'We hebben nog meerdere ijzers in het vuur'

FinnDekker, 01-10-2020 om 20:50, 45774 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Erik ten Hag hoopt op nog één versterking. Dat heeft de hoofdtrainer van Ajax kenbaar gemaakt op de persconferentie van donderdagavond. Volgens de trainer heeft Ajax het vizier op meerdere spelers, waaronder hoogstwaarschijnlijk middenvelder Davy Klaassen. 

'Ik ga ervan uit dat we met deze selectie het seizoen ingaan. Maar tot 6 oktober kan je het nooit met zekerheid stellen', reageerde Ten Hag op een vraag of er nog spelers vertrekken bij Ajax. 'Hopelijk komt er nog wel een inkomende transfer', voegde de vijftigjarige daar vervolgens aan toe. 'De selectie is nu al in balans, maar je kijkt altijd naar extra's.'

Er kwam geen bevestiging of Ajax aan Klaassen denkt, al werd dit niet ontkend. Verder werd ook niet gezegd of Ajax per se denkt aan een middenvelder als laatste versterking. 'Als we nieuws hebben, melden we dat. We hebben nog meerdere ijzers in het vuur. We zijn continu bezig. We zullen zien wat eruit komt.'

Onana nog steeds bij Ajax

André Onana, die naast Ten Hag zat, ging ook kort in op zijn situatie. 'Ik heb nog een contract bij Ajax en ik ben blij om hier te zijn. Of ik teleurgesteld ben dat er nog geen club is gekomen? Nee, dat valt mee. Ik probeer hier mijn best te doen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rockpotje
Ik hoop toch Vurig dat Overmars afhaakt door de vraagprijs van Werder en doorschakelt naar Veerman. Dat is ook geen Henrique, maar wel veel meer het type dat we missen. Als je met Veerman, Martínez en Kudus speelt heb je echt een goede balans. Misschien dat Promes vanzelf weer linksbuiten wordt als Kudus de tien-positie verovert en dan komt het alsnog allemaal goed.
1 -2
MosesD
Met een middenveld van gemiddeld 19 de CL in? Sure.....
1 -1
goajaxgo
Is toch beter dan niks?
0 0
BrandjeXL
Ok, dus leeftijd boven kwaliteit?
0 0
Rockpotje
Kudus is al 20, Veerman over een maand 22 en Martínez wordt in januari 23, dus dat valt ook wel weer mee.
2 -1
Liam
Ik ben beetje bang voor blessure Kudus, anders hadden ze wel gezegd dat hij een twijfelgeval was. Het is nu meteen: niet inzetbaar. Dat duidt op een zwaarder kwetsuur.

Ajax heeft overigens niet meerdere ijzers in het vuur. Het wordt gewoon Klaassen en als hij niet komt niemand.
Overigens snap ik nog steeds niet wat Davy Pröpper Ajax aangedaan heeft. Is de meest logische aankoop ooit. Al twee jaar.
0 0
AlexLitmanen10
Misschien Corona?
Eerst gravenberch, toen Lang en nu Kudus?? Maakt niet uit verder, hopelijk snel weer terug
0 0
Vlieske
Begint er steeds meer op te lijken dat ze dest hebben verkocht omdat ze geld nodig hadden om een middenvelder te halen. En van het geld dat daar nog van over blijft hebben ze maar een simpele back gehaald.
0 0
DonAdam
Dat is jouw interpretatie. De mijne is dat Dest perse naar Barcelona wilde en dat Overmars hem deze kans niet wil ontnemen. Dat Overmars 21 miljoen plus bonussen krijgt voor een bankzitter is een extra bonus.

Je vergist je sowieso, want eventuele verliezen waren al gedekt door Champions League inkomsten en de uitgaande transfers van v/d Beek, Botman en Veltman; dat is al bijna 100 miljoen samen op een begroting van ca 160 miljoen. Ik meen zelfs dat Ziyechs transfer op de winst- en verliesrekening van dit lopende boekjaar komt, maar zover heb ik mij nog niet ingelezen. Dat zou dan 140 miljoen maken.
0 0
Vlieske
Waarom nu dan pas met een middenvelder komen? Tijd genoeg gehad toch?
0 0
AlexLitmanen10
Omdat Alvarez niet voldoet.
Hoop ik dan
0 0
Whazzza
Zou niet eens gek gedacht zijn van Overmars.
Van de andere kant, als ze echt vonden dat ze een middenvelder nodig hadden zouden ze die met al die CL inkomsten en transferopbrengsten toch ook moeten kunnen halen zonder geld voor Dest?
0 0
Vlieske
Ja daarom vind ik het vreemd. Denk dat het financieel niet zo rooskleurig gaat als wij denken
0 0
Whazzza
Financieel jaarverslag is gewoon openbaar bij een beursgenoteerd bedrijf. Bij Ajax net uitgekomen. Geld zat. Kan wel zijn dag ze rekening houden met een slecht jaar door Corona en de prognoses dus minder rooskleurig ingeschat worden
0 0
De Stift
Klaiber en Klaassen zijn niet wat ik had gehoopt, maar al dat zuurpruimen is ook niet nodig.

