'Ajax zet haar zinnen op de komst van Klaassen en Klaiber'

JesseTH, 28-09-2020 om 22:45, 43765 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax hoopt toch nog twee versterkingen binnen te halen tijdens de laatste week van de transferperiode. De Amsterdammers hebben hun pijlen immers gericht op Davy Klaassen en Sean Klaiber, zo schrijft De Telegraaf maandagavond.

Werder Bremen en FC Utrecht zijn inmiddels op de hoogte van de Amsterdamse interesse. Ajax deed in beide gevallen nog geen bod, maar naar verluidt zal dat spoedig gebeuren. Het is al langere tijd bekend dat Ajax graag nog een middenvelder aan haar selectie toe wil voegen, terwijl het naderende vertrek van Sergiño Dest de roep om een nieuwe rechtsback versterkt.

Het verhaal van Klaassen is bekend. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Ajax, speelde weinig in Engeland en kwam in Duitsland in een betere omgeving terecht. De naam van Klaiber is een meer opvallende. Mogelijk komt zijn naam uit de koker van Erik ten Hag, want de oefenmeester werkte met hem samen bij FC Utrecht. In een ver verleden was Klaiber al één jaar actief in de jeugdopleiding van Ajax.

Het is tevens geen toeval dat Ajax haar pijlen gericht heeft op twee Nederlanders. 'Het steekt de directie en de raad van commissarissen dat 41 procent van de spelers die de opleidingsclub Ajax vorig seizoen opstelde uit het buitenland kwam', zo schrijft De Telegraaf. Het uitgangspunt voor de transfers blijft echter ook om de selectie een kwaliteitsimpuls te geven.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
rodnet
Prototype geval van een trainer die teveel te zeggen heeft gekregen. Klaiber kan alleen maar een idee van Ten Hag zijn, ik kan me niet voorstellen dat er iemand van Ajax op het absurde idee is gekomen om deze absurd middelmatige speler te halen.
0 0
mallerd
Nainggolan dalijk voor 12 miljoen naar Cagliari, zou toch ook perfect zijn voor Ajax.
1 0
BrandjeXL
Helaas het was echt geen nachtmerrie. Ad sportwereld meldt een akkoord tussen Utrecht en Ajax voor Klaiber.
0 0
goajaxgo
't Is nog waar ook... :(
0 0
BrandjeXL
Over zulke pijnlijke zaken maak ik geen grappen.
0 0
Babangida83
Dit laat wel pijnlijk duidelijk zien hoe veel Ten Hag te zeggen heeft binnen dat ´Technische hart´. Veel te veel!

