Carel Eiting voor één jaar verhuurd aan Huddersfield

BadembaBarrie, 19-09-2020 om 20:35, 7411 views, Ajax, Huddersfield Town |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax en Huddersfield Town hebben de tijdelijke overgang van Carel Eiting naar Engeland bevestigd. De Ajacied vertrekt per direct voor één jaar naar het team uit de Engelse Championship, zo valt te lezen op de officiële sites van beide clubs. Er wordt niet gesproken over een eventuele optie tot koop. 

Eiting gaat bij Huddersfield het rugnummer 14 dragen en is beschikbaar zodra er internationale goedkeuring is gegeven aan de overgang. Huddersfields directeur voetbalzaken Leigh Bromby is enthousiast over Eiting: 'Hij is een toptalent en toen we erachter kwamen dat we hem konden halen, moesten we snel handelen.' 

Huddersfield-trainer Carlos Corberán is eveneens in zijn nopjes met de komst van Eiting. 'Hij is zeer technisch begaafd en erg goed aan de bal. Hij is een middenvelder die ons meerdere opties geeft, als potentiële spelverdeler of als gemengde 'box to box' speler.' Eiting heeft na zijn periode bij Huddersfield nog een contract tot de zomer van 2022 bij Ajax.

Denk jij dat Neres het laatste doelpunt maakt tijdens Ajax - RKC? Zet dan in en krijg 5 keer je inzet terug!

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
BillSplate
Wat nou als de trainer ontslagen wordt na drie maanden en er komt een kick and rush trainer? Dan gaat Eiting toch gewoon op de bank of tribune zitten? Ik snap dat ie aan z'n fysiek wilt werken, maar dat kan ook in Nederland. Ook hier kan een trainer ontslagen worden, maar er zijn geen kick and rush trainers in Nederland of trainers die wekelijks op z'n Mourinho's spelen. Had ie echt naar een ander land moeten gaan dan was Duitsland ideaal geweest. Ook fysiek leren, maar wel lekker voetballen op hoog niveau. Zie z'n verhuur niet positief in.
0 0
TOOL
Mijn vermoeden zegt: in potentie een heel goede keuze! Lekker fanatiek voetballen en leren knokken voor elke bal. Zal in ieder geval meer “manlijk” terugkomen lijkt me.
1 0
Gronkjaer
Ben heel benieuwd hoe hij zich gaat houden in Engeland. Verrassende move, aangezien je toch meteen naar het fysieke gedeelte kijkt. Carel is geen domme jongen dus die zal heus wel goed nagedacht hebben over deze stap.
1 0
Babayaka
Toch jammer dat dit ook het geen is wat de jong ajax elftallen voortbrengen dat verliezen en winnen is niet belangrijk, maar opleiden voor ajax 1;levert ook troep oo.
0 -3
de_pitbull
Noem jij Eiting 'troep'???
En vind je jezelf dan geen troep?

Ik denk dat een jaartje Engeland heel goed is voor zijn ontwikkeling en wie weet zien we hem nog eens in Ajax 1.
2 -1
Babayaka
En ik voetbal niet voor geld.
0 0
Babayaka
Yep, net als die andere karrevracht aan verhuurde spelers die het nooit gaan halen bij ajax 1. Teveel van deze troep is ooit door ajax gescout.
0 0
Sterspeler
Precies. Als hij een vorm kan vinden voor zichzelf om onder de Engelse hardheid uit te voetballen en zelf wat fysieke wordt, zie ik het positief in. Zou zomaar een goede stap kunnen zijn.

Mensen vinden hem passend voor het Italiaanse spel, maar dat staat niet bekend om hoge snelheden. Ik denk dat Engeland juist goed is om aan zijn zwakke punten te werken.
1 0
Wesl
Had het hem zo gegund om in de voetsporen van Frenkie te treden, helaas is hem dat mede door blessures niet gelukt.
Maar ik vind Huddersfield wel de meest domme keuze die hij had kunnen maken. Ik had hem liever gezien bij Fc Twente of Willem-II
1 0
Godenzoon24
Goede keus Carel dat buitenland. Die club heeft je uitvoerig gescout gezien ze je ook als box to box zien en die club speelt helemaal jouw spel in een comp die geweldig bij je past!

Oh wacht even toch niet! Ben bang einde Carel Eiting en niet laatste kans.
1 0
ghouleseddik
Leek vorig seizoen na de voorbereiding tegen een basisplaats aan te zitten. Dus het is niet alsof Ten Hag het nooit in hem heeft gezien. Hoop dat 'ie een geweldig seizoen draait in Engeland en een nieuwe kans krijgt, want Careltje is toch wel een échte...
2 0
Adam24
Ik gok dat dit nog ruimte creëert voor een middenvelder bij Ajax. Het wordt echt een tikkie krap, moeten niet vergeten dat dit echt een belachelijk seizoen wordt.
0 0
jutter
Ik denk toch dat dat Huddersfield zo'n beetje de doorsnee vertegenwoordigd van wat het Championship te bieden heeft, beste Carel. Dus veel lange ballen, spijkerhard voetbal, en hier en daar een zoekgeraakte tand. Dus dat wordt bikkelen tot je er bij neervalt, maar wie weet doe je er desondanks je voordeel mee. De wonderen zijn immers de wereld nog niet uit!
1 0
Reckless
Beetje zoals Genny Savastano die een tijdje op vakantie ging in Honduras, hopelijk.
2 0
DeWijsneus
Haha jeetje geweldig
0 0
ajaxxcied4life
Hahahaha precies dat! Even wat hardheid bijgebracht in de Jungle. Dat allemaal geïnitieerd door di mama hahahaha
0 0
036AFCA97
Fijn voor Eiting, benieuwd of die het daar gaat laten zien.

