Uitgekleed Jong Ajax keihard onderuit tegen Roda JC

ThijsZwagerman, 30-08-2020 om 16:25, 38377 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Jong Ajax heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie verloren. In eigen huis was Roda JC met 0-4 te sterk voor de piepjonge ploeg van trainer Mitchell van der Gaag. 

Vanwege de wedstrijd die de hoofdmacht van Ajax speelde tegen Union Berlin, moest Jong Ajax het doen zonder een aantal belangrijke krachten. In de fors gewijzigde samenstelling was er een basisplaats voor de zestienjarige Ar'jany Martha. Met het talent in de ploeg begon Ajax moeizaam aan de wedstrijd. Het veldspel was slordig en er werden amper mogelijkheden gecreëerd. 

Na ruim twintig minuten spelen kwam Roda JC vervolgens op voorsprong. Een voorzet van de bezoekers viel op de rand van het Jong Ajax-strafschopgebied voor de voeten van Roland Alberg. De ervaren middenvelder annex aanvaller controleerde de bal fraai en schoot vervolgens de 0-1 tegen de touwen. 

Deze tussenstand bleef lang op het bord staan, maar met spits Brian Brobbey als invaller voor Giovanni begon Jong Ajax na de rust wel iets beter te spelen. Nog altijd waren de jongelingen slordig en was het niveau aan de bal onvoldoende, maar toch werden er nu wel iets meer mogelijkheden gecreëerd. Na een ongelukkige overtreding van Kenneth Taylor was de wedstrijd echter gespeeld. 

Roda JC kreeg een strafschop nadat Taylor zijn tegenstander licht toucheerde in het strafschopgebied. De bezoekers benutte het buitenkansje via Jordy Croux. Ruim tien minuten later gooide routinier Kees Luijckx de wedstrijd met een rake kopbal helemaal in het slot. Brobbey had op aangeven van een andere invaller, Tunahan Tasci, vervolgens nog een eretreffer aan moeten tekenen, maar dit liet de jonge spits na. In de blessuretijd bepaalde Niek Vossebelt de eindstand hierna met een droog afstandsschot op 0-4. 

Opstelling Jong Ajax:

Scherpen; Van der Sloot (61' Van Gelderen), Llansana, Musampa, Douglas; Warmerdam, Taylor, Regeer; Martha (83' Tasci), Giovanni (56' Brobbey), Rasmussen.

Wissels Jong Ajax:

Reiziger, Van Gelderen, Tasci, Brobbey.

Opstelling Roda JC:

Hoekstra; Lambrix, Luijckx, Ioannou, Marzo; Croux, Pflucke, Vossebelt, Klaasen; Alberg, Goppel.

Wissels Roda JC:

Schloesser, Remans, Dunkwu, Souren, Milts, Van Hove, Stassen, Bouchouari, Hamers.

Doelpunten:

0-1 Roland Alberg (21')
0-2 Jordy Croux (70', pen.)
0-3 Kees Luijckx (82')
0-4 Niek Vossebelt (90+3')

 

Volg de wedstrijd via Twitter:

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Ach, een nederlaag deze speelronde stelt niets voor in de KKD. Wij staan al na de 1e ronde boven Jong Psv en Jong Utrecht. Dus een goede prestatie van de kleutersl
0 0
ajaxxcied4life
Sontje Hansen 'mist' zijn coronatest. Die is dus weg en zien we bij psv opduiken over 3 jaar.
3 -2
Schip
Mwuh? Was toch een ongelukje?
0 0
Cello
Dit is natuurlijk volledige competitie-vervalsing!.
Je zou het bijna 'gratis' punten voor Roda kunnen noemen. Helemaal als je straks (vanaf het volgend duel) weer aantreedt met veel van de spelers, die vandaag acte de presence gaven tegen Union Berlin.
Eigenlijk kan dit dus niet, vind ik. Dan plan je niet een oefenpot op een dag, dat je Jong Ajaxspelers wilt/gaat gebruiken tegelijk met een competitieduel KKD.
13 -1
Van Reenen
Nou Basgitaar, valt wel mee. Ten Hag noemt dit weerstand opbouwen tegen de grote kerels. De kleuters hebben eigenlijk de beste prestatie geleverd van alle clubs in de KKdivisie. Welke club kan er een elftal van kleuters opstellen die net 18 jaar zijn en nog een geweldige toekomst (misschien niet allemaal) voor zich hebben. Een betere prestatie in vergelijking met kkd clubs die oudere spelers in de selecties hebben. Petje af dat het slechts 0-4 is geworden.
0 0
AjaxDaniel
Ben het in deze wel met je eens. Dit is koren op de molen van de Jong-tegenstanders.
7 0
Adam24
Probleem is natuurlijk snel opgelost als je de Jong teams tegen elkaar laat beginnen.
1 0
BrandjeXL
Wat een overdreven ophef weer. JA speelde tegen Roda, niet tegen een Cambuur, Volendam, NAC of de Graafschap. Dus het zal nul invloed hebben op de titel in de KKD. Ajax 1 is nu eenmaal het belangrijkste dus logisch dat je zoveel mogelijk jongens laat spelen tegen een club uit de Bundesliga. Ik zie dit een beetje als wanneer een team als kampioen is en/of een belangrijke Europes wedstrijd moet spelen en je spelers rust geeft. Of een Ajax wat onder Bosz met een B elftal verloor van Cambuur in de beker of een Ajax wat met pingels wint van Roda in dezelfde beker. Dus dit is weer een mooi stukje selectieve verontwaardiging.
2 -10
Schip
Roda lijkt me wel degelijk een titelkandidaat hoor. Spelers als Alberg en Luijckx zijn eredivisie subtop.
0 0
Lagasj
Jong speelt in een competitie, Brandje.
Het woord zegt het al.
1 0
Lagasj
Als ik v/d Gaag was zou ik Ajax meedelen dat dit de eerste en de laatste keer was dat een oef. wedstrijd voor een KK competitie wedstrijd van jong gaat.
Dit is ridicuul!
6 0
Van Reenen
In Engeland hebben ze vol bewondering gekeken dat de A1 van Ajax van 18 jarigen in competitieverband tegen Roda JC speelde. Logisch dat ze verloren hebben, maar zal v/d Gaag zeggen dat ze kennis hebben gemaakt met veel weerstand. En dat is weer goed voor hun ontwikkeling. Tja, ......
1 0
Ozymandias
