[Update] Contract Huntelaar getekend, verlenging officieel

BadembaBarrie, 10-07-2020 om 17:55, 23750 views, Ajax |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn contract bij Ajax met een jaar verlengd, zo maakt de club bekend middels de officiële kanalen. De nieuwe verbintenis van de spits loopt tot en met 30 juni 2021.

'Ik wilde graag nog door en het liefste hier bij Ajax', zo laat een tevreden Huntelaar weten. 'Ik zie mezelf niet meer in een ander shirt spelen. Ik voel me fit, kom met plezier naar de club en ik weet zeker dat ik nog een bijdrage kan leveren op het veld. Maar ik weet dat mijn rol naarmate de jaren vorderen verandert. Daar heb ik de afgelopen tijd veel over nagedacht en gesproken met de trainer en met Marc. Uit die gesprekken bleek ook dat Ajax met mij verder wilde. Dat vertrouwen doet me goed. Dus ik ben blij dat we nog een jaar doorgaan.'

Ook Marc Overmars laat weten verheugd te zijn met de contractverlenging van de routinier, die onder meer in verband werd gebracht met sc Heerenveen. 'Wij wilden Klaas-Jan sowieso voor de club behouden en zijn er van overtuigd dat hij ook komend seizoen als speler van waarde kan zijn. Maar ook op andere vlakken, bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van talentvolle spitsen zoals Lassina Traoré en Brian Brobbey. We hebben ook gesproken over de toekomst en andere rollen voor hem bij Ajax, daarover praten we in een later stadium verder.' Maandag kwam al het bericht naar buiten dat de laatstgenoemde op dit moment nog niet in gesprek is met Ajax.

Update - 17.55 uur (10 juli) Contract Huntelaar getekend, verlenging officieel

Klaas-Jan Huntelaar heeft zijn nieuwe contract bij Ajax vrijdag officieel getekend. Dat laat de club weten via sociale media-kanalen. Eerder werd al bekend dat de spits nog minimaal een jaar aan Ajax verbonden zou blijven, na vrijdag is alles officieel. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Now official ↝ Signed, sealed & ready to score! 😏 #TheHuntGoesOn +𝟏

