TG: 'Ajax doet Lang nieuw contractvoorstel'

BartVeenstra, 14-09-2020 om 07:05, 14225 views, De Telegraaf |

Shop nu jouw Ajax-kersttrui!

Ajax wil de talentvolle Noa Lang langer aan zich binden. De Telegraaf schrijft dat directeur voetbalzaken Marc Overmars de aanvallende middenvelder annex vleugelaanvaller een aanbieding heeft gedaan om een nieuw, vierjarig contract te tekenen. Hierop volgde vanuit het kamp-Lang een tegenvoorstel.

Ajax-trainer Erik ten Hag gaf eerder in de voorbereiding aan tevreden te zijn over de ontwikkeling van Lang. In het vorige seizoen speelde het talent op huurbasis bij FC Twente, al werd die huurperiode voortijdig gestopt vanwege het stilleggen van de competitie als gevolg van de uitbraak van het coronavirus. Dit seizoen mag Lang niet verhuurd worden, zo bleek eerder.

Lang maakte zondagmiddag in het uitduel met Sparta Rotterdam geen minuten voor Ajax. De aanvaller bleef de hele wedstrijd op de bank. In een interview met Ajax Showtime gaf zijn stiefvader Nourdin Boukhari nog aan dat hij hoopt dat Lang vaker gaat spelen. 'Lang is als een Rolex, die leg je ook niet in de la', gebruikte hij een metafoor.

Bestel de FIFA 21 Limited Ajax Edition nu!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Willamys
Ajax is not interested in Mike Trésor Ndayishimiye? it would be an excellent and low-cost acquisition. Skilled and incisive player for the midfield. If ajax does not bring it, it will probably be sold to a French or English club soon
0 0
Henkjanklaas
Die jongen is een beetje typisch maar mits goed begeleid een bijzondere speler.
Heeft iets aparts en moet serieus een kans krijgen. Ik weet niet of hij op diverse plekken kan spelen want hij heeft wel Neres voor hem.
0 0
Sterspeler
Heeft zich goed verpakt. Ik wilde vorig jaar dat die zo gauw mogelijk zou vertrekken, maar ben blij dat ie is gebleven. Lijkt toch een wat minder vervelend ventje te zijn dan hoe hij zich eerst profileerde.
0 0
Babangida83
Dit gaat echt een topper worden als hij bij Ajax blijft. Dan hebben we eindelijk weer eens een zelf opgeleide buitenspeler.
1 -1
de_pitbull
En wanneer hij weg gaat wordt het geen topper?
0 0
Joseph
Kans is zeker kleiner..
0 0
Sterspeler
Dat ligt eraan waarheen
0 0
Turbo
Hoort met het huidige 424 systeem (en beschikbare materiaal) natuurlijk gewoon te spelen.

We ogen op het moment een stuk minder sterk dan we daadwerkelijk zijn vanwege de vreemde keuzes van Ten Hag. Tadic op 9, geen Alvarez en Labyad, en je bent al een stuk verder.
3 -1
PierreHeno
Wat heeft Lang nu eigenlijk allemaal laten zien dan? Nou dat hebben Labyad en Alvarez in elk geval al wèl. Kan Lang een vrije trsp binnenschieten zoals Labyad? Nee dus. Lang moet geduld hebben en zijn invalbeurten onvergetelijk maken. Alleen dan ben je op de goede weg. Hij is nu nog een nobody in Ajax 1.
1 -2
FissaDeGekste
Wat heeft Labyad nou ooit bewezen in Ajax 1? En Alvarez dan? Hou toch op man.
0 0
AlexIbarra
Lang heeft laten zien dat hij een hattrick kan maken in een officiele wedstrijd, zelfs zonder de vrije trappen daarvoor op te eisen.

Ik zeg niet dat hij Hoort te spelen maar om nou te doen alsof een Labyad en Alvarez enorm veel krediet verdienen op basis van hun optredens is ook een beetje vreemd. Die gasten trainen elke dag met elkaar, als Lang daarbij een sterke indruk maakt, zie ik geen enkele reden om hem niet op te stellen.
1 0
Joseph
Kan Tagliafico een vrije trap erin schieten? Nee dus. Vind Lang meer indruk maken dan Labyad, al een tijdje..
1 0
PierreHeno
Je hebt een vreemde kijk op voetbal wanneer je over Lang praat alsof het zo'n exceptionele speler is. Dat is hij nl niet. Zo ja dan is Berghuis dus ook een heel bijzonder goede speler. Nee dat is hij dus niet.
1 -1
Turbo
Wat heeft Alvarez laten zien? Behalve incompetentie dan..