Als een Eerste Divisie club over een paar weken tegen een Jong Ajax met bijvoorbeeld Scherpen; Quinten, Jurriën, Rensch, Douglas; Regeer, Giovanni, Taylor; Hansen, Brobbey en Ünüvar in de basis moet spelen hebben ze het recht om daar flink ophef over te maken. Dit is in feite gewoon een soort van competitievervalsing en het ik vind eigenlijk dat de KNVB best Ajax op de fingers mag tikken voor de keuze van de club om tegenlijkertijd een oefenwedstrijd voor het "eerste" te regelen waardoor bijna een geheel basiselftal onbeschikbaar was voor Vd Gaag bij Jong Ajax. Het elftal wat ik als voorbeeld gebruikte (wat een realistische mogelijkheid is in bepaalde wedstrijden van Jong Ajax dit seizoen) zou het de meeste clubs in de Eredivisie moeilijk maken.
22 -6
JariJari
Ajax op de vingers tikken? De KNVB bedoel je? Die starten de kkdivisie terwijl Ajax in zijn voorbereiding zit. Laat dan op zn minst de jong teams tegen elkaar spelen ofzo. Jong psv was bv net zo slecht.
0 0
Juichtoon
Je loopt met de Rotterdamse meute mee. Voetbal is nooit gelijk. Bv clubs die tegen Fnoord van Stam speelden hadden echt voordeel vorig jaar ...of clubs die voor een aantal winterse aankopen tegen een club spelen, of clubs die tegen een club spelen die net Europees heeft gespeeld. Allemaal voordeel voor de een en nadeel voor de ander.
0 -3
Ozymandias
Voetbal is oneerlijk... Mijn god wat een dooddoener. Dit is iets waar makkelijk iets tegen is te doen wat het eerlijker maakt voor zestien Nederlandse clubs en voor maar vier clubs nadelig is. Volgens mij is dat een makkelijke keuze voor iedere objectieve voetbal supporter.
1 -1
Juichtoon
Ik schrijf nergens dat voetbal oneerlijk is., Ik schrijf nooit gelijk. Als je al niet eens kunt lezen houd het op.
En veel erger jouw laatste zin geeft aan dat je er echt helemaal niets van begrijpt.
Vroegontwikkeling van talenten is juist van levensbelang voor het Nederlandse voetbal. En daarvoor is de kdd een ideale springplank.
0 -1
BRR59
Ik lees je stukjes graag en ben het ook veelal met je eens. Echter zou ik persoonlijk fingers met een v schrijven, Maar misschien is vingers met een f wel Amsterdams.
7 0
Ozymandias
Hahah, niet Amsterdams maar Engels. :P
4 -1
DeWijsneus
Iemand anders trek gekregen in chicken fingers!?
0 -1
Ajax27
Eens. Ook heel raar van Ajax om die jongens dan allemaal tegen Berlin te laten voetballen. Is gewoon de start van de competitie... beetje amateuristisch vsn Ajax.
2 -1
ck69
En terecht inderdaad. Op zich was dit wel makkelijk geld verdienen met 2-0 hc op een odd v 19 haha
0 0
Aeter
Tijdens de competitie oké, maar dit is de voorbereiding en dan is het eerste gewoon belangrijker. Tijdens competitie zijn de regels ook al aangescherpt.
1 -4
Ozymandias
Wat bedoel je? Dit was een competitiewedstrijd.
2 -1
Juichtoon
Is voor Ajax 1 de voorbereidingsperuode. Houd je je nu van de domme?
1 -1
FTS95
Helemaal mee eens, sterker nog: dit had voor mij als KNVB official een reden geweest om het meedoen van Jong teams in de KKD ter discussie te stellen. Eigenlijk gewoon ronduit schandalig
2 0
Koningtoto
Beetje de A1 van Ajax tegen het eerste van Roda. Ik had Union Berlin niet op de agenda gezet, maar he, wie ben ik.
18 -1
JariJari
Ik wel. Nu mochten ook spelers meedoen die niet met jong Ajax mee hadden mogen doen. Het is niet Ajax' schuld dat iedereen zo hard huilde over compensatiespelers in de kkd vanwege "competitievervalsing".

