Ajax zaterdag zonder publiek tegen RKC Waalwijk

ThijsZwagerman, 04-08-2020 om 09:35, 8582 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het oefenduel tussen Ajax en RKC Waalwijk wordt zaterdagavond zonder publiek afgewerkt in de Johan Cruijff ArenA. De reden hiervoor is dat de gemeente Amsterdam nog geen vergunning heeft afgegeven voor het toelaten van zo'n 9.000 toeschouwers. 

Ajax hoopte zaterdag tegen RKC Waalwijk het stadion voor zestien procent van de totale capaciteit te vullen, maar het gebrek aan formele toestemming van de gemeente Amsterdam maakt dit onmogelijk. Al op 15 juli vroeg Ajax een vergunning aan bij de gemeente. 'Daarin was ook een uitgebreid plan conform het KNVB-protocol en de RIVM-richtlijnen omtrent het coronavirus opgenomen. Op basis daarvan meenden Ajax en de Johan Cruijff ArenA dat het mogelijk was om op een verantwoorde en veilige manier het stadion met ongeveer 9.000 supporters te vullen', valt te lezen op Ajax.nl

Doordat de gemeente Amsterdam de benodigde vergunning echter nog niet heeft afgegeven, kan het oefenduel van zaterdag niet met publiek worden afgewerkt. Ajax zegt er nu alles aan te doen om voor de oefenwedstrijd tegen FC Utrecht alsnog de vergunning te krijgen, zodat deze wedstrijd wél met toeschouwers kan worden gespeeld. Ajax - FC Utrecht wordt op donderdag 13 augustus afgewerkt.  

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Arek Milik
Is er al wat duidelijkheid over de competitie met publiek? Ik las wel dat ze verplicht mondkapjes overwegen, maar dat ga ik dus 100% niet doen. Dan maar niet naar de JC ArenA. En ja dan komen jullie met “nepajacied etc. Geef je scc maar aan iemand anders..”

Maar er zijn drie dingen die ik nooit ga doen!
1. Mondkapje
2. Testen
3. Vaccinatie

Ik verzet me tegen de hysterie en de geheime agenda!
1 -2
geDaante
Jij doet zo te lezen mee met die andere hysterie, en dat nagepraat. Ik zou nooit iets uitsluiten, maar er is geen enkel bewijs van een geheime agenda. En buiten dat us corona sowieso echt, en dus heb je ook verantwoordelijkheid voor je medemens.

De mensen waar jij je nu mee vereenzelfigt, laten zich veelal leiden door onderbuikgevoelens waaronder angst, en egoïsme. En onwetendheid en niet kritisch denken. Als je kritisch denkt in deze, kan je namelijk nog helemaal niet tot een conclusie zijn gekomen. Je kan slechts vermoedens of een theorie hebben, geen van beiden zijn waarheid.
0 -1
niquedegraaff
Wie loopt er hier nou met angst in de buik? Wie loopt er nou met een mond kap op?
2 0
Arek Milik
Haha, je kan het ook omdraaien. Blind zijn voor de echte waarheid, hoe hard het ook kan zijn. Cognitieve dissonantie heet dat. Bang zijn voor de echte waarheid en in je eigen denkbeeld willen blijven, of andere schaapgenoten volgen. Mij niet gezien.

Ik heb genoeg bewijzen gezien en onderzoek gedaan dat mij tot een conclusie komt. Ga jij je gang joh met zo’n muilkorf op, ga jij je gang joh met een lange wattenstaaf je hersenen te kietelen, ga jij je gang joh om een bill gates prikkie te krijgen. Jij hoeft niet voor mij te bepalen dat in geen conclusies heb.

En er is wel degelijk een ‘geheime’ agenda, staat allemaal op internet en iedereen roept het, van oude bush tot aan rutte; “the new world order”.

Ga op onderzoek uit en je komt er achter dat er een heel ander wereld bestaat die in je denkbeeld hebt.
2 0
geDaante
'Het staat op internet'. Haha, kom op, alles staat op internet, van feiten tot fabels.

Ik ben een kritisch denker, dus nooit een volger, en zeker, de wereld is veel verziekter en anders dan we denken, dat ongetwijfeld, maar hoe het allemaal in elkaar steekt, weten we niet, jij ook niet. Jij leest dingen over corona op internet, en pikt uit al die info dát wat jouw onderbuikgevoelens bevestigt, of dat wat je wil geloven. En met jou miljoenen anderen schapen zoals jij het ook zou noemen, want dat ben je dan ook als je die info als waarheid beschouwt, terwijl het slechts theorieën zijn. Je praat anderen na, zo weet je ook niet hoe het werkelijk zit met Bill Gates, dat weet niemand, alleen hijzelf en een paar mensen rond hem.