Een bericht gedeeld door AFC Ajax (@afcajax) op

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
pinballmagic
Voorbeeld prof voor iedereen
Zulke spelers zijn fijn om er bij te hebben
0 0
lyrical80
Pracht kerel ! Pracht speler ! Mazzel en broge voor je hele mispoge, gouden Ajacied ! :-)
0 0
Professor
Huntelaar en Stekelenburg nog een jaar, waarschijnlijk Klaassen als de geruchten waar zijn en we hebben Marin, Alvarez, Magallan, Bande, Eiting, Labyad, Lang en Ekkelenkamp nog. Is niet erg zijn redelijke voetballers maar zo een van der Sar moet niet roepen dat we naar de Europese top terug moeten. We hebben een redelijke basis maar net zoals vorig jaar zullen meerdere van bovenstaande spelers vaak moeten spelen ivm blessures en schorsingen. En dan kunnen we ons nog geen eens meten met de Europese subtop. Hoop dat er een goede creatieve middenvelder wordt gekocht en verder hoop ik dat er veel gebruikt gaat worden van de grote talenten die we hebben. Liever uitgeschakeld worden met de talenten, die dan veel leren dan dat we met de tweede keus worden uitgeschakeld. Even terug naar topic. Ik ben geen voorstander van Huntelaar.
2 -5
Web
Van al die namen die jij hier schrijft staat er geen een in de basis
Of had je dat niet door?????
2 0
Professor
En dan nog wat ik speel liever met jonge talenten die misschien wel de Europese subtop gaan halen dan bovenstaande spelers die dat toch niet halen.
0 -4
Web
Klaassen word hier op AS weg gezet als een speler die er niets van kan
Grote onzin
Ik durf jou te garanderen dat hij er weer heel veel in gaat leggen
En niet de onbelangrijkste goals
Jeugd ben ik ook voor, maar geleidelijk inbrengen, vorig seizoen Gravenberch, Traore en Dest
Hier hebben ze schijnbaar ( best erg ) niet door dat je niet zo maar met 6 jonge talenten kan spelen ( en die moeten het eerst nog maar eens laten zien, en gretig zijn om te verlengen, type Kluivertjes kun je niet op bouwen)
En Ajax heeft WEL heel veel goede spelers, moet ik ze allemaal opnoemen?
Natuurlijk heb je net als ieder andere club in Europa missers, dat risico heb je nú eenmaal
Gelukkig beslissen ze niet op AS
Daar begrijpen ze er jammer genoeg niets van
4 0
Professor
Volgens mij begrijp je het niet goed ik schrijf we hebben een redelijke basis maar bij blessures en schorsingen komen bovenstaande spelers erin. En wil je Europese subtop worden zal je een sterkere bank moeten hebben dan bovenstaande
0 -4
Web
Ik snap het heel goed hoor
Maar jij wil 24 spelers van het zelfde niveau
Wie snapt het nu dan???
1 -1
Professor
Nee niet 24 spelers van hetzelfde niveau maar minder niveau verschil tussen basis en bank.
0 -2
MarcelvTol1971
Net als Robben een voorbeeldprof. Prima aanjager die ik nog veel Ajax speeltijd gun. Hier kan Brobey z’n voordeel mee doen moet ie alleen niet naar Rioolrat luisteren
4 0
Afca85meer
Geweldig nieuws. Hopelijk kan hij nog veel minuten maken ondanks de jeugdspelers die op de deur kloppen.
3 0
Web
Kijk eens naar Huntelaar, en plaatst daar eens vd Vaart en Sneijder bij.
Huntelaar echte prof, verzorgd zich goed, en bezeten van het spelletje
Voorbeeld voor de jeugd
7 0
BillSplate
Quote of the day
1 0
Jojo49
gefeliciteerd klaas. dit is goed.
2 0
Mivado
Mooi. Zojuist mijn kitten The Hunter genoemd.
1 -1
Afca85meer
Ik noem de kat van mijn vriendin wel eens Veltman. Maar dat is omdat ik s'ochtends soms hoop dat hij niet meer terugkomt.
3 -5
mickey2602
Dus je kitten is een echte aanvaller? :P
0 -1
Marcao
Tja, gemengde gevoelens... helemaal prima, als hij maar niet in de weg zit voor aankomende talenten. Maar goed, daar zal Overmars wel goede afspraken over hebben gemaakt. Verder ben ik er super blij mee, want HUNTER IS EEN ECHTE AJACIED!!!
4 -1
Drukwerk1968
Zolang aankomende talenten niet beter zijn, moet je vraagtekens zetten bij het niveau van die talenten.
1 -1
Peterv13
Een echte liefhebber van het spel. Blij met deze keuze :)
2 0
Hagmag
Goeie zet. KJH maakt altijd zijn goals. Er moet wel een scorende spits komen. Vanuit de jeugd ?
Als die er niet is, dat zal deze gehaald moeten worden.
2 0
AFCAPolarBear
Heel goed nieuws, maar niet verwacht. Ik was ervan overtuigd dat KJ nog 1 seizoen wilde vlammen en zoveel mogelijk wedstrijden wilde spelen (en goals maken), voordat hij zou gaan stoppen. Blijkbaar vindt hij het sportieve succes en het doorgeven van zijn ervaringen aan de jeugd, belangrijker. Heel goed nieuws voor ons, een stuk minder voor Heerenveen en de Graafschap.
1 0
migilo
Helemaal top dit. Als Ajax wil bezuinigen dan sturen ze maar een assistent trainer weg. Zoveel belangrijker om een jongen als De Hunt te hebben die midden in de groep staat.
2 0
Jordaanwals
Wat hoop ik dat hij volgend seizoen in een volle Kuip de winnende maakt, het liefste in de 88e minuut. Een stiftje over de keeper. Maar waarschijnlijk wordt er gewoon simper gewonnen daar volgend jaar. Niks geen winnende in de 88e minuut.
