Ajax O19 kansloos onderuit in halve finale YL

BvdPloeg, 22-08-2020 om 16:50, 46389 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax O19 is in de halve finale van de Youth League uitgeschakeld. De slordige Amsterdammers maakten eigenlijk geen moment aanspraak op een overwinning en verloren uiteindelijk met ruime cijfers van Benfica: 3-0.

Met de van een schorsing teruggekeerde Enric Llansana voor Donny Warmerdam, en Calvin Raatsie op doel ten faveure van Daan Reiziger, begon Ajax vol goede moed aan de wedstrijd. Het moest echter snel in de achteruit tegen Benfica, dat vanaf de start hoog druk zette en Ajax niet liet opbouwen. De Amsterdammers probeerden stug onder de druk uit te voetballen, maar daarvoor speelde het veel te slordig. Neraysho Kasanwirjo en Nordin Musampa gaven in de beginfase al drie grote kansen weg, maar Umaro Embaló en Tiago Araúgo zagen hun pogingen doel missen.

Nadat Ajax de eerste storm had overleefd, probeerde het met wat meer ballen in de diepte iets te veranderen aan het spelbeeld. Een lange bal van Terrence Douglas zette zelfs pardoes Youri Regeer alleen voor de doelman. De middenvelder scoorde beheerst, maar wist toen al dat de vlag omhoog was voor buitenspel. Een aanwezigheid van de VAR had daar misschien anders over geoordeeld… Ajax werd niet veel later uit een nieuwe counter opnieuw gevaarlijk, maar nu schoof Ar'Jany Martha de bal voorlangs.

In een pittige wedstrijd vol duels bleef Benfica de overhand houden, al had het daarvoor niet eens constant de bal nodig. Ajax bleef slordig in balbezit, ook dieper op het veld met Llansana en Christian Rasmussen. Daardoor waren er weinig goede aanvallen te noteren. Aan de overkant was het wel raak. Vlak nadat João Ferreira een kans had gemist, schoot Araujo de bal snoeihard in de winkelhaak. Er ging opnieuw dom balverlies in de Ajaxdefensie aan vooraf.

Via Paulo Bernardo werd het niet veel later bijna 2-0, maar lag Raatsie goed in de weg. Ajax was aan de overkant nog dichtbij de gelijkmaker, maar de kopbal van Douglas uit een dood spelmoment werd knap gekeerd door Benfica-goalie Kokubo. Ajax zocht daarmee met een 1-0 achterstand de kleedkamers op en wist dat er werk aan de winkel was voor na de thee.

Aan het spelbeeld veranderde in het eerste kwartier na rust echter niet veel. Benfica kreeg de kansen via Embaló en Bernardo, aan de overkant probeerde alleen Quinten Timber het een keer van afstand. Na een uur had coach John Heitinga genoeg gezien. Hij wisselde maar liefst drie keer en bracht Kristian Hlynsson, Joel Ideho en Jaymillio Pinas binnen de lijnen voor Regeer, Martha en Rasmussen.

Ajax combineerde er zowaar meteen goed doorheen, maar nadat een schot van Sontje Hansen werd geblokt, was aan de andere kant Benfica in de omschakeling dichtbij de tweede goal via Embaló. Heitinga bleef ingrijpen en bracht twintig minuten voor tijd ook Max de Waal in voor Llansana. Ajax had echter weinig tijd om met de verse krachten iets uit te richten, want het was na 74 minuten Embaló die een afgeslagen corner via een voet binnen ramde. Ajax stond 2-0 achter, met nog een dik kwartier te spelen.

Twee minuten later was het zicht op de halve finale helemaal vervlogen toen Douglas een tackle in de zestien veel te laat inzette en de bal op de stip ging. Het was voor de linksback nog een geluk dat hij geen geel kreeg, nadat hij eerder in de wedstrijd al op de bon was geslingerd. Tiago Dantas faalde vervolgens niet vanaf elf meter. In de laatste tien minuten gingen de kopjes bij Ajax omlaag, werd er hier en daar nog wat uitgedeeld en wist het na het laatste fluitsignaal dat het simpelweg ver onder de maat was om aanspraak te maken op meer.

