Jong Ajax verliest van hekkensluiter Dordrecht

FinnDekker, 28-11-2020 om 18:25, 19294 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Jong Ajax heeft zaterdag verloren van de hekkensluiter. Op bezoek bij FC Dordrecht werd een 3-1 nederlaag geleden. De enige goal van Jong Ajax viel vlak voor rust en kwam op naam van Brian Brobbey.  

Trainer Mitchell van der Gaag had in Dordrecht weer de beschikking over captain Brobbey, die ontbrak in de wedstrijd tegen Volendam. De aanvalsleider kon – samen met de rest van de voorhoede – echter geen potten breken in de openingsfase van de wedstrijd. Dordrecht was slagvaardiger. Na vijf minuten stond de thuisploeg op voorsprong door een kopgoal van Jari Schuurman in de verre hoek.

Het ontbrak vervolgens aan een antwoord van Jong Ajax. Het spel van de beloften was niet van niveau, waardoor Dordrecht weinig moeite had om gevaar af te wenden. De eerste doelpoging van de Amsterdammers kwam pas na ruim twintig minuten spelen. Het schot van Brobbey miste echter richting en verdween hoog over.

Dordrecht kreeg meer kansen. Eerst kon Dominik Kotarski nog ingrijpen. Maar vlak voor de rust viel de tweede tegengoal alsnog. Kevin Jansen kreeg alle ruimte om uit te halen in de zestien en deed dit succesvol. Gelukkig voor Jong Ajax maakte Brobbey in de laatste minuut gelijk de aansluitingstreffer met het hoofd uit een goede corner van Kenneth Taylor.

In de tweede helft speelde Jong Ajax een stuk beter. Meerdere keren werd de defensie van Dordrecht open gespleten. Onder meer Sontje Hansen kreeg daardoor de kans om Jong Ajax naast Dordrecht te schieten, maar de doelman Anthony Swolfs maakte zich bij het uitkomen goed groot. Hansen raakte een moment later ook nog de lat, uit een vrije trap. 

Maar op het moment dat Jong Ajax echt leek te gaan scoren, gooide een snelle counter roet in het eten. Anthony Dos Santos werd de diepte ingestuurd, omspeelde de veel te vroeg uitgekomen Kotarski en schoot de bal vervolgens in het lege doel. Door die goal zakte de hoop op een resultaat weg bij de beloften. Helemaal toen een honderd procent penalty niet werd toegekend aan Jong Ajax. 

Dordrecht, daarentegen, ging nog op zoek naar de vierde treffer. Middels een nieuwe counter viel deze vierde ook bijna, maar de bal ging net voor het doel langs. Jong Ajax kwam niet meer in de buurt van een goal en dus verspilden de Amsterdammers voor de derde keer op rij punten.  

Opstelling FC Dordrecht:

Swolfs; Vliet, Bliek, Surmeli, Polley; Schuurman, Jansen, Valpoort; Dos Santos, Muringen, Vermeulen.

Wissels FC Dordrecht:

Hobbel, Kolswal, Aktas, Schalekamp, Musaba, Baggerman, Kia, Amadin, Vicario.

Opstelling Jong Ajax:

Kotarski; Kasanwirjo, Llansana, Musampa (De Waal 46'); Douglas; Regeer, Taylor, Jensen (Pinas 83'); Hansen, Brobbey, Ünüvar (Martha 46').

Wissels Jong Ajax:

Reiziger, Hillen, Warmerdam, De Waal, Tasci, Martha, Pinas.

