Jong Ajax maanden zonder Salah-Eddine

FinnDekker, 10-08-2020 om 19:30, 14125 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Jong Ajax moet het de komende maanden stellen zonder Anass Salah-Eddine. De linksback heeft te kampen met een zware enkel- en kuitbeenblessure, die hij opliep in het oefenduel met Almere City van begin augustus.

In de slotfase van die vriendschappelijke wedstrijd bleef de linkspoot akelig haken in het gras. Het resulteerde in gescheurde enkelbanden en een gebroken kuitbeen, beide aan zijn linkerbeen. Doorgaans staat er drie tot zes maanden hersteltijd voor die kwetsuren. Mogelijk komt de achttienjarige dan ook pas na de winterstop weer in actie voor de beloften van Mitchell van der Gaag. De hoop is dat het daarvoor nog lukt.

Salah-Eddine speelt sinds de zomer van 2018 voor Ajax. Vorig seizoen debuteerde de vleugelverdediger in Jong Ajax, uit bij Jong PSV. Zijn contract loopt nog tot de zomer van 2021.

Finn Dekker (e-mail: f.dekker@ajaxshowtime.com | Twitter: @FinnDekker

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Maus1978
Persoonlijk drama voor hem natuurlijk... Maar dat is dus precies waarom je niet zo dapper moet doen door te dreigen dat je niet gaat bijtekenen etc. Eerst presteren, dan pas kan je iets komen eisen. En nu alsnog heel snel bij het kruisje tekenen...als Ajax nog wil..
0 -1
DrFootball
Wie zegt dat hij niet wilde bijtekenen? Je kan het toch ook allemaal wat positiever benaderen? Ajax geeft hem een contract in een moeilijke periode als steun in de rug en als vertrouwen in de toekomst.
0 0
Maus1978
Dat is geen geheim. Heeft Overmars ook al aangegeven. En het gaat mij niet specifiek om hem maar meer de algehele tendens van talenten die nog geen fuck waargemaakt hebben maar wel een eisenpakket van hier tot Gunter hebben. En anders gaan we naar ManU of Juve etc. Ik vind dat niet positief dus nee.

Ben het wel met je eens dat ze, mits medisch verantwoord, deze jongen alsnog een contract mogen aanbieden. Doet Marc ook wel denk ik.
0 0
Saanchez
Wat is dat nou weer voor logica? Iedere speler staat volledig in zn recht om samen met zn zaakwaarnemer de best mogelijke deal te sluiten, dat zou iedereen op aarde doen. Zn handtekening zou een kwestie van tijd worden en nu heeft hij de simpele pech dat hij zwaar geblesseerd is geraakt.
0 0
Maus1978
Tegenwoordig moeten ze allemaal gelijk het onderste uit de kan, gek gemaakt door vrekkige zaakwaarnemers zoals Mino, die een vijandig en schadelijk onderhandelingsklimaat creëren.

Als je van de mooiste club ter wereld, aan wie je je opleiding (deels) te danken hebt, een heel behoorlijk contract aangeboden krijgt dan mag het ook wel een keer genoeg zijn.