Klaassen en Klaiber, weer dat Frank de Boer gif dat Ajax zo nodig heeft. Voetballen kunnen ze niet, maar who cares...
1 0
BrandjeXL
Dan halen ze met Klaassen nog een draver erbij. Nee, ik heb geen hekel aan hem en het is best een aardige speler maar waar gaan ze hem voor halen? De zes, waar ik liever Kudus en Gravenberch zie. Voor de tien? Dus dat betekent Promes naar linksbuiten waar ik veel liever Neres zie. Deze aankopen gaan voor onrust zorgen.
0 0
DrD3k
Klaassen op 6 ipv Alvarez zou een verbetering zijn.
0 -1
BrandjeXL
Kudus op zes naast Gravenberch nog beter. Daarachter heb je Taylor en anders Alvarez. Totaal onnodig om Klaassen te halen.
1 0
PierreHeno
....eh je vergeet geloof ik dat we ook in de CL/ EL willen meedoen. Een brede gelijkwaardige bank is dan precies wat je nodig hebt. November 2019? ...weetbje het nog? Blessures, schorsingen en hetvspel donderde in elkaar omdat we geen bank hadden en het niveau van JA verre van voldoende was om de lege plekken adequate invulling te kunnen geven.
0 0
BrandjeXL
Euh nee, deze aankopen zijn een mes in de rug voor de jeugd. Klaiber en Klaassen zijn breedte aankopen
0 0
Ajaciedsince85
Idd!
0 0
JOHANisGOD
Volgens Jansen is de kans groot dat Ajax in Klaassen de opvolger van Van de Beek ziet. "Het is een nummer tien, die natuurlijk wel op meerdere posities op het middenveld uit de voeten kan", aldus Jansen. "Ze zien in hem wel iemand die iets extra's kan brengen. Dan zul je wel aan de nummer tien-positie moeten denken, waar Promes nu speelt."
0 -1
BrandjeXL
Oh nee, van De Ligt naar Schuurs en Veltman. Van Frenkie/Lasse gingen we al naar Marin/Alvarez en nu van Donny naar Klaassen. Dan maar even geen Europese top maar Schuurs is voor het einde van het seizoen door Timber uit de basis gespeeld. Kudus, Gravenberch en Taylor je "controleurs". Leven de aankopen die meestal door de eigen jeugd voorbij worden gestreefd. Klaiber en Klaassen is zo'n 17 miljoen door het putje.
0 0
Babangida83
Echt he! En dan zijn we rond de winterstop uitgeschakeld in de CL en komt Ten Hag tot de ontdekking dat de jeugd toch beter is. Die moeten dan plots ineens ingepast worden en tegen de tijd dat die gewend zijn lig je ook weer uit de EL. Je kunt het zo uittekenen, zo voorspelbaar.
0 0
BrandjeXL
Het is een vicieuze cirkel die zich blijft herhalen. Dit is weer bood op schoot scouting oplossing. Ga je twee breedte aankopen doen voor zo'n 17 miljoen. Ik weet zeker als Overmars had gezegd dat we de jeugd de kans geven en we niet teveel van de CL moeten verwachten dat elke Ajacied daar vrede mee heeft. Maar je hoort ze niks anders zeggen dan aanhaken en dan kom je hiermee aan. Geld uitgeven wat je never terug verdient. Ga dan voor Henrique. Die voegt echt wat toe en kan je zomaar 50/60 miljoen opleveren.
0 0
Ajaciedsince85
Klaassen = (iets betere versie van) Siem de Jong
0 0
Ajaciedsince85
(Zie hieronder) En als we die VM niet kunnen, hou dan het geld op zak tot de winter en er wel eentje vrijkomt... plz geen breedte aankopen meer
0 0
Ajaciedsince85
Aub allebei niet... breedteaankopen zijn (behalve Schone) nooit een succes geweest... Breedte gewoon aanvullen vanuit de jeugd (Rensch is over 1/2 jaartje beter dan Klaiber). Alleen aankopen die kwaliteitsinjectie geven (Kudus, Antony). Koop aub gewoon een voetballende VM die beter is dan wat we hebben!
0 0
JanBiesbos
12 milj voor klaassen gerijpt in de Bundesliga , ervaring, onze oude aanvoerder verdient krediet denk ik , dit moet denk ik gewoon kunnen, zelfde winnars mentaliteit als de Ligt vond ik!
0 -1
Ajaciedsince85
Aub allebei niet... breedteaankopen zijn (behalve Schone) nooit een succes geweest... Breedte gewoon aanvullen vanuit de jeugd (Rensch is over 1/2 jaartje beter dan Klaiber). Alleen aankopen die kwaliteitsinjectie geven (Kudus, Antony). Koop aub gewoon een voetballende VM die beter is dan wat we hebben
0 0
ajaxwestland09
Hehe helene hendriks maakt me avond goed beter dan die gluiperd genee
0 0
Van Reenen
De kop luidt: Ajax hoopt nog 2 versterkingen binnen te halen.........ik heb al de hele dag pijn in mij buik. Niet verkeerd gegeten of gedronken, maar van het lachen. Eigen vermogen gestegen naar 220 miljoen euro en een winst van 20 miljoen. Daarnaast zo'n dikke 40 miljoen startgeld CL en dan kom je met deze 2 versterkingen!!! aan. Dus dit verklaart de pijn in mijn buik van het lachen. We hebben met Klaiber toch mooi PSV en Feijenoord afgetroefd.
0 0
mallerd
William Carvalho zou een perfecte 6 zijn voor Ajax, beetje net zoals Alvarez alleen kan hij ook nog goed voetballen in tegenstelling tot pinokkio Alvarez.
0 0
Okocha078
Wat een onzin dat het nederlanders moeten zijn. Ik zie liever ook veel Nederlanders,maar dan moeten ze wel een meerwaarde hebben, dit is gewoon kopen om het kopen. Alle respect voor Klaassen, maar ik vind het een simpele werker.Over Klaiber is idereeen hier het wel eens geloof ik. Haal gewoon Atuesta en Cufre en de selectie is compleet. Liever Henrique, maar Atuesta is een goed alternatief en stukken goedkoper. En TH zet de spelers eens op hun eigen plek, Tadic spits en Promes links.
------------Tadic-----------
---Promes
0 0
GvanAchteren
Ik zal toch ook mijn mening maar geven. Beiden zijn niet waar ik van droom. Ik droom van Henrique en Cufré en zou anders ook tevreden zijn zonder verdere aanvullingen. Maar stel dat Nous in de CL geblesseerd, geschorst of uit vorm is, zijn we dan niet blij dat we een kerel achter de hand hebben en niet moeten gokken op een tiener. Verder lekker bankan zou ik zeggen. En Davy als rechter controleur is in ieder geval beter dan Alvarez, heeft een enorme werklust en flink wat ervaring. Hij zou echt niet misstaan in het huidige Ajax. Blijft zo dat er beteren te koop zijn en dat hij (net als elke andere aankoop) anderen op de bank zal houden.
0 0
Babangida83
Ik denk dat Klaiber niet veel in de CL te zoeken heeft en zal voetballend zeer makkelijk onder druk te zetten zijn. Net zoals Alvarez zit je dan met nog een plek in je elftal die je in balbezit niet kunt gebruiken op dat niveau. Laat dan een jonkie ervaring opdoen en die verassen vaak ook nog wel en kunnen voetballend ALTIJD mee.
0 0
mallerd
Maar hoe kan je Hojbjerg als target hebben en als dat dan mislukt uitkomen bij Klaassen? Twee totaal verschillende spelers, de zogenaamde 'lijstjes' bestaan niet. We hebben een echte 6 nodig. Dan hoor je mensen weer roepen maar Klaassen kan daar ook spelen hoor! Laat dat nou net het probleem van dit Ajax zijn onder ten Hag, spelers staan niet op de positie waar ze horen te staan.
1 0
Flipper33
Die Rvc en Commissarissen sporen ook
Niet het steekt ze dat 41% van de spelers die Ajax opstelde uit het buitenland kwamen.. doen ze toch zelf ze halen talenten uit Denemarken enz. Nederlanders zijn gewoon niet zo goed !
0 0
Gajes
Had de hoop vanochtend dat er iemand op een redactie slecht was opgestaan en ons allen ff wou opnaaien. Helaas blijkt het verdomme nog waar te zijn. Wat een kut aankopen, hoe kan je nou wat in deze spelers zien. Totaal geen meerwaarde tov van wat we al hebben lopen.
1 0
BrandjeXL
Typisch weer AS. Ajax wil Klaassen. De leden hier. Ja, hij maakte vroeger belangrijke goals maar als we Klaassen halen, dan wel voor de zes positie want daar KAN hij ook spelen. Dit is dus het niveau.
0 0
JariJari
Ik lees net dat Depay 12.5M kost. Lijkt mij nuttiger dan Davy Klaassen niet? (niet kwa persoonlijkheid, maar zeer zeker wel als voetballer)
1 0
AjaxAdam1900
Zegt volgens mij genoeg dat er 1100 negatieve reacties zijn op het mogelijk aantrekken van deze povere spelers. Alhoewel Klaassen een ras- Ajacied is, past hij niet in dit huidige Ajax.
6 -1
BrandjeXL
De termen Ras-Ajacied, heeft nooit gezeurd zijn termen die men gaat gebruiken wanneer spelers niks meer toevoegen. Over Veltman zei men hetzelfde.
0 0
mallerd
Ja hoe mensen nog steeds Veltman bleven verdedigen na de ontelbare momenten dat hij Ajax heeft benadeeld zal ik nooit begrijpen.
1 0
BrandjeXL
Precies dit.
0 0
Hollister
Tja.. en desondanks brengen ze rustig een bod uit op beide spelers.. ik heb niet de illusie dat men er iets van aan trekt.. daar staat ten hag ook wel om bekend.. hij mag blijkbaar als waardering jaarlijks 1 miskoop aantrekken. Na Labyad en Marin is het nu de beurt aan een loser van Klaiber... ongelooflijk.. en dan Klaassen... niets dan respect wat hij voor Ajax heeft gedaan en betekend, maar dit kan echt niet meer.. komt handelingssnelheid te kort, destijds al en nu al helemaal.. die wordt keer op keer overgeslagen , balletjes breed en heel veel rennen... ik snap er werkelijk helemaal niets van.
Z e waren zo goed bezig.. grote schoonmaak achter de rug.. kopen ze 2 echte versterkingen. Nu alleen een hele goede 6 en je was er al .. en dan komen ze met dit...
ik en velen met mij zijn fucking teleurgesteld in Overmars, Ten Hag en ook zeker onze RvC Blind.... een van de 3 had gewoon een veto moeten uitspreken, maar zoals altijd zal het wel weer te maken hebben met geld of iets compleet onzinnigs als het aantal Nederlandse spelers... pfffff, om moe van te worden
2 0
Godenzoon24
Dan nog waren er betere Nederlandse opties. Propper of gewoon jeugd!
0 0
JariJari
Het is juist de RVC zn schuld. Die willen per se NL. Nationalisten ofzo,?
2 0
Juichtoon
Danny Blind.... die heeft zitten kijken of hij iets kon vinden van de opgang van Ajax. Jongens ik weet het, er spelen te weinig Nederlanders in het eerste. Hij pakt z'n rekenmachine en telt het na, 59%.
Dat is toch niet goed ...gaat hij verder.
Hij maakt wat goed is, kapot.
1 0
ProfessorX
En Klaiber vergeet je.
1 0
Joseph
Gravenberch, Martinez en Kudus. Dat zijn de beste opties, als je een aankoop wilt doen, moet die beter zijn. Klaassen is dat absoluut niet.