Ik zie in Lang geen speler die het echt gaat maken bij Ajax. Maar hij is wel bruikbaar, is eigen jeugd, en beter dan Labyad. En door het opstellen van Lang gaat Tadic naar de spits, iets wat ons niveau omhoog haalt.

En spelers opstellen vanwege hun vrije trap zijn FdB praktijken. Dat punt zijn we godzijdank voorbij.
2 0
PierreHeno
2019....Real-Ajax...beslissende 1-4 van Schöne. Je wint wedstrijden met dit soort kwaliteit in je team. Niks FdB. Wordt wakker Turbo.
0 -1
Turbo
We waren bij 1-3 al door.

Je verliest meer punten dan je wint door matige spelers op te stellen die je niveau omlaag halen.
1 0
PierreHeno
Real had nog bijnamen 20 minuten om van 1-3 naarc3-3 te konen en ze hadden ook de kansen. De 1-4 can Schöne haalde alle motivatie weg bij Real. Zeer belangrijke goal en infeite de winnende Turbo. Kijk decwedstrijd er maar even op terug ja...Real heeft zat kansen gehad en maakt in 20 min zo 2 goals waar Ahax bij de 2-3 in elkaar was gestort onder de druk en scheidsrechter. Die vrije trappen specialisten winnen dus welndegelijk wedstrijden voor je. Tot aan finales aan toe: Pierre van Hooijdonk voor Feyenoord de EL ...lang geleden
0 0
Turbo
Ok, dus Labyad moet in de basis omdat 2 spelers die geen Labyad heten in de laatste 20 jaar er 2 vrije trappen hebben ingeschoten.

Nogmaals: gewoon nee.
1 0
PierreHeno
Alleen al Schöbe heeft met zij gescoorde doelpunten uit vrije trappen vele wedstrijden voor Ajax helpen winnen oa door ze op het juiste moment te kunnen maken. Wanneer je die jwaliteit afdoet als van secundair belang begrijp jet vietbalspel niet helemaal. Dan kun je net zo goed stellen dat lange spitsen of verdedigers geen meerwaarde hebben omdat ze goed kunnen koppen. Tja...waarom wilde bv Tottenham dan zo graag Milik in huis halen?
0 0
Sterspeler
Naja je moet weldegelijk kunnen voetballen en dat kan Schone ook. Anders hadden we ook Joël van Nieff kunnen vastleggen.
0 0
EricAjax1
Alvarez speelde prima..
0 0
Turbo
Dat ligt aan je definitie van prima. 90 minuten lang anoniem mee-hobbelen is imo niet prima.

