[Update] Donderdag dient de zaak Álvarez in Zeist

BartVeenstra, 29-09-2020 om 11:25, 14710 views, De Telegraaf |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

De KNVB is voornemens om Edson Álvarez minimaal twee wedstrijden aan de kant te houden. De Mexicaan kreeg de rode kaart tijdens Ajax - Vitesse en krijgt daarvan een schorsing voor drie wedstrijden opgelegd van de voetbalbond, waarvan één voorwaardelijk.

De Amsterdamse club en Álvarez zelf leggen zich echter niet zomaar neer bij het schikkingsvoorstel van de KNVB. Zij gaan in beroep en laten het oordeel nu aan de tuchtcommissie, zo weet De Telegraaf te melden.

Er was sinds het geven van de rode kaart al veel te doen over de beslissing van Pol van Boekel. Meerdere analisten spraken zich uit tegen de keuze en dat gaat nu zelfs een stapje verder. 'De Amsterdamse club en de middenvelder voelen zich gesterkt door de mening van meerdere collega-arbiters van Van Boekel, die vinden dat de actie maximaal met geel had moeten worden bestraft, omdat de door de UEFA als voorwaarde gestelde brutality (wreedheid) ontbreekt', zo valt te lezen.

Update - 11.25 uur (29 september 2020) - Donderdag dient de zaak Álvarez in Zeist

In navolging van De Telegraaf meldt nu ook Voetbal International dat Ajax het schikkingsvoorstel voor Edson Álvarez niet accepteert. De bond wil Álvarez voor drie duels, waarvan één voorwaardelijk, schorsen, maar Ajax laat nu de tuchtcommissie zich over de zaak buigen. Aankomende donderdag dient de zaak in Zeist.

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
edalm
Middenveld met nu dus, Gravenberg en een Promes of Tadic kan toch ook? Zeker in de eredivisie
0 0
edalm
Nu dus = kudus
1 0
Cruijffthebest
Was geen rood, maar zou een zegen zijn als hij 3/4 wedstrijden krijgt.
Kan Martinez laten zien dat hij vele malen beter is op de plek van Alvarez!
0 -2
wendoo9
Merk goed dat Veltman er niet meer is. Een andere zondebok gevonden ??????????????? Een Ajacied 4 wedstrijden gunnen ???
0 0
PierreHeno
Ja...zo ziet het er inderdaad wel naar uit....Labyad en Alvarez lijken nu de nieuwe 'Veltmannen' voor een aantal halve garen op AS. Lekker je eigen spelers lopen afzeiken...topsupporters ( maar niet heus).
0 0
Raydo
Het was niks, maar de KNVB moet en zal een punt maken.
1 0
Ansjo
Het was geen rood maar ik vind Alvarez geen Ajax speler dus het zou een geluk bij een ongeluk kunnen zijn mocht hij 3 wedstrijden geschorst worden. Dat is dus altijd het nadeel als je van die blinde, koppige trainers hebt die het overzicht niet meer zien en denken dat Alvarez moet spelen aangezien hij 15 miljoen heeft gekost. Ik weet niet idioot die heeft gescout maar Alvarez moet je gewoon ook afscheid van nemen. Hij kan het gewoon niet en het zit ook niet in hem.