Hoop echt dat het niet waar is, zeker in tijden van corona moet je geen geld weggooien!
4 0
Godenzoon24
Juist houd het dan op zak! Dan heb ik er nog begrip voor!
0 0
edalm
Gravenberg, Kudus en Tadic is toch een mooi middenveld
1 0
Joseph
Is al beter dan waar ten Hag mee op de proppen komt, maar ik denk dat Tadic verdedig op die positie niet mee komt in Europa..
0 0
Hollister
Mooi, maar daar wordt je internationaal mee omver geblazen, bovendien moet Tadic in de spits
0 0
edalm
Internationaal zet Martinez erbij en schuiven Gravenberg en Tadic door. In de eredivisie een jong talent in de spits
1 0
ovdw
Een miskoop kan altijd gebeuren (zoals een gokje als Orejuela bv). Maar Overmars heeft nu al een aantal aankopen op zijn conto staan waarbij je al van kilometers ver kan zien aankomen dat ze op zijn zachtst gezegd (!) niet bij Ajax (meer) passen, zoals: Magallan, Siem de Jong, Alvarez, Pierie, Westermann, Sanogo, etc. Sommigen van hen zijn zelfs voor vele miljoenen gehaald!

Als nu ook weer een poging wordt gedaan om Klaiber én Klaassen te halen is dat gewoon schan-da-lig! Als zij puur genomen worden omdat ze Nederlands zijn is dat ronduit bekrompen. De Nederlandse aanwas van je selectie komt in principe vanuit je jeugd met daarbij als je geluk hebt een buitenkansje van een (oud-)topspeler die wilt komen zoals Rijkaard, Blind of Ziyech in het verleden. Al kwam in het geval van Ziyech, Overmars pas in actie nadat alle supporters al de hele zomer om zijn komst hadden geschreeuwd (na de slechte resultaten in augustus ging Marc pas overstag).

Ik weet dat Overmars de tering naar de nering heeft gezet en er ook zeker goede aankopen zijn gedaan de afgelopen jaren. Het beleid is in grote lijnen ook prima. Maar juist dáárom is het zo ontzettend zonde dat je nu met dit soort waanideeën aan komt zetten. Overmars spelt zichzelf echt een brevet van onvermogen op als je je oren laat hangen naar je trainer die toch al geen gelukkige hand heeft in aanbevelingen (Labyad en Marin). Maar Klaiber slaat echt alles (fock-ing Klaiber!!).

Ook Davy is gewoon niet het niveau wat je moet nastreven. 10+ miljoen is gewoon weggegooid geld. Taylor en Ekkelenkamp streven hem in no-time voorbij. En dan? Mag Davy gewoon à la Siem de Jong op de bank of tribune plaatsnemen voor een salaris van 1+ miljoen per jaar voor een X-aantal seizoenen. Schrijf je gewoon 15+miljoen af in een paar jaar omdat ie zo'n "ras-Ajacied" is. Wat sommigen hier ook al aangaven is dat werkelijk waar niemand om Klaassen hier zou vragen/hopen dat ie kwam als ie geen Ajax-verleden of Nederlandse nationaliteit had gehad; de komst van bijvoorbeeld een Duitser met dezelfde kwaliteiten van pakweg een SC Paderborn voor 10+ miljoen zou iedereen hier belachelijk vinden.

Het geeft aan dat iedereen kan zien dat dit bij voorbaat super kansloze aankopen zijn voor veel te veel geld. Wat een onkunde en bekrompenheid! Daar kan ik met m'n pet niet bij. Zeker niet als je ziet wat deze beleidsbepalers opstrijken aan salaris. Echt een schande werkelijk!
5 -1
Van Reenen
Ik krijg een steeds sterker vermoeden dat dit een onderdeel is van de deal tussen Overmars endie bolle vzvan FCUtreg. Jullie mogen TH overnemen, maandag tegenover wil ik dat Ajax een willekeurige oen van ons overneemt tegen een door mij vastgesteld bedrag. En wel elk jaar dat TH bin Ajax blijft.
Een andere reden kan ik absoluut niet bedenken waarom Overmars bij Klaiber uitkomt. En Frans van Seumeren ziet handenwrijvend het bedrag binnenkomen waarop hij gerekend had als Ajax naar Utrecht was gegaan voor de competitiewedstrijd en 2 ronden de EL.
0 0
EKS
Zou toch prachtig zijn als Klaassen kwam. We zijn hier wat verwend geraakt met buitencategorie spelers maar Klaassen is ook gewoon van het kaliber Blind / Tadic die ook niet aan de bak kunnen komen bij de grote buitenlandse clubs maar hier samen tot grootse dingen in staat zijn. Klaassen stond aan de basis van onze wederopstanding in Europa zijn we dat al vergeten? Dat is toch heel wat anders dan een leuke bijdrage in de Youth League op je CV
0 -3
Juichtoon
Klaassen is van het kaliber Clasie...
1 0
JariJari
Klaassen is zeker niet van het caliber Blind/Tadic. Dat is het probleem in combinatie met de prijs.

Kijk als je allebei kan oppikken voor 5M voor Klaassen en 1.5M voor Klaiber en ze nemen genoegen met bankzitter salaris (squad rotation) vind ik het prima maar dat gebeurt natuurlijk never nooit.

Echte PSV aankopen (ze zijn gelukkig wel beter dan Feyenoord aankopen)
0 0
Flipper33
PSV doet anders goede aankopen ze maken het ons elk seizoen lastig we spelen vaker gelijk of verliezen van Psv dan we winnen laatste jaren. En dat met veel meer geld als Psv is dat best zorgelijk
0 0
JariJari
Interesse in ook maar 1 van de PSV aankopen voor Ajax? Ik niet.
0 0
ProfessorX
Best wel eens metje .
Lang Ekkelenkamp Taylor Giovanni Regeeer etc zelfs een Martinez Gravenbergh Kudus wat moeten die wel niet denken als Klaasen gehaald word nee doe dan een topper die wel heaccepteerd wordt.

