Ziyech neemt afscheid: 'Totdat we elkaar weer ontmoeten'

JesseTH, 28-06-2020 om 17:50, 15933 views, Instagram |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Hakim Ziyech heeft in een emotionele Instagram-post afscheid genomen van alles en iedereen rondom en binnen Ajax. De Ajacied werkte zaterdag zijn laatste training in dienst van de club af en staat nu voor een nieuw avontuur bij Chelsea.

'De afgelopen vier jaar waren geweldig', begint de publiekslieveling zijn verhaal. 'Ik weet niet eens waar ik moet beginnen om uit te drukken hoe ik deze reis heb beleefd. Ik denk dat het behalen van de Europa League-finale en de halve finale van de Champions League, het winnen van de Johan Cruijff Schaal, de KNVB Beker en de Eredivisie én het benoemd worden tot Voetballer van het Jaar genoeg zegt over hoe prachtig deze jaren waren.'

Nu is het tijd voor hem op vooruit te kijken naar zijn transfer naar Londen. 'Ik wil iedereen bij Ajax bedanken voor het mogelijk maken van deze volgende stap. Jullie maken allemaal onderdeel uit van mijn progressie over de afgelopen jaren. Ik hoop dat jullie er trots op zijn. Ik ben in ieder geval trots om het shirt van de beste club van Nederland gedragen te hebben. Totdat we elkaar weer ontmoeten.'

In de zomer van 2016 maakte Ziyech, toen op 23-jarige leeftijd, de overstap van FC Twente naar Ajax. Hij bewees in no-time een fabelachtige techniek in zijn voeten te hebben en won even later ook het Amsterdamse publiek voor zich. In 165 wedstrijden was hij uiteindelijk betrokken bij 130 goals en daarmee neemt hij afscheid als een publiekslieveling.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
diamanti
Bedankt Hakim! Voor mij is er maar 1 opvolger mogelijk en dat is Ihattaren, vrees alleen dat hij niet gaat komen.
0 0
ProfessorX
27 jaar !

Lezen jullie mee talentjes , 27 jaar en dan pas weg ?!
3 0
AFCA1510
Het Ajax met Ziyech is een tijdperk opzich geworden. De club levert immens in met het vertrek van deze geweldenaar, het niveau zal drastisch minder worden zonder zijn aanwezigheid. In de toekomst altijd plek voor deze tovenaar!
0 0
Laurel
Dat heb ik vele malen eerder gehoord in het verleden als er toppers weg gingen en werd niet altijd de waarheid. Bijzonder tijdperk achter ons, zeker, maar we zijn AJAX dus komt er vast weer een nieuw moment en tijdperk.
1 0
Oliveira
Ik ga Ziyech echt missen. Echt een mooie gozer met een goede karakter. Ik ga zeker Chelsea volgen om te zien hoe hij zich daar gaat ontplooien.
0 0
MarcelvTol1971
Ik heb niets maar dan ook helemaal niets met Chelsea maar hoop dat Hakim daar als een malle gaat knallen. Gun ik hem echt, heeft voor onvergetelijke momenten gezorgd. Succes Ziyech !
0 0
Radie125
Elke speler heeft zijn eigen kwaliteiten we gaan Ziyech missen maar er komen ook weer andere sterren. Hakim bedankt ga je goed en wie weet tot over 5 jaar.
0 0
VoorOnzePloeg
Bedankt voor alles Hakim. En houd je aan de afspraak he? ;)
0 0
EersteAanname
Held. Ik ga je enorm missen en hoop dat je ooit terugkomt bij Ajax
0 0
Cruijffthebest
Gaan hem heel erg missen en dus moet er een hele goede vervanger komen, want we hebben heel duidelijk gezien hoeveel minder Ajax was zonder Ziyech, niet om aan te zien!
0 0
Dolberg25
Hopelijk kom je terug over vier jaartjes. Kan niet wachten om later aan mijn kinderen te vertellen hoe goed Ziyech was, net als mijn vader deed over Litmanen en mijn opa over Cruijff. Het ga je goed Hakim.
0 0
Ajacied33
Held en uiteindelijk een echte Ajacied geworden. Prachtige voetballer gaat voor ons verloren..
0 0
Bjorn
Drie seizoenen genoten en een seizoen waarin het flink mis ging. Just daardoor waren de jaren daarna misschien wel extra mooi.

Thanks gozer.
0 0
Indojood
Ga je goed ouwe en graag tot ziens over drie jaar of zo.
0 0