Enige waar je hem voor kan gebruiken is misschien als extra stormram in de laatste 10 minuten als je tegen een achterstand aankijkt en de ballen hoog gaat voorslingeren. Dan heb je wel wat aan hem verdedigend en aanvallend. Maar niet als je de wedstrijd op een Ajax manier wilt winnen.
0 -4
Kingoffdatoilet
Ik hoop dat de hele rode kaart wordt kwijtgescholden. Het is gewoon geen kaart. Ook geen geel. Überhaupt geen overtreding.
2 0
AFCAjax
In dit geval hoop ik dat het in 3 wedstrijden onvoorwaardelijk word omgezet zou beter voor ons zijn.
2 -1
PierreHeno
Tja.....lekker blijven hopen dan maar.
0 0
Vierendertigste
Vrijspraak, zoals al die Feyen'ders destijds
5 0
AlexIbarra
Waarom maar 3 wedstrijden, het is toch een Ajacied? Heeft een voorbeeldfunctie.
Als je toch met 2 maten meet zou ik zeggen: Werkvergunning voor Alvarez intrekken, levenslang de helft van zijn inkomen aan die Utrechter betalen want die zal ws nooit meer zijn oude niveau halen, gevangenisstraf (in Mexico uiteraard) voor de duur van zijn lopende contract en 25 stokslagen.

Iedere tegenstander van Ajax moet zich immers veilig voelen als hij op de grond gaat liggen met de bal. Voortaan gewoon 1,5 meter afstand houden en vragen hoe het met hem gaat.

Heel even zonder sarcasme: Is het iemand opgevallen dat de scheidsrechter precies floot op het moment (misschien zelfs 0,2 seconden ervoor) dat Alvarez op de voet gaat staan?
Hij floot omdat de jongen die 3 sec. ervoor simpel werd afgetroefd door Alvarez, kermend op de grond bleef liggen. Ik sluit niet eens uit dat Alvarez afgeleid werd door het fluiten en daardoor zijn toch al matige coordinatie / zelfbeheersing verloor en op die voet stapte.

Een rechtvaardige straf lijkt me dat ze Alvarez schorsen voor de helft vh aantal wedstrijden dat ze Dasa van Vitesse schorsen. Dat is de jongen die Nico in het vel van zijn hals vastpakte toen het spel stillag. Of mag je wel smerige overtredingen maken zonder bal in de buurt?
4 -1
Juichtoon
Kijk het is best als dit rood en 2 onvoorwaardelijk is, maar dan ook bij onze tegenstanders zo fluiten. Dan is dat zeer zeker in ons voordeel.
Maar ja dat laatste is bijna een utopie.
1 0
PierreHeno
...èn die volleerde Vitesse ballerina ook nog minimaal geel geven voor die super mietje schwalbe die hij bij die z.g. overtreding van Alvarez maakte. Bizar dat de VAR dat niet wil zien. Dan ben je volkomen ongeschikt om achter dat scherm te zitten en op knoppen te drukken.
0 0
AFCAPolarBear
Ik heb vaak gehoord dat het juist om de intentie gaat. Dus volgens de KNVB moet Ronaldo ook nog voor 100 wedstrijden worden geschorst omdat hij een bal bij iemand in zijn kruis heeft geschopt, waardoor die speler geen kinderen meer kan verwekken? Het is een ongelukkige en lompe actie, maar de bal wordt gespeeld. Dan had die tegenstander niet moeten vallen en de bal (blijkbaar) onbespeelbaar moeten maken!
1 0
PierreHeno
Nog even en er mag alleen nog maar blaasvoetbal worden gespeeld....voetbal als contactsport waar strijd wordt geleverd om de bal i.p.v. dat zwaar over de top getatoueerde mietjes meteen bij het minste contact alntegen de grond duiken en het gras gaan rollen. VAR..wanneervgaan we voir dit soort.theater nu eens rode (binnen16m gebied) en gele ( buiten 16m gebied) kaarten uitdelen.
0 0
Kingoffdatoilet
Haha, KNVB wil zijn scheidsrechter even indekken. Ik vind dat er een van de KNVB onafhankelijke commissie moet worden opgezet die de KNVB en scheidsrechters controleert en ook daadwerkelijk terug kan roepen. De KNVB heeft te veel macht en gebruikt deze machtspositie verkeerd.
2 0
Lazell
Was tijdens de wedstrijd witheet, maar zo'n scheidsrechter (weet de naam niet meer) gaf een uitleg waar ik me wel in kon vinden.