Opstelling Benfica O19:

Kokubo; Filipe Cruz, Morato, Tomás Araújo, Joao Ferreira (87, Neto); Henrique Jocu, Paulo Bernardo, Tiago Dantas (79, Henrique Araújo); Tiago Araújo (70, Lopes), Goncalo Ramos (87, Rafael Brito), Umaro Embaló (79, Pedro)

Wissels Benfica O19:

Samuel Soares, Bajrami, Rafael Brito, Martim Neto, Pedro, Henrique Araújo, Luis Lopes.

Opstelling Ajax O19:

Raatsie; Van der Sloot, Kasanwirjo, Musampa, Douglas (81, Aertssen); Llansana (72, De Waal), Q. Timber, Regeer (60, Hlynsonn); Martha (60, Ideho), Rasmussen (60, Pinas), Hansen.

Wissels Ajax O19:

Reiziger, Aertssen, Warmerdam, Ideho, De Waal, Pinas, Hlynsson.

Doelpunten:

1-0 Tiago Araújo (42')
2-0 Umaro Embaló (74')
3-0 Tiago Dantas (78')

Geel:

Bernardo, Pedro, Henrique Jocu (Benfica), Llansana, Douglas, Musampa (Ajax)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VoorOnzePloeg
Dit is gewoon niet het beste o19 team..ik zie hier geen 5 spelers uit doorbreken
2 -1
Starring
Is toch logisch. De beste spelers (spelers die moeten doorbreken) zijn een elftal doorgeschoven.
0 0
VoorOnzePloeg
Klopt. Dat zal ook een van de redenen zijn waarom we de Youth League nooit winnen
2 0
Starring
Een van de belangrijkste redenen ja. Maar hecht jij veel waarde aan het winnen van de Youth League dan?
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Het is wel belangrijk voor ajax als opleidingsinstituut. Waarmee maak je anders reclame? Met lulverhalen dat we een havard zijn, en dat slechts een enkeling een keer doorbreekt naar een europese topclub?

Dat laat je zien en bevestig je door dit soort prijzen, onze jeugd wint prijzen, aanschouw de CL beker voor 019. Seal of aproval.
0 0
Jojo49
Met 10 minuten, kon je zien, dat ze er niet tegen aan konden. ze waren ouder, en hadden meer kracht benfica.
0 0
trodat4030
Geheel terecht, superslecht gespeeld, ik kan er niets anders van maken. Als het 5-0 was geworden had je er ook niets van kunnen zeggen. 16 spelers, waarvan er zeker 12 flink onder de maat waren en niet in de buurt kwamen van hun eigen niveau.
4 0
3*stars*3
Gravenberch is een vaste selectiespeler van Ajax1.
Maar voor Youth League kon je jongens als Unuvar, Rensch en Taylor wel laten overvliegen naar Zwitserland.
Halen ze de finale, dan spelen ze nog 1 belangrijk duel en kunnen ze daarna weer rustig aansluiten bij Ajax1.
Als club wil je die cup ook wel eens winnen toch?
Leuk dat ze hiervan leren maar je heb genoeg spelers die echt een impuls kunnen geven en dat toernooi eindelijk eens winnen.

