Magallán met Ajax mee op trainingskamp

BartVeenstra, 12-08-2020 om 21:45, 21739 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Lisandro Magallán gaat aankomende zaterdag 'gewoon' mee met Ajax op trainingskamp. De Argentijn lijkt geen toekomst meer te hebben bij de Amsterdamse club, maar desondanks is hij onderdeel van het trainingskamp dat Ajax belegt in het Oostenrijkse Bramberg.

Magallán, die vorig seizoen werd verhuurd aan Deportivo Alavés, keerde afgelopen zondag terug op Sportpark de Toekomst. Sindsdien traint hij mee met Jong Ajax. De Argentijnse verdediger heeft inmiddels een gesprek gehad met de Ajax-leiding en daarin is hem duidelijk gemaakt dat zijn kansen op speeltijd in het nieuwe seizoen gering zijn.

De verdediger heeft op beide posities centraal in de achterhoede meerdere spelers voor zich. Op links zijn dat Daley Blind en Lisandro Martínez, terwijl hij rechts de concurrentie aan moet gaan met Perr Schuurs, Jurriën Timber en Edson Álvarez. Een definitief vertrek van Magallán lijkt dan ook de meest reële optie, al speelt er op dit moment nog niets concreet rondom de verdediger.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)
Nick Ooms

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VinAmsterdam
Magallan...de man die niets kan!
0 0
donpedroh
Tuurlijk speelt er niets rond hem. Deze speler raak je aan de straatstenen niet kwijt. Hij doet mij denken aan... Hoe heet hij ook al weer Ivan Gabrich?
0 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Heb nooit begrepen dat ajax in de navolging van het opstellen cq. aanopen,met zon ongelofelijk statische houten klaas aan kwam zetten.