Hij gaf aan dat de intentie niet belangrijk is, Alvarez staat op het been en daarom is het rood. Als je te laat bent met een tackle en je raakt vol de enkel, is het ook niet de intentie om iemand te blesseren, maar is het evengoed rood.
0 -8
afcas
Ja en vorige week of die week ervoor zei de baas van de scheidsrechters nog dat intentie wel belangrijk is. Dat laatste stukje van je klopt ook niet. Het is namelijk niet per se rood. Het hangt namelijk onder andere ervan af of je met gestrekt been inkomt of niet of dat je je been juist intrekt, noppen vooruit of naar beneden etc. Beide dingen zeggen in principe ook weer iets over de intentie.
1 0
Lazell
Pff, als de scheidsrechtsbaas dat idd zei, snap ik niet waarom die scheids dat dan anders uitlegt...

Grote kans dat dit is waar het fout gaat in de KNVB.
0 0
Juichtoon
Van Boekel en die naam had je al moeten kennen (no offense) want bij hem en Nijhuis heeft Ajax een onderscore, dwz we halen over een meerjarig gemiddelde bijna een punt minder als Van Boekel ons fluit, gemiddeld bijna 2 punten minder als Nijhuis ons fluit.
Edit: PSV en Fnoord hebben geen arbiters waarbij ze een onderscore hebben.
2 0
Lazell
Nijhuis wist ik, Van Boekel niet.

Misschien ben ik te goedgelovig, maar ik weiger te geloven in die complotten/voorkeuren, zelfs bij Nijhuis. Combinatie van niet goed kijken en eigen spelregeltjes ("mannelijk" voetbal).
0 0
blessure
Feyenoord heeft een upperscore, v.w.b penalty’s.
1 0
Lane 8
Wow sick, heb je een linkje hiernaar?
0 0
Joseph
Een tackel zet je bewust in, je voeten op de grond willen zitten is met de huidige regels van de zwaartekracht onvermijdelijk.

Ben verder zeer tevreden met de rode kaart met hopelijk 3 wedstrijden schorsing.
0 -2
WZAWZB81
Jaja. Dus als je een luchtduel aangaat, die verliest en je komt met de koppen tegen elkaar dan krijg je rood en 6 wedstrijden wegens een kopstoot?
Dit slaat natuurlijk nergens op. Ik verbaas me nergens meer over, heb wel steeds meer twijfels over de integriteit van de scheidsrechter commissie en wedstrijdzaken betaaldvoetbal in het algemeen.
4 0
Lazell
Denk ook wel dat die scheidsrechter elkaars beslissingen goedpraten. Het is heel lastig om te bepalen of dit een bewussie was of niet (ik denk het niet) en daarom wordt er 1 lijn getrokken. Het is zeker niet waterdicht, maar je kan niet altijd de juiste beslissing maken en moet daarom soms een lijn trekken.

