarez1
ja waarom niet nu kopen en laat twente hem huren tot de zomer opgelost
0 0
020AFCA
duidelijk, hij tekent gewoon een nieuw contract zodat hij van de zomer weg kan, de afkoopsom zou wel niet al te hoog zijn anders tekent elia het contract niet want dan komt hij nooit meer los van monsterman
0 0
Haitinga
Het is geen Ajax nieuws, maar Elia word hier al weken in verband gebracht met ons, dus het is wel toepasselijk. Niemand een idee hoe hoog zijn afkoopsom is? Zal wel een aanzienlijk bedrag zijn, denk niet dat die Munsterman achterlijk is.
0 0
Legato
Ik zou er maar voor zorgen dat dat contract ook door Munsterman ondertekent wordt Elia !
0 0