Heb je gespeeld met davinson sanchez, de ligt, daley blind, tagliafico, martinez!? Echt een belachelijk dwaling van de club.
Al onze succesen en ons ingezetten spel hebben we te danken gehad aan dynamische moderne verdedigers.
1 0
Frederiksperwer
Gaf je per abuis een plus..
0 0
MankeNelis
Naar verluidt is ook de kersverse techniektrainer mee naar Oostenrijk, om bepaalde spelers van hun lompe bewegingen af te helpen.
0 -1
Steeph
Ok. Dan ook Heiko Westermann meenemen.
0 -1
7172AFCA7395
Er zijn hier echt mensen die verwachten dat iedere door
Ajax gekochte speler voor het dubbele verkocht gaat worden..
0 0
FerdiZ
Jaartje proberen te verhuren binnen de eredivisie. Mocht hij het daar aardig doen zit er al gauw een mooi prijskaartje aan
1 -1
DS
Ik denk dat hij bij iedere eredivisie club naast Ajax gewoon een meerwaarde is.
Wat loopt er nou bij de subtop rond als Cv? Viergever, bottegein en Ron Beton. Dan schaal ik Magallan nog steeds hoger in.
0 0
Montana
Prima voor de opvulling tijdens de voorbereiding. Kan alleen maar meevallen. Speelt hij goed, kleine kans, dan kan hij vechten voor zn plek of is zn marktwaarde wat opgeschroefd. Speelt hij slecht dan kost het je geen punten etc.
1 -1
jutter
Ik zie daar totaal het nut niet van in. Iedere volger van het voetbal weet al lang dat deze jongen totaal niet past bij Ajax, een hele forse miskleun van de scouting overigens, want dat had Stevie Wonder nog kunnen voorzien! Doordat hij desondanks met Ajax toch mee mag op dat trainingkamp, krijg je de indruk dat men de ambities voor het komend seizoen enigszins heeft bijgesteld, mede gedwongen ook natuurlijk door dat Covid-19. Mijn gevoel, alles overziende, en de nog steeds aanwezig zijnde pijnpunten geven mij persoonlijk momenteel niet een heel optimistisch gevoel voor het komende seizoen. Maar de eerlijkheid gebiedt ook om te zeggen dat de weg daarnaartoe natuurlijk ook nog vrij lang is, zeker wat de transferperiode (sluit pas op 6/10) betreft, zowel bij mogelijke in als uitgaande transfers. Dus er kan nog een hoop veranderen/gebeuren.
0 -5
Drukwerk1968
Met dit soort reacties heb je altijd gelijk. Kortom, het voegt niets toe behalve een stukje zelfverdediging
5 0
Drukwerk1968
Zelfbevrediging
5 0
jutter
Ook last van de hitte?. Nog ff doorzetten knul!
1 -3
diamanti
Ze hopen denk ik dat hij het nog een beetje aardig doet in een paar oefenpotjes om hem nog te verkopen.
1 0
Ajax27
Precies dit. De conclusie is allang getrokken maar hij moet gewoon fit naar een andere club. Het komt de onderhandelingen niet ten goede als je een gast hebt die weken/maanden niets heeft gedaan moet verkopen. Dat is voor een club niet interessant.
1 0
Bobbaasje
Ik gun die jongen nog een kans.
3 -2
7172AFCA7395
Precies. Waarom Marin en Alvarez wel een tweede kans en hij niet
Al was het alleen maar om hem in de etalage te zetten.
0 -1
BrandjeXL
Vrij simpel te verklaren! Hij kan er geen kut van. Lachwekkend dat ze deze clown een jaar lang gevolgd hebben.
1 -2
7172AFCA7395
Scouting. Ik kan jouw verhaal deels volgen.
Vind trouwens wel dat dit onderdeel de laatste jaren
duidelijk verbeterd is.
1 -1
MosesD
Krankzinnig.
1 -1
Pheadrus
Dus hij is goed genoeg om in La Liga 1300 minuten te maken bij een club onder uit de middenmoot. Maar hij is duidelijk (vind ik zelf ook) ongeschikt voor Ajax. Wat is dat? Leg dat eens uit.
0 -2
Libero
16e plek en met drie punten degradatie ontlopen, dat noem ik geen middenmoot.
0 0
Ajax27
Onder uit de middenmoot? Das positief zeggen dat een club net boven degradatie voetbal speelt. 1300 minuten van de mogelijk 3420 minuten is een kleine 40%. Dus hij heeft meer dan 60% van de tijd op de bank gezeten. Bij een club waar Ajax van de 10 keer pak en beet 8 keer zou winnen. Dus wat probeer je nu te zeggen? Dat als je bij een willekeurige club uit een top-4 competitie speelt je goed genoeg bent voor Ajax? Ajax streeft ernaar om Europees op het hoogste niveau te acteren. Om spelers op te leiden voor de (sub)top van Europa. Als dat je doelstellingen zijn, dan is Magallan gewoon veel te min, klaar.