Mag wel hopen dat er eindelijk eens een middenvelder gehaald wordt. Iedereen ziet dat we een topper voor de 6 positie nodig hebben.
4 0
de_pitbull
Is las gisteren dat ze bezig zijn met het halen van een controlerende middenvelder.
0 0
robinho12
Mooi voor hem. Maar ik vraag me wel af of men bij Ajax denkt dat we met Alvarez, Labyad, Promes en Gravenbergh de Champions League in kunnen..... eredivisie, prima. Maar zonder Ziyech brengt Promes weinig, Labyad had enkele goeie momenten, Alvarez en Gravenbergh heb ik ook vraagtekens bij.

Kortom ik hoop dat we nog wat versterking krijgen (middenveld, verdediging). Aanval zit wel goed!
1 0
Godenzoon24
Je hebt een goede middenvelder maar die wordt niet opgesteld.... Kudus! Beste middenvelder in je selectie in de voorbereiding!
0 0
Bky
Vind het altijd wel teleurstellend als mensen geen vertrouwen hebben in jeugdspelers als Gravenberch. Een typisch product uit de jeugdopleiding die veel heeft om dit seizoen door te breken. Uiteindelijk kun je nog een prima middenveld opstellen met Martinez, Gravenberch en Kudus.
5 0
robinho12
Ik zeg niet dat ik geen vertrouwen heb, enkel dat ik mij afvraag of het op CL niveau genoeg is.
0 0
Schwalbino
Zo groot is de stap van de KKD naar de CL niet. Vergeet niet Ryan al bijna 10 competitiewedstrijden in de benen heeft.
0 0
de_pitbull
je hebt het eerst over de CL en dan over competitiewedstrijden?
0 0
Bruno04
Talent zeker. Kudus ook. Maar veelste mager om op te leunen dit seizoen
1 0
Ajaxxxisdebeste
Hij kan echt wel voetballen hoop op veel succes en klaargestoomde Eiting over 1 jaar terug
0 -1
VoorOnzePloeg
Dit is echt goed voor Carel. Voetballend hoefde hij niks bij te leren, dat kon hij echt wel. Maar het was fysiek nog gewoon niet goed. En laten ze daar in Engeland nou heel erg goed in zijn
5 0
ArthurG
Zou zeker goed kunnen uitpakken, hopelijk blijft hij wel fit dit hele seizoen. Dat is natuurlijk wel een beetje in risico in zo'n fysieke competitie.
0 0
DS
Inderdaad, jaartje tegen houthakkers spelen word hij alleen maar sterker van.
0 0
vincent_DV
Dat Ajax flink doorselecteren is in principe helemaal goed natuurlijk.

Maar het is ongelofelijk dat Ajax daar zelf helemaal niks voor terughaalt in mijn ogen. Ajax heeft nog welgeteld 21 selectiespelers over exclusief Dest en Rensch. Vorig jaar bleken 25 spelers eigenlijk al niet helemaal genoeg en nu is het seizoen ook nog zwaarder door Corona. Lijkt mij echt heel erg vreemd als Ajax niet nog wat gaat doen, vooral op de 6/8 positie is het bijna lachwekkend te noemen qua opties
4 -1
Bky
Mweh.

1. Onana
2. Scherpen
3. Stekelenburg
4. Kotarski
5. Mazraoui
6. Dest
7. J. Timber
8. Schuurs
9. Alvarez
10. Blind
11. Martinez
12. Rensch
13. Tagliafico
14. Gravenberch
15. Kudus
16. Ekkelenkamp
17. Taylor
18. Q. Timber
19. Jensen
20. Giovanni
21. Lang
22. Promes
23. Tadic
24. Antony
25. Neres
26. Labyad
27. Traore
28. Huntelaar
29. Brobbey
30. Unuvar
31 Hansen
32. Mendez


Maar een goede 6 is prima ja en alvast inspelen op het vertrek van Tagliafico kan ook wat luxe creëren.
3 -2
Koningtoto
Bijna drie eredivisie waardige teams. Gekkigheid.
1 -1
vincent_DV
Gaan we nou serieus Giovanni, Mendez, Hansen(die al 4 weken niet speelt omdat ie ‘ziek’ is, Q.Timber, 4(!) keepers, Dest, Jensen, die weg gaat meetellen? Plus Unuvar, Taylor, Brobbey die eigenlijk gewoon bij Jong horen. En als je die al zou meetellen dan heeft Jong Ajax weer veel te weinig spelers.
2 -1
Bky
Taylor gaat zich trouwens dit seizoen met gemak in de basis werken in Ajax 1. 100 % van overtuigd.
4 -1
afcas
Vergeet niet dat ten hag de trainer is he. Ik hoop het wel trouwens.
0 0
Bky
Ja. We zijn toch Ajax? Als er ergens een gat valt vullen we dat op met jeugd. Zo heeft het altijd gemoeten.
3 0