Daarbij gaat het mij niet zozeer om de wedstrijd van gisteren maar het algemeen. Alvarez hoort niet in Ajax 1 te spelen en mist elke vorm van voetballend vermogen. Zonder dat te compenseren met iets anders. Trage, onhandige speler.
1 0
PierreHeno
Nee...Lang is pas een topspeler wil je zeggen? Hij is nog helemaal nergens. Bluf is leuk maar zelfoverschatting is geen eigenschap wasr je ver mee komt.
0 -3
Turbo
Wat heeft dat te maken met mijn reactie?
0 0
PierreHeno
Alsof Alvarez van minder waarde voor het elftal is dan bv Lang. Wat heeft Lang dan allemaal gepresteerd in Ajax 1? Precies: nog helemaal niks. En Alvarez is international van Mexico. Geen pepernoten voetballandje toch zeker? Het is allemaal niet zo moeilijk hoor Turbo. Je oordeelt niet obv feiten maar puur obv jouw subjectieve waarneming die vooral lijkt te worden aangestuurd door 1 subjectief gevoel: Alvarez kan er geen kloten van. Nou...dat mag.. maar heel erg serieus valt dat dus allemaal niet te nemen.
0 -1
RRL
In principe ben je er dan gewoon ja
0 0
Sampaoli
En terecht. Lang is nog altijd maar 21 en ontwikkelt zich uitstekend. Hoort imo in de basis zo lang Neres niet fit is. Brengt meer gif, snelheid en creativiteit dan Tadic op linksbuiten en is beter met de bal dan Promes op 10.
4 -2
PierreHeno
Tadic is 100x slimmer...èn kan een penalty met 99% zekerheid inschieten. En wat kan Lang brengen wanneer het niet loopt? ..Hij is bepaald geen Frenkie dus maak het die jongen niet zo moeilijk met een veel te hoog verwachtingspatroon dat hij never nooit zal kunnen waarmaken. Hij is 21 en geen enkele topclub heeft zich nog voor hem gemeld. 1+1 is nog steeds 2....zelfs in de voetballerij.
0 -2
diamanti
Lang kan prima linksbuiten spelen en dan kan Tadic gewoon terug naar de spits. Tadic is een speler voor de as. Maar Ten Hag slaat weer door met "project Labyad". Je laatst zin slaat natuurlijk nergens op er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden.
2 0
Henning
Lang is een goede speler voor de breedte. Ajax mag mijns inziens wel wat hogere eisen gaan stellen Net als met Labyad. Zolang Labyad in de basisopstelling staat klopt er wat niet.
7 -3
PierreHeno
Labyad heeft veel wat Ajax net Ziyech en Schöbe nog had: de kwaliteit om uit een vrije trap een goal te scoren. Daar win je dus wedstrijden mee. Met onze Traoré heb je weinig tot niets aan extra's . KJH is nog steeds een kladse beter en Traoré komt duidelijk tekort. Zelfs in de KKD zoals iedereen ook vanavond eeer heeft kunnen constateren.
0 0
jutter
Dat kan ik alleen maar onderschrijven. Ajax lijkt zijn ambities wat te hebben bijgesteld, daarin zal ook dat Covid-19 met zijn negatieve financiele consequenties een voormame rol spelen, neem ik aan. Want normaliter zou je verwachten dat men wat beter had geanticipeerd had op het vertrek van enkele sterkhouders. Je hoort nu dat de technische leiding (ten Hag met name) vaak zegt content te zijn met de huidige selectie, ik waag dat te betwijfelen. Als je uitspreekt wat dichter naar de Europese (sub) toe te willen groeien mag je wel wat hoger in de boom gaan zitten m.b.t. het halen van nieuwe spelers, ondanks het genoemde virus. Vooralsnog zitten we denk ik in een stilstand situatie, en dat is in zekere zin achteruitgang. En dat zal eker gezien de laatste jaren toch niet de bedoeling geweest zijn, neem ik aan!
2 -2
vincent_DV
Hier ben ik het echt helemaal mee eens.

Alleen persoonlijk snap ik die keuze niet helemaal. We mogen toch wel zeggen dat Ajax misschien wel de meest gezonde club is in Europa zonder eigenaar. Waarom dan je ambities bijstellen? Hoe je het went of keert, Corona is tijdelijk. Ik zou eerder zeggen; pak 1 a 2 jaar je verlies, in hoeverre dat al gebeurt aangezien de laatste jaren er 30 miljoen winst werd gemaakt. Juist door dat te doen ga je stappen maken, omdat andere juist wel stil zullen vallen.
1 0
Lazell
De media geeft het allemaal wat rooskleurig aan. Vd Sar heeft gezegd dat we CL plus 55 miljoen transferwinst moeten behalen dit seizoen.