1 0
DarkChild
Agerende, aanvallende speelstijl tegenover een reagerende, afwachtende. Laatste speelwijze is (veel) makkelijker, dus voor meer spelers geschikt.
2 0
Sanalologo
Vorigjaar een kleine 1300 minuten gemaakt in de Primera Division. Misschien heeft hij er wat van opgestoken. Gewoon een eerlijke kans geven. Waarom zouden we Marin en Alvarez wel een kans geven? Hebben net zo weinig laten zien.
1 -2
louis60
Geef die Mallejan gratis weg aan een derde wereldland. En zet die scout in bij clini clowns.
2 -1
DS
Opzich wel slim, als ie een goede oefenwedstrijd tegen een van die Duitse clubs speelt kan je hem misschien wel gelijk verpatsen.
1 0
JanBiesbos
Die gast heeft nauwelijks minuten gemaakt in de ED....
0 0
Schwalbino
Haalt net als Veltman het maximale eruit maar is voetballend minder dan hem. HIj is gekocht in de hoop dat hij zich voetballend zou ontwikkelen maar dat zit er niet meer in. Als ie straks jurist is mag hij terugkomen want er zit een goede kop op. Kijk alleen maar naar de foto. Het lijkt alsof hij tegen Ten Hag zegt 'heb ik je weer even gematst of niet'.
5 0
DS
Wat dat betreft zou je hem samen met Alvarez achterin moeten zetten, het blok van goeie koppen.
1 0
Ajaxbrl
Het is niks en het zal nooit wat worden ook, daarnaast laten ze Unuvar thuis en nemen ze deze halve tamme mee, kan hij zo lekker koken ofzo?
1 -4
Drukwerk1968
Unuvar komt terug van lies blessure en moet nog op niveau komen wat conditie betreft.
0 0
appeltje
Hoezo laten ze Unuvar thuis, de definitieve selectie voor dat trainingskamp is nog helemaal niet bekend? Unuvar gaf dat zelf vanavond ook nog aan in een interview.
2 0
OpaVerteld
Benieuwd wat Bogarde van 'm vind en met 'm kan.
Volgens mij was hij wat te veel onder de indruk van z'n nieuwe omgeving.
Misschien dat Bogarde het vuurtje dat toch nog ergens moet smeulen kan aanwakkeren.
2 0
geDaante
Motoriek, balgevoel en techniek kan ook Bogarde Magallan niet meer aanmeten helaas. Alleen het mentale, en tactisch. Maar dat is niet genoeg.
4 -1
altijdwelwat
Als ze die scout maar thuis laten in ieder geval ...
4 -1
Schwalbino
Ik weet nog dat er genoeg hier op AS vonden dat Botteghin gehaald moest worden. Gelukkig deed Overmars dat niet.
3 0
Ron75
Deze gozer is destijds heel vaak bekeken, de eerste transferperiode kwam hij niet en daarna hebben ze nog een poging gewaagd en hebben ze hem alsnog gehaald. Dan zou je toch denken dat hij heel misschien wel wat kan of hebben ze het allemaal dan zo verkeerd gezien? Die Senesi van Feyenoord leek ook 3x niks, maar blijkt toch ook wel wat te kunnen. Mallagan heb je nu toch al onder contract staan, dan kun je hem toch gewoon een kans geven en wie weet verbaasd hij ons alsnog. Baat het niet, dan schaad het niet.
10 -3
Duif63
"Baat het niet dan schaad het niet" .... Tottenham thuis vergeten ?
0 0
robbertvd
Geef je hem nou serieus de schuld? Schone die van bal af moet blijven! Blind een jongentje tegen Over llorente. Lucas Moura die tot 3 x toe door ons heen kan slalommen. Niemand die hem oppakt. Klopt die 3 tegengoals kwam door magallan
1 -1
Pheadrus
En Fey uit 6-2; dank u wel Machalan
1 0
trodat4030
Kansen geven hoeft niet per se in de halve finale vd CL, maar kan ook in oefenwedstrijden.
1 0
altijdwelwat
Allemaal verkeerd gezien .... je ziet na 5 meter toch al dat deze jongen in niks een Ajax speler is. Zelfde geldt trouwens voor Alvarez en Pierie begint al met de motoriek .....
2 -4
Schwalbino
AEr is niks mis met de motoriek van Pierie. Ja, hij heeft een dikke kont maar dat belemmert zijn motoriek niet. Met de motoriek van Alvarez is ook niets mis. Dat het lomp oogt wil niet zeggen dat het slecht voor het voetbal is. Bij Alvarez is het meer de handelingssnelheid. En die heeft bij dit soort atleten bijna alles met inzicht te maken.

