Ajax contracteert Deens talent Kjær

JesseTH, 14-08-2020 om 19:10, 19848 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax heeft Jeppe Kjær Jensen officieel gecontracteerd, zo brengt Ajax vrijdagavond via haar eigen website naar buiten. Het betreft een Deens talent van pas zestien jaar oud. Zijn contract gaat op 6 september in.

Zijn contract kent een looptijd van drie jaar en loopt daarmee tot 30 juni 2023. In principe is de deal rond, maar Ajax meldt dat het onder voorbehoud is van 'enkele formaliteiten'. De buitenspeler komt over van AC Horsens en speelt zijn jeugdinterlands als vanzelfsprekend voor Denemarken. Hij zal aansluiten bij Ajax Onder 18.

Casimir Westerveld, Hoofd Jeugdscouting, is in zijn nopjes met de aanstaande overstap. 'Kjær Jensen is een talentvolle, creatieve en aanvallend ingestelde speler. Hij kan aan de buitenkanten spelen, maar ook op het middenveld kan hij heel goed uit de voeten. In Ajax O18 geven we hem alle tijd om te wennen aan de omgeving, aan een nieuwe club en aan een nieuw niveau. We hebben wel de hoop dat hij in korte tijd stappen kan maken.'

Denk jij dat Bayern München met 0-2 wint van FC Barcelona? Zet in en krijg 10,50 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
The
Hij heeft een beetje het loopje van Litmanen.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Heb aantal filmpjes van hem gezien, veelal op trainingvelden.
Die jongen krijgt ook wel zeeen van ruimtes om zijn spel te spelen, maar dat terzijden het is wel een balafpakker en absoluut een dynamische speler, dat soort spelers verdienen iig een kans bij ajax ipv die luie gasten met een attitude.

We gaan het zien:)
0 0
AjaxHoorn
Idd zeeen van ruimte. Hij moet nog veel leren maar de aanleg is er.
0 0
Hollister
Ben benieuwd of ze Jackson Porozo ook nog voor Jong hebben weten aan te trekken.. was wel transfervrij.. 1.92 lang en fysiek zeer sterk.. nog wel wat ongepolijst, maar dat soort type CV hebben we niet echt
0 -1
Rockpotje
Fysiek sterk en ongepolijst? We hebben Magallan en Álvarez.
0 0
AjaxHoorn
Ja dus? Virgil van Dijk was ook fysiek en ongepolijst.
0 0
wieweet
Toen Virgil van Dijk zo ongepolijst als Magallan en Alvarez was, mocht hij nog geeneens op voetbal.
0 0
14AJAX14
goede aankoop, nu hopen dat hij snel meedraait in het Ajax spelletje, ik denk van wel. Op zijn 18e meteen verlengen tot 2027 voor een goed salaris en we hebben er een nieuwe Eriksen bij.
0 0
PJSM
Kom Marc nu Henrique nog.
2 0
3*stars*3
Sinds uitspraak van die TD hoopte ik echt dat hij zou kiezen voor Ajax.
Ja natuurlijk zijn het YouTube beelden maar je kan toch wel een beeld krijgen als je aannames, passes en bewegingen ziet.
En dan hebben we te maken met een 16-jarige speler.
Heel blij met zijn komst.
Was bang voor een Odegaard scenario maar Ajax is op tijd.
4 0
Elayais
Van wat ik gezien heb ziet dit eruit als een heerlijke speler met geweldige techniek, maar nog veel meer een geweldig spelinzicht en zicht op de pass.