Want met Onana hebben we een van de beste keepers van de wereld in de goal.
Tagliafico is een van de beste backs en reserve-aanvoerder van Argentinië.
Blind is aan de bal en positioneel een van de beste verdedigers van de wereld. Als hij fysiek sterker was en sneller, had hij nooit bij Ajax gespeeld.
Schuurs is jaren opgeleid door Ajax voor dit moment. Hij is nog groeiende, maar heeft de potentie van een Alderweireld. Toen jaren geleden Sanchez vertrok huilde ook iedereen, maar toen stond De Ligt op. Zo talentvol schat ik Schuurs niet, maar Perr heeft wel degelijk aan de bal maar ook verdedigend de kwaliteit om net daaronder uit te komen.
Mazraoui is een extreem talentvolle back en als hij zijn huidige niveau vasthoudt, is het een van de beste backs van Europa.
Gravenberch is een van de grootste talenten van Europa. Hij is behendig, kan een man passeren, heeft een goede pass, is doelgericht, heeft een uitstekende fysiek en ook loopvermogen. Zolang hij de discipline opbrengt, een geweldenaar op het middenveld.
Kudus is de aankoop van het jaar. Hij kan wegdraaien als Frenkie, passen als Eriksen en vechten als Enoh. Een hele complete middenvelder die in potentie wereldtop is.
Promes is enorm doelgericht, behendig, snel, werkt hard en beweeglijk.
Met Neres, Tadic en Antony hebben we een aanval van Europees topniveau.
5 0
Henkjanklaas
Daar tegenover staat dat we zelfs tegen vitesse erg kwetsbaar blijven. We missen snelheid achterin en op het middenveld. Lengte achterin m.u.v. Schuurs. Een leider op het middenveld die controleert en de boel schoonveegt hebben we nog steeds niet. Tegen een snel counterende, uitkomende tegenstander wordt het middenveld geslacht.
Een generaal op het middenveld die pijlsnel en idem dito één met lengte, fysiek sterk en snelheid achterin erbij is pure noodzaak wil je in de CL doorkomen.
0 0
waayop
Kan dat gezever over gemis aan lengte achterin een keer stoppen. We krijgen bijna nooit kopgoals tegen.
0 0
Liam
Hopelijk valt blessure Kudus mee.
1 0
Turbo
Het materiaal is niet het probleem. Het probleem is de trainer die er een zooitje van maakt. Gravenberch en Kudus zijn inderdaad fantastische talenten en spelers, maar als 1 van de 2 straks op een middenveld moet spelen met Alvarez en Klaassen terwijl de ander verpietert op de bank heb je er weinig aan. Dat is het probleem, niet de spelers.
2 0
EersteAanname
Alsof dat gaat gebeuren. Alsof ten hag Alvarez en Klaassen samen op één middenveld gaat zetten. Ik geloof er geen reet van.
0 0
Turbo
We hebben vorig jaar ook met Alvarez en Marin op 1 middenveld gespeeld. En Alvarez en Mazraoui. En we spelen nu met Alvarez en Promes op 1 middenveld, dus waarom niet?
0 0
DeMeervanweleer
Het is gewoon karig. Je twee absolute topspelers zijn weg, in totaal zijn er 8 selectiespelers vertrokken. Je koopt met Kudus en Antony heel goed in, maar je kunt niet verwachtten dat de jeugd spelers er meteen staan in de CL. Achterin en op het middenveld kom je al snel in de problemen bij blessures/schorsingen. Dat zie je nu al tegen Groningen, Ten Hag die heus wel wat kan, doet ook gekke dingen door Labyad in de spits te zetten en Alvarez als 6 te gebruiken.
Dat kan je interpreteren als lapmiddelen omdat hij zelf ook niet content is met de selectie.
De spitspositie is eigenlijk ook onderbezet. Traore kan het niveau nog niet aan, Tadic is de beste keus, maar wordt als linksbuiten gebruikt. Labyad is geen 9 en Hunter echt op leeftijd.
2 0
Henkjanklaas
In aanvulling op mijn verhaal zoëven is dit verhaal van de meervanweleer ook zeer steekhoudend.
0 0
TOOL
Als je de reacties leest is het allemaal drama bij Ajax. Coach kan er niets van, Overmars niet, spelers kut en staan allemaal op de verkeerde plek of spelen niet! Allemaal negatief. Vooralsnog hebben we met Kudus en Anthony er weer twee heerlijke spelers bij, staan we bovenaan met 9 uit 3 waarvan we twee wedstrijden met 10 man hebben gespeeld. Bak geld in kas en gaan we “gewoon” weer de CL in.
Is het werkelijk zo slecht?
4 -2
masterrr
Nee maar Vd Sar zegt dat we willen aansluiten bij de Europese top. Daar is meer voor nodig dan wat we nu in de selectie herbergen. Ik som even op:
Geen echte spits
Geen ervaren controleur
Geen ervaren mandekker