3 -2
Puurvoetbal
Doe niet zo gefrustreerd joh.
1 -3
Puurvoetbal
Doe niet zo gefrustreerd over Feyenoord joh.
1 -3
AlexIbarra
Hij mag in de 88e minuut de 0-9 maken en in de 91e minuut de 0-10. :)
5 -1
mmmkeee
Dit is gewoon top
1 0
Kingoffdatoilet
Huntelaar zijn statistieken spreken eigenlijk voor zichzelf. Gewoon geweldige statistieken voor een spits. Scoort ook regelmatig een belangrijk doelpunt. Zijn drive is fenomenaal en hij is ook een echte prof. Kan een jeugdspeler Huntelaar er niet uit spelen dan is hij ook nog niet goed genoeg.
2 0
ghouleseddik
Suarez zei enkele jaren geleden in een interview dat hij nog eens met Huntelaar in Ajax 1 wilde spelen. Dan is dit wel echt z'n allerlaatste kans.
7 0
Ajax4proud
Suarez is denk ik nog niet uitgespeeld. Kan ook nog vele centen ergens anders verdienen.
1 0
Ozymandias
Wij hebben als buitenstaanders geen inzicht op de rol die Huntelaar binnen de spelersgroep heeft. Overmars en Ten Hag hebben dat natuurlijk wel en als die Huntelaar er graag langer bij willen houden zal dat wel een goede reden hebben. Zolang Huntelaar alleen wordt gebruikt als wisselspeler (en dus geen wedstrijden in de basis begint) zal hij waarschijnlijk een net positieve invloed op de ontwikkeling van Traoré en Brobbey hebben.
1 0
Laurel
En dat is het Oz - het kan geen kwaad mits het ook nog eens tegen sterk gereduceerd salaris is.
1 0
Web
Maar ook op andere spelers dan de spitsen
Gravenberch kan ook heel veel van hem leren
Hoe ga je als prof met de training om.
Huntelaar brengt zoveel energie mee in een training en wedstrijd, die voorbeelden heb je gewoon nodig als jonge speler
Je bent altijd in je leeftijds groep onomstreden geweest, een van de besten zelfs
Nu je bij de selectie van het eerste zit, zijn de verhoudingen totaal verandert.
Routinier in een team is zo belangrijk, gelukkig hebben ze dit binnen Ajax ook door
6 0
migilo
Klopt, ik kreeg de indruk dat Andre Ooijer destijds ook uitermate belangrijk was tijdens zijn terugkeer. Speelde ongeveer evenveel wedstrijden als De Hunt.
1 0
Saanchez
Zelfs Westermann heeft zijn steentje bijgedragen aan de ontwikkeling van de Ligt. Zonder hem had hij er uiteraard ook wel gekomen maar Matthijs was zeer content met diens aanwezigheid
0 0
Sampaoli
Het staat en valt met hoe Ten Hag gebruik gaat maken van KJH. Hij is namelijk louter nuttig als pinchhitter, echter zal hij daarvoor wellicht ook ritme op moeten doen in al gewonnen wedstrijden en dan zie ik toch véél liever Traoré of zelfs Brobbey.
1 -2
trooop
Conservatief, ambitieloos, bang om door te selecteren. De aloude fout. Oerdomme beslissing. Huntelaar kan er geen ruk meer van. De sjon heitinga van de voorhoede.
5 -26
wendoo9
Denk dat hij zijn wedstrijden gaat spelen als pinchhitter en denk ook dat Ajax hem een waardig afscheid gunt ipv van bij Heerenveen zijn carrière af te sluiten. Hoe je het went of keert heeft deze man veel voor het Nederlands voetbal betekend en voor Ajax. Dus dit verdient hij ook !
1 0
Web
Zouden er buiten de kwaliteiten van Huntelaar ook nog andere dingen mee kunnen spelen?
Als jonge speler is het zo belangrijk dat je spelers in een team hebt die je bij de hand nemen
De manier waarop Huntelaar met zijn vak bezig is, elke dag alles geven, en bewust met je vak bezig zijn
Daar heb je als jonge speler nodig om beter te worden
Altijd ben je onomstreden geweest als jeugd speler, nu liggen de verhoudingen in het team zo anders
Ik ben er van overtuigd dat de jonge spelers daar alleen maar blij mee zijn
8 0
Ozymandias
Huntelaar was het afgelopen seizoen gemiddeld elke 95 minuten direct bij een doelpunt betrokken. Het is lachwekkend om hem de Heitinga van de voorhoede te noemen. Mensen lijken ook enorm te onderschatten wat voor een toegevoegde waarde een speler als Huntelaar heeft buiten de wedstrijden om. Dat zal een van de voornaamste redenen zijn geweest dat Ajax hem langer bij de club wil houden.
15 -1
BrandjeXL
Dat vind ik geen maatstaf. Leuke statistiek meet niet. Ik heb de wedstrijden dat hij meedeed en scoorde en bijna geen enkele goal was beslissend. Tegen PAOK maaktr hij de de tweede van Ajax. Zet ik daartegenover wedstrijden als tegen AZ, Heracles uit en W2. Allen basis dan was hij er niet. Dat zij statistieken waar je naar moet kijken.
2 -3
Ozymandias
Wat is een beslissend doenpunt? Het doelpunt waarmee Ajax op één doelpunt verschil voor komt te staan zorgt er vaak voor dat Ajax meer ruimte krijgt waardoor ze vervolgens vaker kunnen scoren. Ook is het doelpunt waarmee Ajax op twee doelpunten verschil voor komt te staan regelmatig van enorm belang om een wedstrijd in het slot te gooien. Huntelaar heeft het afgelopen seizoen een aantal zeer belangrijke doelpunten gescoord (tegen PAOK Salonika, FC Twente, ADO Den Haag en FC Groningen) en één zeer belangrijke assists gegeven (tegen APOEL Nicosia).

