Ajax oefent op 8 augustus tegen RKC

BartVeenstra, 08-07-2020 om 07:45, 14853 views, Algemeen Dagblad, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het Algemeen Dagblad en FOX Sports schrijven woensdag dat Ajax op zaterdag 8 augustus een oefenwedstrijd speelt tegen RKC Waalwijk. Het duel wordt gespeeld in de Johan Cruijff ArenA en begint om 18.45 uur.

De krant schrijft dat Ajax op donderdag 13 augustus (18.45 uur) wederom speelt - en ook die wedstrijd moet plaatsvinden in de Johan Cruijff ArenA - al is de tegenstander nog niet bekend. Het is wel de bedoeling dat Ajax op die dag oefent tegen een club uit de Eredivisie. Ook Jong Ajax gaat oefenen. Het elftal van trainer Mitchell van der Gaag speelt op woensdag 12 augustus (18.45 uur) een oefenduel met Jong FC Utrecht.

De hele maand augustus oefenen clubs uit de Ere- en Eerste Divisie namelijk tegen elkaar als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Woensdag wordt het speelschema bekend, zo weet de ochtendkrant te melden. De Eredivisie CV en FOX Sports hebben het streven bijna iedere dag één of meer duels te programmeren op verschillende tijdstippen en die live uit te zenden.

Het volledige (en voorlopige) oefenschema van de clubs zie je hier.

Denk jij dat Manchester City met 4-0 wint van Newcastle United? Zet in en krijg 6,90 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jollie18
AZ heeft ook geen 2de wedstrijd volgens mij
0 0
off
Die moeten heel veel voorrondes spelen in augustus
0 0
off
Heerenveen heeft ook nog geen tweede wedstrijd staan. Zou hem wel eens kunnen worden. Ado ook niet, maar ik heb zo'n vermoeden dat daar niemand op zit te wachten.
0 0
jollie18
Als.het goed is met publiek
0 0
Mbaku
Is dit met of zonder publiek?
0 0
jollie18
Leuke wedstrijd mijn ploegen tegen elkaar
0 0