Zie hier de gevolgen. You made your bed, now lie in it bitches.

Moet eens ophouden met alles anti Ajax doen
0 0
JordanAFCA
Andy van der Meijde ;)
10 0
grannig mokum1
Wie ben ik, HAHAHAHA
1 -1
altijdwelwat
Je kan die jongens zo goed als niets verwijten , wel had ik Unavar liever hier een hele wedstrijd zien spelen. Het was gewoon zelfs voor Jong te jong.
12 0
markk
Eigenlijk is dit gewoon competitievervalsing, ik kan mij voorstellen dat de volgende tegenstander waar Jong Ajax met de beste 11 speelt, gepikeerd zal zijn.
19 -3
grannig mokum1
Precies D
1 0
trainer
Mee eens
0 0
Restored
Mee eens, wat is eigenlijk de reden dat er vandaag nog een oefenwedstrijd werd gespeeld? Je kunt die jongens toch net zo goed tegen Roda laten spelen
8 0
Aeter
Zal ook wel commercieel iets mee van doen zijn gok ik.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Wat moet zo'n Scherpen nou denken? Lijkt erop dat hij nu 3e keeper is.

Heeft het vorig seizoen prima gedaan en veel wedstrijden gekeept bij Jong, heeft enorme stappen gezet in het meevoetballen, maar wordt daar niet voor beloond. Sterker nog, een Stekelenburg die de afgelopen jaren amper gekeept heeft, is hem nu dus blijkbaar al voorbij in de pikorde. Op basis van wat?
6 -6
Dubbelvla
stekelenburg is gewoon te oud voor jong toch? dus die mag niet in JA. Lijk mij dat de volgorde nu Onana - Scherpen - Steek is.
0 0
ram
Op basis van pure logica. Iedereen die Ajax een klein beetje volgt, weet dat Scherpen derde keeper is. Ik verbaas me over je post.
0 -3
de_pitbull
Je moet het altijd van de positieve kant bekijken: we staan boven Jong AZ en Jong PSV, want die verloren beide met 6-1 ;-)
6 0
PierreHeno
Beter resultaat dan Jong AZ en Jong PSV!
2 0
Puurvoetbal
Dit team hoort niet in de KKD competitie. Dat is zo duidelijk als wat.
1 -5
Koningtoto
Jouw club zit niet eens in de KKD, dus kap met zuigen.
9 -1
DUDE92
Ik kom er net achter dat Taylor en Gravenberch precies even oud zijn (16 mei 2002), dat was een mooie dag voor Ajax.
2 0
de_pitbull
Tering, toen had ik m'n havo diploma. ik voel me oud.
2 -1
DUDE92
Ja ik weet nog dat ik even oud was als het grote opkomend talent Eriksen. Ook al 10 jaar geleden...
0 0
AFCA-pride
Zie je discussie komt al over niet serieus nemen van betaalde competitie KKD en terecht uit oogpunt van andere clubs denk ik. Een Cambuur kan bij ons punten verliezen als ze tegen sterkste Jong selectie spelen.
4 0
appeltje
Die moet er toch echt in, Brobbey.
6 0
AFCA-pride
Ondanks dat jong in dienst staat van 1, vind ik dit toch wel weer jammer. KKD wordt ook niet echt serieus genomen op deze manier. Clubs zijn altijd wel echt blij als ze tegen jong winnen (extreem jong dit keer).
7 -1
Gerbrand
En weer zien we een Ajaxkeeper op de doellijn gekleefd staan bij een corner! We zien het bij alle Ajaxkeepers op Onana na.
5 0
DUDE92
Ziet er wel best sneu uit, dat uitbundige juichen na de 3-0 tegen een stel 17-18jarigen
8 -5
mgtow
Roda is überhaupt al geen sympathieke club. Schijnt gevoelig te liggen dus ik wijd er maar niet over uit.
0 -4
AjaxHoorn
Eens. Pisclub.
3 -3
AjaxHoorn
Ja idd.
1 -1
Ajaxbrl
Uitkijken dat ze niet degraderen dit jaar, zou zonde zijn..
2 -4
DUDE92
Schakel je nu net in of maak je een grapje? Alleen Scherpen, Taylor en Brobbey hebben normaal gesproken een basisplaats bij JAJ. Dit was letterlijk de jongste ploeg uit de geschiedenis van de eerste divisie.
6 -1
AFCA-pride
Ik denk dat Rensch /Taylor regelmatig bij 1 zitten dit jaar en dan val je dus wel terug op een groot gedeelte van deze spelers.
0 0
de-Ajacied
Warmerdam een beetje overtollige speler
Veel veilige passes weinig duels winnen. Soort Eiting
3 -3
Vlieske
Warmerdam mag de schoenveters van Eiting nog niet aanraken
6 0
AjaxHoorn
Klopt. Ik vind Van Gelderen netals vd Sloot ook heel weinig.
1 -3
AlexIbarra
Scheidsie laat zich wel kennen zeg..