"Allen basis dan was hij er niet."

Huntelaar is niet goed genoeg meer voor een basisplaats maar uit uitspraken van Overmars en Huntelaar lijkt het erop dat hij volgend seizoen een kleinere rol zal hebben dan dit seizoen.
0 0
Web
Helemaal mee eens
Als jonge speler op wat voor niveau ook, is het enorm van belang dat er mensen met ervaring naast je lopen, tips kunnen geven
En dat ze zien hoe jij met de sport bezig bent.
2 0
trooop
Wat jullie zeggen gaat pas op zodra iemand over de atletische en technische capaciteiten beschikt. Dat is de nummer 1 voorwaarde. Ervaring zonder kwaliteit is... sentiment.
2 -7
Web
Dat is niet waar wat jij zegt
Als Ajax een tweede rang voetballer als Westerman binnenhaalt, dan is het sentiment
Niet een speler die een geweldige staat van dienst heeft, tweede op de topscorers lijst van Oranje staat, nog wel met Van Persie als concurrent. ( zegt dus nog veel meer )
Huntelaar heeft statistieken waar je als jeugd speler enorm tegen op kijkt, en hij kan spelers laten zen wat je daar voor moet doen, en voor moet laten staan
Want Huntelaar is van nature geen groot talent, maar een die alles uit zich zelf gehaald heeft
Toen ik als broekie bij het eerste kwam ( ander niveau ) heb ik ook heel veel gehad aan een bepaalde speler, en later draag je je eigen ervaring over

Als je dit niet begrijpt word het wel heel lastig
2 0
MPAjax
niet als hij meer als trainer fungeert
0 0
Ajax27
Goede zet Ajax! En prima dat aanstormende talenten van zo'n grote spits kunnen leren. Paar invalbeurten links en rechts en verder de nieuwe jongens klaar stomen.
4 0
De Stift
Prima nieuws. Huntelaar is een liefhebber, een gedreven prof, een echte Ajacied en een voorbeeld voor die jonkies. Bovendien ramt hij er minimaal tien tegen het net in een handvol wedstrijden. Ik houd hoop dat ook Donnie, Onana en Nico blijven.
11 0
FSideMaluku
Helemaal mee eens.

"Ik houd hoop dat ook Donnie, Onana en Nico blijven."
Het zou in deze Corona tijd zomaar kunnen. AJAX houdt voor wat betreft de prijzen de poot stijf. En waar de grote clubs vorig seizoen gewoon konden kopen, houden zij nu de hand op de knip. Dus wie weet?
5 0
AFCAPolarBear
Ik heb het al eerder gezegd, je kan het toch niet maken naar je spelers toe. Eerst vragen of zij salaris willen inleveren, om vervolgens van (grotendeels) dat geld een speler te kopen.
0 0
Ajaxmax
Zou dat niet wat zijn zeg. Dan ga je opnieuw Europees meetellen!
1 0
PierreHeno
Prima om hem er nog een seizoen bij te houden. Scoort nagenoeg altijd wanneer het moet en is een echte prof. Wat mij betreft ook Schöne terughalen voor nog 1 seizoen. De jonkies kunnen het duidelijk nog niet aan en moeten nog heel veel leren en ervaring opdoen. Eerst 80% van de wedstrijden in de KKD excelleren en pas dan laten invallen op kleredivisieniveau.
1 -1
DeWijsneus
Vind het geen gek idee. Lasse er nog een seizoen bij. Ben zelf niet zo van de aankopen en dit geeft misschien net mooie overbrugging voor bv. Gravenberch.
0 0
De_Realist
Hij scoort juist niet wanneer het moet, maar scoort wel in die Eredivisie wedstrijden waarin wij er toch al met 3 goals of meer overheen gaan.
1 -5
Laurel
Kijk even naar G'ningen - AJAX 20-4-2019 in de 78e minuut. Daarin zorgt KJH gewoon even voor de 34e landstitel van zijn cluppie die hij van jongs af aan support!