Maar ik, volgend seizoen misschien...
4 0
PierreHeno
Het heet niet voor niets de Youth League. Wisselvalligheid troef. Als ze er maar van leren moet je maar denken. En luidt het gezegde niet: " een winnaar weet wat verliezen is!". Wie een wedstrijd wil winnen moet niet bang zijn om te verliezen.
1 -1
NR9
Wordt die Heitinga ooit een top trainer. Ik heb zeer me twijfels. Tactisch niet zo geweldig. Kansloos verloren
3 -1
PierreHeno
Prima leermomentje dus.
0 -1
geDaante
Tactisch stond het weer voor geen meter. Een lopende 10 die niks toevoegt aan de opbouw. De opbouw ging dan ook nauwelijks centraal en over de grond, veel lange ballen. En wat heb je aan een lopende 10 als de bal nooit voorin komt? Als onder meer een gevolg van diezelfde 10 die niet meedoet in de opbouw?
2 -2
Ozymandias
Tactisch stond het geen meter in de (wat is het?) derde/vierde wedstrijd van wat in feite de voorbereiding op het komende seizoen is met een elftal wat totaal niet op elkaar is ingespeeld?! Mijn god... wat opmerkelijk!!
1 -2
geDaante
Was vorig seizoen ook al, nieuwe visie Ajax (lees: passant Ten Hag)
1 -3
WeerDinges
Geef je nou serieus TH de schuld van dit verlies? Haha, wauw. Ik zou de crisisdienst even bellen voor wat anti-psychotica als ik jou was. Maak mij wat zorgen om je.
1 0
Knalpot
ah daar is passant Gedaante weer altijd weer de eerste in de rij als er weer eens een wedstrijdje verloren word waar er 5 a 6 sterkhouders gemist worden.
0 -1
Multi
Ach Ajax heeft gestreden, maar ze zijn gewoon te licht bevonden. Niet gek als de tegenstander gemiddeld 1,5 jaar ouder is. Maar wat vooral jammer is dat veel jongens deze laatste 2 wedstrijden gewoon niet hun normale niveau hebben gehaald. En ook deze wedstrijd mis je toch een bepaalde strijd.
3 -2
trooop
Ik ben bang dat het leeftijdsverschil maar bijzaak is. Ajax is op dit niveau al jaren de mindere van de grote clubs. Technische spelers worden voorin geparkeerd. 'Knappe' resultaten worden behaald met vechtvoetbal. Het pure, technische tikvoetbal is eruit gesloopt, gelijk op met Ajax 1.
0 -2
Multi
Dat ben ik niet met je eens. Als Ajax hier echt met de sterkste selectie was gekomen dan hadden ze dit Benfica opgerold. Dan hadden ze kunnen spelen met bijvoorbeeld:

Unuvar - Traore/Brobbey - Hansen
Gravenberch - Timber - Taylor
Dest - Rensch - Timber - van Gelderen
Raatsie

Ajax kiest alleen om die jongens door te schuiven naar een hoger elftal. In tegenstelling tot Benfica nu bijvoorbeeld, maar eigenlijk alle andere teams.
1 -1
trooop
Ik denk dat je je erop verkijkt hoeveel impact dat zou hebben. Ik volg de europese jeugdwedstrijden vanaf de eerste editie, toen het nog de next gen series heette. Als er één ding is wat me opvalt, is het dat de voetballende klasse van onze spelers door de jaren heen alleen maar minder is geworden ten opzichte van teams als real madrid, chelsea, benfica. We denken graag dat we de beste jeugdopleiding van europa hebben. Als je het puur afmeet aan het aantal spelers dat het eerste haalt, of überhaupt prof wordt, is dat misschien wel zo. Maar jeugd vs jeugd hebben we allang niet meer het patent op de beste voetballers.
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
En ze blijven ook niet hangen, helemaal niet als de leiding hun elftal uit elkaar rukt, terwijl het in de kwartfinale youth league staat.

Ze beginnen vol goede moed aan dat avontuur, worden maatjes van elkaar, en op het moment dat ze uitkijken naar die halve finale worden ze uitelkaar gerukt.
Ik vind het niet zo raar dat sommige spelers vertrekken.
0 0
AFCA-pride
Niveau was niet genoegen vrij naïef allemaal. Mooi leermoment
0 0
Minsc
Begrijp er niks van dat Ajax dit geen belangrijke wedstrijd vond, hoe kan je nou je beste spelers niet meenemen? Onbegrijpelijk.
2 -3
Soccerskins
In de jeugd gaat het bij Ajax niet om prijzen winnen. Ajax focust zich meer op de ontwikkeling van talenten.
2 -2
Hollister
wel begrijpelijk maar onbegrijplijk voor jou.. dat is wat anders
2 -2
MPAjax
vorig jaar gewonnen dus dit jaar maakt ze niet uit
1 -6
3*stars*3
Misschien ben je in de war met de future cup.
Leuk toernooitje hoor maar hoogst haalbare in club jeugdvoetbal is de Youth League.
4 0
SanMarco
Gewonnen ? Nee hoor, Porto won vorig jaar.
3 0
f.m.d.
ajax heeft nooit de finale van de youth league gehaald
4 0
MPAjax
zo ontzettend veel fouten maakt de scheids, het is niet om aan te zien, komt nu ineens met gele kaarten als het niet meer uitmaakt, net als de eerste helft