Bouwen weer een Deense enclave met, in mindere mate Jensen, voor hem begint de tijd te dringen, maar zeker in de jeugd met Rasmussen, Dall en Kjaer.
2 0
Libero
En Hlynsson. Is geen Deen maar er wel geboren dus stiekem wel een beetje.
0 0
AjaxHoorn
Blij dat hij komt. Heel erg multifunctioneel in vaardigheden maar ook op posities.
2 0
Cello
Even offtopic, maar ik las dat Willian voor 3 jaar tekent bij Arsenal. Zou daarmee ook gelijk het gerucht Promes/Arenal tot het verleden behoren??. Als het al een op waarheid berust gerucht was....
3 0
afcasven1995
Dat gerucht kwam van The Sun, grootste onzin sensatie krant van Engeland.
3 0
Redrum
Ajax betaalt 2 miljoen voor deze speler. Het schijnt dat Feyenoord ook serieuze interesse had. Ze wilden hem alleen eerst nog een jaar aan Top Oss verhuren en het bedrag in 20 termijnen betalen. Ajax kon direct aftikken en liet Feyenoord daarmee eigenlijk direct kansloos.
16 -3
de_pitbull
Ha ha ha, wat ben jij grappig
1 -6
Redrum
Dank je wel voor dit compliment. Doet me goed.
7 -1
Jonasajaxdenmark
Probably the most talented player in Denmark These years! Give him a year or 1,5 at jong Ajax and he could be ready for our first team. He is only 16 and he impresses me So much considering his age. Great football-intelligens! (Far better than most of the other players in the danish superliga) - and still he is only 16! :)
He has a great teqnique and an amazing look for his teammates once he is on the Ball He fits perfectly in The Ajax system and he will learn and develope quickly I guess. I have High expectations in Jeppe Kjær!
By the Way! God dam in looking forward to see Ajax back in action! I cant wait! I miss it so much! Have a great weekend dear Ajax fans!
54 -2
Frank1978
Looking forward to see Kjaer play for Ajax! Have a nice weekend yourself too!
2 -1
Noroja
er zitten hier figuren die zelfs bij de meest leuke reacties nog op duimpje beneden drukken. Wat een leven heb je dan ;)
7 -1
ajax1forever
Trolletje natuurlijk!
6 -1
Noroja
Tak. Vi skal nok passe godt på Jeppe!
4 -1
oudzuid2
gracias
2 -1
Saanchez
Tak!
2 -1
Juichtoon
Hangetak for ingeting.
2 -1
de_pitbull
Danke!
3 0
ghouleseddik
Thanks guy. You too. Next to the Netherlands (obviously), I don't think there is any other country than Denmark that have supplied our club w/ so many talented players. Wonderful football players.

