Ten Hag enthousiast: 'Mazraoui met de week fitter'

JesseTH, 28-09-2020 om 16:20, 6282 views, Ajax Life |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Erik ten Hag is blij met de huidige prestaties van Noussair Mazraoui, zo laat hij duidelijk merken tegenover Ajax Life. De Ajacied zal dit - zeker vanwege het naderende vertrek van Sergiño Dest - de vaste rechtsback van Ajax worden en het begin is goed, al is er fysiek nog genoeg te winnen.

Ook zaterdagavond tegen Vitesse speelde Mazraoui als rechtsback en dat deed hij meer dan verdienstelijk. 'Ik vond Mazraoui uitstekend spelen. Het is voor mij geen verrassing, maar hij is er nog niet. Richting de eindfase van een wedstrijd zijn er soms nog fysieke problemen.'

In de 84ste minuut moest hij daarom gewisseld worden, geheel verklaarbaar. 'Hij zat erdoorheen. De benzine was op. Je ziet hem met de week fitter worden en meer inhoud krijgen. Het was een genot om hem te zien in balbezit en in de strijd die met tien man gevoerd moest worden.'

Maak kans op de FIFA 21 Ultimate Edition!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AST020
Laat Mazraoui maar gewoon in zijn joggingsbroek naar de club komen als hij zich zo goed blijft door ontwikkelen :-D
0 -1
Mocrodammerr
die man heeft een vechtersmentaliteit..een atlasleeuw. heel goed bezig. contract opwaarderen
3 0
Kuningast
Vind hem beter dan Dest
9 -1
mickey2602
Afgelopen zaterdag zat ik me te bedenken wie er MOTM zou gaan worden en ik twijfelde tussen 3 personen. Antony(maker van de 2-1 en buiten dat wederom veel dreiging),Kudus(wederom een sterke wedstrijd van deze jongen maar is het vorige week ook al geweest)of Mazraoui(die vond ik ijzersterk spelen,paar maal ons hachje gered door met een sliding de bal voor aanvaller van Vitesse weg te halen en aanvallend ook behoorlijk aanwezig).
Voor mij is het uiteindelijk Mazraoui geworden.
5 0
MK77
Het Tandem Nous-Antony is echt goud
7 0
MosesD
Speelt uitstekend. Zo snel mogelijk verlengen, hij wil zelf graag!
5 0
036AFCA97
Noussair is een topper. Ben vaak negatief geweest over zijn spel, maar hij speelt nu echt top. Ik zei dat hij alleen goed speelde omdat Matthijs achter hem stond, maar hij bewust het tegendeel. Als hij zo blijft spelen gaan we het vertrek van Dest niet eens merken. Maar dan moet het bedrag van Dest van geinvesteerd worden in een middenvelder!
3 0
Ron403
Ik heb wel een vermoeden welke middenvelder ;)
0 0
036AFCA97
Ik ook ;) hahahaha
0 0
Keizer020
Aan wie zaten jullie te denken?
0 0
MK77
Jorrit Hendrickx
2 0
036AFCA97
Matheus Henrique natuurlijk
0 0
mickey2602
Ik gok aan Davy Klaassen.
0 -2
ajax1981
Dat niveau met die tackle op de bal tegen Real Madrid met die voortzetting, waaruit Tadic uiteindelijk scoort. Dat was volop genieten.
7 0
waayop
Dat is een slecht voorbeeld. Die tackle is ongeveer het enige wat ie goed heeft gedaan in de wedstrijd tegen Real. Kijk nog maar eens terug.
0 0
Jojo49
Dest vind ik niet zo erg, maar je moet niet steeds verkopen aan barcelona,, armzalig club . steeds komen ze bij ajax . nu willen ze Gravenberg ook nog weer lees ik .
1 -2
Ajax95Duivendrecht
Het lijkt wel alsof Mazraoui zichzelf naar een nieuw niveau heeft toegewerkt!

Hij was altijd al een goede voetballer, maar hij lijkt dynamischer, komt vaker op. Hij lijkt meer de hele rechterkant te bestrijken dan vroeger. Misschien komt dat wel omdat Ziyech niet meer voor hem staat. Vroeger passte hij elke bal bijna standaard naar Hakim. Nu heeft hij zelf juist meer de ruimte om daar in te duiken en initiatief te nemen.
4 0
Laurel
Gelukkig en fijn voor hem, het zag er heel goed uit. Was bang dat het niets meer met hem ging worden terwijl je het hem wel gunt. Het is nog vroeg in seizoen maar nu die vorm vasthouden en 2 jaar lang shinen op de RB positie! Nooit meer middenveld.
5 0
MNJ7
Nieuw contract graag!
10 0
Sunny
Ja zo heb ik het ook ervaren. Zijn subtiele balbehandeling, drive, loopvermogen, souplesse, snelheid, tackle, etc. Hij heeft me verrast en inderdaad een genot om te zien
11 0