Doelpunten:

1-0 Jari Schuurman (6')
2-0 Kevin Jansen (43')
2-1 Brian Brobbey (45')
3-1 Johnny Dos Santos (77')

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax27
Unuvar weer na 1 helft gewisseld? Dramatisch? Of hoe speelde hij? Begint ie weer langzaam uit zn dip te komen?
1 0
PierreHeno
Het blijven tieners....en dat staat nu eenmaal voor wisselvalligheid. En ze spelen tegen volwassen mannen die niet van tieners willen verliezen ook al staan ze laatste. Winnen bij de koploper en verliezen bijnde nr laatst...dát is precies wat je vaak terugziet bij dergelijke jeugdige teams die tegen oudere en meer ervaren spelers aan moeten treden. Het kan bij JA niet elke week feest zijn. Heel normaal dus eigenlijk en past volledig in hun ontwikkeling.
0 -1
Ajax27
Dat was niet mijn vraag... en ik zeg ook nix over de wisselvalligheid. Tijdje terug zat Unuvar in een enorme vormdip en zat ie vaker op de bank dan 'm lief was. Nu zag ik dat ie weer in de basis stond, maar na 1 helft is gewisseld.

Dus mijn vraag: was ie zo dramatisch dat ie na 1 helft weer werd gewisseld? Of hoe speelde hij? Begint ie wel/niet weer langzaam uit zijn dip te komen?
1 0
AjaxDordt
Dordrecht die wint, het moet nou niet gekker worden... De situatie loopt hier ook compleet uit de hand kan ik jullie vertellen ;)
3 0
geDaante
Trodat,

Hoe staat het ervoor in de middenbouw? Spelen ze daar nog wel 4-3-3 met de punt naar achter? Wordt daar wel met urgentie door de as opgebouwd en gespeeld, en met veel tempo en combinatiespel? Daar wel uitgespeelde kansen zien te creëren in plaats van meer de voorzet?
2 0
Vlieske
Nope. Doen ze al jaren niet meer.
1 -1
Ozymandias
Ik durf te wedden dat jij zonder te kijken niet eens de namen van de trainers die in de middenbouw actief zijn kan noemen laat staan dat je weet welke speelstijl ze hanteren.
0 -5
DrFootball
De gemiddelde Ajax supporter zal niet weten wie de jeugdtrainers zijn. Ik kom er zeer regelmatig en het interesseert mij werkelijk niets wie de trainer is. Het gaat mij om de spelers. Vaak moet ik in de onder- en middenbouw aan een andere supporter vragen wie dat jongetje met een bepaald rugnummer is. Gewoon, omdat hij mij qua spel opvalt. Je mag van Ajax verwachten dat de beste jeugdtrainers voor de groep staan. Een echt groot/toptalent komt vanzelf bovendrijven ongeacht wie zijn trainer is en in welke formatie er gespeeld wordt.

Talenten kunnen in de middenbouw fantastisch zijn, echter de weg is dan nog best lang. Meisjes, uitgaan, blessures, groeistuipen enz, kunnen er allemaal voor zorgen dat sommige jongens het niet redden. In de bovenbouw valt er vaak wat meer over te zeggen.
5 -2
Ozymandias
De jeugdopleiding speelt geen wedstrijden dit seizoen (althans tot nu toe).
0 -2
ajaxpat
Winnen bij koploper Cambuur en verliezen bij hekkesluiter Dordt
1 0
AjaxDaniel
Liever nu op de bek gaan dan straks met het eerste. Hier leren ze van en het kampioenschap zit er dit jaar toch niet in.
2 -1
altijdwelwat
Tjaa het daar leren ze van verhaal , houdt inmiddels geen stand meer. Voorafgaand aan het seizoen hoorde ik mensen roepen het beste Jong Ajax ooit , maar ik zie het simpelweg niet. Taylor geloof ik wel in , Brobbey , Rensch en Hansen ook als ze stappen blijven maken, de rest is toch gewoon vrij pover hoor. En als het voetballend niet gaat ( kan een keer gebeuren) dan ga je strijden, maar ook dat zie je niet terug. Armoedige ploeg....
2 -1
Ozymandias
Het beste Jong Ajax sloeg waarschijnlijk op het meest talentvolle Jong Ajax. Met onder andere Taylor, Regeer, Ünüvar, Brobbey, Jurriën, Quinten, Salah-Eddine, Rensch en Hansen is dit misschien ook wel het meest talentvolle Jong Ajax ooit. Met name in de breedte is dit een zeer talentvol Jong Ajax.