En nogmaals, los van wat waar is, het is wel een feit dat corona er is, en dat iedereen de verantwoordelijkheid heeft zichzelf daarvoor te beschermen, én vooral ook de medemens. Dat het je zelf niet interesseert of je corona krijgt, moet je zelf weten, maar anderen in gevaar brengen door er maling aan te hebben, is extreem egoïstisch en eigenlijk ook best wel ziekelijk. Dan heb je maling aan andermans zienswijze, totaal gebrek aan respect voor diegene, en breng je diegene in gevaar.

Daarbij lopen de besmettingen alweer op door mensen die zoals jij denken. Diezelfde mensen die geloven dat corona onzin is verspreiden het het hardst. Best ongelooflijk.
0 -2
niquedegraaff
Je kijkt nog steeds teveel journaal. Journaal junk. Want anders blijf je niet zo hardnekkig met "de besmettingen lopen alweer op" komen. Ja natuurlijk lopen de besmettingen alweer op. Dat is toch juist de bedoeling? Waren het eerst het aantal (dubieus getelde doden) en vervolgens de tekorten aan ic bedden die de maatregelen rechtvaardigden, nu dat probleem uit de wereld is stappen we snel over op het aantal besmettingen. Besmettingen die overigens a-symptomatisch zijn en getest worden door zeer onbetrouwbare pcr testen.

En zo'n kritische denker lijk je mij totaal niet. Anders was je met het onderstaande wel bekend.

Covi-pass.com - een paspoort in ontwikkeling waarmee je toegang krijgt tot de maatschappij wanneer je gevaccineerd bent. (zonder, kunt u straks niet meer kopen of verkopen)

Event 201 - heel toevallig een oefening voor een virus, vlak voordat het echte virus uitbrak.

Rockefeller foundation - dat al jaren geleden een plan publiceerde waarin staat dat de menselijke ontwikkeling keihard moet worden afgeremd.

Georgia Guide stones - Een enorm monument waarop in diverse talen staat geschreven dat de mensheid terug moet naar 500 miljoen. Toevallig precies ong. die 20% die Bill Gates eruit floepte tijdens zijn TED talk over het massaal vaccineren van de wereld bevolking. "If we really do our best, we can reduce humanity to 20%". Vaccineert overigens zijn eigen kinderen natuurlijk niet.

Onze eigen leiders houden zich zelf niet eens aan de corona regels. Waarom? Omdat ze weten dat het een fucking bs show is. Met de media als gatekeepers waaraan bijna de gehele wereldbevolking en jij o.a. ook zo ontzettend verslaafd aan bent.

Over de oude Bush en de new world order, is niet fake. "If we are successful, and we will be", zeer beruchte toespraak.
2 0
Arek Milik
Thanks voor de aanvulling nique, ik wil één ding nog toevoegen en dat is patent WO2020060606. Dat wel heel typisch lijkt op “World Order 2020 666”

Een patent dat complete controle over de mensheid zal hebben. Een digitale valuta dat alleen via je je eigen lichaam transacties uitgevoerd kan worden. Er worden al testen in Zweden gedaan. Maar de ham vraag, hoe zullen ze dit implenteren? De enige oplossing is vaccines, want vrijwillig gaat dit nooit gebeuren. Scarry shit he? Maar de patent is echt!
1 0
Hollister
Van der Laan opvolgen is al bijna onmogelijk om dat te evenaren, maar dit trutje met haar bekakte stemgeluid doet er alles aan om wel de meest impopulaire burgemeester van Amsterdam te worden.. en ze is goed op weg
0 0
chloorbestendig
Kunnen we zaterdag rond 19:00 niet massaal gaan demonstreren tegen mondkapjes, benzine en amerika, lokatie Johan Cruijff ArenA. Kunnen we ondertussen mooi de wedstrijd zien en kan Helsema de moral high ground claimen.
0 0
Puurvoetbal
Zo, op basis van alle opmerkingen hier ik schat ik in dat Sjerrie Bidet veel stemmen gaat krijgen van AS-ers.
0 -4
EricAjax1
Niveauloze opmerking dit..
1 0
AFCACBS1900
En terecht!
1 -2
Luie
Ik mis Van der Laan we hadden hem nooit moeten uitfluiten, vooral als je kijkt wat we nu hebben.
2 0
Hollister
Deze man is veruit de beste burgemeester van Amsterdam ooit geweest en heeft daarnaast ook nog een bewonderenswaardige vrouw ... helaas weet je vaak pas wat je mist als het er niet meer is...
0 0
036AFCA97
Allang blij dat ik weer een wedstrijd kan kijken, al is het op tv.
3 0
trodat4030
Scheer je gauw weg van AS, dit mag namelijk niet, als je positief bent heb je hier niks te zoeken!