Van mij mag Ajax ook een harde precedent scheppen een keer door te zeggen; “ niet tevreden, dan ga je maar weg, doei!”. Alleen de echte buitencategorie, zoals Ünüvar, mag een plus contract eisen.
1 0
Rogrando
Dit voorgevoel kreeg ik al toen hij van het veld ging helaas sterkte kerel !
0 0
Joseph
Weet niet of hij een contract weigerde te tekenen of dat het nog niet is aangeboden. Maar dit lijkt mij een mooi moment om vertrouwen uit te spreken.
0 0
31xAjax
Marc kennende zal hij het kontrakt nu wel met een jaar verlengen en dat lijkt me ook op z'n plaats.....
6 0
Web
Kijk eens toch een goede post
2 -1
31xAjax
Nu jij nog een keer...
2 0
Web
Doe ik zo vaak, heel positief ingesteld en erg op de hoogte van Ajax
Al meer dan 50 jaar
1 -2
PierreHeno
...en zo'n blessure loop je dan op op een natuurgrasveld dat FC Almere nog niet zo lang geleden heeft ingewisseld voor de kunstgrasmat die ze daarvoor altijd hadden. Bizar sneu.
1 0
31xAjax
De stelling dat kunstgras meer blessures zou veroorzaken heeft ook altijd kant nog wal geraakt....
0 -4
PierreHeno
Dat is helaas niet waar: kunstgras voor voetballers wordt onder warme omstandigheden dusdanig heet dat niet alleen de stroefheid toeneemt maar vooral de warmte in de voetbalschoen sterk toeneemt wat weer tot gevolg heeft dat de voethuid meer gaat zweten en er maceratie optreedt wat de oorzaak is van snelle blaarvorming en pijn en uiteindelijk ook blessures doordat pijn de concentratie doorbreekt. De toegenomen stroefheid leidt bovendien sneller tot enkel en knieblessures naast brandwonden. Veel clubs met kunstgras zijn de kleintjes die altijd in de buurt komen van de degradatiezone en die clubjes zijn niet gebaat bij snel voetbal hetgeen dan ook de reden is dat op die velden veel te magertjes wordt gesproeid m.a.g. een stroever en veel warmer veld. Kunstgras is volkomen ongeschikt voor topvoetbal want je kunt niet voetballen op een waterveld.
0 0
Web
Kunstgras is er alleen om dat het goedkoper is, anders zou iedere club op gras spelen
Sterker nog, dat geven ze zelfs toe
Heracles alleen niet, maar wie is de hoofdsponsor?
1 0
31xAjax
Het is nog steeds niet aangetoond dat voetbal op kunstgras meer blessures oplevert dan natuurgras. Ik zelf ben ook voorstander van echt gras hoewel het op een nat kunstgrasveld wel lekker voetballen is. Dat vinden ook veel spelers van de huidige generatie....
0 -2
Web
Echt jij volgt het niet
Wat een domme uitspraak
1 0
Web
Kijk je wel eens voetbal? Dan zie je zo vaak spelers die verkeerd neerkomen, of dat dat ze vast blijven staan in die droge troep
Heel veel blessures door kunstgras
En dat is ook bewezen.

Ik kan je ook niet op ene goede post betrappen, het kraamt er maar wat uit
1 0
31xAjax
Och Web, sinds ik weet dat je het niet verder hebt geschopt dan de amateurs, zelfs slechts zaterdag amateurs vind ik het vermoeiend met je in discussie te gaan...
0 -2
Web
Wie denk je dat je bent
Weet 100 procent zeker dat ik beter tegen een bal kan trappen dan jou, in mij goede jaren
Durf wel te stellen dan de meesten op AS. Waar haal je het lef vandaan?
Zoveel meer voetbal inzicht dan jou
1 0
31xAjax
Ik heb je als eens vaker gezegd dat ik je nooit heb zien voetballen maar jij mij heel vaak....
0 -1
Web
Jij hebt helemaal niet gevoetbald
Anders had wel andere inzichten
0 0
BobaAjax
Heb je die reclame van Calvé met Pietertje gemaakt?
0 0
Ajax27
Oeehhh een mystery guest hier op AS. En wie is deze beroemdheid. Ik wil hints!!
0 0
Web
31x Ajax 19.36 uur wat een uitspraak en hoogmoed
Ja ik heb op een behoorlijk niveau gespeeld
Zelfs twee keer gekozen tot beste amateur voetballer van Nederland, dat gebeurde toen nog
Bleef bewust op zaterdag spelen, omdat ik zondags met een stel vrienden naar Ajax ging
0 0
Amp
Crap, wat zonde. Nu castillio weg was kon hij grote stappen maken. Zal ergens eind 2021 wel pas fit zijn gezien onze geschiedenis met herstel van serieuze blessures
0 -1
DeWijsneus
Beterschap!
1 0
Ajax1969
Hassane Bandé lag er na een vergelijkbare blessure meer dan een jaar uit.
Hopen voor Salah-Eddine dat het mee valt en dat hij inderdaad na de wintersport weer mee kan doen.
2 -1
de_pitbull
Bande!? hebben we die nog????
1 0
DrFootball
Ja die is voor 2 jaar verhuurd aan FC Thun
1 0
appeltje
FC Thun speelt vandaag de tweede wedstrijd P/D tegen FC Vaduz. De eerste wedstrijd ging verloren met 2-0, dus het is aannemelijk dat Thun degradeert.