Even realistisch blijven! Had tientallen miljoenen en een beker gescheeld....
5 -2
dumperPattiruhu
Naja eerst maar eens een paar spelers verhuren/ verkopen.
Als Ajax zijnde ga je er meestal vanuit dat er 1 a 2 basisspelers verkocht worden. Je hebt natuurlijk ook te maken met spelers die uitgeleerd zijn in Jong en rijp zijn om verhuurd te worden aan een eredivisie team.
0 0
AFCAMM
Huntelaar is nog altijd een heerlijke speler om er bij te hebben. Niet meer als basisspeler, maar als pinchhitter kan hij nog steeds wedstrijden openbreken en zijn doelpunten meepakken. En het lijkt mij voor jonge spitsen ook heel fijn om zo iemand er bij te hebben.
3 -2
AFCA1510
Leuk voor de groep, dat zeker. Als veldspeler moet je er niet meer teveel van verwachten. Zou het armoedig vinden als dit je 2de spits is.
3 -3
Gonzalez75
Dat ben ik met je eens. Al de beleving en inzet die hij toont is een motivatie voor de jongere spelers.
3 -1
Oliveira
Leuk om Huntelaar nog een jaartje erbij te hebben.
2 -1
Daminem
Ben ontzettend blij dat onze held nog een jaar schittert in het Ajax shirt. Voor al die negatievelingen, hoe vaak heeft Klaas ons afgelopen jaren al niet gered? De beste spelen, dus de lat voor Traore en Brobbey is gelegd. En als Klaas echt zo slecht is, dan spelen ze hem er wel uit. Het is Dolberg iig niet gelukt.
11 -3
PierreHeno
Zoveel negatievelingen zijn er toch niet wat KJH betreft? De posts op AS zijn nu niet bepaald representatief voor alle Ajaxfans.. Kan ook niet want er zitten nog geen 4.000 fsns op AS...en zelfs dat aantal lijkt me al wat overdreven. Laat ik het bij deze meteen vragen: redactie...hoeveel zijn het er om en nabij ?!
1 -1
AlonsoSolis
Er komen gemiddeld 700.000 unieke bezoekers per maand en er worden circa 7 miljoen pageviews per maand gegenereerd. Uit een steekproef onder 14.000 gebruikers blijkt dat de gemiddelde leeftijd van de gebruikers 27 jaar oud is, dat 36 procent uit Amsterdam komt en dat 96 procent man is.
2 0
PierreHeno
Tenx!
0 0
De_Realist
Wel weer typisch Ajax om eindeloos door te willen gaan met vergane glorie, maar ja onder het mom van nostalgie is iedereen blij.
4 -15
jutter
Zeker niets tegen in te brengen. Huntelaar heeft zonder twijfel veel goals gemaakt,, daarover geen misverstand, maar was altijd al een typische 16 meter spits die in de combinatie ook vroeger al door de mand viel en dus zwaar afhankelijk was van de aanvoer. Ook in de echt grote wedstrijden gaf hij in zijn prime time niet thuis, zeker als je dat vergelijkt met andere grote spitsen, van Basten bijv. Feit is dat uit het opnieuw verlengen van Huntelaar vanuit de Ajax technische kant op het oog weinig ambitie spreekt. En komt met name Overmars met teksten aan waarin dit duidelijk tot uiting komt, mede veroorzaakt ook meer dan waarschijnlijk door de barre tijd waarin wij momenteel leven, Neemt allemaal niet weg dat deze verlenging op zijn minst zeer opmerkelijk genoemd kan worden. Uit al die positieve reacties hier kan je zonder enige moeite opmaken dat enerzijds men nog jong is en anderzijds daardoor blijkbaar niet in staat is een speler naar waarde in te schatten. En dat moet met iemand van 36 jaar dia al duidelijk voetbalbejaard is toch niet zo moeilijk zijn, lijkt mij zo!.
2 -6
PierreHeno
We hebben anders aan Dolberg kunnen zien dat takenten niet bepaald altijd toppers worden . 2 seizoenen lang blijven aankloten met Dolberg heeft ons ook heel wat goals gekost. Dan had KJH een heel wat beter trackrecord. Ajax kan zich helemaal geen spits a la Van Basten permitteren...zelfs een spits als Milik is voor ons inmiddels niet meer financieel haalbaar. En van al die talenten moet je maar afwachten of het überhaupt wel wat wordt. Dan mag je dus blij zijn wanneer je KJH op de bank hebt.....een speler die al zo veel ervaring heeft. Net als Schöne de laatste jaren bij Ajax. Hadden we die ook nog maar een seizoen laten bijtekenen. Zit er heel seizoen ene Marin op de bank/ tribune...die het nog lastig heect bij Spakenburg uit. Oftewel gooi geen goeie ouwe schoenen weg wanneer je nog geen nieuwe stappertjes in huis hebt.
1 0
Saanchez
Kies jij er gewoon voor om de begrijpelijke argumenten om blij te zijn met dit nieuws, te negeren? Zoals het nut van een ervaren pinchhitter voor de laatste 10 minuten, het scherp houden van anderen tijdens trainingen, het vasthouden van een mentorfiguur voor jonge spelers die zelf vol lof zijn over hem. Maar nee, de 'realist' zegt dat het alleen om nostalgie gaat....
5 -1
De_Realist
Laat mij jou uit jouw nostalgische en sentimentele droom helpen.