Denk ook dat de salarissen van topspelers er wel inhakken. We hebben begroot op CL, als je dat niet haalt schrijven we rode cijfers. Stel je voor dat we een gigantische dip krijgen van 4 jaar, dan is dat 160 miljoen verlies. We hebben heel risicovol beleid en moeten dus een gigantische buffer hebben.
0 0
DarkChild
Heeft Sar dat echt zo sec gezegd? want we begroten stevig (en risicovol) op vaste CL deelname, maar én dat én 55 miljoen lijkt me wel wat erg veel. Of ik begrijp het niet goed :)
0 0
PierreHeno
Sar heeft in elk geval bij herhaling gezegd dat Ajax structureel bij de Europese top wil aanhaken = behoren tot de beste 16 clubs in de CL= jaarlijks behalen KO fase CL. Nou ...laat maar zien dan.
0 0
Ajax4life16
Lang is 20 en hoort naar mijn mening al in de basis te staan, kan zeker de Europese subtop halen en misschien zelfs wel de top
3 -1
PierreHeno
Eerst maar eens continu kleredivisie niveau halen. Europese subtop is wel een paar klassen hoger. Je overschat de huidige kwaliteiten van Lang schromelijk.
0 0
vincent_DV
Hij is 21 hoor.
0 0
Ajax4life16
Oh shit touche gast daar gaat m’n hele punt natuurlijk om
1 0
fc Barcelona_ke
Hoe hij in de voorbereiding deed, verdient hij zeker een nieuwe contract! Meer teamplayer dan eigen ego! Dat willen we ook zien. Op dit moment is hij ook prima een bankzitter
6 0
Lazell
We moeten (een type) Lang op 10 hebben ipv een type Promes. Iemand die iets kan creëren vanuit het niets en een speler als Promes kan wegsteken.
10 0
Schip
Exact. Promes is de man die bediend moet worden. Hij mist de eerste aanname, balvastheid en vermogen in de kleine ruimte om op 10 uit de voeten te kunnen.

Als linksbuiten kan hij mee, omdat hij meer ruimte heeft. Hij levert arbeid maar komt wat specifieke vaardigheden tekort voor andere plekken.
5 0
AlexLitmanen10
Toch vind ik Promes ook in de kleine ruimte prima. Maar op 10 is te aanvallend en komt de opbouw niet ten goede.
Ik zie hem het liefst in de spits

Dus Promes in de spits met
Tadic - Lang/kudus - Antony/neres er achter
0 0
RayJordaan
Precies gap jij snapt het.
1 0
oudzuid2
wordt zo strontziek van die slappe, late wissels van Ten Hag. en maar zeiken over een overvol seizoen, maar als het voor geen meter loopt gister hou je wel iemand als Lang, die goed in vorm is, 90 minuten op de bank.

kan me voorstellen dat Lang ook twijfelt over verlenging, die moet nu gewoon veel Eredivisie minuten gaan maken.
14 -8
Web
Dus jij vond dat het gisteren niet goed stond?
Je gaat toch niet wisselen als ze geen kans weg geven
Wisselen die je niet om wisselen
Ze hebben op een plastic veldje met 10 man de punten gepakt
Daar gaat het even in die wedstrijd om
6 -9
ElPistolero9
Het is wel een patroon. Ik heb Ten Hag bijv nog nooit voor de 60e minuut zien wisselen, en zelden voor de 75e. Dat kan in dit seizoen, met zoveel wedstrijden zo kort achter elkaar, iets waar wij met onze brede selectie juist voordeel uit kunnen halen, ons nog lelijk opbreken
5 -1
Web
Ik zal niet ontkennen dat hij vaak laat wisselt
Maar gisteren begin je slecht aan de wedstrijd, komt dan ook nog eens met 10 man te staan
En je geeft met die 10 spelers bijna niets weg, twee halve kansen
Dan zou hij toch gek zijn om twee spelers toebrengen als Lang en Kudus, die veel risico in het spel leggen,
Gewoon niet doen, volgende wedstrijd dan maar
Ten Hag kennende gaat dit ook niet uit de weg met uitleggen tegen zijn spelers
2 -1
Bjorn
Wisselbeleid is vaak te passief, maar gisteren gaven we helemaal niks weg en stond het dus uitstekend. Gravenberch had in mijn ogen wel vervangen moeten worden, had al een (belachelijke) gele kaart en maakte daarna nog twee overtredingen.
12 -3
JariHeijden
Gravenberch vond ik de tweede helft de sterkste man van het veld. Waarom moet je hem wisselen? Nergens leek het dat hij een tweede gele kaart zou krijgen.
0 0
Schip
We gaven niets weg 'dus' stond het uitstekend? Op wat voor forum zitten we?

