AD: Dit weekend is laatste kans voor voetbalfans

BartVeenstra, 26-09-2020 om 08:20, 7026 views, Algemeen Dagblad |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Het kabinet overweegt voetbalsupporters uit de stadions te weren als zij dit weekend de coronamaatregelen massaal aan hun laars lappen, zo schrijft het Algemeen Dagblad. Dinsdag besluit het kabinet - na advies van onder meer het Outbreak Management Team (OMT) - of Amsterdam, Rotterdam en Den Haag extra coronamaatregelen voor de kiezen krijgen.

In de afgelopen week ging het meerdere keren mis in de voetballerij. Onder meer fans van Feyenoord (in het stadion) en Willem II (in het stadscentrum van Tilburg) hielden zich niet aan de maatregelen. Sportminister Tamara van Ark maakt zich dan ook zorgen. 'We moeten met z'n allen verantwoordelijkheid nemen om het virus de kop in te drukken. Dit soort onverantwoorde taferelen hoort daar zeker niet bij.'

'Als je je cluppie graag live wil blijven zien, hou je dan aan de regels', spreekt Van Ark duidelijke taal. Wanneer je je niet kunt inhouden, is het advies om gewoon thuis voor de televisie te kijken. Als de afspraken worden geschonden, dreigen gevolgen. 'Dat er bijvoorbeeld gespeeld wordt zonder publiek.'

De bezorgdheid binnen het kabinet omtrent het coronavirus is groot, zoveel is duidelijk. Het virus verspreidt zich de laatste weken opnieuw razendsnel. 'Die gaat niet van 1 naar 2 naar 3 naar 4. Die gaat van 1 naar 2 naar 4 naar 16 naar 32 naar 64. Als we hier nog een paar weken mee doorgaan, komen we in scenario's die we gewoon niet willen. We moeten er met z'n allen voor zorgen dat het aantal patiënten weer afneemt. Daar hebben we allemaal een verantwoordelijkheid in. Als iedereen de regels aan de laars blijft lappen, zijn er straks geen plekken meer om patiënten naartoe te spreiden', aldus Van Ark, die laat weten dat er met 1350 ic-bedden een ruime capaciteit is. 'Genoeg kwalificeerde mensen vinden, dat is het probleem.'

De verwachting is dat het kabinet dinsdag in een persconferentie nieuwe, strengere maatregelen met betrekking tot het coronavirus gaat aankondigen. Maandag zal het kabinet eerst advies krijgen van het OMT.