Als dan rechtsbacks van niveau utrecht worden aangetrokken stemt dat niet tevreden
2 0
Henkjanklaas
Juist verwoord. Het gaat er niet om dat we best een goed elftal weer hebben maar zoals masterrr aangeeft juist op die plekken hebben we nog extra wereldtoppers nodig om de poule wedstrijden met een gerust hart tegemoet te kunnen zien. Iedereen begrijpt dit toch. Op CL niveau wordt veel meer gevraagd.
1 0
MosesD
Aansluiten Europese top is voor een club uit de Eredivisie simpelweg een utopie. Met een keer een hele goede lichting kan je de top incidenteel benaderen/bereiken. De Europese subtop is een mooi en realistisch streven.
0 -1
Ron6
Top beschreven
0 0
DeWijsneus
Siem de Jong.
3 -1
NouridolbergNeres34
ik hoop maar dat er niks meer bij komt, als klaassen komt zie ik ten hag nog zo gek om kudus te laten banken.
4 -4
oudzuid2
en ik zie liever Lang of Ekkelenkamp af en toe de kans krijgen
2 0
mallerd
Davey Propper aub.
8 -10
Sjaakvaak
Die heeft verlengd.
1 0
Alexander40
Kunnen we die Tannane niet overwegen? Serieus, die was echt goed tegen ons. Ik weet dat het een lastige jongen kan zijn maar Bogey moet hem toch wel in het gareel kunnen houden lijkt me
2 -25
Hans Kraay Jr.
Vind je die beter dan 1 van onze huidige buitenspelers?
0 0
Duif63
Nee, zo hebben we Labyad ook gehaald. Doordat ie tegen ons toevallig goed speelde.
0 0
Kingoffdatoilet
Prima voetballer. Hij zou alleen een beetje overbodig zijn bij Ajax
1 0
Santiago
We hebben geen buitenspeler nodig.
2 0
Henkjanklaas
Wanneer hakt een journalist er tijdens zo’n persconferentie nou eens stevig in richting ten Hag.
Immers iedereen weet dat we in ieder geval een heerser op het middenveld nog dringend nodig hebben plus een kopsterke jongen achterin die ook nog eens pijlsnel is. We willen toch de poule wedstrijden overleven ?
8 -5
LouisVonGoal
Hmm, werder vraagt 10 miljoen?
0 0
Amp
Ja tuurlijk joh. Zodra ten hag dit weer roept, is de genoemde naam de enige optie. Ben nu eindelijk ook wel benieuwd wanneer een journalist dat verhaal gaat verifiëren dat de rvc per se een nederlander wil aantrekken. Wat is dat voor onzin
3 -4
Ajax114
Er zijn bijna geen goede journalisten , doen echt totaal geen onderzoek. Weet echt niet waarom er een school voor journalistiek bestaat. Die leren ze niets volgens mij.
1 0
Turbo
FdB tijden herleven. Al haal je Messi, dan zit ie op de bank want Sigthorsson speelt. Alleen nu is het een hele batterij aan werkelijk ongelooflijk vreemde keuzes en slechte spelers en een systeem dat simpelweg niet functioneert. In beide gevallen kunnen alleen blessures en schorsingen ons redden.

Zelden zon prima selectie gezien. En zelden zon onnodig zwakke basis gezien.

Om verdrietig van te worden. Hoe kun je jezelf zo in de voet schieten?
21 -5
Schip
Door jezelf schromelijk te overschatten als coach.
7 -2
Bky
Duidelijk, die zijn bezig Veltman terug te halen.
3 -2
NouridolbergNeres34
Had liever Veltman nog bij Ajax ipv Klaiber.
8 0
JOHANisGOD
Nope.