"En als het voetballend niet gaat ( kan een keer gebeuren) dan ga je strijden, maar ook dat zie je niet terug."

Dat moeten ze ook nog leren. Dat is een process van meerdere seizoenen. Sommige zullen het nooit leren en andere wel (wie wel en wie niet is vaak haast niet te voorspellen op deze leeftijd).
0 -2
geDaante
Zo kan je alle kritiek wel wegredeneren Ozy. Net had je het over talenten die nog moeten leren niet op één lijn te staan met z'n vijven, maar dat heb ik ook zeer geregeld onder Ten Hag gezien bij het eerste.

Zaken mogen er na het doorlopen van in de meeste gevallen de hele opleiding, er onderhand wel in zitten.
2 -1
Ozymandias
"Net had je het over talenten die nog moeten leren niet op één lijn te staan met z'n vijven, maar dat heb ik ook zeer geregeld onder Ten Hag gezien bij het eerste."

Dat is iets wat ik zelfs bij City regelmatig fout zie gaan en ik acht de spelers en technische staf van Ajax tactisch niet van het niveau als die van City dus dat het bij Ajax vaker fout gaat lijkt mij logisch. Dat is iets wat jaren duurt voordat spelers het geheel onder de knie hebben.

"Zaken mogen er na het doorlopen van in de meeste gevallen de hele opleiding, er onderhand wel in zitten."