Gravenberch beging niet twee overtredingen, maar twee handenvol. Wel eens dat die eerste gele kaart nergens over ging. Daarnaast veroorzaakte hij tot twee keer toe bijna een pingel. Ik neem Gravenberch niets kwalijk trouwens, hij probeerde zijn verdedigende werk te doen, maar het was vaak net een fractie te laat steeds. TH had dat moeten zien. Als je met 9 man komt, is het gedaan. Geen wissel.

Verder was Promes heel erg zwak en schreeuwde de wedstrijd om Lang of Kudus. Door het centrum werd veel te weinig gevoetbald. Geen wissel.

Antony was de enige dreigende aanvaller. Wel wissel.

Het is meer dan passief. Het schiet tekort.
8 -3
Web
Een trainer gaat niet de boel omgooien als je niets weg geeft met 10 man, zou ik ook nooit doen
Jij gaat het er zo maar van uit dat het dan beter gaat lopen?
Kudus heeft de vorige wedstrijd zo machtig veel balverlies gehad, vind ik normaal niet erg, maar gisteren met 10 man kun je dit niet hebben
Promes is nu het pispaaltje weer
Wedden dat hij straks weer de enige goal maar in de grote wedstrijden
3 -6
Schip
Dat maakt Promes niet onaantastbaar Web. Ook in die wedstrijden vorig jaar, was hij buiten zijn goals weinig aanwezig. Hij is gewoon geen schakelspeler.

En nee, ik ga er niet 'zomaar' vanuit dat het beter gaat lopen. Ik baseer dat mij die twee ronde doppen die voorin je hoofd zitten en die je kunt richten op je beeldscherm. Als je dan die grijze, zachte natte walnoot daarbij gebruikt, kun je op basis van de oefenwedstrijden zien dat daar meer beweging en aanspeelmogelijkheden waren doordat je met middenvelders speelt die graag vooruit denken in plaats van Promes, die graag diep wil gaan.

Ik begrijp dat kritiek lastig ligt bij jou, omdat er maar één god is en diens naam is Ten Hag en dat wij hier aan heiligschennis doen. So be it. Mijn god heet: het is heel makkelijk om slim over te komen als je je bek niet opentrekt. Dat is een Viking gezegde uit Noorwegen.

Leer je ook eens wat ouwe ;)
4 0
smokum
Er is maar één God en dat is Johan, niet vloeken in de kerk a.u.b.
0 0
Web
Niemand is onaantastbaar bij Ajax
Zelfs Tadic niet
En ook niemand speelden gisteren de pannen van het dak
Maar ze gaven niets weg met 10 man, dan zou je wel heel dom zijn om mensen te brengen die risico brengen in het spel
En wat jij dan van mij vind, omdat ik misschien wel de enige bent die nog wel vertrouwen heeft in Ten Hag. ( bedoel ik AS mee ) binnen Ajax de kenners wel, zegt ook genoeg
En dan met termen komt als of ik bijna verliefd op hem ben ,is aan jou, sta ik heel ver boven.
0 -1
DonQ
Dat vind ik echt een non argument van je. Geen kritiek leveren op Promes want in de toekomst staat hij er misschien weer. Echt onzin, je beoordeelt hem op de wedstrijd tegen Sparta. Hij was toen niet goed dus is het meer dan valide om hem te wisselen. Zeker omdat je met Kudus en Lang meer dan prima vervangers hebt. Ik probeer dingen ook vaak positief te benaderen, maar je kan niet maar glad strijken Web. Een beetje kritiek mag wel hoor, kom op man.
1 0
Web
kritiek mag zeker wel, maar ik heb (mijn) mening over het wisselbeleid van gisteren vaak aangegeven hier
Ik zou nooit als je met 10 man staat, en je geeft bijna niets weg, twee halve kansen, twee spelers brengen die heel veel risico in het spel leggen Lang en Kudus, dan maar een volgende wedstrijd. Ten Hag is ook een trainer die dat tegen de spelers zegt
Maar ik zeg niet dat het goed was hoor, tot aan die goal zelfs slecht
0 -1
Soccerskins
Tadic had in een situatie zoals gisteren ook gewoon gewisseld moeten worden voor Kudus of Lang:
6 -2
DonQ
Nee, Tadic was de enige in de tweede helft die af en toe nog een bal vasthield. Aan Promes had je geen drol, die moest gewisseld worden.
6 0
gwn_rj
Ja super slim de enige die een bal wel vast kan houden voorin en een conditie van een paard heeft wisselen. Overigens hadden lang/kudus wel erin gemogen voor gravenbergh en promes bijv.
3 0
Soccerskins
Tegen het einde aan heeft Ajax de bal amper nog gehad en moesten we het vooral van counters hebben. Wissel je Tadic (die teleurstellend speelde naar mijn mening) voor iemand die nog geen 70 minuten heeft gevoetbald, heb je in elk geval iemand die nog 20 minuten alles kan geven.
0 0
Bedero
Normaal gesproken ben ik het met je eens, maar gisteren vond ik het niet zo erg. We zaten in een penibele situatie en moesten met een man minder de 3 punten eruit slepen. Op dat moment stond het heel goed en Sparta heeft eigenlijk geen kans kunnen creëren. Dan snap ik dat Ten Hag niks wilde veranderen.