Denk jij dat Ajax met 3-1 wint van Vitesse? Zet dan in en krijg 8,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Koningtoto
Nu in de Arena en hier loopt alles volgens de regeltjes. Mocht zelfs niet roken boven aan de trap buiten haha.
0 0
7172AFCA7395
Is er al gemeten hoeveel besmettingen een stadionbezoek
nu precies oplevert ? Een winkelbezoek is gevaarlijker.
1 -1
Fredschuit1
Doe effe lekker per club kijken wie zich er wel en niet aan houdt.. worden wij straks gestraft door een paar doorgesnoven kakkies.
0 -3
Van Reenen
De burgemeester van 010 scheert alle supporters van alle clubs over één kam. Lekker makkelijk en het AD, TG van Rotterdam, doet daaraan mee. Ik heb bij Ajax de mensen ruim uit elkaar zien zitten en de bobo's waren na afloop van Ajax vs RKC zeer te spreken over het gedrag van de mensen. Maar bobo burgemeester van 010 vindt natuurlijk dat als zijn kuipje leeg blijft, dat ook in Amsterdam moet zijn. Nee, we zetten 25 stewards meer in i.p.v. we laten slechts 2500 mensen toe. Ik geloof dat er 13.000 supporters in de Arena mogen plaatsnemen. Kunnen dat nu eens voor de verandering niet de 13.000 F-side supporters verdeeld over het hele stadion zijn. Ik teken ervoor. Wordt het eindelijk weer eens gezellig in de Arena. En voelen de spelers het aan alsof de ArenA IS UITVERKOCHT!
1 -2
Red Devil
Ze moeten zich eens meer met het gedrag van de spelers gaan bemoeien want je ziet geregeld verschillende spelers uit dezelfde drinkbus drinken en zo mekaar lekker besnetten.
Daar hoor je niemand over bij de KNVB,clubs,virologen en artsen.
Steeds meer spelers raken besmet de laatste tijd.
0 -3
AFCACBS1900
Die gasten worden vrijwel elke week meerdere keren getest, slappe?
1 -1
AFCACBS1900
Ze hebben weer een zondebok gevonden hoor!
1 0
mickey2602
Volgens mij is het scenario zoals er nu gaat gebeuren allang voorspeld door supporters.
Kabinet wat weer publiek gaat toelaten bij wedstrijden en als het mis gaat kan het kabinet zeggen,wij willen het wel maarja de mensen zelf ...
1 0
Redrum
Tja, het helpt niet echt mee dat supporters van Feyenoord en Willem 2 zich als totale imbecielen gedragen. Dan maak je het ook niet heel lastig voor het kabinet he.
1 0
MarLuuk76
Volgens mij is dat al jaren bekent. Zo ook bij het kabinet, dus gewoon gecalculeerd door het kabinet. Iedereen weet van te voren dat het fout gaat, dus simpel.
1 0
AFCACBS1900
Wat verwachten ze? Dat supporters echt braaf op hun stoel hoera gaan fluisteren? Voetbal = emotie en fans zijn gepassioneerd. Dit zouden ze voor lief moeten nemen en de burger zijn pleziertje ook een keer moeten gunnen. Met grote groepen demonstreren en spreekkoren zingen is geen probleem, maar als voetbalsupporter ben je HET probleem. Het is hypocrisie ten top.
2 0
Keizer020
Als die jongens in Rotterdam en Tilburg zich eens gaan gedragen, dan is er geen probleem.
1 -3
mickey2602
In Tilburg vond ik meer de schuld van de gemeente,die geven toestemming want ja,het is 15 jaar geleden dat WillemII Europees speelde.
Dan kan je van tevoren bedenken dat dat mis gaat.
En morgen met Feyenoord-ADO op het programma...
2 -1
Van Reenen
Waarschijnlijk moeten ze in Tilburg weer15 jaar wachten.
0 0
ram
Wel opvallend dat alles wordt afgeschoven op de overheid. Bizar. Als de overheid jou toestemming geeft om auto te rijden, betekent nog niet dat het normaal is om overal 300 te gaan rijden. Als je te mongoloide bent om het bij 120 te houden, ga je niet rijden. Zelfde geldt voor afstandhouden of je bek houden.
0 -2
Web
Net voor het nieuws
Uit onderzoeken blijkt dat mensen hersenbeschadiging er aan over houden
Vandaar dat de mensen zolang moe blijven

Gewoon door gaan jongens
Covid 19 is fuck
3 -3
Red Devil
Hoe dom kun je zijn.