Welke zaken?
0 -2
Mocrodammerr
door deze tuig verlies ik mijn toto. ze kunnen echt op de hoogste boom gaan zitten. ik roep het al maanden..dit jong Ajax is schandalig slecht. allemaal bij het grof vuil plaatsen. hóe...HOE kan je van dort gaan verliezen. echt schandalig..en die hoofd opleidingen mag ook een stevige boom zoeken
1 -6
altijdwelwat
Als je al maanden roept hoe slecht het is , dan is €1300 ook niet de beste actie van de week ....
0 0
Lane 8
Zo hey, heb je je gehele maandsalaris weggegokt ofzo?
1 0
Mocrodammerr
had alles goed.. moest alleen nog jong ajax en nog 1
0 0
Puurvoetbal
Doe ff rustig man !
0 0
Schip
Nou, begrijp zijn frustratie wel. Die opmerkingen over de opleiding mogen met een korrel zout, maar als je 1300 misloopt door een wanprestatie van een veel betere ploeg tegen een zeer matige ploeg, is dat zuur.
2 0
AjaxDaniel
Waarom zet je dan ook in op Jong Ajax? Zo wisselvallig als het maar kan.
2 0
Mocrodammerr
tjaaaah ik dacht die lui staan laatste, moet lukken.. maar nee hoor. 1300 euro foetsie
2 0
AjaxDaniel
Damn gozer, wat een bedrag om mee te gokken...
0 0
Mocrodammerr
haha nee dat kon ik winnen. zo loco ben ik ook weer niet
2 0
oxxer
Wat een wanprestatie dit was een kestkado van Jong Ajax,
0 -2
Duif63
Zouden er nog steeds spelers in dit elftal zijn die denken dat ze over 2 jaar meekunnen in het eerste van Real Madrid of Barcelona ?
2 -1
Ozymandias
Er zijn een aantal een stuk beter dan Dest twee jaar geleden was, dus wie weet?
0 -6
Duif63
Een aantal nogal liefst, en nog een stuk beter ook ? Je wordt met de dag minder geloofwaardig.
1 0
Ozymandias
Twee jaar geleden had Dest het een stuk moeilijker met het niveau van de Eerste Divisie dan bijvoorbeeld Brobbey, Taylor en Regeer het dit seizoen hebben. Dest was twee jaar geleden pas net naar Jong Ajax gehaald (vanaf de negende speelronde van dat seizoen). Je kan nu wel doen alsof Dest twee jaar geleden beter was dan bijvoorbeeld Brobbey, Taylor en Regeer nu zijn maar dat is een herschrijving van hetgene wat daadwerkelijk plaatsvond.
1 -4
koppensneller
Ach ja , net als vroeger in het Olympisch stadion. Een avondvullend programma met eerst een voorwedstrijd waarvan de uitslag minder belangrijk was. Nu het echte werk...
0 0
koppensneller
Kotarski heeft er blijkbaar wel wat van geleerd
1 0
louis60
Brobbey doet een Traoreetje
5 0
Engeltje
Hoop dat ze er wat van leren mee krijgen, Dordrecht is gewoon top amateur niveau, de jeugd van ons krijgt meer betaald zelfs.
2 0
oxxer
Kotarski was misschien ooit talentvol anders hadden zij hem niet gehaald maar wat hij al een tijd laat zien is een parodie op een keeper. Iedere wedstrijd die ik hem zie keepen maakt hij minimaal 2 grote blunders.
3 0
036AFCA97
Die mocht erin Brobbey
1 0
xstaniox
Schat de bal verkeerd in, had hem aan moeten nemen.
2 0
HsvHoek
Mag toch aannemen dat dit hele keepers rouleer gedoe toch wel klaar is nu, Scherpen is beter dus hoort elke week te spelen.
Verder is dit typisch een jong Ajax wedstrijd, je speelt tegen de nummer laatst dan behoor je gewoon te winnen. Ik hoor hier dan vaak, ja maar ze zijn nog zo jong, daar wil ik best een aardig eind in mee gaan. MAAR wat ik wel constateer is dat ze er niets van leren en dat betekent dat het kwalitatief niet goed genoeg is. Leren van je fouten is ook een kwaliteit namelijk.
7 -1
NR9
Wat een wanprestatie.!! Verliezen van de nr. Laatst. Bizar slecht. Die keeper kunnen ze ook beter wegdoen.
3 -1
Sjalala
Wellicht trap ik een open deur in. Maar dit soort kut potjes zijn eigenlijk ook gewoon hartstikke goed voor ze. Leren ze meer van dan Dordt 5-1 oprollen.
7 -2
xstaniox
Zolang ze eind dit seizoen maar niet degraderen, want dan leren ze komend seizoen helemaal niks meer.
4 -2
trodat4030
Dat zit wel snor, 4 punten voorsprong op J Utje, 5 op J PSV en 12 op J AZ.
2 0
xstaniox
Ajax heeft een goede fase gehad waarin ze veel wonnen. Nu zitten ze in een matige fase met veel puntverlies. Dan kan zo'n voorsprong snel teruglopen.
1 -1
Sjalala
Daar hoeven we ons geen zorgen over te maken hoor ;)
0 0
xstaniox
Want?
Er is dacht ik een speciale regeling voor jong ploegen.

Iets met als je buiten de top 10 eindigt en er jong ploegen zijn uit de topklasse die aanspraak maken op promotie.
Je hoeft dus nog niet eens bij de laatste 2-3 te eindigen om toch te kunnen degraderen.
0 0
trodat4030
Alleen de slechtste Jong ploeg degradeert dan, niet iedereen die bij de onderste 10 zit.
0 0
Sjalala
Klopt, je kan direct degraderen (laatste twee plekken). Dat zit natuurlijk wel snor.

Daarnaast als je tussen plek 11-18 eindigt, en een Jong ploeg wint de tweede divisie, dan wordt er een P/D wedstrijd gespeeld. Maar zoals Trodat hier boven ook zegt. J AZ en alle andere Jong ploegen staan lager.

Dus concludeer hieruit dat het wel goed komt.