2e gele kaart en een penalty in 1,5 minuut. Beiden niet gegeven.
1 -1
AFCA-pride
Niet consequent
2 0
AjaxHoorn
Zie je toch al aan zn bek joh.
3 0
de_pitbull
Ik heb tegenwoordig de nare gewoonte om geld op de tegenstander van Ajax te zetten.
2 -4
Bky
Ok meneer "Linssen zou een hele nuttige speler zijn voor Ajax".
6 -1
de_pitbull
al hoop ik uiteraard dat hij er bij Feyenoord niks van bakt, maar mark my words, hij gaat er tegen ons minimaal 1 in leggen.
1 -3
de_pitbull
Harde werker, scorend vermogen en gratiessssssssssss.
2 -2
Bky
Gast wtf.
2 -2
mgtow
Dacht dat ik niet goed bij m'n harses was. Haha.
0 0
AFCA-pride
Pfff, matige pot. Zelfs met dit uitgeklede elftal. Rasmussen is ook geen buitenspeler. Martha leuk om een keer in te laten vallen. En dan Mendez en Kasanwirjo 10 min met 1 laten meespelen (leren ze ook weinig van).
5 -2
BRAMHOUTEN
Laten we vooral deze gasten afbranden. Wat een triest figuur ben je. Waarschijnlijk zelf nooit gevoetbald
1 -1
AFCA-pride
Toevallig wel...
1 0
JOHANisGOD
Volgens Ajaxshowtime is het nog rust.
1 -1
JOHANisGOD
Ajaxshowtime
Het is 0-2
1 -1
de_pitbull
kom op AS, niks gebeurd sinds de rust????
4 -1
Noxin
Nu een penalty voor Roda JC, maar daarvoor is er inderdaad niks gebeurt.
1 0
de_pitbull
thanks voor de info.
0 0
AJAXx1900
nu wel
0 0
DUDE92
Hansen er niet bij vanwege ontbreken Coronatestresultaten, en dus niet omdat hij Ajax niet volgt op Instagram.
9 0
Bky
Mooie smoes.
1 -2
AjaxHoorn
Oke. Dan nog zou ik er niet wakker van liggen als hij zou gaan. Ik zou het jammer vinden. Maar ik ben vooral geïnteresseerd in spelers die constant in de jeugd de beste zijn. Ik had met hem echt meer verwacht tegen Mydjiland en Benfica.
1 -3
DUDE92
Ik ben dan weer van mening dat je een speler niet moet afrekenen op een paar slechte wedstrijden. Hansen behoort al jarenlang tot de beste spelers van de jeugdopleiding, en drie mindere wedstrijden verandert daar niks aan.
10 0
AjaxHoorn
Het gaat niet om 3 wedstrijden voor mij.
0 -3
ElPistolero9
Hmm, ik hoorde juist dat hem toegang tot De Toekomst is ontzegd tot hij Ajax weer gaat volgen op instagram.
6 -4
Ozymandias
Ik hoorde dat Overmars zijn zusje heeft gekidnapped en haar pas vrij zal laten als Hansen elke foto die Ajax ooit heeft geplaatst een 'like' (is dat wat mensen doen met Instagram fotos?) geeft.
3 -2
DonQ
Misschien doet hij wel een ''messi''.
1 -1
DUDE92
Hansen blijft alleen als Van Der Sar weg gaat!
7 -1
AFCAjax
de fax is verstuurd.
3 0
Adam24
Oke Hansen afwezig vanwege coronaperikelen.
10 0
Ajax_33
Neeee! Het is omdat hij Ajax niet volgt op Instagram! /s
3 -2
DonQ
Enorm matige wedstrijd zeg, eigenlijk speelt alleen Taylor naar behoren. Maar goed, normaal gesproken spelen er maximaal 3 spelers van dit elftal in de basis wanneer jongens als Rensch, Unuvar en Timber terugkeren.
4 0
Ozymandias
Inderdaad, behalve dat het volgens mij vier spelers (Scherpen, Taylor, Regeer en Giovanni) zijn die normaal ook een basisplaats zouden hebben.
2 -2
DonQ
Giovanni betwijfel ik nog, die jongen moet echt veel stappen zetten voor hij bij jong Ajax van waarde kan zijn.
2 -1
Ozymandias
Natuurlijk maar spelers worden bij Jong Ajax niet in de basis gezet op basis van hun huidige kwaliteit maar op basis van hun potentieel in combinatie met wat hun ontwikkeling nodig heeft.
0 -1
fc Barcelona_ke
Taylor liet tegendoelpunt in de steek! hij was meeverdedigen, maar vergat om alberg indekken! dus wegwezen
1 -2
DUDE92
Je wordt wel beter in het trashtalken hier #taylorout
1 0
DrD3k
Hij gebruikt google translate en ga ervan uit dat hij niet bedoelt dat Taylor bij Ajax weg moet wezen.
0 0
Babangida83
En waarom speelt Brobbey überhaupt niet?
0 0
Ozymandias
Ik denk dat hij deze voorbereiding last van (een) blessure(s) gehad aangezien hij weinig heeft gespeeld terwijl andere die hun contract nog niet hebben verlengt meer speelden.
1 0
BRAMHOUTEN
Misschien gewoon eerst ff lekker bijtekenen
3 -1
Babangida83
Haha, zo werkt dat. Als iemand zn kont in de krib gooit, zelf ook je kont in de krib gooien. Dan komt er altijd een oplossing! Geniaal!