De meeste beslissingen zijn gewoon gebrek aan kwaliteit of een gebrekkige regelgeving, dan is er wel altijd 1 partij die zich benadeeld voelt en gooit het dan op complot of gebrek aan integriteit. Vind ik persoonlijk te makkelijk.
1 -1
chubaloe
Heeft een andere scheids zich al uitgelaten over de vrije trap rand 16 wegens praten? Wat was dat belachelijk zeg
0 0
Lazell
Ja wtf... dat bestaat toch gewoon niet?
0 0
JariJari
Trekken ze 1 lijn? Waarom waren de overige voorvallen zoals deze dan geen rood?
0 0
Lazell
In de praktijk pakt dat zeker niet goed uit. Maar zoals ik al zeg, komt dit voort uit gebrek aan eenduidige regelgeving en/of gebrek aan kwaliteit van scheidsrechter.
0 0
Juichtoon
Wacht maar totdat een Ajax speler zo geraakt wordt. Dan gebeurt er zulke arbiters helemaal niets
3 0
WZAWZB81
Als je die Rosario zag van het weekend. Die raakte hem waarschijnlijk niet maar was wel opzettelijk. Voor mij moet hij geen rood krijgen maar als je consequent wilt zijn..
2 0
Redrum
Volgens mij is er geen competitie ter wereld waar de grootste club zo wordt benadeeld als in Nederland. Het massale gejank van zowel de media als de supporters van andere clubs heeft blijkbaar zijn vruchten afgeworpen. De knvb is als de dood om de indruk te wekken dat Ajax bevooroordeeld wordt. En Ajax? Ajax houdt zich zoals altijd weer stil en laat het rustig over zich heen komen. Prima dat ze zich zo groot opstellen, maar je mag je best een keer uitspreken anders gaan we dit het hele seizoen krijgen. Twee absurde rode kaarten in de eerste drie wedstrijden en het wordt nog verdedigd ook. Echt bizar wat hier gebeurd.
11 0
JariJari
Gewoon vertrekken en ze in hun sop gaar laten koken. Karma
0 0
Redrum
Ja zo denk ik er ook al jaren over. Ajax is te groot voor dit kleine jaloerse landje.
0 0
goajaxgo
Ajax bijt van zich af. Helaas precies op het verkeerde moment...

"Ajax gaat niet akkoord met een schikkingsvoorstel van drie duels schorsing, waarvan een wedstrijd voorwaardelijk, voor Edson Álvarez. De tuchtcommissie van de KNVB gaat zich nu buigen over de strafmaat voor de middenvelder uit Mexico."
1 0
AFCAPolarBear
Als ik tussen de regels doorlees; de KNVB hanteert andere voorwaarden dan de UEFA?
2 0
Ajax27
3 duels schorsing, ondertussen wordt Klaassen gehaald en byebye Alvarez. In ieder geval een enorme verbetering op het middenveld.
0 0
MPAjax
gewoon om te treiteren maar snap ook niet waarom een cv per se op het middenveld word gebruikt
0 -1
Ajaxxxisdebeste
Kaliber kogel?
0 0
PierreHeno
Hiermee toont de KNVB scheidsrechterscommissie dat ze een complete farce zijn. Het had hen gesierd wanneer ze zouden hebben toegegeven dat de sanctie van rood voor de overtreding van Alvarez- zo het al een overtreding was!!- veel te zwaar is en dat de VAR hier het oorspronkelijk doel ver voorbij is geschoten. Het halsstarrig blijven verdedigen van de eigen miskkeun is echter exemplarisch voor het instituut KNVB. Voeg daar nog de bizarre opmerkingen van de heer Wiedemeyer aan toe, hussel een en ander flink door elkaar en krijg dan deze soap van VAR scheidsrechterlijke dwalingen in de vorm van een ware klucht. Maar er om lachen lukt maar weinigen. Theo Janssen en Jan Joost van Gangelen bv.
6 0
Starkoo
Die advocaat van Feyenoord kan hem wel vrij uit krijgen, Geel is het maximale dus geen schorsing!
0 0
JariJari
Mn grote teen kan hem vrij krijgen want er was overduidelijk niks.