Tuurlijk is er altijd een kans dat het gebeurt, maar die is vrij klein. :)
0 0
koppensneller
Brobbey jan het helemaal schudden bij deze scdsrechter
2 0
Soccerskins
Ik heb het echt te doen met 90% van de clubs uit de KKD. Tegen een stel tieners wordt je de hele wedstrijd lang onder druk gezet en moet je het hebben van counters en jeugdige fouten die je tegenstander sowieso gaat maken. Leuk verder die 3 punten maar ik zou me kapot schamen als supporter van zo’n club.
2 -8
31xAjax
Erg kortzichtig, als de tegenstander veel beter is en je wordt de hele wedstrijd teruggedrongen zit er niet veel anders op....
1 0
Soccerskins
Dat bedoel ik juist. Dit is vaak gewoon de o19 van Ajax en ik denk persoonlijk dat het tweede niveau van Nederland toch wel wat meer tegenstand moet kunnen bieden.
0 0
Cleo9
Mitchel staat er ook als een dooie bij. Dit is echt een schande, en dan heb ik het niet alleen over de arbitrage.
4 0
Ajax95Duivendrecht
Jezus, die scheids...
4 0
oxxer
Dordrecht staat stijf onderaan in de KKD, hadden 8 doelpunten gemaakt, Jong Ajax geeft ze vandaag 3 doelpunten kado.
5 0
goajaxgo
Hands kennelijk moeilijk te zien voor het volledige scheidsrechtersteam.
2 0
koppensneller
100 % penalty en rood
4 0
Ajax95Duivendrecht
Tja Kotarski, need I say more...
2 0
ajaxfc
Dit had een penal + rood voor dordt moeten zijn
3 -1
31xAjax
Las het verkeerd, daarom mijn eerdere post verwijderd....
0 0
Multi
Nou de discussie Scherpen en Kotarski hoeven we ook niet meer te horen.
8 0
bremovic
Kortaski is elk seizoen al slecht geweest en moeten ze gewoon slijten. Bij deze goal heeft hij daar niks te zoeken.
5 0
oxxer
Kunnen zijn Kotarski niet wegsturen in de winterstop, hij pikt kostbare minuten van Scherpen.
6 0
Joseph
Kotarski laat het hele seizoen eigenlijk al zien minder te zijn dan Scherpen, denk dat Scherpen voorlopig de wedstrijden moet spelen..
7 0
Vlieske
Rot op met die vent en stel hem nooit meer op. Ongelooflijk Wan beleid dit. Scherpen moet wekelijks keepen.
6 -1
Libero
Wéér! Wat een fucking ezel is die Kotarski!
Als je zo weigert van je fouten te leren ben je werkelijk een zwakke schakel.
4 0
xstaniox
Kunnen we een petitie starten om Kotarski's contract te laten ontbinden ofzo?
3 0
036AFCA97
Scherpen is beter
7 0
Hollister
De paus is katholiek
1 0
036AFCA97
En een kindervriend
2 0
xstaniox
Iedereen is beter.
0 0
Marcw1972
Kotarski prutser
5 0
MK77