Klaiberrrrrrrr je heb Timber die daar ook kan spelen op rb en Rensch komt eraan .

Op links heb je dalijk een probleem en haal Cufrė gewoon heb je tojd zat mee .
1 0
edalm
Als Nico gaat gewoon wijndal halen voor de basis
0 -3
Hollister
Niet doen.. speelt ook als een draak.. Brian Cufre is gewoon een alternatief a la Nico ... maar ja.. geen nederlander he? Zal wel Riedewald worden.. en Cillessen voor Onana.. man man.. terug naar af
2 0
ProfessorX
Dat is een smaak verschil , maar kan ook als AZ normale prijs vraagt
0 0
edalm
Wijndal beetje gek maken en transfer forceren voor een normaal bedrag
0 0
foensai
Klaiber afleiding Fabricio Bustos van independiente de echte aankoop? Meerdere schaakborden
1 0
afcasven1995
Montiel is beter. Maar beide gaan natuurlijk niet als backup van Mazraoui willen komen, anders verliezen ze zicht op de nationale selectie. Daarom kijkt Ajax naar een niveautje lager, spelers die wel als backup willen fungeren.
0 0
foensai
Montiel is iets verder in zijn ontwikkeling indd maar Bustos is voor mij een zeer welkome versterking achter Nous
0 0
Hollister
1 niveautje lager? 3 bedoel je en dan ook nog een anti Ajacied.. topkeuze, rara wie hem gescout heeft? onze eigenwijze tuinkabouter die hem dan ook nog eens voor straf gaat opstellen net als Labyad
2 0
Juichtoon
Heeft Johan er een topclub van gemaakt komt de RVC met die identiteitsonzin aan, te weinig Nederlanders. Volgend jaar te weinig non-whites, jaar daarna te weinig Eskimo's en daarna zijn we topclub af.
3 -1
Godenzoon24
Ik vind wel dat de Nl identiteit gewaarborgd moet blijven. Of die al in het geding komt is een ander verhaal ik vind van niet. Maar bij gelijkwaardigheid mag een Nler van mij de voorkeur krijgen. Ook mwa aankopen. Maar dat is nu niet het geval. De noodzaak voor een NLer is er voor mij nog niet maar de gelijkwaardigheid zeker niet. Deze twee kunnen er niets van. En kwaliteit moet altijd de prioriteit zijn!
0 0
JariJari
Te weinig spelers die Johan heten.
1 0
Juichtoon
Ja precies, die kan er zeker tussen....:-).
0 0
Henkjanklaas
Mocht t kloppen dan zetten we te laag in. Klaasssen wordt geen basis en klaiber ook al niet. De schreeuw om een echte controlerende kanjer op het middenveld en een supersnelle kopsterke CV blijft essentieel althans als we potten willen breken in de CL. Kom je een ronde verder dan heb je zo één kanjer terugverdiend. Waar blijven ze deze versterkingen maar dan wel van de buitencategorie maar niet deze
1 0
WouterBerg83
Een "controlerende kanjer" hebben we al, dat wordt Kudus. Met Gravenberg, Kudus en Promes heb je het middenveld staan. Alles wat je haalt is voor de bank. Dus dat is het kader. Dan is Klaassen echt geen slechte optie (alleen niet voor 10 miljoen...).
1 -1
BrandjeXL
Ajax moet geen spelers voor de bank halen. Daar hebben namelijk de eigen jeugd voor. Iedereen wil Klaassen op zes. Ik wil dan tig keer liever Taylor de kans geven.
1 0
Hollister
Die denkfout maak jij dus.. je moet helemaal niemand voor de bank gaan halen.. die hebben we al.. je moet iemand op het middenveld halen voor de basis, een top nummer 6 .. daar wachten we met zijn alleen op... stelletje kruideniers zijn het, niets anders
2 0
ProfessorX
Zo lang Ajax niet met de juiste info komt en het verhaal van de telegraaf is .

Geloof ik er niets van .
0 0
JariJari
Ik hoop met je mee.
0 0
Hollister
Zou het toch maar geloven.. en dat is meteen het wrange ervan.. dit bericht is bijna niet te geloven .. maar onze toptrainer denkt blijkbaar heel anders...
0 0
Ajacied33
AD en de Bild melden het ook he. De Bild over Klaassen dan..
0 0
ProfessorX
Dan nog geen Ajax .

AD zit er altijd naast en Bild is een boulevard krantje , maar er is 1 journalist die veel weet van Bayern .
0 0
Ajacied33
Ik hoop heeeeel erg dat het loze geruchten zijn. Maar ik vrees het ergste
1 0
ProfessorX
We gaan het meemaken .
0 0
preme
De eigen jeugd die nu doorstroomt zijn toch ook Nederlanders. Waar hebben we het in godsnaam over?
7 0
Hollister
RvC he? Die gaat het om geld, uhhh Nederlanders
0 0
grannig mokum1
Verkeerde keuze om klaiber te halen, Ajax moet nu wel doorpakken om de niveau van Ajax hoog houden, zoals spelers als Kudus, Antony zulk spelers moet je halen en niet dat houthakker klaiber.. Fc Utrecht?
2 0
Hollister
RvC zit er zeker achter, met en drogreden voor aantal Nederlanders terwijl de werkelijke reden is dat het anders teveel geld kost om een jongen als Henrique te halen.. terwijl je nu straks hetzelfde kwijt bent voor die 2 drolaankopen, en dat zonder restwaarde en meer salaris.. zoals wel vaker in de historie.. weer een gemiste kans voor Ajax om definitief afstand te nemen van de rest... altijd maar weer dat kruideniersbeleid.. terug naar de tijd van Frank de Boer en Martin Jol met deze aankopen
5 -1
ElPistolero9
Ja hè. Het meest vervelende is nog wel dat je telkens 1 goeie beslissing verwijderd bent van definitief afstand nemen van de rest. En telkens, op het moment suprème, hou je de rest weer in de race en hou je de competitie toch nog spannend
2 0
Hollister
Jij en ik snappen het.. kans op kans laten ze verlopen.. totdat straks PSv een keertje de 40 miljoen pakt en ons in 2 jaar inpakt... wat een kortzichtig beleid heeft men toch ook.. eventjes dacht ik dat het goed zou komen, en keer op keer stellen ze je teleur...... of de jeugd moet de kans krijgen of we hebben te weinig Nederlanders, maar we houden even de hand op de knip.
Nu al meer dan 170 miljoen aan inkomsten bruto dit jaar aan CL en transfers en al 27 miljoen uitgegeven.. maar wel de hand op de knip...ongelooflijk
0 0
BrandjeXL
Je zegt hand op de knip he maar is dat wel zo? Ik verwacht dat ze Klaassen en Klaiber halen voor zo'n 15 tot 17 miljoen in totaal. Van dat geld zie je weinig tot niks meer terug. Beide aankopen zijn ook niet goed genoeg dat ze je kampioen maken of dat je door hen overwintert in CL. Je geeft feitelijk dat geld uit aan breedte aankopen. Jii zegt, terecht, hand op de knip. Ik zeg 17 miljoen weg. Voor 5 tot 7 miljoen extra haal je een Henrique. Die kan wel dat sportieve verschil maken en kan maar zo 50 tot 60 miljoen opleveren. Zo hoor je als Ajax zijnde te denken.
0 0
GerardAjax26
Kan best begrijpen dat andere spelers teveel geld kosten in een onzekere tijd met corona, maar dat betekend nog niet dat je dan maar wat minder geld moet uitgeven aan spelers die niet aantoonbaar beter zijn dan wat er nu rondloopt.