Normaal gesproken wel 100% eens. Hij mag veel eerder wisselen en mensen kansen geven. Waarschijnlijk had hij als we 0-3 voor stonden gisteren hetzelfde wisselbeleid gevoerd en dat is echt kwalijk.
5 0
MaximilianRosse
Ik ben echt helemaal met je eens. Erik zijn wisselbeleid is iedere keer dramatisch. Hij wisselt veel te laat of brengt de verkeerde spelers. Promes mocht wel een stuk eerder gewisseld worden en Gravenberch was aan het solliciteren naar zijn 2e gele kaart. Kudus was erg logisch geweest. Ook Tadic was verre van goed gister.
3 -2
Sterspeler
Hoe blij ik ben met de resultaten van Erik ten Hag, rouw ik er niet om als ie vertrekt.
0 0
Benleiden
Ja, goed in vorm en enorm goed om meerdere mensen bezig te houden met zijn acties en energie. Hij was de ideale speler om in te laten vallen.

Erik is echt een ramp met spelinzicht tijdens een wedstrijd. Hij weet niet wat een wedstrijd en ploeg soms nodig heeft. Het enige wat ie doet is een lijstje afwerken met wissels die er recht op hebben conform de pikorde. En dan niet pikorde met vorm, maar pikorde met (aankoop)waarde en bewezen diensten uit het verleden.
7 -3
Schip
TH is een bureaucraat die met procesjes werkt. Als het niet loopt zoals de theorie zegt, dan klopt de theorie nog steeds, maar dan klopt de werkelijkheid gewoon niet. En zien wij niet wat we menen gezien te hebben.

Een tacticus als Van Gaal mag een botte hork zijn, maar die kijkt naar wat een wedstrijd nodig heeft en grijpt daarop in.
5 -2
Sterspeler
Maar toch wel raar dat mensen dan gek zijn op Peter Bosz maar niet op ETH.
Bosz ziet overigens ook wel de tekortkomingen en wisselt wel, maar die heeft ook geen plan B.
0 0
Bjorn
Ik hoop dat hij de stap gaat maken, maar denk persoonlijk dat hij net tekort komt. Met name mentaal en qua maniertjes. Mocht dat zo zijn kan Overmars hem in ieder geval goed verkopen met een contract van 3 a 4 jaar.
2 -6
ajaxxcied4life
Heel veel spelers hebben maniertjes. Sommigen van hen spelen in het eerste van Manchester United en blinken wekelijkw uit met doelpunten en assists of daarin ziet een toptrainer als Guardiola de opvolger van David Silva. Ach dat gezanik over maniertjes, nb over een jongen waar nooit iets is mee voorgevallen behalve dan dat hij onnavolgbaar koeterwaals spreekt met een accent, schaar ik onder de rebruik Derksenafmaakretorica.
3 -2
MosesD
Noem eens wat namen dan.
0 0
ajaxxcied4life
Wat dacht je van Phil Foden en Greenwood?
0 0
MosesD
Greenwood is doorgebroken bij United, volgens mij zijn maniertjes hem vreemd. Foden is niet doorgebroken, maar weet ik te weinig van.
0 0
ajaxxcied4life
Het ging ook niet over of de speler wel of niet is doorgebroken, maar Phill Foden en Greenwood zijn tijdens de interland periode in Ijsland gesnapt met twee ijslandse dames op hun kamer en het poppen van lachgasballonnen. Over maniertjes gesproken.
0 0
Schip
Nou, Neymar, Zlatan, Suarez, Muller, Robben, Ronaldo.
0 0
Sterspeler
Die spelen niet bij United, maar ik snap je punt. Overigens zou ik eerder ribery noemen dan Robben.
0 0
vincent_DV
Ik snap de euforie rondom Lang eerlijk gezegd niet helemaal. In Januari moet ie nog vertrekken omdat hij niet voldeed en moest Babel komen, Corona pauze later is hij ineens het toptalent van Ajax. Ik geloof er niet zo in. Is nu 21 en heeft nog in geen enkele officiële wedstrijd overtuigd. Ik zou mede daarom een 4 jarig contract wel heel erg lang vinden. Ben bang dat Ajax daar goed spijt van gaat krijgen.