Laten ze jou maar op de afdeling We don't care leggen als je covid-19 krijgt.
1 -4
ram
Dude... zet ff je sarcasmeradar aan.
0 -1
Web
Kan bij jouw waarschijnlijk niet bedoel je?
2 -2
Turbo
Ik heb weinig rare dingen gezien in de JCA. Als ze zich in Rotterdam niet aan een paar eenvoudige regeltjes kunnen houden dan weer je ze in Rotterdam. Simple as that.
1 -1
Web
Klopt, maar zo werkt het
De goede moet onder de kwade leiden
Volgens mij staan er overal camera’s en kan je ze bannen tot pandemie voor bij is
0 -1
nummer14
Mee eens ik vond het echt heel rustig ( wat ook de bedoeling is uiteraard ). Ze moeten de clubs straffen waar het fout gaat
0 0
Ajax The Best
En we gaan weer door met dreigen. En dat omdat het aantal "besmettingen" sterk omhoog gaat.
Aantal besmettingen uit een test waarvan zelfs de directeur van het Rivm ondertussen toegeeft in de tweede kamer dat hij zeer onbetrouwbaar is. Om te voorkomen dat mensen ziek worden van een ziekte waarvan niet meer mensen dood gaan dan van de jaarlijkse griep.
Het enige verschil is dat de marketing nu breder wordt opgepakt dan met de griep. De berichten op zich waren in 2016 en 2018 gewoon hetzelfde. Alleen niet continu op elke zender en in elk media herhaald.
5 -1
Aspers73
Ze betalen 100.000'en euro's bij het RIVM om deze ziekte te promoten! Ik bedoel....welke ziekte heeft nu promotie nodig ? Ziektes waar 99% geen kut van merkt. Heb alle regeltjes opgevolgd, maar nu begin ik echt te twijfelen aan dit hele verhaal. Vooral als je hoort dat Rutte niet eens de cijfers weet.
5 -1
Ajax The Best
De mensen die hier in geloven zijn voornamelijk dezelfde die geloven dat Building 7 tijdens 9/11 is neergestort door de hitte. En Osama Bin Laden is vermoord en meteen in zee gedumpt. En de Oekraïense militairen teddyberen omhoog hielden als triomph bij de MH17 ramp. En Hitler in 1945 zelfmoord heeft gepleegd in Berlijn.
1 -3
Arek Milik
Toevallig heb ik daar gister hier een gedeelte over getikt, je raad het al, veel minnetjes. Mensen zijn te blind, willen niet geloven hoe de wereld in elkaar steekt. FOLLOW THE MONEY. 9/11 was een inside job, hoe overduidelijk wil je het hebben als je kijkt wat daarna is gebeurd. Ze konden legitiem Afghanistan en irak binnenvallen en ze hielden de wereldvolking onder de duim door een nieuwe vijand en zo dus angst verspreiden, wat resulteerde in minder privacy door meer camera toezicht, nieuwe bodypoortjes op luchthavens etc etc. Hetzelfde zie je nu ook gebeuren. We hebben een vijand en beetje bij beetje raken we onze vrijheid kwijt. Mensen verklaren je voor gek als je denkt dat we gechipt worden maar dat dachten we toch ook voor 9/11 dat we bodycams of cameratoezicht zouden krijgen?

Misschien nog een poging, hier een korte uitleg in minder dan 4 minuten hoe de elite te werk gaat, kijk dit draadje maar:

https://twitter.com/drestradamus/status/1309772090225176579?s=21
3 -3
ram
Je bent vast een lieve schat hoor. En kritische vragen stellen enzo is belangrijk. En een andere mening is ook prima.

Maar... dit (en al het andere wat je al een paar dagen zegt!) is echt reden voor opname in en inrichting. Of minimaal een flinke therapiesessie. Ik bedoel dat oprecht niet lullig maar je bent echt heel ver heen.
0 -1
waayop
En Angela Merkel is de dochter van Adolf Hitler, de aarde zo plat als pannenkoek en draait om de zeeën op diepte te houden. Toch?
1 -3
Ajax The Best
Een beetje naief om allerlei onzin te koppelen aan zaken die overduidelijk zijn en veelal gewoon in de officiele kanalen genoemd worden. Denk bijvoorbeeld maar aan de officiele berichtgeving van de CIA.
Omdat de fabeltjeskrant het niet overneemt betekent niet dat het niet zo is.