zit iig wat meer leven in de ploeg
0 0
jaribombari
De meeste zijn 17. Doe rustig.
6 -4
Hollister
Hier weer eentje met de leeftijd troefkaart... doe ze lekker een pamper voor.. en voeren.. worden ze sterk van... pffff
3 0
Ozymandias
De meeste zijn 18 maar je punt blijft geldig.
1 -1
Multi
Ik kan met niet voorstellen dat Douglas ooit Ajax 1 haalt. Kunnen beter op zoek gaan naar een andere leuke linkervleugel verdediger.
3 -1
Babangida83
Ik wel. Maar het kunnen niet allemaal pareltjes zijn. Beetje niveau Veltman of net eronder, denk ik. Kan zeer nuttig zijn voor de breedte, denk ik. Hoef je geen 7 miljoen aan types als Klaiber uit te geven.
0 -1
trodat4030
Die speelt ook gewoon voornamelijk omdat Salah-Eddine geblesseerd is. Dát is het grote talent op linksback.
4 0
Multi
Ja weet ik, maar ik vermoed dat Salah-Eddine snel bij het eerste zit zodra hij fit en in vorm is. En ik durf niet te zeggen of Baas al klaar is om bij jong te spelen. Dus zou een extra linkervleugel verdediger wat mij betreft wel mogen.
0 0
Ozymandias
Als Ajax een andere linksback voor Jong Ajax koopt zullen ze Salah-Eddine waarschijnlijk kwijtraken en persoonlijk acht ik de kans klein dat ze een talentvollere linksback dan Salah-Eddine zouden aantrekken.
1 -2
Multi
Ik denk als Salah-Eddine weer fit is hij toch vrij snel doorgeschoven zal worden na het eerst. Dan is het toch wel prettig om nog een talentvol iemand te hebben in plaats van Douglas.
0 0
Ozymandias
Ik denk juist dat nadat hij weer fit is hij nog minstens een heel seizoen bij Jong Ajax nodig heeft. Ik dacht voor zijn blessure dat hij dit hele seizoen nodig zou hebben en zijn blessure heeft dat natuurlijk alleen maar vertraagd.
1 -1
trodat4030
En vorig seizoen ook. 2020 is absoluut een klotejaar voor S-E geweest. Was net fit toen corona de comp stil legde, 1e oefenpot heel snel geblesseerd. Heeft volgens mij amper 90 min gespeeld dit kalenderjaar.
1 0
Ajax95Duivendrecht
Salah-Eddine zou dat normaal gesproken moeten zijn. Maar die is helaas nog steeds geblesseerd.
0 0
louis60
J Ajax sterker in deze opstelling. Goede wissels.
1 0
Flipper33
Waar is Bande eigenlijk ? En Gio ?
0 0
Ozymandias
Die zijn waarschijnlijk niet fit.
2 0
Flipper33
Zou inderdaad kunnen
0 0
Ozymandias
Anders hadden ze ten minste op de bank gezet aangezien daar meer dan genoeg ruimte is.
0 0
036AFCA97
https://m.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=345335