Martinez die het vorig jaar toch niet onaardig deed op het middenveld heeft volgens mij de hele voorbereiding alleen maar in de verdediging gespeeld. Als Ajax Klaassen ziet als controlerende middenvelder, zou dat betekenen dat je 2 aankopen (Martinez/Alvarez) van vorig jaar weer op de bank zitten en Ekkelenkamp/Taylor nog minder kans maken op speelminuten. Als aanvallende middenvelder hebben we ook genoeg opties die beter zijn dan Klaassen en bovendien meerdere talentvolle spelers die nu al amper kansen krijgen (bijv een Lang). Ajax is echt de weg kwijt volgens mij.
0 0
Hollister
Klaassen kost je 7.5 miljoen per jaar, 3jaar lang... nee, dat is goedkoop?
Dus moet hij spelen... en wie wordt daarvan het slachtoffer?
1 0
GerardAjax26
Geen idee maar daarom zeg ik dat je dan beter niemand kan halen en het met de huidige middenvelders moet doen.
2 0
Hollister
Die mening deel ik.. of je doet het goed of je doet niets... maar niet weer die breedteaankopen die een godsvermogen kosten en waar je voorlopig niet van af komt.. Klaiber kan niet eens opvallen bij Utrecht en Klaassen is over de top en waterdragertje geworden, zonder respect te hebben wat hij voor ons betekent heeft
1 0
Juichtoon
Zou misschien meesterbrein Danny Blind hierachter zitten. Te weinig Nederlanders....ik schrik hier echt van. Dat is toch totaal geen issue.
4 -1
Flipper33
Ze kunnen beter Jorrit hendrix halen goedkoper dan Klaassen en vind hem zelf nog beter doe maar lekker minnen maar is mijn mening !
5 -7
Hollister
Hij heeft wel degelijk gelijk... of haal maar Van Ginkel... kost ook niets.. neem die op huurbasis over .. alles beter dan Klaassen en fucking Klaiber.. komt Riedewald ook nog straks als Nico weg gaat.. let maar op.. is het cirkeltje helemaal rond... en Cillessen voor Onana.. stelletje laffaards zijn het ook.. vooral die RvC..
5 -3
Sterspeler
Ik doe inderdaad minnen. Want je moet wel onder invloed zijn wil je het hiermee eens zijn.
3 -3
Hollister
Als deze man al onder invloed moet zijn, wat moet dan Ten Hag en Overmars op hebben volgens jou om met deze suggesties te komen?
4 -1
Sterspeler
Ik denk eerder dat de RVC daar achter zit.
0 0
BrandjeXL
Ach de Overmars lovers geven de RvC weer de schuld. Een RvC keurt alleen transfers goed. Die komen niet met namen. Deze namen komen gewoon uit de koker van Overmars en TH.
0 0
Flipper33
Dus als ik iemand van PSV beter vind ben ik onder invloed ? Aparte redenering.
4 0
Bruno04
Dat je iemand van psv beter vind is niet erg. Wel als diegene Jorrit hendrix is die na 5 jaar topvoetbal nog niet eens van zichzelf weet of die links of rechts is
2 -1
Hollister
Maar jij vindt klaassen dus beter dan hendrix? veel beter? maar die kost maar 2 miljoen, waar je voor klaassen 12 betaald en 3,5 miljoen salaris
1 0
Sterspeler
Klaassen kan in een aanvallend systeem voetballen. Hendrix kan niet voetballen.
0 0
Sterspeler
Hahaha dit dus
1 0
romano13045
Klaassen ophalen als ie transfervrij zou zijn prima. Ik lees dat hij 12,miljoen moet kosten dat is echt belachelijk veel geld. Klaiber hoeft van mij helemaal al niet te komen. Voor 10 a 15 miljoen die ze nu aan deze gasten willen uitgeven kan je toch wel een goede middevelder vinden. Wat een aanfluiting
6 0
Hollister
10 a 15? klaassen hebben ze blijkbaar al 12 miljoen voor geboden en die verdient 3,5 miljoen netto, Klaiber zal minimaal 6 a 7 miljoen moeten kosten.. dus reken maar op 20 miljoen samen en bijna 5 miljoen aan salariskosten .. en dat voor 2 spelers die het niet eens waard zijn om een Ajaxshirt aan te trekken.. ze zijn echt van het padje
1 0
preme
Dit is een aankoop van het niveau Jürgen Collin, Ronnie Wielaert. Gaan we weer naar die tijden terug. Dan kan ik het voor over twee jaar voorspellen. Toch meer eigen jeugd in plaats van breedte aankopen die niks toevoegen.
4 0
Sterspeler
Ronnie Wielaert? Die schijnt nog slechter te zijn geweest dan Robbie Wielaert.
1 0
VeChain
Het allerergste is nog dat klaiber straks ergens anders heen gaat of niet naar Ajax komt (laten we het hopen). Ik zie de krantenkoppen al: 'Ajax grijpt mis'. Vernederend. Overmars had Ajax en Ajacieden nooit in deze positie moeten brengen.
6 0
ElPistolero9
Tja, maar nog erger zou zijn als zo’n middelmatige voetballer, die bovendien uitgesproken anti-Ajax is, de eer krijgt om ons shirt te dragen
1 0
ovdw
Je hebt helemaal gelijk. Toch zou ik God op m'n blote knieën danken dat we naast Klaiber gegrepen hebben als dat zo gaat zijn. Wie had dat ooit gedacht...
2 0
Hollister
Het ergste is ook nog dat ondanks het verzet van 805 van de supporters ze dit gewoon nog doorzetten.. schijt aan je supporters.. Onze eigenwijze Tukker hebben we dit beloofd.. na Labyad mag hij weer een poging doen voor een aanwinst, en hij heeft een heel groot netwerk... laat hem lekker weer terug naar utrecht gaan.. dan kan hij ze allemaal weer trainen en neerzetten zoals hij wil
3 0
Web
Man wat sla je door
Wij weten helemaal niet het idee hier achter?
Zeker is dat Mazraoui gaat spelen
En dat jongens met talent voor die plek, wekelijks 90 minuten moeten maken in Jong Ajax.
Dat houd dus in mocht hij komen, dat hij het bankje warm moet houden want ze kiezen nu voor speeltijd voor jeugd spelers, en niet op de bank zitten, terecht
0 -3
Hollister
Dus jij betaald 20 miljoen voor 2 spelers die het bankje warm gaan houden en de jonge talenten de kans geven te spelen in Jong. Diezelfde 2 spelers die ook nog eens 5 miljoen salaris kosten?
Met 5 x de mogelijkheid tot wisselen kun je in normale situatie ook spelers bij een stand van 3 - 0 ook prima jongens als Lang, Timber, Rensch, Taylor brengen hoor.. DAAR worden ze beter van, maar dat durft onze Trainer niet, want stel je voor dat het goed gaat, dan moet hij misschien wel Alvarez en of Labyad slachtofferen.
ik weet niet of jij het doorhebt, maar in onze as staan dit jaar Schuurs, Alvarez, gravenberch en Labyad die ALLE 4 nog geen 6 maanden geleden niet goed genoeg bevonden werden door deze zelfde trainer om in de basis te staan... En jij wil nog steeds beweren dat wij er niet op achteruit gaan met deze 4 gasten?
1 0
Web
Jij maakt het veel te bont, denk constant in het negatieve
Klaassen is ook niet mijn keuze, of wat ik eigelijk denk voor 6?
Ik denk dat Gravenberch en Kudus voor hem gaan spelen,

