Ajax O18 - AZ O18 afgelast na coronageval bij AZ

BartVeenstra, 18-09-2020 om 15:55, 3720 views, AZ |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

De competitiewedstrijd tussen Ajax O18 en AZ O18 van zaterdag gaat niet door. De wedstrijd is afgelast, omdat een speler van AZ O18 besmet is met het coronavirus, zo meldt de Alkmaarse club via de officiële kanalen.

AZ laat weten dat de speler in isolatie is gegaan. De staf en overige spelers van AZ O18, die als 'nauw contact' zijn gedefinieerd, zijn conform de richtlijnen van het RIVM in thuisquarantaine gegaan. 'De uitwedstrijd van zaterdag tegen Ajax Onder 18 gaat daarom niet door. Wanneer de wedstrijd wordt ingehaald, is nog niet bekend', schrijft AZ.

Het duel tussen Ajax O18 en AZ O18 beloofde een interessante wedstrijd te worden. Ajax O18 won vorige week met 2-6 bij Feyenoord O18, terwijl AZ huishield tegen PEC Zwolle O18. De Alkmaarders wonnen die wedstrijd met 8-1.

Verwacht jij tijdens Ajax - RKC een 3-0 zege voor de Amsterdammers? Zet in en krijg 6,60 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
DrFootball
Mooi kan Aertssen vanavond zijn debuut maken in Jong. Die is nu al niet minder dan Kasanwirjo of Musampa.
2 0
Bky
Dit gaat een onwerkbare situatie worden voor heel Nederland. Ten eerste is de test onbetrouwbaar, ten tweede weten veel mensen nog steeds niet of ze het virus hebben en ten derde wijst een positieve test niet uit of je ook daadwerkelijk anderen kan besmetten.

Op een gegeven moment kun je verwachten dat alles weer afgelast wordt terwijl het achteraf helemaal niet nodig was.
4 0
Redrum
Precies, dit gaat gewoon een drama worden. Ik kan me echt niet voorstellen dat dit seizoen uitgespeeld gaat worden. Dit gaat één grote teringbende worden.
2 0
DUDE92
Jammer, had gehoopt eindelijk Kjaer in een Ajax-shirt te zien spelen. Heb stiekem toch erg hoge verwachtingen van hem.
2 0
Hollister
Is hij er al dan? Zou eigenlijk al 9 sept komen geloof ik, maar afgelopen weken nog niets van hem gezien of over hem gehoord
1 0
wolterx
Hij is er ja, trainde al mee. Zou vandaag nog niet hebben gespeeld, was er oefenwedstrijd dinsdag ook nog niet bij.
0 0
DUDE92
Ook niks gehoord idd, maar hij zou hier al moeten zijn ja.
0 0
JanBiesbos
Gaat hard daar bij jullie in het westen....
0 0
Redrum
Dit hele seizoen gaat gewoon een keihard drama worden. Er gaan veel meer wedstrijden afgelast worden vanwege deze reden en op een gegeven moment is er simpelweg geen plek meer om die wedstrijden in te halen.
0 0
fc Barcelona_ke
Ja. Az heeft maar 1 speler besmet en gaat gewoon afgelast. Bij eerst elftal moet de wedstrijd doorgaan bij 14 beschikbare spelers
0 0