2 -2
Babangida83
Weet iemand iets meer over de status van bijtekenen Brobbey? Behalve dan dat hij nog niet getekend heeft.
3 0
AjaxHoorn
Vind Giovanni tot nu toe nog een beetje tegen vallen. Hopelijk groeit hij in zn spel.
4 0
Ozymandias
Hij heeft meer dan een jaar geen wedstrijden gespeeld (en heeft in die periode veel op zichzelf moeten trainen) en het zal dus waarschijnlijk wel (minstens) een seizoenshelft duren voordat hij op niveau is.
8 0
mvdk
Die ex-clubs van hem verdient niet de schoonheidsprijs. Schandalige behandeling, ook al wou hij transfervrij vertrekken.
1 0
Ozymandias
Inderdaad, ik vind het ook walgelijk als mensen hier op AS schrijven dat Ajax hetzelfde moet doen met (bijvoorbeeld) een talent als Hansen als die zijn contract niet wil verlengen.
1 -1
DUDE92
Nou ik vind wel dat hij dan geen basisplaats meer zou moeten hebben, liever een minder talentvolle speler die wel toekomst heeft bij Ajax. Maar met die onzin wat betreft het niet laten meetrainen schiet je wel heel erg door.
3 0
Ozymandias
Als hij geen (of veel minder) speeltijd krijgt op basis van zijn contractssituatie moet Ajax zijn contract ontbinden. Je moet niet moedwillig de ontwikkeling van een talenten doen stokken.
0 0
DUDE92
Dan krijg je denk ik alleen sneller vergelijkbare situaties, en dat moeten we al helemaal niet hebben.
0 0
Ozymandias
Dat lijkt me sterk. Talenten die willen vertrekken zullen vertrekken. Talenten die willen blijven zullen blijven. Zo is het nu en zo zal het blijven.
0 0
AjaxHoorn
Dat klopt, dat neem ik ook echt wel mee. Het is als het goed is sowieso geen spits.
3 -1
AFCA-pride
Heeft half jaar niet gespeeld
0 -1
Ozymandias
Volgens mij zelfs meer dan een jaar. Dat las ik ergens.
1 -1
AFCA-pride
Precies weet ik ook niet, lang in ieder geval haha.
1 0
Bky
Waarom neemt Martha die bal niet gewoon vol op z'n slof. Heerlijke bal is dat om te knallen.
0 -1
036AFCA97
Hahaha wat is Hansen een enorme kneus als die vertrekt. Mocht laatst een keer meedoen en liet niks zien. En dan nu vertrekken? Mag hopen dat die gewoon bijtekend dan neem ik alles terug.
5 -3
AjaxHoorn
Ik heb weken terug al gezegd dat Hansen met flitsen goed is, maar het mega talent wat velen zagen heb ik denk ik even gemist.
5 -3
RayJordaan
Ja mee eens, een Taylor is bijv veel constanter en volwassener.
2 -1
AjaxHoorn
Van Taylor zou ik echt balen.
2 0
AFCAjax
is hier wat over gezegd of kan ie net zo goed geblesseerd zijn?
1 -1
AjaxHoorn
Hij heeft Ajax ontvolgd op insta.
1 -3
Adam24
Als hij daadwerkelijk weggaat is dat wel zonde hoor. Zit 'ie over 4 a 5 jaar bij PSV weer een beetje de waarde van hun selectie op te krikken zoals Malen nu. Ik vind het moeilijk om te vergelijken met andere clubs maar Ajax heeft wel vaak problemen met het bijtekenen van jonge spelers.
1 0
Bky
Haha.
1 -1
AjaxHoorn
Profielfoto is aangepast naar een oranje tricot. Laag niveau.
1 -1
Bky
Hahaha, gewoon direct afscheid van nemen joh. Wat denkt zo'n snotjoch wel niet.
2 0
BRAMHOUTEN
Zo is dat. Gast raakte geen bal toen hij zijn debuut in een volle arena mocht maken. Gaat cashen en geef hem geen ongelijk.
1 0
AjaxHoorn
Maak me er eigenlijk ook totaal niet druk om.
0 -1
mgtow
Man man man.
0 -1
Web
Het gaat allang niet meer om zo goed mogelijk te worden, alles uit je zelf halen
Die tijd is jammer genoeg voorbij, sinds de sjeiks bij die clubs zitten
3 -1
afcas
Misschien een idee om eerst te wachten tot iemand daadwerkelijk iets doet voor je ze veroordeelt?
3 -2
036AFCA97
Ik zeg toch ook dat die een kneus is als die vertrekt? Nu vind ik niks mis met hem hoor. Groot talent.
0 -1
AFCA-pride
Mijn vertrouwen qua bijtekenen is ook beetje weg voor Hansen en Brobbey. Sowieso dat het op deze lerftijd zo lang duurt, geeft te denken. Weinig credits voor de club die je tot hier opgeleid heeft., kan er niet aan wennen. En ze mislukken allemaal in het buitenland of komen met hangende pootjes terug.
2 -1
svg
Mannen, ik heb een vraag:

Ik heb zelf KPN met Foxsports.
Maar als ik Ziggo Sport bestel, op KPN. Worden daar de Eredivisie wedstrijden van Ajax daar ook op afgespeeld? Zodat ik dan evt. mijn Foxsports abbo kan opzeggen. Ik kijk alleen Ajax en F1, meer boeit me niet zo.
0 -1
FrenkieDeLigt
Neen. Fox heeft de eredivisie uitzendrechten dus is alleen te zien op Fox.
1 0
svg
Yes, duidelijk, dank voor je reactie :)
1 0
Vlieske
Nee
0 0
afcas
Nee. Ziggo heeft die rechten niet.
0 0
niels1992
Als je alleen FOX1 op KPN heb, zou ik het niet opzeggen aangezien FOX Ajax etc vaak op kanaal 2 uitzendt dat mensen meer losse wedstrijden/abonnementen gaan kopen.
0 0
svg
Maar heeft Foxsports patent op alle Eredivise duels van Ajax? Of wordt de Eredivise wedstrijden van Ajax ook op Ziggo afgespeeld? Aangezien Ziggo de hoofdsponsor is van Ajax. Dat is mijn vraag =)
0 0
Bky
Patent is wat anders. Fox heeft de Eredivisierechten. Ziggo niet.
0 0
Minsc
En ook Richard Witschge denkt zo door te mogen lopen, haha. Even corona-formuliertje invullen, Richard.
1 -2
Bky
Stop hem hij vermoordt iedereen!!!
1 0
MarLuuk76
Achterlijke waanzin.
3 -2
Ajax_33
Ik kom net van de andere wedstrijd, heeft Jong Ajax wat kansen gehad?
0 0
Bky
Nee. Behalve een 1 op 1 op de keeper alleen de keeper was eerder bij de bal.
0 0
DUDE92
"Dat was net iets meer dan een schouderduw," zegt de commentator, terwijl de camera gaat naar de keeper met schouder uit de kom
0 0
Redrum
Dat was bijna een briljante pass van Martha, als daar iemand had gelopen dan.
0 0
JOHANisGOD
Bkyyyyyy.