;-)
0 -1
KlasseLasse
hahaha
0 0
ProfessorX
Al die klootzakken van D66 en Groen Links figuren zijn drukker met hun bakfiets en milieu gedram.
5 -2
voorkennis
9000 plaatsen a raison de wat zal t zijn €20 of zo = €180.000 inkomsten.
Horeca inkomsten 9000 x €10 = €9000.
Kunnen we deze schade van kleine 2 ton verhalen op de linkse bende van Halsema ??
4 -1
Ajax27
Want na 3 ton aan inkomsten hoeft er niets meer af? Zo wil ik ook wel ondernemen... alleen naar m'n inkomsten kijken, de rest gewoon vergeten.
1 0
Redrum
Die enge linkse sekte is onaantastbaar.
3 -1
voorkennis
Ik zie dat mn berekening geen eens klopt.
9000 mensen x 10€ besteding en dat is niet eens veel, als je de duurdere catering erin mee neemt.
Zit je al op €90.000.
Schade dus kleine 3 ton mevrouw linkse Halsema
1 -1
mgtow
Wat zegt u? Entertainment? Nee, dat moeten we niet willen met zijn allen. En nu weer belastingbetalen!
0 0
f*ck010
Tenzij het om waardeloze abstracte kunst gaat dan moeten we dat helemaal kapot subsidiëren!
0 -1
Mikenick
Volgens mij vergeet gemeente Amsterdam wel eens hoeveel Ajax door de tijd heen heeft betekend voor de stad.
1 -1
ProfessorX
Amsterdam vergeet dat niet , wel die polderfiguren van D66 en Groen Links zijn drukker met EU pluche.
3 -1
Joseph
Typisch, geen nee zeggen maar gewoon net zo lang wachten tot je niks meer met een ja kan..
2 0
afcasven1995
Ajax supporter pesten deel 7.
3 -1
JohnTB
Is puur pesten van Halsema.
6 -1
Pure
Halsema weer zeker. Bij een protest kun je wel gaan staan zonder mondkapje maar wat mensen toelaten bij een wedstrijd met voldoende afstand kan natuurlijk niet. Linkse grafkut
9 -3
Aspers73
Gewoon als BLM protest gaan, dan mag het wel.
2 -1
trodat4030
VoetbalPubliek Matters?
1 0
Joseph
Zie toch meer in een protest tegen het niet toelaten van vrouwen in de top van het voetbal bij Ajax. Het is natuurlijk belachelijk dat er alleen maar mannen in het eerste elftal zitten en dat ze vrouwen in een ander elftal weggestopt hebben, waar ze niks verdienen!
2 0
KingJames23
Ze moeten de vrouwen competitie ook opdoeken en de vrouwen bij de mannen in laten voetballen. Dan kijken we welk niveau ze werkelijk hebben. Dan verdienen ze helemaal niks meer want dan komen ze uiteindelijk in de 3e klasse zaterdag amateurs terecht. Ze verdienen dan helemaal niks meer en kunnen lekker contributie betalen.
0 -1
ProfessorX
en gescheiden douchen ook zo 2019
2 0
Kingoffdatoilet
Aan geslacht doen we niet meer. Je kan alles zijn dus apart douchen is overbodig. Ook de verschillende WC's zijn niet nodig. Laat vrouwen en mannen naar dezelfde WC's gaan. Dan is de rij voor de vrouwen wc gelijk veel korter.
0 0
KlasseLasse
toch bijzonder bij almere jong ajax wel publiek en bij ajax 1 niet lol
2 0
Sanalologo
Je hoort het toch? Geen toestemming nog van de gemeente Amsterdam.
2 0
WZAWZDB14
EUFA MAFFIA!!!

Onee wacht...
1 0
milano1
Word het nog ergens uitgezonden
3 0
jollie18
Ja op Fox
1 0