Ajax oefent tegen viertal Duitse clubs

BartVeenstra, 12-08-2020 om 12:10, 8466 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

Ajax gaat in de voorbereiding oefenen tegen vier clubs uit Duitsland. Daarmee is het oefenprogramma van de Amsterdamse club definitief rond, zo meldt de club via Ajax.nl.

Ajax speelt op dinsdag 25 augustus twee oefenwedstrijden. De club oefent dan tegen Holstein Kiel (zonder publiek) en Hertha BSC. Die laatste oefenwedstrijd wordt mogelijk wel met publiek gespeeld. Zeker is dat de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC wordt uitgezonden door Ziggo Sport.

Enkele dagen later, op zaterdag 29 augustus, speelt Ajax tegen Eintracht Frankfurt. Ook die wedstrijd wordt uitgezonden door Ziggo Sport. Wat betreft die wedstrijd is het mogelijk dat er publiek aanwezig is. Op zondag 30 augustus oefent Ajax tegen Union Berlin. Hierover maakt de club bekend dat dit duel besloten is.

In de komende weken oefent Ajax eerst tegen FC Utrecht (donderdag 13 augustus), Wolfsberger AC (18 augustus) en Red Bull Salzburg (22 augustus). Zie hier een overzicht met alle oefenwedstrijden van Ajax op een rij waarbij aangegeven is waar de duels te zien zijn.

Denk jij dat Paris Saint-Germain met 0-2 wint van Atalanta? Zet dan in en krijg 11 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Kingoffdatoilet
Prima oefenpartners.
0 0
Koekepeer
Toch maar even de gewacht op UEFA en de CL voorronde met het inplannen van deze potjes?
0 0
Henkstarr
Ahhh kutzooi is Union wel hiero in Berlijn?
0 0
ProfessorX
de nummer 9 10 en 11 van afgelopen seizoen uit de bundesliga , weet je gelijk hoe of wat .
0 0
JohnTB
Is te hopen dat bij oefenwedstrijden MET publiek je meer dan 1 kaart mag bestellen. Voorlopig komt er geen hond want voor Ajax Utrecht (max 4500 toeschouwers) zijn nog zat plekken te krijgen...
0 0
036AFCA97
Een paar leuke wedstrijden. Als je op CL niveau wil zitten moet je ze eigenlijk allemaal winnen, want dit zijn EL niveau ploegen.
0 -4
AFCAMM
Het is mooi meegenomen, maar dit zijn vooral wedstrijden waarin de staf kan zien wat goed werkt, wie voldoet aan de wensen etc.
2 0
Van Reenen
Het zijn en blijven oefenwedstrijden waarbij, zoals tegen RKC, de elftallen voor en na rust nogal kunnen verschillen.
2 0
Bky
Ja, of je moet gewoon een beetje lekker ballen en fit worden in oefenwedstrijden. Volgens mij was het juist het seizoen waar de we de halve finale van de CL haalde het seizoen waar we bijna alle oefenwedstrijden hadden verloren.
3 0
ProfessorX
klopt en het woord oefenwedstrijd staat er ook voor dus logisch.
1 0