Viergever.
4 -4
ElPistolero9
Het is toch eigenlijk ongelooflijk. Je verkoopt voor 100m aan spelers, nadat je de vorige zomer voor bijna 200m hebt verkocht. Je bent veruit de grootste en rijkste club van het land en bovendien MOET je CL spelen om het budget rond te krijgen (en dus kampioen worden). En tóch ga je weer met een incomplete selectie het seizoen in, terwijl je grootste concurrent a) geen belangrijke spelers is kwijtgeraakt en b) zich stevig heeft versterkt in iedere linie. En dat terwijl die concurrent amper een cent te makken heeft. Tóch is je nummer 10 een buitenspeler, je 1e (!) spits een middenvelder die 2 seizoenen op de bank zat en je nr. 6 een verdediger die niet kan voetballen. Tóch ga je weer moeten zwijnen om kampioen te worden. Tóch ga je het weer spannend maken, terwijl we al lang en breed totaal uit hadden kunnen lopen op de rest. Het is gekmakend gewoon.

En dan zit je ook nog met een trainer die koppig vasthoudt aan spelers die of zwaar tekort komen of op een verkeerde positie spelen. Tel daarbij op dat de staf bestaat uit een stel jaknikkers dus die zullen de trainer niet tegenspreken, en je kan je wel voorstellen dat ik het eigenlijk totaal niet zie zitten dit seizoen.
20 -4
waayop
Winston buigt voor niemand!
0 0
Hans Kraay Jr.
Ach met deze selectie win jezelf meer dan de helft van je wedstrijden met 10 man. Komt vast wel goed.
1 -2
Henkjanklaas
Gaat om of je in de CL mee kan. Dat is toch hetgeen de directie nastreeft?
Dan moet je wel een generaal op het middenveld kopen en nog een kanjer van een verdediger
0 0
Joodhannus73
Amen..!!!
0 0
Ajax114
Goede analyse. Dit is gewoon de waarheid maar geen kritische vraag van welke journalist dan ook. Valentijn waar ben je ?
3 0
GerardAjax26
Ik denk dat je PSV met de grootste concurrent bedoelt? Spelen met een centraal duo Teze - Boscali.. en met een middenveld bestaande uit spelers als Mauro Junior, Thomas, Rosario, Hendrix, etc.. zou me daar niet zo druk om maken. Geen van allen zou bij ons in de basis staan.

Dat stevig versterken valt toch ook wel mee? Die keeper is gehuurd en lijkt me geen topper. Die gehuurde spits en die Sangare kan ik nog niets over zeggen. Max lijkt wel een goede aankoop.