De platte aarde er bij betrekken zou alleen goed zijn om die te vergelijken met het virus. De ophef is van beide complete onzin en de curve van de doden is net zo plat als jouw platte aarde,
2 -1
AFCACBS1900
Die dingen zijn zo geheim en zijn zo goed aangepakt door The New World Order, dat er voldoende informatie over te vinden is en dat mensen zoals jij daar nu op de hoogte van zijn. Klinkt een beetje tegenstellend niet?
0 -1
Arek Milik
Ik lees jouw reacties hier (en gister). Als ik het goed begrijp ben je het wel eens met mij dat corona een hoax is. Met andere woorden een opgeblazen griepvirus. Mensen denken gelijk dat ik bedoel dat corona niet bestaat met hoax, maar ik heb dus precies nu gezegd wat ik ermee bedoel. Dat terzijde..

Maar je bent het er niet mee eens dat er een hogere macht bestaat die alles regelt (wereldoorlogen, 9/11, aanslagen londen, dood van wereldsterren die niet meedoen, MH17, beirut, pandemieën, etc, etc..) begrijp ik je goed, ben benieuwd.

Om op je ‘vraag’ in te haken. Het is ook gezonde verstand gebruiken he en zoals ik al eerder zei follow the money..
2 -1
AFCACBS1900
Ik geloof wel dat er dingen zijn zoals the New World Order, dat wordt tegenwoordig ook gewoon openlijk is bevestigd door mensen zoals Rutte. Die heeft het letterlijk gezegd. In mijn optiek zijn dat de globalisten zoals Soros, het Bilderberg volk en andere machtige figuren die niet op de voorgrond staan.

Ik geloof meer dat er een totale globalistische beweging is die verdiend op een crisis zoals dit. Zo zie ik de vaccinering niet als een poging de burger te controleren, maar wel als een enorm verdienmodel. Globalisten als Bill Gates verdienen zo enorm in crisistijd, maar ook wanneer het goed gaat. Dat de globalisten erop verdienen is niet raar en geen reden om Bill Gates de schuld van het hele corona te geven bijvoorbeeld.