Maar ik laat me heel graag verrassen natuurlijk en hoop dat hij mijn ongelijk gaat bewijzen!
3 -14
Schip
Vind het aantal minnetjes overdreven omdat ik weet dat jij ook graag meer creativiteit op het middenveld ziet, maar ten eerste is hij niet het toptalent en ten tweede vind ik dat hij wel degelijk heeft overtuigd. Niet alleen in invalbeurten in zijn debuutseizoen, maar ook in JA. Dat is weliswaar geen eerste, maar wel profvoetbal. Ook bij Twente goed gedaan en die oefenwedstrijden waren echt niet veel minder dan de wedstrijd tegen Sparta qua tempo, kwaliteit van tegenstand etc. Lang heeft het gewoon laten zien. Als je oefenwedstrijden tegen serieuze tegenstanders - het waren geen amateurs he - niet op waarde schat, waarom speel je ze dan nog.

Lang heeft genoeg laten zien om speeltijd te krijgen, net als Kudus trouwens. Ze zullen beiden ook wel hun kans krijgen. Maar hij moet weer per se iets proberen, dat in de voorbereiding ook al nul keer slaagde.
3 0
vincent_DV
Zo vind ik een hoop mensen wel over hem praten, alsof hij de geweldenaar is, sommige zien hem nog liever als Tadic...

Ik heb veel wedstrijden gezien, ook in Jong, maar ben nooit echt overtuigd geraakt. Spelers als Kishna, El Ghazi, Fisher waren voor mijn gevoel nog verder en zelfs die haalden het niet.

Maar ik laat me heel graag verrassen, maar het komt op mij niet over of hij echt gaat doorbreken
0 0
Schip
Hij kan echt wat. Ik hoop alleen dat hij de kans krijgt en zich niet gek laat maken, door de druk die nu vrij onnodig wordt opgebouwd op zijn prestaties.
0 0
mistermiyagi
Lang was één van de beste spelers in de voorbereiding.
7 0
Bky
Ik snapte de euforie rondom Frenkie eerlijk gezegd niet. In seizoen 2017/2018 zat hij nog regelmatig op de bank en het seizoen daarna was hij opeens het toptalent van Ajax. Hij was toen al 21!!
9 -8
Benleiden
Voor zichzelf beter als hij vertrekt. Hij krijgt toch geen kans. Ik zou lekker dit seizoen meehobbelen bij Ajax en dan transfervrij vertrekken. Dan heeft hij de keus op sportief de juiste keus en eventueel icm een goed financieel plaatje.

Dat zal zijn zaakwaarnemer ook wel adviseren, althans een goede wel.
2 -15
Joseph
Heeft inderdaad alleen maar op de bank gezeten tijdens de voorbereiding, die kansen gaat hij zeker krijgen, maar niet met 10 man op het veld. Niet bijtekenen betekend ook geen rol in het elftal, lijkt me sportief niet echt de juiste keuze..

