Uitsupporters voorlopig niet welkom in de stadions

BartVeenstra, 09-07-2020 om 14:35, 2578 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Wanneer het betaalde voetbal in Nederland weer van start gaat, zijn alleen supporters van de thuisspelende club welkom in het stadion. Dat staat in een protocol van ruim tachtig pagina's die de KNVB in samenspraak met diverse betrokken partijen heeft opgesteld.

Om de in- en uitstroom van het publiek beheersbaar te houden, hebben de burgemeesters en politie aangegeven dat supporters van de bezoekende club in de opstartfase niet welkom zijn, schrijft FOX Sports. Daarnaast zal het stadiongebied rondom mogelijk wedstrijden worden afgesloten.

In het protocol van de KNVB is verder niet opgenomen hoe clubs moeten handelen wanneer supporters in groepsverband hard schreeuwen of zingen. Vanuit de overheid is dat voorlopig verboden, maar de KNVB heeft bepaald dat bij overtreding van deze maatregel in het uiterste geval een stadionverbod van drie maanden kan worden opgelegd. De bond zou vooral hopen dat clubs in gesprek gaan met fans om zulke situaties te voorkomen.

Denk jij dat Athletic Bilbao en Sevilla met 1-1 gelijkspelen? Zet in en krijg 5 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jutter
Juiste beslissing natuurlijk, dan krijg je ook geen samenscholingen van rivaliserende supporters die elkaar naar het leven staan en die het stadion niet inmogen. Want dat gaat tegen bepaalde clubs gegarandeerd fout/gebeuren. Dat men dat juichen/spreekwoorden niet wil is niet alleen niet haalbaar maar ook lachwekkend natuurlijk!
0 -1
Sterspeler
Nou. Het goede nieuws hiervan is dat iedereen weer gelijk behandeld wordt!
1 0
Henkjanklaas
Dat wordt komend seizoen echt doorbijten. De voetbal analytici zijn over het algemene gek van voetbal en vinden het zelfs zonder publiek nog te pruimen. Ik vind er weinig aan die wedstirjden in Duitsland, Spanje, en Engeland te volgen. Maar zo lang er geen vaccin is, is er helaas geen andere mogelijkheid. Het is niet te hopen dat dit nog jaren gaat duren.
0 -2
AFCAjax
vaccin? wat een bullshit.. ga de feiten eens na.. een vaccin kan alleen maar meer schade opleveren dan dat coronavirus ooit zou kunnen.
5 -2
Sterspeler
Jij bent anti vaxxer? Gewoon nieuwsgierig.
0 -1
AFCACBS1900
Je hoeft geen anti-vaxxer te zijn om in te zien dat het een absurd idee is om alle hoop op een vaccin te gooien, terwijl er misschien wel nooit een vaccin komt. Daarnaast moet je je afvragen in hoeverre het vaccin te vertrouwen is, aangezien ie in een zeer korte tijd is ontwikkeld. Overheid zou beleid moeten maken waarbij ze er van uit gaan dat er geen vaccin komt, in plaats van alles daar af van te laten hangen.
4 -1
1eringzuid2
Amen! Een vaccin waar normaal gesproken jaren over gedaan wordt, na zorgvuldig testen en alle bijwerkingen in kaart te brengen, zou er nu ineens binnen een half jaar zijn.....? Wtf!! Een gifspuit zul je bedoelen. Mensen moeten zelf eens onderzoek doen en hun logische verstand(als ze dat bezitten) gebruiken. Ga jezelf eens afvragen wie er belang bij heeft dat er een potentiële 7 miljard mensen aan een vaccin moeten? Hé, wat verrassend dat je dan elke keer dezelfde namen van elitaire personen tegen komt!
1 0
AlexIbarra
Vuvuzelas met spuugfilter?
1 0
Labrador
Ik snap het wel maar baal er heel erg van. Uitwedstijden zijn de leukste wedstrijden.
0 0
AFCAjax
je snapt het wel? hoezo snap je het wel?
volgens de overheid/rivm/de jonge merkt 98% van de mensen die dat virus dat al duizenden jaren rondgaat krijgt niet eens dat ie het heeft, maximaal een mild kuchje.
volgens de overheid heeft het een IFR tussen de 0,35 en 1% oftewel lager als de griep van 2017/2018 (waar was al deze onzin toen.. met dubbel zoveel doden)
Als je wereldwijde onderzoeken bekijkt kom je meer bij een IFR van rond de 0.1% uit en dit alles is gebasseerd op vervuilde statistieken.
omdat doden niet worden opgeschreven omdat duidelijk is dat iemand dood is gegaan aan corona, maar omdat een speciaal protocol word gevolgd dat door de who is opgesteld, waarbij nagenoeg alles telt als een corona dode, mits positief getest met de hoogst onbetrouwbare rt-pcr test of gediagnosticeerd als zodanig op basis van symptomen (kuchje).
zo'n beetje alles telt als coronadode indien positief getest, enkel een motorongeluk telt niet MITS je dood gaat binnen 2 dagen, anders tel je wel.
5 0
jollie18
Zou zomaar kunnen dat dit het begin is van geen uit fans meer
1 0
Vlieske
Dan veranderd er voor ons dus niks
0 -1
Amsterdam Loyals
Dat is geen misschien, daar kan je op rekenen...
1 0
1eringzuid2
Alles wat leuk is wordt verboden. Ziet niemand dat? Van voetbal tot oud en nieuw. Van nachtclubs/cafés tot aan theater en bioscoop. En als het te druk wordt mag je ook niet meer naar een bos, park of strand. Wordt wakker mensen! Je ging slapen in wat ze noemen een "democratie" en wordt wakker in een dictatuur. En iedereen laat het gebeuren!
1 0