Ajax C1 blijft koploper; C3 plaatst zich

Ajax Showtime, 16-11-2008 om 20:14, 2518 views, Ajax Showtime |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

De C-jeugd van Ajax had een ouderwets goed Ajax-weekend. Ajax C1 won afgelopen zaterdag uit bij Stormvogels met 1-6. Ajax C2 speelde donderdag al en won met 6-0 van Legmeervogels C1. Ajax C3 zag de blessureboeg iets slinken en won zaterdag met 0-4 in en tegen Utrecht.

Ajax C1 speelde niet bijster goed tegen de hekkensluiter Stormvogels C1, maar wist wel netjes te winnen. In de afgelopen tumultueuze weken voor de jongens van Kwakman, hebben ze alleen nog maar gewonnen en kwamen ze wel tot een belangrijke conclusie en dat is voetballen als één team. Zaterdag speelde C1 met zes C2-ers, en stond het in de rust 0-2 door doelpunten van Lazic en Lammers. Na rust werd het uitgebreid naar een 1-6 winst. Doelpunten van opnieuw Lazic en Lammers, Cuvulay en Nieuwenhuys. Man of the match was NL onder 15 speler Boban Lazic. Hij gaf tweemaal een assist waarbij hij de hele verdediging uitspeelde en scoorde ook tweemaal.

Opstelling Ajax C1:
Mickey vd Hart; Amine el Hadef, Emran Barakzai, Wouter Soomer, Joost van Aken; Nick Lammers, Dylan Nieuwenhuys, Davey de Witte; Armando Cuvulay, Bram Barhorst, Boban Lazic.

Invaller: Kevin Echteld (voor Davey de Witte)

Ajax C3 speelde uit bij Utrecht C2. Het team dat erg veel blessures kent, deed ook een beroep op Ajax C2 (vier) en Ajax D1 (Jairo Riedewald). Na een ruststand van 0-1, door een doelpunt van Queensy Menig, liep het in de tweede helft uit naar 0-4 door doelpunten van opnieuw Menig, Sheraldo Becker en Calvin Valies. Overigend doet Sheraldo Becker het bijzonder goed op zijn nieuwe positie. De snelle spits en rechtshalf, speelt door blessures van Tuur, Tete en Koningsbloem nu op '3' en doet dat net als vorige week uitstekend. Ook Riedewald, aanvoerder van D1, speelt alsof hij het hele seizoen al in Ajax C3 zit.

Ajax C3 is met deze overwinning geplaatst voor de kampioenspoule, waarin zij gaan strijden voor het Nederlands kampioenschap voor spelers onder 14 jaar.

Opstelling Ajax C3:
Stan Bijl; Calvin Valies, Sheraldo Becker, Jairo Riedewald, Niek Ossevoort; Danny Bakker, Queensy Menig, Niek den Breejen; Daoud Bousbiba, Serhat Cakmak, Elton Armah.

Invallers: Django Warmerdam (Ossevoort) en Arco Houwaart (den Breejen)
-Bekijk de stand van Ajax C1 (Scorebord, extern)
-Bekijk de foto's en filmpjes van Ajax C3 (Stan Bijl, extern)
Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SCTD1
Nog meer foto's van Stormvogels C1 - Ajax C1

www.leroydegraaff.nl
0 0
SP
Die Menig is lekker bezig. Zeker gezien het feit dat hij vorig jaar in de D2 speelde. Weet ook makkelijk het net te vinden.
0 0
Cjvv
Die Cakmak uit de C2 heeft nu al 18 keer gescoord, doet ie netjes.
0 0