Ik vind het ook een kwestie van gezond verstand gebruiken om bij mijzelf na te denken en stil te staan bij het feit dat er toch wel erg veel "bewijs" is voor een hoop van die conspiracys. Als deze conspiracys echt zo gegaan waren als beweerd, dan waren die dingen nooit uitgelekt. Anders zouden ze wel heel slordig zijn en dat is niet logisch. Ook zou je jezelf als aluhoedje dan kunnen afvragen of dit dan niet juist is wat "ze" willen dat je denkt en of je niet bewust verkeerde informatie vind op internet.
0 0
Ajax The Best
Wat een paar jaar geleden als conspiracy werd gezxioen is nu gewoon de werkelijkheid. Bij veel zaken is het niet de vraag of het wel/geen conspiracy is maar wanneer de massa het doorheeft en geloofd.
2 -1
Web
Dr Milik
2 -1
Restored
Is die laatste letterlijk een antisemitisme conspiracy theory??
0 -1
Turbo
Oh boy..
3 -2
Restored
Dit soort mensen mogen ook stemmen he, oef
2 -2
Arek Milik
Jij gelooft dat er stemrecht bestaat? Natuurlijk niet! Is allemaal schijn om je het gevoel te krijgen dat je meetelt in de wereld. Alles wordt bepaald jongen. Macht en geld, ik heb het zo vaak gezegd. Waarom denk je dat Rutte en Balkenende zo lange tijd daar op die stoel zitten of heeft gezeten met falend beleid? Denk je echt dat zoveel nederlanders dom zijn?
2 -1
Redrum
Als alles bepaald wordt, wat heeft het dan voor nut om je druk te maken?
0 0
Arek Milik
Moet ik hier serieus op reageren? Omdat het een door en door corrupt en onmenselijk systeem is. De mens is niet op deze aarde gekomen als slaaf. Jij maakt je er blijkbaar niet druk om, moet je kijken hoe ze een goed slaafje van je hebben gemaakt. Ja en amen knikken en alles als zoete koek nemen. Een massa opstand is het enige wat helpt. Weet je hoe je bijvoorbeeld dat corona gezeik kan stoppen? Als mensen niet meer meedoen, moet je kijken hoe erg ze in paniek raken. Je hebt het al gezien aan famke en consorten met de hashtag, want die vaccins hè!
0 0
Restored
Natuurlijk bestaat stemrecht, mijn stem als een van de 17 miljoen (of hoeveel stemgerichtigden er dan ook zijn) is echter niet zo groot. Zij iemand ooit ook niet "Democratie is geen goede staatsvorm, maar ik ken geen betere", hoe zou jij het veranderen? Verder, de enige reden dat Rutte er zo lang zit is omdat Nederland vrij rechts is, maar het alternatief op rechts niet zo groot is. Een PVV of FD is voor veel mensen te extreem...
1 -1
Web
Wat ben je eng
Als ik Milik was, moest de foto direct weg.
1 -3
Arek Milik
Heb jij nog geen ban? Mij een ziekte wensen in een topic van gister.
1 -1
Labrador
Jij mag jou theorie hebben. Dat betekend nog niet dat iedereen om je heen het er mee eens moet zijn.
0 -1
Web
Beter lezen kerel
Als jij mij volgt weet je wel degelijk hoe ik in elkaar zit
En heb je ook gelezen hoe ik het gemotiveerd heb?
Ik heb gezegd dat ik niet meer op een IC wil, mocht het overvol , omdat ik waarschijnlijk het niet haal
Ik geef dan de voorrang aan jongeren
Maar?
Maar dat houd dus ook in, dat ik mensen die het niet serieus nemen, en daar terecht komen, ook voor gaan
Mag ik daar dan moeite mee hebben???
1 -1
AFCACBS1900
Web, je snapt toch zelf wel dat het nooit zo ver zal komen. Dat soort berichten zijn onderdeel van die bangmaakcampagne van de overheid, zodat wij burgers braaf mee blijven werken tot een vaccin er is. Want blijkbaar is dit zo'n keihard killervirus, dat de mensheid uitsterft zonder.
1 -1
Web
Waarom zouden de IC niet vol komen?
Als ze het nu niet naar beneden krijgen, gaat het op de IC de verkeerde kant op
Natuurlijk hoop ik dat het niet zo ver komt
Ze zullen altijd ruimte willen houden voor andere levensbedreigende operaties, en ik vind dat dit ook moet
1 -1
AFCACBS1900
Ik geloof dat er zo'n 2000 bedden zijn exclusief voor coronapatienten. Op het zwaarst van de crisis lagen er 1300 mensen op de IC, nu liggen er 102. Op een land van bijna 18 miljoen. Er kunnen nog 1800 man bij tot we echt van een crisis kunnen spreken. Tenslotte, we gingen de lockdown om te zorgen dat de IC niet te snel vol zou lopen, en daarbij was het plan dat vooral jonger groepsimmuniteit zouden gaan opbouwen. Dat gaat allemaal volgens plan, en toch blijven we zo onder de duim gehouden worden. Ik kan me heel goed voorstellen dat het vertrouwen in de overheid daardoor heel laag ligt en dat complottheorieen de overhand beginnen te nemen.
1 -1
Restored
Snap niet dat iedereen zich zo'n zorgen maakt om een vaccin? Je bent toch ook ingegend tegen de mazelen, rode hond, tetanus, polio, etc? Of wilde je een van die ziektes graag oplopen?
1 -1
Ajax The Best
In mijn jeigd werden die vaccins uberhaupt niet gegeven. Heb er dus een aantal van gehad. Even een paar dagen vervelend daarna is het weer over.
Bij het horen van Corona brak er ook geen paniek uit. Is in de loop van de tijd al zoveel geweest.
Zolang je genoeg vertrouwen in je eigen lichaam hebt is er niets aan de hand. Die kan het wel genezen. Als je overal medicijnen of vaccins voor neemt dan breek je je eigen immuunsysteem af, dus ja dan kan dat niet meer alles aan.
0 -1
AFCACBS1900
Dat zijn vaccins waar men tientallen jaren aan gewerkt heeft voordat deze gedistrubeerd werden. Daarnaast zijn die ziektes een stuk vervelender dan dit omhooggevallen griepvirus.
Jij neemt toch ook niet elk jaar een griepprik?

