'Belangstelling voor Jahanbakhsh enkel uit verleden'

BartVeenstra, 01-07-2020 om 11:30, 8567 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

De belangstelling voor Alireza Jahanbakhsh, was er - zo schrijft Voetbal International - enkel in het verleden. Gezien de al aanwezige vleugelspitsen bij Ajax is er volgens het medium nu geen belangstelling vanuit Amsterdam in de Iraniër.

Voetbal International schrijft dat Ajax wel de markt opgaat als Donny van de Beek vertrekt, ondanks dat trainer Erik ten Hag met Quincy Promes, Dusan Tadić, Antony en Jurgen Ekkelenkamp opties heeft voor de tien-positie. Wel zal er alleen een aanvallende versterking komen als er direct topkwaliteit kan worden gehaald. 'Het is dus óf een aanvallende speler die direct op Champions League-niveau het verschil kan maken óf helemaal niemand', aldus het medium, dat Davy Klaassen als een serieuze optie noemt.

Een van de andere opties zou Jonathan David - een twintigjarige Canadese aanvaller van AA Gent - kunnen zijn. Volgens Voetbal International is het op dit moment echter niet voor te stellen dat Ajax ruim twintig miljoen euro gaat neerleggen voor de veelscorende aanvaller. Bovendien is er veel concurrentie voor David. 'Indien Overmars er niet in slaagt de gewenste aanvallende versterking binnen te hengelen, rest het technisch apparaat weinig anders dan zelf offensieve topkwaliteit te ontwikkelen. Het is een onderdeel dat Ajax gelukkig heel goed beheerst en waarmee de club ook groot is geworden', besluit Voetbal International.

Denk jij dat Athletic Bilbao met 2-0 verliest van Valencia? Zet in en krijg 8,85 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
oxxer
Ondanks dat er geen belangstelling is zie ik de topics weer verschijnen in de toekomst.
Ex Ajax target op weg naar.....
0 0
Ozymandias
Gelukkig heeft Overmars van de gebruikelijke azijnzeikers hier op AjaxShowtime als veel kritiek gekregen voor de interesse in Jahanbakhsh die volgens (het doorgaans veel beter bij Ajax ingevoerde) Voetbal International dus niet blijkt te bestaan.
1 -2
gras
Je bedoelt: de azijnzeikers hadden gelijk. Jahanbakhs is geen interessante speler en het gebrek aan interesse van Overmars bevestigt dat.
2 -1
Ajax27
Aldus 1 van de azijnzeikerds hier op AS.
1 0
mickey2602
Nee,volgens mij bedoelt Ozy dat er 1 partij is die iets roept dat Ajax interesse heeft in Jahanbakhs en alle azijnzeikers van AS tuimelen over elkaar heen om het hardst te roepen dat Overmars hier toch echt de plank misslaat.
Terwijl er dus niks zeker was kreeg Overmars er wel kritiek voor.
Oftewel,zeiken mag,zelfs azijn...Maar wel pas als er iets zeker is en eerder niet;-)
1 -1
Ozymandias
Precies, dat leek me behoorlijk makkelijk te begrijpen maar sommige mensen willen het waarschijnlijk liever niet begrijpen.
1 0
afca1985
Thank god. Echte insiders hoor die daar bij de Telegraaf.
0 0
Schip
Was ook in het verleden geen Ajax speler. Meer iets voor PSV op de counter. Als Ihattaren dan deze kant opkomt, zou dat een prima zaak zijn. Maar dat laatste zal wel nooit gebeuren, anders was de interesse wel uitgelekt vermoed ik.
5 0
AjaxDaniel
Bergwijn geruchten kwamen ook vrij laat pas toch? Ihattaren kan altijd nog.
0 0
Schip
Ik betrapte mezelf ook op die hoop, maar bij Bergwijn sluimerden er toch wat geruchten meen ik. En Bergwijn heeft natuurlijk die achtergrond bij Ajax gehad en had nog contacten zoals met Donny.

Misschien als Donny alsnog voor 50mj naar Real gaat, dat ze een poging wagen.
1 -1
Rijn1
Gewoon kopen, anders is het weer een versterking voor de boertjes. Is een bruikbare speler.
0 -7
VoorAltijdNummer14
Ja hehe, kon ook niet anders dan een losse flodder van Verweij en de Teletoeter zijn. Goede speler, maar qua type en positie totaal onnodig!
0 0
FWAjacied
Ik mis het woord 'buitenkansje' in dit artikel.
1 0
Ajaxbrl
vergeet niet 'kanonnen'
0 -1
BGB
Daar is het nog te vroeg voor, dat komt richting het eind van de transferperiode nog wel ter sprake.
0 0
MK77
Kikkers/Kruiwagens
0 0