Ik vind onze selectie dan ook niet incompleet. Het is alleen wachten tot de trainer de juiste opstelling heeft gevonden..
8 0
Ajax114
Die gaat hij pas ergens in december vinden als we al weer veel punten hebben verspeeld.
1 0
rsvh88
Ja en hoelang moeten we wachten op iets wat zo voor de hand ligt ..
2 0
GerardAjax26
Het zal wel Klaassen worden of ''we gaan het met deze selectie doen''. Stiekem hoop ik op een aankoop zoals Kudus die niemand kent en zag aankomen.
6 0
Flipper33
Hoop onder andere ook een andere trainer
4 -4
LouisVonGoal
Lijkt erop dat Klaassen het niet gaat worden?
2 -1
ElPistolero9
Ik snap niet waar mensen dat vandaan halen. Mijn indruk was juist dat Klaassen het wel wordt. Hij gaat niet in zo’n persconferentie de naam Klaassen bevestigen dus houdt ie het een beetje vaag door iets over andere ijzers in het vuur te mijmeren. Dat was mijn indruk
4 0
Soccerskins
Ten Hag zei op de persconferentie dat hij verwacht het met deze selectie te gaan doen. Is wel het enigste wat ik heb meegekregen.
1 0
goajaxgo
Nee. Ik ben een van de weinigen hier die dat jammer vind. Ze hebben ook vast geen (beter) ijzer in het vuur.
0 0
RN
Zou me trouwens niets verbazen dat Ten Hag Mazroaui nu ook weer als middenvelder kan gaan gebruiken
3 -1
Duif63
Ja daar ben ik ook bang voor. Als er iets is wat Mazraoui niet kan is op het middenveld spelen. Tenminste niet in het systeem zoals Ajax nu speelt. In een ouderwetse 4-3-3, als loper aan de rechterkant zou het wel kunnen.
0 0
RN
Zal Ekkelenkamp nog verhuurd worden?
0 -2
jollie18
Ik denk het niet die staat zondag in de basis denk ik
0 0
Duif63
Ik mag hopen van niet. Ik zou Ekkelenkamp ipv Labyad opstellen. Als 10 dan. Tadic in de spits en Promes vanaf links.
3 0
DeMeervanweleer
Middenveld is echt mager bezet. Gravenberch, Ekkelenkamp, Taylor en Kudus zijn heel talentvol, maar in feite nog jeugdspelers. Promes is een linksbuiten, Alvarez niet goed genoeg en meer smaken hebben we niet. Er zijn 4 selectiespelers van het middenveld vertrokken waaronder twee absolute toppers. Ik hoop toch echt op minimaal 1 maar liefst twee middenvelders. Het seizoen is lang en zeker ook in de CL wil je niet voor lul staan.
11 -1
GerardAjax26
Waarom hebben we niet meer smaken? Martinez heeft het vorig jaar goed gedaan en ik heb ook wel vertrouwen in Lang als 10.
3 0
DeMeervanweleer
Ten Hag ziet Martinez als CV of LB denk ik en Lang is ook een jeugdspeler.
0 0
GerardAjax26
Ik zie Lang niet meer als een jeugdspeler, die jongen is 21 jaar. Martinez en Alvarez waren vorig jaar toen ze in de basis stonden ook beide 21 jaar en die werden toch ook niet als jeugdspeler gezien? Het klopt dat Lang nog niet veel ervaring heeft, maar hij verdient zeker meer kansen dan hij nu krijgt vind ik.
2 0
Yeshyeshyall
Zolang Brenet maar niet een van die ijzers is pfeew..
0 0
Jojo49
Klaassen wordt het
2 -1
milan-jantje
Hoop ik dat 1 ijzer een enorme beuker van een nummer 9 is want als Tadic zijn beste positie links is mis je dus nog een goede spits.
3 0
rsvh88
Traore maakt minuten. Dus misschien ziet hij die als tweede spits. Ja ben t er niet mee eens natuurlijk. Maar dit is wat ik zie.
3 0
milan-jantje
Klopt Labyad is zeker geen spits in mijn ogen, Troare vind ik voor Ajax begrippen voor nu nog niet goed genoeg dus zou hem verhuren aan eredivisie club zodat hij vlieguren kan maken. Dan heb je Brobbey die dat volledig seizoen alles in de KKD kan spelen voor jong dus ontwikkeld dan ook verder. Dan heb je als ware alleen Huntelaar als echte spits. Zie in deze selectie eigenlijk Tadić als beste optie maar aangezien de trainer heb best op links vind mis ik wel iets. Zeker straks met Europese drukte en alles.
3 0
rsvh88
Het is totaal belachelijk natuurlijk om Labyad als valse 9 op te stellen. Komt serieus te kort. Daarom hopen dat Neres snel volledig hersteld. Die naar links en Tadic naar de spits. Dit zal misschien wel de Europese variant worden die hij ook moet doorvoeren in de eredivisie naar mijn mening. Brobbey lekker zn gang laten gaan bij Jong.
2 0
goajaxgo
Tweede spits na Labyad?
0 0
rsvh88
Dat is wat Ten Hag laat zien met zijn wissels. Ben daar absoluut geen voorstander van.
0 0
JOHANisGOD
Off

