Ten Hag: 'Veld mag nooit een excuus zijn als we niet winnen'

NickOoms, 24-11-2020 om 15:55, 3770 views, AS |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Erik ten Hag is van mening dat Ajax het veld niet de schuld mag geven mochten zij het duel met FC Midtjylland eventueel niet winnen. Woensdagavond treffen beide teams elkaar om 21.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Recentelijk is er veel ophef rondom het veld in de thuishaven van Ajax. Ten Hag wil het slechte veld niet als excuus benoemen. 'Wij hebben gewoon een goed veld nodig om ons spel te spelen. maar ook als wij geen goed veld hebben, moeten we nog steeds winnen. We moeten andere wegen vinden. Het veld mag nooit een excuus zijn als we niet zouden winnen. Dat hebben we zelf in de hand. Wij moeten een weg vinden en de winst binnen te slepen.

Ryan Gravenberch zal naar alle waarschijnlijkheid woensdagavond aan de aftrap verschijnen tegen het Deense FC Midtjylland. In de recente wedstrijden heeft de middenvelder gespeeld op het veld in de Johan Cruijff ArenA. Zelf ondervindt Gravenberch geen problemen. 'Ik hoor ook allemaal verhalen dat het veld niet goed zou zijn, maar ik heb zelf niet zoveel problemen. Ik speel gewoon lekker op ons veld.'

Denk jij dat Ajax en FC Midtjylland tijdens de rust gelijkstaan, maar Ajax na negentig minuten toch wint? Zet in en krijg 4,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
niquedegraaff
Hoe kan dat veld dan zo slecht zijn!? Ik begrijp dat echt niet. Geen ADE, geen concerten..
0 0
GrandMasterFlex
Als een veld weinig lucht en licht krijgt, dan word het mossig. En daardoor glad.
0 0
PierreHeno
Zonder publiek kun je Oranje toch net zo goed ook in De Kuyt laten spelen?! Of willen de Oranje sterren alleen nog maar windstil en onder droge omstandigheden voetballen?!
1 0
De Stift
Echt schandalig dat veld in de Arena. Bij Ajax hoort een perfecte mat. Al vanaf de opening van de Arena is het een probleem. Daar moet toch een oplossing voor te vinden zijn. Marc mag wat mij betreft 20 miljoen uit de reserves halen als daarmee vergoed de grasmatproblemen zijn opgelost.
0 0
trainerdv
Laatste jaren is het echt wel goed door die lichttechnologie. Na de Kuip geloof ik zelfs het beste bevonden door de aanvoerders van de eredivisie die elke week het veld beoordelen. Maar op een hoofdveld hoort 1 keer per twee weken gespeeld te worden en hier heeft ook Oranje huisgehouden.
2 0
Web
Ten Hag verschuilt zich nooit ergens achter
Kunnen heel veel trainers een voorbeeld aan nemen
Vooral die Duitser van PSV
7 0
Redrum
Dat vind ik zeker wel positief van Erik ja. Hij zoekt nooit excuusjes. Wel praat hij soms fouten goed, maar dat is wat anders. Die Duitse jankbal van psv is toch een heel ander verhaal. Ik hoor die vent de laatste tijd niets anders dan slappe excuusjes ophangen.
5 0
MrPink
Die Duitser was echt triest bezig na de wedstrijd, janken om een penal terwijl jezelf ook een penal cadeau krijgt, past wel bij psv trouwens.
3 0
Web
Hij doet niet anders
Wekelijks komt het door een ander, zelfs de Corona was de schuld van de KNVB
3 0
gi0vanni
Doordenkertje: Corona in Nederland is de schuld van FC Twente.
0 0