Aangezien Bandé voor anderhalf seizoen is verhuurd, vraag ik me af of deze huurperiode kan worden afgebroken vanwege de degradatie. Want als Bandé nu op het tweede niveau van Zwitserland gaat ballen, wordt de kans wel erg klein dat Ajax er nog een leuk bedrag aan kan terugverdienen.
0 0
ajaxrulesz
Bande, 9 miljoentjes, what was overmars thinking?. Zelfde kun je zeggen over Magallan 9.5 miljoen, What was overmars thinking. Gewoon je verlies nemen is het beste.
2 -3
Web
Met Bande is het gewoon pech, kunnen wij niet beoordelen
Maggallan ander verhaal, dat begrijp ik ook niet
Maar Ajax heeft scouts die met rapporten bij Overmars komen, dit is te makkelijk om Overmars de schuld te geven
1 -1
ajaxrulesz
Het zijn toch allemaal wel behoorlijke bedragen dat behoeft volgens mij geen verdere uitleg. Dat het vaak niet over een paar ton gaat is duidelijk. Overmars blaamt geen schuld zucht.. Hij is wel eindverantwoordelijk voor aan en verkoopbeleid van ajax. Maar je mag niet met de vinger naar hem wijzen, alleen als het goed gaat zeker met Sanchez bijv?. Wat een gelul zeg!.
0 -2
trodat4030
Jij hebt het nooit over iets positiefs, dus jij zal nooit wijzen naar Sanchez, Nico, Frenkie (1 euro!), Blind of Tadic bijvoorbeeld..
1 0
wieweet
Ziyech, Onana en Neres niet te vergeten.
0 0
Web
Hoe wet jij dat Bande niet geslaagd zou zijn?
1 0
Web
Dus als je 10 aankopen doet moeten ze allemaal slagen
En er zijn er wat geslaagd de laatste jaren, moet ik ze allemaal voor je opnoemen
Waarom zouden Bosz en Ten Hag zo ver gekomen zijn in Europa de laatste jaren?
Omdat Overmars uitstekend spelers voor de heren had. Routine en jong talent.
Hoezo gelul? Pure waarheid, geen woord gelogen
0 0
Jeugd
Zuur voor die jongen. Wordt een hele goede maar gaat dus half jaartje vertraging oplopen.
1 0
Aspers73
Auw ! Dat moet pijn gedaan hebben. Beetje zoals de Bandé blessure?
0 0
AjaxDaniel
Sterkte, hoop dat hij zijn niveau weer kan oppakken over een tijdje. Moet verschrikkelijk zijn zo’n blessure, helemaal op dit punt in je carrière.
2 0
AFCA-pride
Wat een klote blessure! Veel sterkte Anass. Hopen dat Ajax toch zijn contract verlengd als steuntje in de rug.
1 0
trodat4030
Zo, das niet best. Wat een ongelukkig jaar voor hem zo. Vanaf de winterstop geblesseerd, was ie weer fit, corona, mag ie eindelijk weer, krijg je dit. Heel veel sterkte Anass!
3 0
MelleAfca
Qua timing had deze blessure niet veel slechter gekund voor hem.
8 0
DrFootball
Jammer voor Salah-Edinne. Zeker om de spoeling dun is op de linksbackpositie. Vermoed dat ze nu wel een talentvolle back gaan halen. Ook zonder een vertrek van Nico.
7 0
Multi
Mogen ze van mij wel kijken naar een van de volgende namen:
Arthur Zagre
Noah Katterbach
Michal Karbownik

Al vermoed ik dat de eerste al vrij kansloos is, maar je weet nooit.
0 -1
Cesc8
Gewoon direct Castillo nu alsnog ophalen bij Chelsea. Begreep überhaupt niet waarom die niet vast gelegd werd.
1 -7
Duif63
Castillo kan er niets van. Heeft hij herhaaldelijk bewezen afgelopen seizoen.
2 -2
Sampaoli
Zit bij hetzelfde management als Salah-Eddine en zij willen dat Ajax kiest tussen één van de twee.
4 0
DrFootball
Ik wel, heeft gewoon niet het verdedigende niveau.
4 -1
wolterx
Klinkt gelukkig alsof de enkelbanden niet afgescheurd zijn, alsnog gaat dat zware revalidatie worden. Allebei de banden zijn extreem kut, psychologisch ook omdat je die stevigheid nog lang gaat missen. Heel veel sterkte gewenst.
6 0
Onpartijdig
Och, dat klinkt akelig zeg. Ontzettend zuur. Sterkte gewenst aan Anass!
3 0
ProfessorX
Dit is zwaar klote voor hem , want Ajax moet nu wel doorschakelen .
Je weet niet of hij snel aanhaak of juist weer niet zoals zo velen voor hem .
2 0