#UEFAMAFIA
1 -5
SanMarco
Lol, ja, laten we het op de scheids steken......pfffff
0 0
AFCA-pride
Zelfs met de afwezige 4 had dit een moeilijke pot geworden. Portugees voetbal licht Nederland sowieso niet. Jammer. Benfica heeft ook al 2x Youth League gewonnen, is ook niet voor niks.
2 -3
MosesD
Licht of donker?
1 -1
SanMarco
Ze hebben 2x in de finale gestaan...en 2x verloren. Nooit gewonnen dus.
2 -1
MPAjax
tweede goal was buitenspel
0 -3
JCr14
En maar roepen dat ze de youth league kunnen winnen
5 -5
RuffRhythim
Hansen voor deze wedstrijd: "ik denk dat we de YL kunnen winnen...."

Gewoon ff stoppen met dat soort teksten vooraf. Loopt altijd verkeerd af, Ajax kennende...
4 -3
MPAjax
tweede doelpunt was buitenspel van de benfica speler, werd goed gestapt maar zo te zien moet benfica doorbekeren, komt een tijd dat professioneel voetbal jeugd zowel volwassenen voorbij is althans voor mij dan want de boel is zo verrot als het maar kan en ze zijn er nog trots op ook
1 -4
trodat4030
Doe niet zo vreselijk kinderachtig, Ajax heeft gewoon totaal 0 aanspraak gemaakt op ook maar íets meer dan een volkomen terechte 3-0 nederlaag. Ajax speelde gewoon echt ontzettend slecht. Dat gejank om de scheids, ik krijg er plaatsvervangende schaamte van.
3 0
fc Barcelona_ke
Vanaf kwartfinale moeten ze ook goede scheids en var aanwezig. Die kale heeft benfica veel zeep geholpen onder meer niet kaarten of rood uitdelen
1 -3
MPAjax
klopt ja, was duidelijk te zien
0 -4
DUDE92
Dan zijn ze in ieder geval wel lekker schoon
0 -3
JCr14
Mist zoveel creativiteit
3 0
Multi
Kasanwirjo is de laatste 2 wedstrijden toch wel erg matig. Normaal is hij sterk in balbezit, maar valt nu toch wel tegen.
3 0
Liam
Is toch hinderlijk buitenspel?
1 0
AFCA-pride
Helaas.. maar ook niet echt ergens recht op. Ook slechts 1 corner gekregen. Aanvallen allemaal net niet.
2 0
fc Barcelona_ke
buitenspel volgens mij
1 0
Huntelaar020
Klaar
0 0
Multi
En dan is het over, zonde. Wat een prut goal eigenlijk.
0 0
Multi
Eindelijk Llasana eruit, dat werd tijd.
0 0
coen22
wissel dan Llansana of/en Douglas, want met een rode kaart gaat het wel heel moeilijk worden...
0 0
Radie125
zonder ook nu
0 0
Multi
Die scheids is ook een clown.
1 0
Multi
Come on boys, het maakt niks uit als je verliest, maar doe het met bravoure. Geef alles die tweede helft en niet te veel respect hebben voor die gasten.
0 0
MPAjax
het kan nog altijd
0 0
Joseph
Die gasten van Benfica zijn gemiddeld bijna een jaar ouder, dat zie je toch wel terug. Bij Ajax zie ik vooral jongetjes, bij Benfica zie je mannen. Knap dat ze toch nog redelijk mee komen..
1 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Maakt geen reet uit een jaartje ouder.
Wat wel uitmaakt is dat de portugese jeugd gewoon lichamelijk sterker is, doordat wij onze jeugd niet mogen belasten met te zware gewichttrainingen.
Onze voetballers winnen die duels gewoon lastiger.
0 0
AFCA-pride
Die nummer 4 van Benfica is echt een beer
0 0
Multi
Gemiddeld zijn ze zelfs 1,5 jaar ouder als het niet meer is.
1 -1
fc Barcelona_ke
Met unuvat taylor timber brobbey haddrn de wedstrijd misschien iete anders
1 0
Joseph
Heb alleen even gekeken naar de leeftijd op hele jaren, maar in het veld lijkt het inderdaad zelfs meer op 1,5 jaar..
1 0
MPAjax
ja dat is te zien en merken
0 0
pro14
Leuke eerste helft, kijk niet vaak 019 maar word aan beide kant met vlagen best goed gevoetbald. Llansana niet heel sterk, Rasmussen doet een beetje laks aan Dolberg denken en Hansen valt ook iets tegen na alle positieve berichten over hem. Timber heerlijk rustig aan de bal, en Benfica werd al wat moe. Moet goed komen de tweede helft!
0 0
De Meer 020
Ik kan helaas niet kijken maar weet wel bijna zeker dat Q Timber de beste man zoals bijna altijd. Hoort hier niet meer in thuis en moet alleen nog worden ingezet bij Jong Ajax. Verdient daarna minimaal een kans bij 1. Alleen al voor het feit dat hij de laatste jaren bijna altijd goed speelt. Of het nou op 6,8,10 of de flanken is.
0 0
MPAjax
regeer en llansana zijn echte vm spelers regeer kan misschie svd zijn maar met dit middenvelder kom je aanvallend te kort
0 0
MPAjax
zie heel veel spelers niet op hun favoriete positie staan, snap niet dat rasmussen als buitenspeler word gebruikt in deze wedstrijd, komt totaal niet uit de verf daar
0 0
altijdwelwat
Het enige positieve is dat het slechts 1-0 is , je doet nog mee maar ik zou niet weten hoe je deze partij kan winnen.
1 0
AFCA-pride
Portugezen doen zoals altijd, alles om ye winnen. Ajax weer slordig en komen tekort. Om nv een Rasmussen op 1 wedstrijd af te schrijven is wel weer triest.
0 -1
MPAjax
manipuleren ja maar goed spelen ze niet
0 0
NR9
Zo zonde dat deze wedstrijd nu gespeeld wordt. Met Univar , Taylor etc winnen we makkelijk. Nu ga reminder omdat je al deze talenten mist. Achterlijke Eufa doet die wedstrijd later. Zo. Krijg je geen goed beeld van de echte kampioen..
0 0
Jeugd
Onzin, alle sterren ook op het wk gezien? Leek nergens op. Ajax wint echt niet zomaar van deze portugezen.
1 0
Joseph
Als je met deze jongens al zo mee kan komen, speel je ze met Unuvar, Taylor en Brobbey erbij, gewoon van de mat.
0 -1
Sampaoli
Ajax niet best. In balbezit weinig goede (centrale) opbouw, Llansana véél te traag en Regeer en Timber zie je amper. Laatstgenoemde heeft over en doet bijna alles goed.