Om 22.00 uur vecht Denise Kielholtz (Bellator) op Spike.
3 -29
MitsjollAjax
Sorry voor het minnetje, dacht met zoveel minnetjes dat het een bericht van ajaxsuarez1 was
1 0
Kingoffdatoilet
Zo te zien boeit dat niet heel veel Ajaxshowtime lezers
1 0
mvdk
Klaassen zal wel komen en dan misschien nog 1 extra centrale verdediger, aangezien we er met Veltman, Magallan en Botman 3 kwijt zijn.
3 0
Flipper33
Cv zal wel niet maar was wel welkom geweest Ajax oogt behoorlijk kwetsbaar achterin
4 0
mvdk
Plus dat ik toch met Blind in mijn maag blijf zitten... Als hij vanwege zijn hart uit moet vallen heb je een groot probleem achterin...
1 0
Flipper33
Die Zahavi is best een goede spits heeft Psv goed aangedaan
7 -4
BrandjeXL
Vertel? Ik heb hem drie opgelegde kansen zien missen en een vrijwel niet te missen kopbal zien maken. Verder drie keer kansloos hoog over geschoten.
4 0
Flipper33
En toch is die goed
1 -3
JBM
Als Klaassen eerste keus is ben ik benieuwd wie de overige ijzers zijn...
3 0
Flipper33
Klaassen zal wel komen zelf had ik gehoopt op Veerman
3 -1
mallerd
Bruns? Van der Streek? Misschien wel brutaal Toornsta proberen te halen?
4 -2
BillSplate
Vilhena
0 0
3sterrenAjax1
ik denk niet dat ze met andere spelers bezig zijn. deze kreet is alleen om werder onder druk te zetten. klaassen is n prima speler, maar ik vind dat een creatieve controleur voor naast kudus veel hogere prioriteit heeft. iemand die comfortabel aan de bal is, zich onder druk uit kan spelen door weg te draaien en ook verdedigend zn mannetje staat. verder zie ik ook echt nog graag een cv komen. schuurs was tegen degradatieclubs als sparta en rkc goed, maar tegen n betere tegenstanders als vitesse gelijk alweer zwak. timber vind ik nu al beter, is ook sneller en wendbaarder, wat belangrijk is voor ons spel en naast blind. maar ietwat klein en tevens erg groen. heb je europese aspiraties kan je daar niet mee aankomen.
9 0
mallerd
Davey Propper.
3 0
3sterrenAjax1
zou ideale kandidaat zijn zowel qua type als t t feit dat hij nederlander en ervaren is (kennelijk een vereiste vanuit de rvc). denk daarom ook dat ze hem geprobeerd hebben, maar dat hij onhaalbaar bleek. las namelijk meermaals dat hij erg gelukkig is bij brighton en niet meer weg wil uit engeland met zn gezin. maar hoe je dan bij klaassen, een totaal andere type, uitkomt is me een raadsel. typisch ajax.
0 0
dumperPattiruhu
Als het goed is zijn ze alleen maar met Klaassen bezig. Dus de opmerking “ We hebben nog meerdere ijzers in het vuur” is een smokescreen.
0 0
MitsjollAjax
Werders Accuracy fell!!
0 0
Maarten79
Laten we vooral blij zijn dat Taglaficio en Onana zijn gebleven. Wie had dat vooraf verwacht?
13 0
talent020
Ik denk nog steeds dat ze voor Ihattaren gaan, die kwam ook vandaag niet in actie.
7 -4
AjaxDaniel
Wordt wel erg kort dag
0 -1
AFCAMSTERDAM
Waar zien jij hem spelen dan? Zouden ze kudus als een soort van frrekie willen laten spelen? En mo op 10?
0 0
talent020
Dat zou kunnen dan, Promes schuift dan weer naar links en Tadic in de spits en Mo op 10, het gaat nu niet lekker met hem, maar vind het wel een Ajax speler,
5 -1
AFCAMSTERDAM
Ik zie dat ook wel zitten. Vraag me of of ihatarren en kudus op middenveld niet te aanvallend is. Maar zou het zeker toejuichen als hij komt.
5 -1
Joseph
Hangt er vanaf wie je er bij zet, met Gravenberch is het perfect in de eredivisie, maar kwetsbaar in Europa. Dat is prima op te lossen met Martinez.
0 0
Ajax114
En nu graag Tadic Spits aanstaande zondag, Promes op links , Timber voor Schuurs en Martinez of Ekkelenkamp voor Alvarez. Dan gaat het weer ergens op lijken.
9 0
Aeter
Schuurs mooi laten staan.
2 0
markk
Laat het Ihattaren zijn
12 -3
Flipper33
Maar het wordt Klaassen
2 0
AFCAMM
Zou leuk zijn en hij maakte het de afgelopen dagen ook wel duidelijk dat hij niet heel blij is, maar ik zie het niet gebeuren.
3 0
vincent_DV
Ik kreeg toch echt het idee dat het niet Klaassen zal worden. Wat ik ook opvallend vond is de wens voor Nederlandse spelers.
5 0
mallerd
Maar wel elk jaar minimaal twee talenten uit Scandinavië halen. Slaat gewoon helemaal nergens op, alsof we ons als Ajacieden niet kunnen identificeren met Tadic, Neres of Onana...
6 0
Jojo49
Hoop dat klaassen niet door gaat
7 -2
ajaxwestland09
Wie dan mo ihataren ?
3 -2
Soccerskins
Dus geen Klaassen meer als ik ten Hag zo hoor?
3 0
Flipper33
Laten we het hopen
1 0
ajaxwestland09
Er komt 1 speler bij en volgens bild klaassen
1 0
GerardAjax26
Toch apart, we hebben een selectie met behoorlijk wat potentie en ik ben nog niemand tegen gekomen, zowel in de media niet als online, die dezelfde opstelling als Ten Hag zou bedenken. Ik zie allemaal veel logischer opstellingen voorbij komen. Tadic als linksbuiten terwijl je Neres en Promes hebt.. Labyad in de spits.. het koppel Gravenberch - Alvarez..