#danishdynamite
4 0
DeWijsneus
Thanks for sharing, can't wait to see him in action. Have a great one mate!
4 -1
afcasven1995
Good too hear my friend. Ajax loves Denmark.
8 -1
willycicci
Laatste jaren toch weinig succesvol gebleken alle aankopen voor in de jeugd vanuit het buitenland. Maar ze kosten zo weinig dat wanneer er één doorbreekt het alles weer rechttrekt.
1 -1
diamanti
Was er al vroeg bij met z'n debuut in Denemarken deze jongen. Ben benieuwd!
0 -1
Freddy
Daarom niet apart dat hij terug gaat naar de U18?
0 -1
diamanti
Hij is in maart 16 geworden. Lijkt me prima om te acclimatiseren.
0 0
Wout1988
want ajax is een stap hoger?
0 0
mgtow
De usual suspects roepen weer dat het geen eigen jeugd is. Nou het is tenminste wel onze eigen aankoop die we zelf betaald hebben...
1 -1
Whazzza
Een speler van 16 ophalen is ook zelf opleiden en hoort absoluut bij onze identiteit en verdienmodel. Of vinden de azijnzeikerds het ook jammer dat Frenkie de Jong Ajax 2 jaar naar grote hoogte heeft gebracht en daarna 80 miljoen heeft opgeleverd?
0 0
DeWijsneus
Haha eens.
1 0
Ajaxxxisdebeste
Beste talenten spelen bij Ajax, dus klaarstomen en Ajax DNA meegeven
1 0
SpursAjax
Zo dat O18 krijgt dan een flink sterke voorhoede met die 3 Denen voorin! Verder heb je nog 3 buitenspelers die interessant zijn zoals de nieuwe jongen Ideho en Martha die vorig jaar is aangetrokken. En natuurlijk niet te vergeten het top talent van axel dongen. Ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien volgend jaar. En dan vergeet ik Tasci nog maar die is niet goed genoeg uiteindelijk ben ik bang.
0 -1
AjaxHoorn
Tasci wordt het niet nee.
1 0
JoelEmbiid
Yes, eindelijk!
2 -1
Frank1978
De verhalen klinken veelbelovend! Welkom bij de mooiste club van de wereld, Jeppe… :-)
4 -1
AjaxDaniel
Welkom! Hopelijk kan hij het waarmaken hier, de verhalen zijn in ieder geval erg positief. Zou lekker zijn als er weer een Scandinaviër hier echt doorbreekt en voor een groot bedrag vertrekt. Wordt wel weer eens tijd want Dolberg is niet echt door de voordeur vertrokken.
3 0
stefanwillem
Ik heb graag dat hij doorbreekt en prijzen pakt. Das volgens mij voor supporters nogal belangrijk.
0 0
Redrum
Het vertrek van Dolberg doet mij nog steeds pijn. Die kerel liet echt fabelachtige dingen zien in zijn debuutseizoen. Dan heb ik het echt over acties van wereldklasse. Helaas ontbrak daarna bij hem het heilige vuur en gleed hij vaker uit dan dat hij nog een bal op doel kreeg. Ik kan daar als liefhebber echt goed ziek van zijn. Dit had onze nieuwe legende moeten worden, maar het werd een eendagsvlieg.
5 -1
insectenverdelg
Welkom Jeppe
0 0
036AFCA97
Top, nu nog wat aankopen voor het eerste elftal die er meteen staan.
3 -1
Drukwerk1968
Als jij dan meteen de namen geeft van spelers die haalbaar zijn en voor welke positie. Tevens een argument waarom die spelers.
1 -2
036AFCA97
Fosu-Mensah voor RCV. Beter dan Alvarez en naar mijn mening in potentie beter dan Schuurs. Spreekt de taal, kent de club, groot en snel.

Linksback zie ik graag Van Aanholt komen. Is al wat ouder, maar wel Premier League ervaring, spreekt de taal en kan volgens mij nog wel even mee. Hopelijk is Salah-Edinne dan klaar om de positie over te nemen als Van Aanholt stopt.

Centraal middenveld zie ik graag Matheus Henrique komen. Reageert onder alles wat Antony post over Ajax en heeft ook contact met Neres via Instagram. Is een centrale middenvelder die erg goed kan voetballen en volgens Transfermarkt is zn waarde 17,5 miljoen. Is pas 22 en kan dus nog veel beter worden.

Hopelijk ben je tevreden!!
5 0
AjaxHoorn
Kijk nu ben je realistisch. Toen met Olmo etc niet. Ik zou TFM ook graag zien. Henrique idem, en van Aanholt weet ik zo net nog niet.
0 0
036AFCA97
Ook ik ontwikkel me ;)