Je hebt de PUBLIEKSWISSEL van Magallan gemist!!!!!
1 -2
Bky
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
0 -2
DUDE92
Waar halen ze dat toch vandaan, dat Donny Warmerdam het broertje van Django is?
3 0
Pauw
Wist je dat Willem Janssen het broertje is van Theo Janssen?
1 0
Bky
Sven van Beek is het broertje van Donny he.
2 0
DUDE92
Steven van der Sloot is het broertje van onze grote vriend Joran
6 0
036AFCA97
Sergino is de zoon van George
3 0
Bky
Haha ja mooi, daar gaat ie ook niet meer vanaf komen.
0 0
Bky
Je zou maar een keeper hebben gekocht die bij de eerste keer dat hij in het seizoen moet duiken direct geblesseerd raakt.
0 0
appeltje
Gelukkig is hij gehuurd ;)
0 0
Minsc
Wat een opstelling. En Sjakie mag ook al niet meedoen!
0 0
FrenkieDeLigt
Hopen dat de jongens op de bank de 1,5 meter maatregel kunnen waarborgen, zal wel erg lastig worden..
0 -2
ajaxxcied4life
Maar goed. Ajax pikt ook jonge denen weg en dat doen grotere clubs dan Ajax dus ook bij Ajax.
0 0
JoelEmbiid
Sontje Hansen gaat weg helaas. Volgt Ajax ook niet meer op Instagram...
3 0
Joseph
Toch jammer dat dit soort talenten te maken hebben met een achterban die meer met geld bezig is dan wat het beste is voor de ontwikkeling..
1 0
BRAMHOUTEN
Brobbey ook nog niet bijgetekend. Hansen lekker weg laten gaan die zien we over 3 jaar terug bij pec
2 0
oudzuid2
psv
0 0
DUDE92
Zou ik echt niet snappen van hem. Zou op 18-jarige leeftijd tot de dragende spelers van Jong Ajax horen, met volgend jaar kansen in het eerste. Mocht hij naar City oid gaan mag hij misschien meetrainen met topspelers, maar hij gaat de komende paar jaar echt geen kans krijgen in het eerste daar.
5 0
AlexLitmanen10
Dat zou niet zo slim zijn van hem
0 0
ajaxxcied4life
Erg jammer. Hij zal wel naar City gaan denk ik zo. Opvallend is ook dat zijn profielfoto in een Oranje tricot is.
0 0
RayJordaan
Haha tot over 4 jaar bij Almere City
1 0
AFCA-pride
Pfff, zou jammer zijn. Als Taylor zou gaan, kan ik het echt niet begrijpen, krijgt volop kansen bij 1
0 0
DonQ
Taylor gaat niet weg hoor, weet niet waarom je dat idee hebt. Wel eeuwig zonde als Hansen Ajax verlaat, is echt een heerlijk technische speler. Ergens snap ik hem wel, omdat er op dit moment weinig perspectief voor hem is maar toch..
0 0
Buza
Men moet stoppen met speculeren en rustig afwachten wat de jongens gaan doen en niet zomaar een speler beoordelen, leert mensen dan nooit van hun fouten, Gravenbergh zou ook weggaan volgens de media!!
0 0
AFCA-pride
Omdat hij ook nog niet bijgetekend heeft. Ik snap die jongens niet, komen volop kansen. Hansen is ook nog niet goed genoeg voor 1 nu, heeft wel potentie. Moet een City toch nog 5 mio of zo op tafel leggen.
0 0
Ajax95Duivendrecht
Unuvar nog steeds geblesseerd?
0 0
afcas
Valt net in bij 1
1 0
ajaxxcied4life
Maar goed, het zal vast geen toeval zijn dat Hansen, Brobbey en Taylor deze wedstrijden niet aan bod komen. Ik hoop niet dat dit voortekenen zijn, maar ik vrees van wel.
0 -2
TusanDadic
De Timbers en Taylor krijgen kansen, die zullen wel bijtekenen. Brobbey twijfelgeval, Sontje lijkt inderdaad niet te gaan verlengen.
2 0
Babangida83
Wel idioot dat Alvarez mag spelen en Taylor nu bij Jong meedoet. Dan weet je in ieder geval waar Ten Hags prioriteiten liggen: bij middelmatige aankopen.

Dan nog zou ik bij Ajax blijven, maar ok, je geeft ze als Ajax zijnde wel een argument.
0 -1
Pauw
Ik zie inderdaad ook niet zo de meerwaarde van Alvarez boven Taylor. Enige is dat Alvarez een transfersom vertegenwoordigd en Taylor (nog) niet.

0 0
Knalpot
Taylor is nog lang niet zo ver, het ziet er leuk uit wat ie doet maar defensief heb je er nog geen klap aan.
0 0
Adam24
Taylor speelt.
2 0
Toon meer reacties