Tijdens de voorbereiding dacht ik nog dat ie wat aan het uitproberen was. Zelfs tijdens de eerste wedstrijden dacht ik dat Tadic tijdelijk als linksbuiten stond omdat Neres niet volledig fit was ofzo. Maar ik word steeds banger dat spelers als Neres, Kudus en Martinez op de bank belanden..
12 0
Flipper33
En Ten hag laat zich niet kennen die doet gewoon wat die wil neemt toch niks aan van andere is een Tukker stronteigenwijze gast dus !
1 0
RN
Als we zondag maar winnen mannen.. daarna interland week?
0 0
Web
Iedereen is in principe heel erg voor onze eigen jeugd
Maar ook dat word steeds lastiger, kun je lang niet opbouwen
Dest speelt in jaar in het eerste en gaat drammen om te vertrekken, want dit kun je wel uit zijn woorden halen
0 0
ajaxwestland09
Volgens bild : bij werder Bremen gaat davy klaasen de club verlaten en hebben ze een vervanger op het oog.
1 -1
ST
Voor de mensen die Klaiber nog niet kennend. Een video met acties van hem: https://youtu.be/rVpTpOgYbv0
4 -1
kade88
Ik heb gewoon zelden het gevoel dat Ten Hag het goed ziet. Hij roept vaak van die rare dingen. Kudus linksachter. Alvarez vindt ie geweldig etc etc.

Na dit jaar een nieuwe trainer graag.
8 -2
Flipper33
Snap niet dat Overmars het allemaal pikt en aan kan horen dat domme gelul van TH
0 0
mallerd
Ik zie ook liever een extra CV komen ipv middenvelder. Schuurs ben ik niet overtuigd van ondanks zijn goede voorbereiding. Blind is een topper, maar niet de snelste meer en heeft toch wat te verduren gehad het afgelopen jaar. Ik ben erg fan van Timber, maar die jongen is 19 daar kan je niet alles van verwachten gelijk.
2 -1
Web
Timber en Martinez prima vervangers eventueel
4 0
mallerd
In de Eredivisie misschien ja, maar niet in de Champions League. Ik zie Martinez liever op de plek van Alvarez. Timber verwacht ik veel van, maar je kan toch niet verwachten dat een jongen van 19 met 3 gespeelde Eredivisie wedstrijden voor Ajax er direct staat in de Champions League?
1 0
ST
Best sneu om zo’n foto als avatar te gebruiken.
0 0
Web
Maar wil je dan Timber en Schuurs het niet uit laten vechten?
Haal je er een voor Blind, moet hij misschien het hele seizoen banken, zit geen speler op te wachten
1 0
AjaxDaniel
Labyad is een prima invaller maar geen basiskwaliteit. En het is helemaal belachelijk dat je 2 spelers voor hem opoffert. Promes is namelijk veel beter op linksbuiten dan op 10. Tadic is weer veel beter in de spits dan op linksbuiten. Dus je zet 2 van je betere spelers op verkeerde posities zodat Labyad spits kan staan. Het is de wereld op zijn kop.
14 0
appeltje
Neres was nog niet fit genoeg. Labyad rendeert blijkbaar beter in de spits dan op een andere positie. Tadic rendeert het beste als linksbuiten. Promes is het beste op linksbuiten, maar daar staat Tadic al. Antony is het beste als rechtsbuiten. Promes kan de 10 positie redelijk goed invullen hoe Ten Hag dat wil. Best logisch dus.
0 -5
goajaxgo
Sorry, maar totaal niet logisch.
4 0
Turbo
Alvarez weer een veer in zn kont.

0 argumentatie. Werkelijk onbegrijpelijk. Er is niks aantoonbaars wat je kan benoemen in het voordeel van Alvarez.