Ajax gaat geen groot bedrag voor een wissel betalen, dat zou heel erg dom zijn
1 0
Hollister
Maar wat maak ik dan te bont? Vertel mij dat dan? dat wij 12 miljoen en 3,5 miljoen salaris gaan betalen voor een wisselspeler? of 7 miljoen voor een speler die onze club verafschuwd? Toe vertel mij dan even waar ik doorsla?
klaassen is 3 klassen minder dan Taylor, alleen heeft hij heeeeeeeeeeel veel ervaring.. nou de pot op met die ervaring.. wij willen vooruit... snap werkelijk niet dat iemand bij Ajax een veto heeft uitgesproken voor deze 2 transfers.. dus zowel Ten Hag als Overmars als RvC zijn allemaal fout !!
0 0
Turbo
Je kan gewoon spelen bij Jong EN banken bij Ajax 1.

Dit is gewoon weer een potentiele aankoop uit het rijtje VdHoorn, Duarte, Siem, Zimling etc
2 0
Web
De insteek is dat je in kan vallen
Maar nu lijkt het dat ik die aankoop verdedig, en dat wil ik niet
Waar ik aan denk is dat Mazraoui moeite heeft met een speler van gelijke klasse zoals Dest? Niet iedereen word beter van concurrentie?
En dan kunnen wij wel zeggen, dat is hij niet geschikt
Dolberg kon de druk van Huntelaar ook niet aan denk ik?
0 0
Turbo
Dan nog kun je gewoon Timber en Rensch als back ups gebruiken. Of een jonge back-up kopen die rustig kan groeien achter Mazraoui. Geen grijze muis als Klaiber.

Zelfde geldt voor Davy. Gebruik dan gewoon Ekkelenkamp, dat is ook een lopende middenvelder. Of gebruik gewoon Kudus, Gravenberch en Martinez met Taylor en Ekkelenkamp als back ups.

Amateuristisch wat mij betreft.
1 0
Web
Kan je geen ongelijk geven, moeilijk om deze aankoop te begrijpen
Zou zo graag de motivatie er achter horen
0 0
Ajacied33
Ik heb geen problemen met Klaassen nogmaals. Grootste nachtmerrie is Klaiber die onze kant op gaat komen. Dat mag gewoon niet gebeuren
1 0
Hollister
Klaassen kost je ook gewoon 7,5 miljoen per jaar hoor, zonder restwaarde
1 0
Sterspeler
Verdient Klaassen 7?5m bij een degradatie kandidaat? Want dat lijkt me sterk.
0 0
Hollister
Nee, klaassen verdiend 3,5 miljoen netto per jaar en kost dus voor een 3 jarig contract 12 miljoen is 4 miljoen per jaar want restwaarde heeft hij niet als hij 30 is.. dan laat Overmars zo n speler weer vaak transfervrij gaan omdat hij zoveel voor de club betekend heeft
0 0
Sterspeler
Klaassen is niet slechter dan dat hij was. Ik denk dat hij alleen maar beter is geworden en het in dit team beter gaat doen.