Als je een goede keuze niet ziet, zou ik heen zaakwaarnemer worden. Zijn er al genoeg van..
0 0
Ajaxxxisdebeste
Hoi trolletje!
5 -4
Benleiden
Poeh poeh, sterk beargumenteerd man. Leef je eigen eens in ipv altijd maar te denken aan de club. Als je zelf in deze situatie had gezeten voor jezelf of bijv. je zoon dan zou je er gegarandeerd anders over denken. Ik kijk gewoon verder met een realistische kijk ipv een roze Ajax-bril.
0 -2
ShowtimeAjax
Ok Benleiden. Mafklapper
5 -4
Benleiden
Sorry dat het geen geromantiseerd bericht is ten gunste van Ajax, maar dan moet je alleen op Ajax.nl kijken. Niet iedereen is geschikt voor een forum.
3 -6
ShowtimeAjax
Prima allemaal. Maar een beetje realistisch posten mag wel. 1 van je talenten gratos de deur uit praten ?! Lol. Ik herhaal “mafklapper”
3 -3
Benleiden
Praat ik hem de deur uit? Denk je dat ik contact heb met Noa dan?

Overigens is het toch ook een realistische post. Of is het alleen realistisch als het in het straatje van Ajax past? Lang moet aan zichzelf gaan denken, want dit zijn superbelangrijke jaren voor een speler op deze leeftijd. Ajax's opleiding biedt verreweg de beste kansen, maar hij moet nu de juiste keus gaan maken. Gezien zijn speeltijd is dat dus een stap naar een andere club, en dan zou ik het doen op het moment als mijn contract afloopt. Krijg je véél keus in clubs en poen.
0 0
MidMid
Vriend, we zijn een wedstrijd op weg in de Eredivisie. Als Lang na een wedstrijd of tien nog geen enkele speelminuut heeft gekregen van Ten Hag, dan heb je misschien een punt. Maar nu kan je nog geen conclusies verbinden aan het feit dat hij gisteren de bank heeft warm gehouden.
0 0
PierreHeno
Precies
0 0
Vlieske
Iedereen roept hier dat tadic uiteindelijk de spits wordt. Als dat zo is waarom speelt tadic nu dan geen spits en lang op links? Hij ziet tadic dus niet meer als spits. Vorig jaar ook al niet. Echt zorgwekkend waar meneer ten hag mee bezig is.
7 -1
Bky
Tadic heeft vorig jaar zo'n beetje 3 kwart van zijn wedstrijden van de Eredivisie in de spits gestaan met Neres/Babel/Promes op links en Ziyech op rechts.

De gehele CL groepsfase stond hij in de spits. De 2-1 tegen Getafe stond hij in de spits.
8 -1
Rob1706
Volgens mij een betere 10 dan Promes.
6 0
Schip
Maar Promes heeft onder Erik bij Go Ahead een keer op 10 gespeeld en dus kan hij het.
2 0
AFCA.
Sowieso een betere voetballer dan Promes
1 -1
ajaxxcied4life
Dat denk ik dus ook.
0 0
Dennis129
Heel goed nieuws als hij bijtekent. 1 van de grotere talenten
1 0
Sterretje73
Is dat echt zo ? Ik heb hem eerlijk gezegd maar 1/2 keer zien spelen vanuit mijn luie stoel maar was toen eerlijk gezegd bepaald niet onder de indruk.
1 -5
wendoo9
In je luie stoel >>>>> ogen dicht >>>>> Zeg het maar !!!
0 -1
Sterretje73
Godtegod daarom ook mijn vraag. Gelijk weer die negatieve reacties hier. Ik zeg toch niet dat ik hem slecht vindt ? Ik weet het gewoon oprecht niet omdat ik hem amper heb zien spelen en wat ik zag er op dat moment niet goed uit vond zien. Ik zit hier op een forum dus dan hoop je op een gewoon antwoord van een kenner ipv al die betweterige zeikreacties.
1 -1
Ajaxfan16
Nee het talent van een speler kan je nou ook niet echt zien als je hem maar 1x hebt zien spelen.
4 0
Ajaxfan16
Laat die jongen dan ook spelen, ipv Labyad
6 0
MarcelvTol1971
Labyad draaide goede voorbereiding dus ten Hag wil
dat belonen denk ik maar uiteindelijk komt ie gewoon op de bank terecht.
3 -2
insectenverdelg
Lang idem. Draaide ook goede voorbereiding.
7 0