Ik ben niet zozeer tegen vaccins, maar in dit geval lijkt het buitenproportioneel. En mijn vermoeden is dat we in deze paniekmode worden gehouden, omdat er aan het begin van de crisis al grote deals met grote farmaceutische bedrijven gemaakt zijn mbt een vaccin. Ik zou geen andere reden kunnen bedenken waarom we anders zo onderdrukt blijven worden, terwijl de tijd ons allang heeft geleerd dat corona niet veel anders is dan een griepvirus.
1 0
Arek Milik
ij neemt een spuitje van bill gates. Waar de ‘ingrediënten’ staatsgeheim zijn? En die al eerder heeft gezegd dat hij de wereldbevolking wilt reduceren tot 10-15% mbv vaccins.

Jij neemt een vaccin voor een griepje waar meer dan 95% van de besmette mensen (ook ouderen) van hersteld? Jij neemt dat risico? Niet klagen straks als er vreselijke bijwerkingen optreden he...
1 -1
waayop
Je zit al in de Matrix Arek maar je weet het niet.
0 -1
Ajax The Best
Denk dat de overgrote massa in de matrix zit. Continue brainwashing zorgt er voor dat er op een bepaalde manier wordt gedacht. Begint al op jongeleeftijd met de tekenfilms en de scholen.
0 0
AFCACBS1900
Dat wereldbevolking verhaal is bullshit. Bill Gates heefr gezegd dat hij in sommige gebieden de bevolkingsgroei wil remmen, omdat in de toekomst daar overbevolking dreigt. Dat zijn vaak 3e wereldlanden zoals Nigeria, waarbij deze eeuw naar verwachting nog een miljard mensen komen te wonen. Hij wil daar graag vaccinaties implementeren zodat de nood voor 8 kinderen afneemt en je ook genoeg heb aan 2-3 kerngezonde kindjes. Dat is wat Gates gezegd heb en niets anders. Alles wat daarbij gehaald wordt is uit de lucht gegrepen.
0 -2
Arek Milik
Ah toch enigzins goed inschat op een replay van je vorige bericht hierboven.

ONZIN. Hij heeft letterlijk gezegd dat hij de wereldbevolking wil reduceren mbv vaccins en abortus!

https://youtu.be/LmzeYYWntxw
0 0
AFCACBS1900
Je hoort niet goed wat hij zegt. Hij zegt dat de bevolking van de aarde de op het moment 6,8 miljard mensen bedraagt en dat zal toenemen tot 9 miljard. Met zijn voorgestelden maatregelen(vaccinaties, abortus etc.) zal die GROEI met 10-15% afnemen. Dus niet de wereldbevolking, maar de groei naar 9 miljard mensen zal 10-15% minder hard gaan. Wat natuurlijk alleen maar goed is voor landen als Nederland als je bv kijkt naar toekomstige vluchtelingproblematiek.
0 0
Web
Ik neem het gelijk, twijfel geen moment
Snap wel als je nog jong bent dat je twijfelt?
0 -1
Arek Milik
Precies!