Martha en Rasmussen doen bijna alles fout voorin en Hansen is afwezig. Liep wel prima vrij bij de enige echte kans die Ajax kreeg. Als Martha die bal afgeeft is het een goal.

Achterin heeft Douglas zn handen meer dan vol aan Embalo en is Kasanwirjo op een schandalige manier aan het kloten. Rare fratsen aan de bal, alsof hij niet gefocust is. Musampa zeer soeverein en solide, VD Sloot stuk beter dan vorige wedstrijd maar geen geweldenaar (dat is algemeen bekend). Raatsie is véél beter dan Reiziger, maar ook dat is bekend.
3 0
Liam
Kasanwirjo wisselen neem ik aan? Grossiert in domme onnauwkeurige passes. Begon daarmee na 3 minuten al. Later kost hij alsnog een tegengoal
0 0
Babangida83
Met zo'n coach is het duidelijk waarom die gasten van Benfica met name uitblinken in hoe je moet vallen. Schandalige gele kaart voor Douglas, terwijl die coach al gewaarschuwd was dat hij niet uit z'n vak mocht komen. Maar goed, dan maar gewoon die tweede helft die gasten laten zien wat echt voetbal is.
2 0
altijdwelwat
Nou vind Benfica best verzorgd spelen hoor , zit meer een idee achter als bij ons.
1 0
Adam24
Sorry hoor maar Douglas moet op zo een moment ook even dimmen. Sloeg nergens op wat hij deed, terechte gele kaart. Dat de trainer vervolgens een blessure veinst vind ik vooral heel erg grappig.
0 0
Babangida83
Ik vond dat die Douglas het hard doch fair deed, eerlijk gezegd. Daarom mijn verbazing dat die scheids erin trapte.
0 0
Sunny
Individueel matig en nogal slordig. Ik mis de spirit en wil om te winnen.
Van deze spelers zal op een uitzondering na niemand het 1e halen verwacht ik
0 -1
Adam24
Benfica beter maar de goal echt weer een cadeautje hoor. Blijf het verwonderlijk vinden dat een club die zo bekend staat om het opbouwen soms zo de mist in kan gaan bij de meest simpele pressie.
0 0
geDaante
Het is weer aangetoond waarom je niet met zo'n type loper op 10 moet spelen. Je hebt er in de opbouw helemaal niks aan, je maakt het jezelf dus opbouwend zeer moeilijk, aanspeelpunt minder, en als je de bal daardoor nauwelijks voorin krijgt, wat heb je dan aan diep lopen zonder bal???