Die van Fey is om kromme dingen recht te lullen.
2 0
Joseph
Die voorwaardelijke mogen ze schrappen. 3 wedstrijden moet genoeg zijn voor ten Hag om het licht te zien..
3 -5
Cello
Als het puur om back-up positie's gaat kan je je ook afvragen of een speler van hogere allure dat wel ziet zitten om dan naar Ajax te komen. Ik bedoel maar, neem Mazraoui.... die is neem ik aan nu wel eerste keus. Haal je wel iemand, die je toezegt eerste keus te gaan worden.... hoe verkoop je dat dan aan Mazraoui?. Ik denk dat je dat niet kan maken. En als je dan toch iemand wil kopen, als zijnde back-up, dan denkik dat iemand als Klaiber wel bereid is die rol te vervullen.
En dat is los van het feit of ik hèm een goede keusdan zou vinden.
Ik denk dat ik persoonlijk dan voor een jong talent zou kiezen. Maar intern kan men het best wel eens net een jaar te vroeg vinden en als dat zo is dan zou een jaartje Klaiber misschien in de ogen van de verantwoordelijken een goede tijdelijke keus kunnen zijn. Anders zou ik het ook niet weten als men serieus is wbt deze speler.
3 -1
ST
Dan ga je rouleren of je zet er een jeugdspeler achter. Een van de Timbers kan er ook prima spelen.
0 0
Godenzoon24
Nee dan ga j e voor jeugd
0 0
Cello
Zou ik ook doen als supporter zijnde, maar wie weet kijken en denken professionals daar anders naar/over als zij het te vroeg vinden.
0 0
Oliveira
Alvarez had niet een handige actie, maar ik denk niet dat het opzettelijk was, eerder gewoon lomp. Dus er valt wat mij betreft van 2 kanten er wel iets voor te zeggen.
1 0
Bramzel
Dus Rosario wordt ook nog geschorst neem ik aan voor dezelfde actie gisteren? Ik heb namelijk de VAR er niet naar zien kijken dus is het niet beoordeeld en kan hij nog steeds achteraf geschorst worden.
1 0
Soccerskins
En wij maar denken dat Marc met Henrique bezig was hahaha. Nee zonder gekkigheid, Klaiber kan wel eens van pas komen als je 1-0 voorstaat in de 80ste minuut en er een been doormidden moet. Anders niet.
3 0
Cello
Ik zie het al. Het is voor jou een vaststaand feit.
Is het niet handiger om wbt transfers te wachten met concluderen totdat ajax.nl het meldt?. Dan is het zeker. Niet als de Televaag het meldt.
0 0
Soccerskins
De Telegraaf, VI, NOS, AD. Een andere bron in Nederland is er bijna niet. Dus ja, voor mij is dit wel een vaststaand feit.
1 -1
Cello
Fout!.
Sorry hoor.
Maar pas als Ajax het op haar eigen site meldt dan pas is het een feit en niet eerder!.
1 -1
Soccerskins
Oké, een vermoeden die voor 99% klopt dan. Goed?
1 -1
Hans Kraay Jr.
Dus wat er aan nieuws in de Telegraaf staat geloof jij klakkeloos?

De Telegraaf meld dit en andere kranten nemen het over. Maar verder prima dat jij dat allemaal voor waarheid aanneemt.
1 -1
Bky
Klaiber het kanon.
0 0
mallerd
Klaiber die huilebalk hahahahhahahhahahaha.
2 0
Soccerskins
Hahahahahaha Sean Klaiber
1 0
fc Barcelona_ke
huuh? dan liever die Rensch als back up!
3 0
Labrador
Lekker signaal naar de jeugd om zo'n speler te halen
3 0
Jojo49
Klaassen en die van utrecht , nee toch , wat moet je ermee .
7 0
Soccerskins
Opvulling. Meer is het niet.
1 0
mallerd
Allebei pure middelmaat, boord op schoot scouting weer dit. Kan toch niet waar zijn dit?!
6 0
Cello
Ik zeg niet dat het niet kan, maar jullie geloven ook gelijk alles hè?. Het is Televaag hè?. Ik geloof het pas als er op ajax.nl een bericht van bevestiging staat.
0 0
JCr14
Gewoon oerdom en je benadeeld je team.
Als je de bal van zijn been aftrapt ga je niet met diezelfde voet op zijn been staan. Dat is bewust.
Zo te zien denkt hij zelf meteen wat doe ik nu er staan camera’s en doet of het niet bewust is.