Lukaku is ook een lompe beer. Nog wel erger maar hij is snel genoeg omdat hij snel denkt.
1 0
diamanti
Niets mis met de motoriek van Alvarez? Als hij sprint lijkt het alsof hij niet eens voluit kan gaan. Om het maar plat te zeggen het lijkt alsof hij in z'n broek heeft gescheten als hij sprint.
0 0
Drukwerk1968
Goed dat je energie stopt in die hersenloze kritiek spuiende mensen. Maar het is zinloos.
0 0
Jojo49
goede zet
1 -1
Jeroen127F
Geef hem een eerlijke kans. Wie weet komt hij nog van pas zo veel verdedigers hebben wij op dit moment niet
2 -1
3*stars*3
Je zou bijna zeggen...wishful thinking.
Zou mooi voor hem en Ajax zijn als hij ons kan verrassen hoor want we kunnen zeker extra back up CV’s gebruiken maar hij komt gewoon tekort.

Kan mij herinneren dat Bosz na oefenpot tegen Ajax riep, dat Magallan indruk op hem heeft gemaakt.
Nou Bosz kan Ajax nu goed helpen. ;-)
2 0
LangeTermijn
Hij is wel het ultieme afdankertje van Ajax. Misschien wat voor Feijenoord? Hij kan daar zo in de basis.
2 -2
Redrum
Die kunnen dit afdankertje bij lange na nog niet betalen. Alleen als hij straks ergens transfervrij op te pikken is wordt het interessant voor Feyenoord.
0 0
ajax4perez
Of naar AZ ;-)
1 0
DrFootball
Als Dickie hem laat spelen, weet te verbeteren en zijn waarde laat toenemen dan vind ik het prima.
0 0
jollie18
Wat Ten Hag eerder zei nieuw seizoen nieuwe kansen
2 -1
Radie125
Ajax neem je verlies of zet hem in de NOW regeling
1 -2
036AFCA97
Verkopen voor 5 miljoen. Kan je van de opbrengst van hem en Botman Matheus Henrique halen ;)
3 0
fc Barcelona_ke
Overmars verdient een vaantje als die hem voor 5 miljoen kan verkopen. Ik denk niet. Contract ontbinden en wegwezen
1 -3
talent020
In iedergeval je verlies nemen, nu kost het je alleen maar salaris en onnodige energie in een speler die geen enkele perspectief heeft, maar gezien de 2 minnetjes zitten er toch nog 2 Magallan fans hier.
2 -3
Duif63
Overmars verdient helemaal geen vaantje. Hij heeft 'm voor 9 miljoen gehaald. 9 miljoen zo door de plee gespoeld. Pek en veren dat is wat Overmars verdient.
1 -6
AFCA-pride
Daar heb je onze negatieve postduif weer. Had nog even op de camping gebleven in Schubbekutteveen...
5 0
Danos
En krijgt hij dan met Milik, Sánchez en Frenkie een medaille?
5 0
Saanchez
Nee natuurlijk niet. Gasten zoals duif63 willen alleen maar het negatieve zien, ondanks honderden voorbeelden van goed werk door dezelfde TD xD
0 0
BrandjeXL
Nee hoor, gasten als Duif63, geDaante en ik kijken naar wat spelers toevoegen aan Ajax 1, dus of het echte versterkingen zijn. De rest op AS zijn net boekhouders en kijken alleen naar de financiële balans van Overmars. Ja die is zeker goed maar daarmee is zijn lijstje miskopen toch echt een stukje langer dan de voltreffers.
0 0
Duif63
Honderden voorbeelden zelfs, goh dan heb ik wat gemist. Ik denk bij Overmars vooral aan Sana, Sanoglo, Orejuela, Heitinga, Westermann, Siem, Bande, Cassierra, Zimling, Duarte, Jensen, Johnsen, Krul, Pierie, Sigthorsson, een paar Zuidafrikanen en dan vergeet ik er vast nog wel 1, of 2, of 3 of 4, of.....
0 0
BrandjeXL
Magallan, kristensen, Marin, Alvarez, Lamprou, vd Hoorn Zivkovic. Allemaal miskleunen. Vergeet ook de velen zogenaamde toptalenten niet die hij naar Ajax heeft gehaald en die vrijwel allemaal pleite zijn. Het is dat zijn financiële balans hem red dus zijn de boekhouders op AS tevreden. Maar het is echt een matige TD.
1 0
jutter
Ja, en dan moet je dus niet vreemd op kijken dat Ajax met dat soort gasten slechts een bijnummer was op het Europese podium. Alhoewel daar eerlijkheidshalve aan toegevoegd moet worden dat men jarenlang door de niet al te rooskleurige financiele positie min of meer gedwongen was om met dergelijke spelers in zee te gaan. Dat is de laatste paar jaar gelukkig wel anders geworden, hopelijk blijft dat ook zo, want we willen niet meer terug naar die tijden, toch!
0 0
talent020
Laat die jongen toch lekker thuis meetrainen met Jong Ajax en geef een jongeling zijn plek om ervaring op te doen bij 1 op trainingskamp,
0 -3
Multi
Iemand moet het water dragen en bijvullen. Alleen een beetje een dure waterdrager als je het mij vraagt, ik had het voor veel minder gedaan.
2 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Hahaha ja of hij gaat mee 'omdat hij goed ligt in de groep'
0 0
AJAXAFC1
Dit is wel echt by far de grootste miskoop van Overmars in context van bedrag interesse etc...
Ajax wilde hem voor 1,5 jaar hebben en dan koop je hem uiteindelijk voor 8 miljoen en dan blijkt hij totaal niet in het ajax voetbal te passen...
Gun Magellan een goeie carrière want verdedigen kan hij echt wel alleen niet voor ajax voetbal
2 -3
Babayaka
Ajax kan juist wel een echte verdediger gebruiken, want het aantal tegen goals was behoorlijk vorig jaar.
0 0
geDaante
Zo'n Magallan gaat juist opbouwend fouten maken, en zo Ajax goals tegen kosten. Ook moet hij bij Ajax met ruimte in de rug verdedigen. Ook dat zal Ajax goals tegen kosten. Onder druk zal hij snel bezwijken, etc.
0 0
Rujar
Ik heb een beetje het idee dat het een soort package deal is geweest. Wil je toegang of gebruik maken van het netwerk aldaar moet je bepaalde spelers kopen.
2 -2
3*stars*3
Je gaat het bijna denken, als je ziet dat Ajax 2 Windows vol ging voor deze man.
Te gek voor woorden...
0 0
LangeTermijn
Ja, gezien de vasthoudendheid van Overmars zou je denken dat het een soort Dayot Upamecano is. Maar het is helaas meer Feijenoord-niveau.
0 0