Gaat helemaal nergens over.
3 -3
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Heb de ajax jeugd zelden goed verzorgd positiespel zien spelen.alles is geconcentreerd op individualisme, vooral leuk aanvallend spel waardoor je er leuke aanvallers uit kan halen, zelfde bij verdedigers.

Als kkdivisie bekijkt, schieten de tranen in je ogen, als de centrale verdediger met 6 meter ruimte een bal aangespeeld krijgt, en alsnog loopt te stuntelen en er in geen velden en wege een medespeler is te bekennen.
Tactisch gezien vind ik onze club een waardeloos opleidingsinstituut, en dat waren we niet.
0 0
DonAdam
Dit toont niets aan. De uitvoering is niet goed.

Verkeerde keuzes maken en slechte basistechniek hebben, hebben niets met de taktiek of invulling van de rol op het veld te maken. Dat is een ander onderwerp.
0 0
Babangida83
Middenveld wordt sowieso bijna nooit gebruikt in de opbouw. Enkel ter verdediging. Dat zijn natuurlijk basisprincipes die fout gaan. Bijna alleen maar (middel) lange ballen gezien.
0 0
MPAjax
weet je wat ik niet snap hè hoezo worden de scheidsrechters door de uefa opgeleid, je ziet duidelijk dat ze daardoor niet neutraal kunnen fluiten en de kwaliteit van de beslissingen is daarom ook zwaar ondermaats voor deze overbetaalde sport
0 -1
Multi
Heeft iemand hier Hlynsson al zien spelen? Wat voor type speler is dat?
0 0
AjaxMichael
Tja, leuk dat de beste spelers met de selectie meetrainen, maar dan moeten we geloof ik maar niet O19 gaan kijken. Je loopt je alleen maar te ergeren dan omdat je de mindere bent.
0 -1
milan-jantje
Irritant ploegje dat Benfica. Coach heeft vast gisteren ook goed naar Conte gekeken ook naar mannetje Douglas had hem gewoon moeten zagen hoort daar op dat moment niet te staan.
1 0
MPAjax
ach ja nu geeft de scheids wel geel en een vrije trap ja.... opzichtig
0 0
MPAjax
wat doet die coach daar in vredesnaam?

de scheids is wel een schlemiel
0 0
iammike
Konden wel portugezen zijn die van Benfica. Die coach zalzich wel hebben afgetrokken op Conte gisteravond.
1 0
JordanAFCA
Die scheids ook zo te zien
0 0
DUDE92
Hahahahahahahahahahah een coach die een schwalbe maakt, het zit er zo diep in, niet normaal
1 -1
markk
Je kan er op zitten wachten dat de coach dat doet, gewoon een domme actie van de speler.
0 0
laling
Rasmussen gaat het 'm ook niet worden. Mist handelingssnelheid en bezieling.
Zit veel te weinig spirit in
8 -1
geDaante
Lijkt meer een spits, a la Dolberg.
0 0
mallerd
Elke keer als ik o19 kijk spelen ze waardeloos, tijd dat Heitinga lekker vertrekt.
2 -2
ProfessorX
Heeft niks met Heitinga re maken .
0 -1
geDaante
Ook zeker wel, hij zet onder meer Regeer op 10. Onder hem zie je nauwelijks goed combinatiespel, maar dat is sowieso minder geworden bij Ajax.
1 0
Babangida83
Hij krijgt deze formatie opgedragen, vermoed ik. En ook wel sommige spelers in de opstelling omdat ze daar ontwikkelt dienen te worden.
0 0
Toon meer reacties