Ik maak me er niet zo'n zorgen om, mits hij salaris inlevert.
0 0
PietjePrecisie
Zou heel mooi zijn om Klaassen er weer bij te hebben, er komen genoeg wedstrijden en in de eredivisie is hij een zeer effectief wapen. Ik hoop wel dat TH gaat rouleren (ten minste, zodra de vaste patronen erin geslepen zijn) zodat Lang, Gravenberch en Ekkelenkamp minuten blijven maken. Ook Tadic hoeft niet elke wedstrijd te spelen wat mij betreft.
2 -4
Hollister
Ga toch weg man met je rouleren.... heb jij ten hag wel eens zien rouleren? die wisselt vaak 1 a 2 keer in de laatste 10 minuten.. Alvarez, promes, labyad spelen gewoon alles ... terwijl ze de zwaksten zijn.. hoe dan rouleren.. man wat zijn sommigen hier blind.... Klaassen kost gewoon 7 miljoen per jaar zonder restwaarde..
3 -2
Sterspeler
Klaassen is een goede speler, maar er zal onder een Hag inderdaad geen roulatie plaatsvinden. Ten Hag kijkt namelijk naar de beste 11, en niet de beste positie invulling.
0 0
aissati
Klaiber is een miskenning van de eigen jeugd
Voordeel van Klaassen is wel dat Ekkelenkamp dan hopelijk verhuurd word aan bijv. Twente en daar hopelijk elke wedstrijd 90 min. kan maken
3 0
Hollister
lekker dan.. dus je verhuurd je groot talent terwijl je voor 12 miljoen iemand haalt die een stuk minder is en die 3 miljoen per jaar verdiend... hebben ze toevallig koorts in de directie en RvC?
3 0
Rinban
Ja, voor dat geld had je ook suarez kunnen halen
0 0
Rinban
Klaiber mag niet komen, hopelijk mislukt het helemaal.
En Klaassen mag alleen als hij i.p.v. Alvarez komt.
0 0
RN
City in de race voor Nico.. aub niet zeg
1 0
Hollister
Maakt niet uit RvC wil dit wel graag .. meer centjes .. hmmmmm en dan moetne we wel een nederlander terugkopen... zal wel Riedewald worden let maar op... kale en kokkie moeten gewoon volgende keer hun kop houden.. ze luisteren er ook nog naar nl.. scouting draait op volle toeren bij Ajax...
0 0
aissati
bron?
0 0
Ajacied33
Zijn grote duim. RN is geen Ajacied, maak je dus niet druk. Komt hier alleen stoken
1 0
RN
Dit heb je helemaal mis. Ik ben zeker wel een Ajacied. Waarom zou ik dit verzinnen, leest het inmiddels op meerdere kanalen toch? Bijzondere uitspraken om te zeggen dat ik hier kom stoken.. benieuwd waar je dar vandaan haalt
0 0
Hollister
Mag zijn, maar ik verbaas met nergens meer over.. tete, riedewald, van Rhijn... laat ze het maar lekker uitzoeken... in Eindhoven lachen ze zich rot... die waren bang vo0or de definitieve klap en komen nu gewoon op gelijk niveau met hun aankopen en huur.. die halen er nog 2 bij let maar op..
0 0
Ajax27
Hahaha echt die reacties hieronder over Klaassen. Om te huilen gewoon. Andere tijden bij Aiax... blabla, niveau Siem de Jong. Jongens, Klaassen is diezelfde Klaassen die ons in 2017 naar een finale in de EL hielp samen met destijds Onana, Sanchez, de Ligt, Ziyech en een Dolberg in goede vorm. Het was gewoon een goede leider in het veld. Ja, hij is misschien kwalitatief wat minder dan vd Beek. Maar het is altijd iemand die 110% geeft, topmentaliteit. Blind is ook niet geslaagd, Tadic speelde bij een degradant in Engeland... wat zegt dat? Dat het topspelers voor Ajax zijn waar een hele hoop jonge toptalenten rondlopen met de potentie om de Europese top te halen. Daaromheen heb je spelers nodig van een bepaalde kwaliteit en ervaring die voor stabiliteit zorgen. Een jongen als Klaassen, kan ervoor zorgen dat jonge talenten als Kudus en Gravenberch enorm groeien, of de nabije toekomst iemand als Taylor. Als je Alvarez inruilt voor Klaassen gaan we er enorm op vooruit. Dus niet zo lopen zeuren... Klaassen zou top zijn voor dit Ajax!
2 -8
Turbo
naar de finale hielp? Klaassen kon het zowel in de wedstrijden tegen Lyon als Man U totaal niet belopen. Sneeuwde volledig onder.
0 0
Schip
Klaassen heeft verdienstelijk gespeeld, maar hij was nooit tot de uitblinkers in de EC duels. Dat waren afwisselend Dolberg, Ziyech, De Ligt, Tete. Hij had een beetje de Promes rol: af en toe belangrijke goals, zeker openingsgoals. Maar je wil nu juist een kwaliteitsimpuls geven. TH moet diepgang krijgen door Neres op te stellen en zijn vleugels ook diep te laten gaan en niet enkel in de bal.
2 0
Web
Af en te belangrijke goals?
Altijd belangrijke goals, en daar gaat het in voetbal om
Je geeft het zelf aan opening goals, niet de 5-0
0 -1
BrandjeXL
Klopt, maar jij wil hem toch op zes? Dus gaat dit al niet meer op want die goals maakte hij op tien.
0 0
Sterspeler
Klaassen scoorde belangrijke goals, maar alleen in z'n goede wedstrijden. Ik heb hem vaak genoeg verstoppertje zien spelen.

Neemt niet weg dat hij 1 linie terug beter zal spelen. Wmb is hij welkom.
0 0
Hollister
Als die 110 % geeft mag hij naar feyenoord.. wij willen voetballers die kunnen combineren en slim zijn .. geen houthakkers en waterdragertjes.. 4 jaar geleden kon hij het al niet eens bij benen en nu al helemaal niet meer.. en dat voor 7 miljoen per jaar, zonder restwaarde.. slimme zet Ajax.. pff
0 0
Web
Pas op he, dat word door 90 procent hier niet in dank af genomen
Maar dat zijn dezelfden die in koor riepen dat Promes een miskoop was, en dat die Ekkelenkamp er helemaal niets van kan.
Lees nu steeds meer, die Ekkelenkamp verbaasd mij toch wel
Zelfs Johan snap het niet, want die zet Klaassen als eerste in de opstelling.
0 -1
Schip
Je blaast wel steeds verder op wat Cruijff van Klaassen vond. Klaassen heeft iets wat veel niet begrijpen, namelijk waarde door zijn loopacties, ook wanneer hij de bal dan niet krijgt, zijn druk zetten, momenten om in de 16 te komen etc. Zeker waar en altijd gezegd.