Ik zie overigens liever Martinez, Taylor of Ekkelenkamp (als hij zo door gaat) daar
4 -4
Ajax_33
Weet iemand of Gravenberch weer fit is om te beginnen.
0 0
Bjorn
Idiote schorsing, maar los daarvan: Alvarez hoort niet thuis in de basis.
7 -1
Cello
Supporters van Ajax hebben de KNVB omgekocht. Ten Hag wilde Alvarez niet lozenuit de basis-11 en dus hebben de supporters het heft in eigen handen genomen, zodat het nu wel anders moet!.
2 0
Schip
Dat geld is het dan dubbel en dwars waard geweest. Nu nog schorsingen voor Labyad en Promes, zodat Neres en Gravenberch er weer in kunnen komen.
2 -1
Cello
Mwah....
Neres en Gravenberch komen er wel in. Ben ik niet bang voor.

Met Neres zijn ze super voorzichtig. Is er lang uit geweest meteen toch wel lastige blessure. Willen ze niet overhaastten om hem straks niet wéér lang kwijt te zijn!. Dat begrijp ik wel.

Gravenberch heeft covid-19 gehad. Dus als die hersteld is, verwacht ik hem 'gewoon' terug in het team.
1 -1
De-King
Helemaal met je eens, ben alleen wel bang dat onze trainer er een andere kijkwijze op nahoudt doet hij namelijk wel vaker
0 -1
Cello
Tsjah. En ondanks zijn andere kijkwijze hebben we toch niet al te slechte seizoenen gehad onder hem. Die credits verdient hij wel.
2018-19 halve finale CL, KNVB beker en kampioenschap.
Afgelopen seizoen, ondanks corona (volgens sommige dankzij) toch ook eerste (en eigenlijk kampioen).
Dus ja. Beetje vreemd. Excentriek. Beetje anders tijdens interview's....maar als vakman toch iemand die hetwel over kan brengen op zijn groep en er succes mee heeft.
Laat derhalve Erik Ten Hag lekker Erik Ten Hag blijven als ie weet te presteren met zijn team. Dat is het belangrijkste uiteindelijk. De rest is bijzaak.
2 0
Schip
Hou alsjeblieft op zeg. TH heeft enkel wanprestaties geleverd op een uitzonderlijk seizoen met een uitzonderlijke selectie na. In eerste half jaar de inhaalrace persoonlijk de nek omgedraaid. De inhaalrace was ingezet en PSV was na de nederlaag tegen Ajax rijp voor de slacht. Het drukzetten was weer terug. Totdat Erik met zijn zaaddodende speelwijze een nog veel grotere achterstand opliep dan waar hij mee begon en dat met beter materiaal. Hij kreeg zijn backs namelijk wel.

Zelfde verhaal vorig jaar. Veel beter materiaal ook met de blessures erbij gerekend, maar geeft de titel praktisch aan AZ. Het aantal slechts wedstrijden ook met Blind en Ziyech vorig jaar zijn echt niet op 1 hand te tellen hoor. Met hetzelfde tempoloze voetbal zonder diepte.