https://imgshare.io/image/1a9c7407-919b-47ae-a995-b3de56a2edd4.NWaNG4
2 -1
Kingoffdatoilet
Toch gek dat ze zeuren over in het stadion terwijl het daar nagenoeg overal goed gaat. Als ze nu wel mensen gaan weren is dat bizarre schijnpolitiek. Burgemeester van Tilburg moet gewoon opstappen. Grote inschattingsfout
0 0
Aspers73
Eerst even afwachten of er wel mensen 'besmet' zijn geraakt in Tilburg? Zijn er al voetbalfans überhaupt in het stadion 'besmet' geraakt?
0 -1
Arek Milik
Moet je zien waar we in beland zijn. Dictator rutte, en mensen pikken dit gewoon en maken ‘complotgekkies’ belachelijk. Het is ongelofelijk. We worden als kleine kinderen behandeld. Het gaat toch prima zo? Laat elkaar lekker zingen, springen en hun club aanmoedigen, waar een stadionbezoek voor bedoeld is! We zijn echt in een dictatuur beland, zet je oogkleppen eens af!
4 -3
Aspers73
ja, dit is aan dovemans oren gericht. Iedereen die kritisch zelf nadenkt en en een probleem ziet hier, wordt keihard belachelijk gemaakt. In het jaar dat we 75 jaar vrijheid vieren, zal er een wet komen die veel vrijheden afpakt, en iedereen staat langs de kant mee te juichen hier ! Ik heb in 50 jaar nog nooit gedemonstreerd, maar nu zou ik het toch echt willen doen.
4 -2
Ajax The Best
Tja mensen blijven geloven in de fabeltjeskrant van de regering en MSM
3 -2
oudzuid2
kakkerlakken bedankt.. volgens mij deden wij het hier keurig afgelopen weekend
3 -3
Labrador
Hoe zit dat dan in de supermarkt waar mensen geen afstand houden? Of waneer mensen een mondkap weigeren in het OV?
3 -4
Aspers73
Bij onze lokale Jumbo zijn 0 mensen ziek geworden, terwijl ze 8 uur lang in een gekoelde ruimte werken, op minder dan 1.5m afstand van 'het volk' en zonder mondkapjes en handschoenen. In een echte pandemie zou dat onmogelijk zijn.
3 -1
Arek Milik
Volgens deze redenering moet dan supermarkten en OV gesloten worden, precies in lijn met dit dictatuur beleid!
3 -2
Web
Supermarkt is het contact minimaal
En boodschappen is noodzakelijk, en mag ook maar met een persoon
Maar houd er maar rekening dat daar binnenkort ook mondkapjes moeten dragen
2 -4
Labrador
Een supermarkt is een gesloten ruimte. Dat is een stadion niet. In mijn ogen is het risico dan een stuk minder groot dan in een stadion met een open dak en waarbij iedereen op 1.5 meter zit. M
1 0
insectenverdelg
Dit een verschil in. T OV is openbarecruimte en boodschappen heeft iedereen nodig. Dit is bewust zingen en samen staan terwijl t niet mag. Als jr in Coronatiijd naar het stadion gaat, zijn de voorwaarden helder. En dit is helaas de consequentie als je je er niet aan houd.

Well vind ik dat je niet alle stadions over 1 lam moet scheren. ArenA zag er er vorige keer heeel goed uit. Wel met t gelukk dat F geboycot heeft.
1 -1
Joodhannus73
Waarom moeten goedwillende supporters en clubs lijden onder de kwaadwillende supporters en clubs? Straf Feyenoord. En beloon Ajax met meer toeschouwers. Daar ging het goed.
8 0
Web
Zo werkt het altijd, de goede moet onder de kwade lijden.
Er zijn camera’s in een stadion, je kan ze er zo uit pikken
1 -1
JariHeijden
Ik betwijfel of het kabinet dat wel kan. Feyenoord straffen lijkt mij een zaak van Aboutaleb. Algemene, landelijke maatregelen is een zaak van het kabinet.

Maat ik ben het wel met je eens dat ze een manier moeten vinden om het per club te bekijken.
1 0
insectenverdelg
Ach is toch al jaren zo. Supporters van de Bunnik side roepen antisemitische leuzen. Uitkomst Ajax mag geen uitsupporters meenemen.
4 0
ghouleseddik
Exact!
0 0