Maar waarom zou je hem halen? We hebben een controleur nodig en creativiteit. Dat geeft Klaassen je niet.
1 0
Web
Klaassen zou ook niet mij eerste keus zijn, heb ik ook in mijn betoog gezet hier ergens onder
Maar Klaassen is veel beter dan dat hier langs komt, hij speelt helemaal niet meer op 10 bij Bremen
Ik denk dat hij voor 6 gehaald word, en tussen Gravenberch en Kudus gaat spelen
Heb ik hier ergens onder gemotiveerd
Wat denk je wat ik liever lees, dat gebrul over Klaassen hier, dat loopt de spuigaten uit, of wat Johan van hem vind
Bovendien heb ik een eigen mening over Klaassen
0 -2
rodnet
Zowel Klaassen als Klaiber zijn niet bij benadering van het niveau wat Ajax nodig heeft om een stap naar voren te zetten. Volkomen kansloze aankopen die alleen maar in de weg staan van de (sowieso betere) jeugd. Klaassen is, hoewel van minder niveau, nog een sympathieke jongen maar welke gek is er aan komen kakken met Klaiber?
3 0
oudzuid2
tsja als je toch gaat kopen wil je toch iemand die een echte meerwaarde heeft t.o.v. wat we nu hebben, a la Tadic destijds.. dat zie ik Klaassen niet hebben. maar goed ik was ook geen voorstander van de komst van Promes en dat heeft toch wel goed uitgepakt uiteindelijk
0 0
Hollister
Er is hier weer serial minner bezig .. wat een droeftoeter ben je dan om overal een minnetje te zetten
2 -1
Web
Gewoon boven staan, hij zal er wel blij van worden
0 0
Bruno04
Ik zie hem op basis van gevoel ook helemaal niet komen. Helemaal niet omdat ik zelf een aankoop a la henrique in mijn hoofd had. Maar met alle respect is hier ook iemand die objectief kan vertellen hoe hij het in de bundesliga doet? Die hele wedstrijden gezien heeft van hem? Zoals welke positie speelt die?
0 0
NouridolbergNeres34
Het bekende liedje, die fetish van Overmars om altijd maar weer een oud speler te moeten terughalen. Siem was ook zo een groot succes. Vertonghen lukte niet, dus dan halen we maar klaassen. Er word niet gekeken naar kwaliteit, want voor 12 miljoen kan je veel betere spelers vinden die wel bij Ajax passen op het middenveld.
1 -1
goajaxgo
Siem heb ik nooit ene snars van begrepen. Die kon bij PSV al niet meer. Al kostte hij toen ons wel het kampioenschap (1-1 in de Arena, doelpunt Siem).
1 0
vdhaas
In zijn tijd bij Ajax altijd een van de betere en meest doelgerichte spelers, maar Ajax is beter geworden en Klaassen heeft het niet echt gemaakt in het buitenland. Qua verwachtingen van een terugkerende speler zet ik hem halverwege tussen Babel (in tegenstelling tot Klaassen was hij in zijn eerdere Ajax periodes geen groot succes) en Blind.
0 -1
Schip
Op geen enkele manier is Klaassen een betere 6 dan Martinez of Taylor. Martinez is meer een controleur, kan korter draaien. Taylor is de voetballer, die veel beter opbouwend is dan Klaassen. Klaassen is een loper, die in de loop nog een goede aanname heeft, maar niet in stilstand. Hij houdt de onderlinge afstanden ook niet goed in de gaten in de opbouw en heeft de motoriek en het atletische vermogen niet centraal te spelen.

Klaassen kan prima afronden en heeft een neusje voor de goal, Promes ook. Het zijn geen spelverdelers. Die hebben we wel, maar gatverdamme, je zal maar spelers als Taylor en Lang hebben uit de jeugd. Bah, echte voetballers. Geef TG maar lopers.
2 -1
Web
Hoe weet jij nou dat hij de de onderlinge afstanden niet in de gaten houd?
Leg mij dat nu eens uit? Waarop baseer je dit?

Taylor staat er heel goed op bij Ten Hag, dat weet jij ook
Maar zou het verstandig zijn om hem op 6 tussen Gravenberch en Kudus te zetten, op deze leeftijd? Ik vind het ook een geweldig talent

Het bijzonder aan alles is dat Johan enorm gecharmeerd was van Klaassen , en gezegd heeft, hem zet ik het eerst in mijn opstelling, en toen werd hij ook al verguist op AS
90 procent van de AS mensen kotsen hem uit, was ook al zo met Ekkelenkamp, wat is die hier belachelijk gemaakt
Maar nu lees ik zo vaak. Ekkelenkamp is toch beter dan ik dacht.
Enige voorzichtigheid zou op zijn plaats zijn
0 -1
Schip
Web, heb jij ogen en hersenen? Zo ja, dan heb jij zelf de wedstrijden van Klaassen ook gezien. En dan hoef ik jou als je ogen de waargenomen informatie goed doorgeeft aan je hersenen en die hun werk ook weer goed doen, niet uit te leggen dat Klaassen in zijn tijd onder Frank, altijd te DIEP stond.

En dat er een gat was tussen de 6 en de 10 daardoor. Klaassen bood zich niet aan voor de combi, is hij ook niet technisch genoeg voor, maar stond tussen de linies van de tegenpartij te wachten gelanceerd te worden.

Datzelfde gebeurde af en toe met Donny - wel een stuk minder, omdat hij wel een redelijke 6 is - en ook weer standaard met Promes, die eveneens geen zak begrepen heeft van wat een middenvelder moet brengen.

Dat probleem in de opbouw was er standaard onder De Boer vanaf het derde jaar.
1 0
Web
De eerste zin, zal ik maar stoppen?
Ik heb het hier over de Klaassen op 6
Constant al, mijn hele betoog hier, gaat alleen maar over Klaassen op 6
Waar ik denk dat hij gaat spelen, en ook hoop
0 -1
ProfessorX
Jongens volgens de telegraaf he .

En is het zo dan streeft Ajax EL na ipv CL.

Klaiber pfffff
2 -1
Hollister
We hebben het wel eens over Dicky Advocaat die het niet ziet zitten in de eigen jeugd, maar die stronteigenwijze ten hag heeft er ook een handje van.. lekker weer Klaiber (hij heeft nl een heel groot netwerk bij utrecht) en klaassen 9zal wel van de RvC komen) halen...
5 -1
geDaante
Daarbij werd ook vermeld 'de directie' in het bericht waarin werd gesteld dat men meer nederlanders erbij wilden, dus niet alleen de RvC.
1 -1
Schip
Die Nederlandse zitten in de jeugd. En Dest en Ziyech waren geen Nederlanders, die hoef je dus ook niet extra aan te trekken.

En als je dat dan toch per se wil, haal dan Propper of Fosu.
1 0
MNJ7
Ziyech , Mazraoui en Dest zijn gewoon Nederlanders. J. Timber, Rensch , Taylor , Unuvar en Hansen er komt genoeg Nederlands talent aan.
0 0
geDaante
De RvC heeft niks in te brengen, alleen qua uitgaven, niet over technische keuzes.
1 0
Hollister
Ik denk wel degelijk dat de RvC is gaan liggen voor het aantrekken van een speler zoals Henrique... stel je voor dat we nog zo n type Antony in ons team krijgen?
Een henrique die de andere 2 Neres en Antony bedient en in stelling brengt met zijn passing... nee dat gaat te ver
0 0
Catenaccio
Dus Eric gewoon jeugdspelers inpassen,
Labyad banken , Promes linksbuiten, Tadic spits ,
Kudus op 10 en Martinez en Gravenberch op 6/8.
Alleen in actie als Nico weggaat.
Is dat duidelijk Eric?
Als je nl geen kampioen wordt kan je een ontslag brief verwachten.
6 -2
RuffRhythim
Ik denk dat Erik nu ergens heel erg in een hoekje is weggekropen van dit dreigement, oei oei...
1 0
Toon meer reacties