Prima selectie, maar het gaat niks worden. Met dank aan de trainer.
9 -1
ElPistolero9
Ik vrees het ook. Noem me negatief, maar ik denk dat we geen kampioen gaan worden dit jaar. Niet zolang de poppetjes niet op de juiste plek staan
1 0
Madmaster
De selectie schiet ook nog ietwat tekort, me dunkt.
3 0
Kuningast
Wat ook obegrijpelijk is is dat er niet meer kritische vragen gesteld worden aan ten hag.
2 0
Web
Voorlopig heb je nog geen wedstrijd verloren, weinig goals tegen
Alvarez is de enige speler waar wij bedenkingen bij hebben, de anderen zijn allemaal logische keus.
Ik zou niet weten waarom het niks word?
3 -4
Flipper33
Ligt ook aan de tegenstander een beetje slimme ploeg heeft dit Ajax zo over de knie liggen
1 0
ajaxxcied4life
Je moet er maar de tijd voor hebben, dus om hier een troll account aan te maken en jouw diepe wens te spuien dat dit Ajax zogezegd simpel over de knie te leggen is. Dan ben je een grote jongen.
0 0
Flipper33
Als je het tegen Vitesse al moeilijk heb thuis nog wel dan maak je weinig kans tegen een ploeg die wel scherpe aanvallers heeft doet pijn he als iemand die waarheid zegt
0 0
Kuningast
Logische keuzes? Labyad spits? Tadic links? Schuurs cv? Promes 10? Helemaal niks logisch aan. Op die posities kun je altijd een betere speler opstellen
3 -1
Web
Daar kun je over discuseren
Als Neres fit is, gaat Labyad banken
Promes gaat er gewoon 15 inschoppen dit seizoen, dus zo onlogisch is dit ook weer niet
Tadic komt bij Ten Hag vandaan, die gaat er echt wel spelen als Neres fit is. Zeker in de grote wedstrijden
0 -3
Kuningast
Neres is fit toch?
1 0
vdhaas
Er zijn ook twijfels over labyad...

Ik denk ook dat Neres op iedere positie beter is dan Promes, en dat Martinez niet speelt is ook hoogst discutabel.
0 0
mallerd
Kom op man de Eredivisie lijkt nergens op, maar toch wordt Alvarez letterlijk door iedereen voorbij gelopen alsof hij er niet staat. Dat wordt leuk dalijk tegen Liverpool en Atalanta.
4 -1
Web
In de CL heb je het gewoon heel goed gedaan met Ten Hag
Kijk maar eens naar de punten
Dat je niet door ging, kwam alleen maar door de leiding
1 -1
Flipper33
Alleen later zijn we door de Corona gered was niet meer om aan te gluren de laatsten wedstrijden
0 0
mallerd
Wat? We hebben het toch echt zelf weggegeven in de wedstrijd tegen Valencia thuis.
1 -1
Web
Nou heb je het over een of twee wedstrijden, die andere tel je niet mee? Getafe was ook slecht
10 punt is zelfs normaal goed, maar door de leiding ga je de boot in, zeer onterecht
0 0
vdhaas
Vorig jaar zaten er twee wedstrijden bij waar je door de ondergrens zakt.
0 0
Web
Klopt
0 0
RN
Kudus wel echt een aderlating als die er niet is zondag..

Middenveld dan Martinez-Gravenberg en Promes?
2 0
ajaxwestland09
als je goed luisterde komt er een speler bij mike verweij weet er meer die zei dit komt later op desite te staan, waarbij Miel moest lachen
5 0
vincent_DV
Ik kreeg juist het idee dat het niet zo zeker was dat Klaassen kwam.

Maar dat komt ook omdat op de persconferentie van Werder juist werd gezegd dat ze er van uit gingen dat Klaassen ook na 5 oktober bij hun speelt, vandaag de deadline was vanuit Werder en het gat nog vrij groot was.

En hij zei stellig dat ze mee ijzers hadden, hij had het ook kunnen laten bij; Klaassen zou kunnen, jullie zien later wel of we iemand halen en wie.
3 0
IboAFCA
Miel?
0 0
ajaxwestland09
miel brinkhuis perschef zat naast ten hag
0 0
IboAFCA
Ah duidelijk bedankt, ze weten vast meer
0 0
mallerd
Ja Klaassen dus.
3 0
BrandjeXL
Dus we zitten echt vast aan Labyad in de spits en Tadic op links! Geen Neres, ook al is hij fit. Begin een beetje klaar te geraken met deze eigenwijze "professor".
6 -3
appeltje
Hoe kom je tot deze conclusies? Wel grappig hoe mensen hier weer allemaal negatieve conclusies kunnen trekken uit alleen maar het noemen van statistische feiten.
2 -3
goajaxgo
Wat wijst volgens jou tot nog toe op het tegendeel?
2 0
appeltje
Ten Hag heeft altijd gezegd dat Tadic het beste rendeert op links, wat dus feitelijk gezien ook klopt. Toch heeft Ten Hag Tadic 39 wedstrijden in de spits opgesteld, en 46 wedstrijden op links. Het een sluit het ander dus totaal niet uit.

Bovendien is er helemaal niets gezegd over de rollen van Neres en Labyad.
0 -1
goajaxgo
Jij vond de opstelling tegen Vitesse dus ook prima?
1 0
Web
Dat Ten Hag de man heeft Tadic in de spits gezet heeft
Hij gaat het zeker doen tegen sterke ploegen
1 0
Toon meer reacties