Ook nu weer dat soort spel met zoveel goede voetballers. Neres kont er wel in? Had al lang gemoeten. Die heeft hij een half jaar lang genegeerd en bijna naar China verjaagd. Omdat hij niet voldoende rendement zou hebben. Neres heeft hem die onzin laten inslikken. Hij was cruciaal in de eredivisie en CL. En waarom kunnen Neres en Antony niet op de vleugels staan? Erikje twijfelt aan het rendement. Wat een grappige trainer.
2 -2
Sjaakvaak
Vermoeden van matchfixing
0 0
JCr14
Klaiber en Klaassen hoop niet dat dit waar is
4 0
GrandMasterFlex
Neee toch Klaasen oké, maar Klaiber?!
0 0
FrenkieDeLigt
Kansloos hoe iedereen hier loopt te juichen om een schorsing. Triest niveau
8 -3
Libero
Inderdaad, het respect is ver te zoeken.
0 0
Cello
Precies. Ze beginnen steeds meer op Fnoorders te lijken en op die boeren uit Ehoven. Ze hebben het alleen zelf nog niet door!.
3 -2
10Sneijder10
Belachelijk.
Je kan dus beter gewoon geen duels meer voor de volle 100% aangaan.
1 0
DeMeervanweleer
Die Derksen die ik normaal een opportunist vind heeft volkomen gelijk als hij stelt dat de VAR zijn eigen bestaansrecht keer op keer wil bewijzen. Dat heb je als je allerlei tussenlagen gaat inbouwen, iedereen wil er zijn plasje over doen.
5 0
Ajax95Duivendrecht
Idiote schorsing natuurlijk, maar het zou ons niet slecht uitkomen. Dan moet Ten Hag eindelijk eens wat anders verzinnen dan Alvarez op het middenveld en dat kan ons spel alleen maar ten goede komen.
1 0
Ajaxbrl
Spijker op z'n kop..
1 0
AFCA1510
Alleen maar gunstig voor Ajax. KNJB!
2 -3
DeBaarsjes
Gister hadden ze op Fox gevraagd naar de reactie van Wiedemeijer die zei dat er bepaalde regels waren gemaakt begin van het seizoen en ze hadden de clubs ook op de hoogte gesteld van 'gevaarlijk spel' Hier zei Wiedemeijer dat ongeacht Alvarez wel of geen intentie had om hem te raken, je ziet op het beeld dat hij op zijn voet gaat staan en dat ze daardoor een rode kaart uitdelen. Ze proberen zo veel mogelijk 'gemeen' spel te bannen uit de Eredivisie. Dat was zijn reactie. Ik zeg nou niet dat ik er mee eens ben of niet maar dit was de uitleg waarom die rode kaart volgens de KNVB terecht was.
0 0
PJSM
Ik ben bang dat we deze jongen niet gaan missen.
1 0
Bky
Imo 29 wedstrijden te weinig, maar wie ben ik he.
5 -5
Schip
Met je eens, maar wie ben ik.
1 -1
MK77
Ik zit net Liverpool-Arsenal te kijken.
Mane mept iemand in zijn gezicht - geel
Alexander Arnold gaat vol op iemands voet staan met gestrekt been - geel
Alvarez leunt truttig op iemands enkel - ROOD!!!!!
Verder ben ik niet rouwig dat hij er niet bij is de komende wedstrijden
5 0
ARUCAMBA
Ik ben geen alvarez fan, verre van, maar de bal lag op het been van de tegenstander met het andere been vlak er tegen aan, waar moet je dan naar toe met je voet? Er blijft niet veel over
4 0
JanBiesbos
fijn voor de mensen die voorstander zijn voor een middenveld zonder alvarez....
0 0
EzraAjax95
KNVB is omgekocht, net als de politiek.
1 0
ARUCAMBA
Ik verdenk overmars
0 0
NR9
Belachelijk die KNVB , was niet eens een overtreding.
Ff stoer doen om de grootste club te straffen. Belachelijk voor woorden
2 0
diamanti
Super hypocriet natuurlijk, maar ik ben erg benieuwd naar een middenveld zonder Alvarez!
0 0
JOHANisGOD
Bij Veronica Inside vonden ze het ook geen overtreding.
Bijna niemand eigenlijk.

Mooi hoe Johan over Jan Joost praatte.
6 -1
MisterAFCA
Wat zij hij over die viezerik dan?
0 0
036AFCA97
Jaaa inderdaad.

Hoopte dat ze het nog even over de vrije trap voor praten gingen hebben
1 0
ajaxwestland09
Belachelijke beslissing maar anderzijds missen we alvarez niet kan die gewoon met gravenberch kudus en ekkelenkamp spelen en promes linksbuiten tadic spits en Anthony rechtsbuiten
2 -1
Toon meer reacties