Benieuwd of dit interview nog steeds klopt. Dat Brobbey de snelste binnen Ajax is en hoger springt dan Ronaldo hahaha
0 -1
Ozymandias
Brobbey was toen pas net begonnen met krachttraining waardoor hij in een korte periode enorm veel explosiever was geworden. De kans is groot dat hij nu (na een langere periode van krachttraining) alleen nog maar explosiever is.
0 -2
Babangida83
Brobbey echt slecht vandaag. Houdt geen bal bij zich. Toch leuke omstandigheden ook voor de rest van de spelers om weer een stukje meer kerel te worden. Al verwacht ik dat JAJ dit soort wedstrijden inmiddels wel minstens gelijk speelt.
2 -1
Ajax95Duivendrecht
Heel apart dit, het is toch de bedoeling dat Unuvar na zijn blessure juist weer wedstrijdritme en fitheid moet kweken?

Dan gaat dit niet meehelpen om hem weer op niveau te krijgen. Dat je hem rond de 60e minuut een keer wisselt, prima. Maar nu is het nog erg vroeg in de wedstrijd.
0 -6
Libero
Giovanni werd laatst gewisseld omdat hij herhaaldelijk niet meeverdedigde. Doe je dat als coach bij de een moet je het ook bij de ander doen.
5 0
Ozymandias
Ik denk dat de technische en medische staf van Jong Ajax beter inzicht heeft op hoe ze Ünüvar weer geheel fit kunnen krijgen dan wij.
1 -1
Babangida83
Daar zeg je wat. Nu net niet één van de beste technische staffen die ik ken. Het is natuurlijk opmerkelijk en daarom erg interessant te weten hoe t dan zit.
1 0
Ozymandias
Iemand die net terug komt van een periode waarin hij door (lichte) blessures steeds opnieuw dezelfde klachten had wordt vaak op een rustige manier weer gebracht. Dit is toch niet anders dan wat we normaal zien?
0 0
Babangida83
Je zou denken dat je na 15 minuten rusten nog wel 15 minuten kunt hebben. Vorige week ook al 45 minuten, als ik me goed herinner. Normaal gesproken zit er een opbouw in. Zeker als t 5 dagen geleden is voor de laatste wedstrijd die je hebt gespeeld.
0 0
Ozymandias
Jij zou dat misschien denken. Ik heb daar geen gedachte over omdat ik geen inzage heb op het medische dossier van Ünüvar nog de expertise om dat te kunnen begrijpen als ik daar wel inzage op had. Laten we beginnen met de vraag: wat was de blessure van Ünüvar?
0 0
Freddy
Bande wederom niet op de bank. Is hij geblesseerd?
0 0
Multi
Kom op Martha, zoek de 1 tegen 1 duels maar op.
0 0
036AFCA97
Hebben jullie de opstelling gezien? Benieuwd hoe het gaat staan straks
0 0
Ozymandias
Elke rust van wedstrijden van Jong Ajax schrijf ik hetzelfde. Er zijn te weinig talenten die het team aan de hand durven te nemen. De enige die het vandaag een beetje doet is Regeer maar van talenten als Taylor en Hansen mogen we langzaam maar zeker wat meer verwachten. Taylor zit qua voetballend vermogen dicht tegen het eerste aan maar hij moet door het spel van Jong Ajax naar zich toe te trekken laten zien dat hij ook mentaal klaar is voor die stap. Het spel gaat nog veel te veel langs hem heen. Hetzelfde geld voor Hansen maar bij hem heb ik het gevoel dat hij momenteel te veel moeite heeft van zijn eigen vorm om het spel naar zich toe te durven trekken.
3 -3
DrFootball
Begrijp je verhaal. Echter je licht Regeer eruit als lichtpuntje. Die vind ik vandaag, voor zijn kunnen, enorm zwak spelen. Het moet voor Van der Gaag ook best lastig zijn dat je niet over buitenspelers met diepgang beschikt. Dat vind ik echt een fout in de samenstelling van de selectie voor Jong Ajax. Ook Ajax 1 kan niet terugvallen op buitenspelers als ze in het 1e geblesseerd zijn.

Deze defensie, zonder Timber en Rensch, is gewoon niet van het niveau dat Ajax nastreeft. Musampa, Douglas en Kasanwirjo zullen ongetwijfeld in het betaalde voetbal terecht komen, maar nier bij Ajax. Alles moet opbouwend komen van Llansana.

Jensen had ik vorig jaar al afgeschreven en op basis van zijn laatste wedstrijden zie ik geen enkele vooruitgang. Pak je verlies en geef Warmerdam (6) of Hansen (10) een kans op het middenveld.
1 0
Ozymandias
Het gaat mij er niet om of Regeer goed of slecht speelt maar dat hij durft om initiatief te nemen en het spel naar zich toe te trekken. Hij is qua voetballend vermogen nog niet één van de spelers die Jong Ajax op sleeptouw kan nemen maar tactisch en mentaal is hij daar volgens mij meer aan toe dan Taylor en Hansen (die qua voetballend vermogen juist weer verder in hun ontwikkeling zitten).
0 -1
036AFCA97
Pff ik werk vanuit huis en heb gewoon de 2-0 en 2-1 gemist omdat ik even in gesprek was. Zie wel dat Brobbey heeft gescoord. Dat doet me goed. Hoe was het spelbeeld laatste kwartier?
0 0
blava
Slappe hap
1 0
Toon meer reacties