Al dacht ik serieus dat we kans maakten op Olmo. Leek in de media ook zo.
0 0
Drukwerk1968
Keurig lijstje
0 0
036AFCA97
Thanks man!
0 0
DeWijsneus
Goed bezig man!
0 0
036AFCA97
Bedankt! ;)
0 0
Santiago
Een nieuwe RCV is natuurlijk totaal overbodig. Gewoon Schuurs het vertrouwen geven.
1 -1
036AFCA97
Vind een extra concurrent totaal niet overbodig. Alvarez kan je naar mijn mening afschrijven en Rensch moet veel spelen in Jong Ajax. Als Schuurs dan zo goed is zal hij Fosu-Mensah uit de basis spelen. Plus mocht er nood aan de man zijn kan TFM ook nog prima op rechtsback of zelfs op het middenveld als het echt moet.
1 0
Santiago
Het is leuk dat je Alvarez zelf afschrijft, maar hij zit komend seizoen natuurlijk gewoon bij de selectie. Daarom dat een extra RCV dus overbodig is.
0 -1
Jornnn
Nou ja, Schuurs is afwachten en daar achter is het allemaal niet geweldig.
0 0
JariHeijden
Hahaha! Mooie reactie!
0 0
036AFCA97
Ik wacht nog op zijn reactie hahaha
0 0
LeslyDeSa
Nieuwe Andersen
0 -13
Wout1988
hoe vaak heb je hem gezien?
0 0
insectenverdelg
niet de nieuwe de Sa?
1 0
xstaniox
Eerder nieuwe Jensen.
Of gewoon nieuwe Jeppe Kjaer
1 0
Santiago
Wat ben ik hier blij mee
0 0
Cruijffthebest
Heel mooi, schijnt een heel groot talent te zijn, maar je hoort niets meer over Fagir. Die scheen Ajax toch ook te willen halen.
3 0
AjaxHoorn
Wahid Faghir staat al sinds 2019 in de belangstelling van Ajax. Leicester heeft in december een poging gedaan voor zon 1 miljoen euro, maar dat werd meteen afgewezen. Daarna is Ajax nog een paar keer in het nieuws geweest. Ik verwacht wel dat ze voor hem terug komen.
1 0
Ar
Van het eerste terug naar de jeugd.
Ik betwijfel die stap. Moet gewoon meteen aansluiten bij Jong Ajax. Meteen meters en minuten maken.
4 0
xstaniox
Jong is ook jeugd, helemaal nu.
Scherpen is met z'n 20,5 jaar een veteraan in dat team.

Maar ze willen hem laten wennen en hopen dat hij snel de stap maakt naar Jong (of misschien zelfs het eerste).

Maar eerlijk, als hij echt zo goed is, zou je binnen 2-3 maanden moeten kunnen zien dat hij te goed is voor de o18. Dan komt de overheveling naar Jong of 1 vanzelf.
3 0
xstaniox
Maar wacht, tekent hij het contract dan niet ook echt rond het maken van die foto?

Of is dat niet waar men op doelt bij 'onder voorbehoud van enkele formaliteiten'?
0 0
AjaxDaniel
Contract is al getekend. Wellicht papieren o.i.d.? Al is dat vaak bij transfers van EU-spelers een formaliteit.
0 0
afcasven1995
Hij staat al op de foto met Ajax shirt naast Overmars. Dus dit is rond. Zal wel weer om papierwerk gaan ofzo.
0 0
xstaniox
Zag ook al een foto dat hij het contract ondertekent. Maar zodra dat gebeurd is, is het toch officieel? Papierwerk zou dan toch ons probleem zijn?
0 0
AFCAMM
Ze houden het bijzonder vaag..

Is de competitie daar nog bezig of zo? Misschien dat hij nog wat moet spelen en dat het op de een of andere manier daar van afhangt?

Dit laat heel veel ruimte over voor speculaties. Heel vervelend.
1 -1
Wout1988
hij komt dus hoezo druk maken
2 0
afcasven1995
Odegaard wie?
0 0
DrFootball
Ken deze jongen niet echt. Heb wat flitsen gezien en dat belooft heel veel.
2 0
Redrum
Laat maar zitten ook
8 0
mgtow
What's in a name kerel haha. Proost pik.
2 0
Redrum
Proost ouwe
0 0
Mikee
Dit zijn zo ongeveer de beste comments die ik hier heb gelezen, proost!
3 0
Redrum
Haha proost!
3 0
OKP-AFCA
Geef toe, je hebt er al een paar op.
1 0
Redrum
Guilty
1 0
xstaniox
Cheers
2 0
Redrum
Cheers mate
1 0
Redrum
Kut app
2 0
Redrum
Ter
2 0
Redrum
Daar drink ik.e
2 0