In het afgelopen seizoen hebben wij 5 wedstrijden verloren, in al die wedstrijden heeft hij minuten gemaakt, in 3 daarvan zelfs gemiddeld meer dan 86 minuten. In geen van die 5 heeft hij een doelpunt gescoord.

Huntelaar scoort over het algemeen alleen wanneer wij er sowieso al met 3-0 of meer overheen gaan. In dat soort wedstrijden scoort iedereen. Huntelaar staat er niet in die wedstrijden wanneer we het moeilijk hebben en wij zijn goals echt nodig hebben.
1 -5
Web
En was dat Huntelaar zijn schuld?
Is die in die wedstrijden ook goed in stelling gebracht?
En zou er buiten die goals ook nog wat anders meer kunnen spelen?
Zou Huntelaar ook een stuk energie bij een team kunnen brengen?
Een groot voorbeeld voor de jonge jongens die er naast lopen, die zien aan hem wat er verwacht word van je als speler

Zou eens verder denken als ik jou was
1 -1
TheEye
Wissels werden vaak te laat ingebracht, of hij het nou was of een ander
0 0
De_Realist
Wat begrijp jij niet aan in 3 van de 5 verloren wedstrijden waarin hij gemiddeld meer dan 86 minuten per wedstrijd speelde scoorde hij niet? En in die andere 2 verloren wedstrijden met veel minder minuten ook niet.

5 verloren wedstrijden, 0 doelpunten. Hij staat er niet.
1 -2
AlexIbarra
Jij baseert je mening alleen op verloren wedstrijden? Wat brachten andere spelers in die wedstrijden?
Onana liet niets door? Nico leidde de verdediging als een veldheer? Donny en Tadic scoorden hattricks?

Het was een foute keuze om Klaas 90 minuten op te stellen. Hij moet gewoon een kwartiertje invallen, of in de rust als er echt geen lijn in zit voorin.
Als hij niet 90 minuten druk hoeft te zetten maar zijn krachten kan sparen, scoort hij nog steeds als een malle.
0 0
BrandjeXL
Noem mij een wedstrijd in de laatste, laten we zeggen tien jaar, waar een pinch hitter ons de overwinning heeft geschonken. Als je met een pinch hitter wil spelen dan schuif je je CV naar voren zoals van Dijk of Ajax met vd Hoorn deed. Volslagen onzin om KJH daar een contract voor te geven. Scherp houden op training? Je weet dat er een zekere Winston B als assistent is? Dus heel aandoenlijk om redenen te zoeken om KJH erbij te houden maar ze raken kant noch wal.
2 -6
Ozymandias
"Noem mij een wedstrijd in de laatste, laten we zeggen tien jaar, waar een pinch hitter ons de overwinning heeft geschonken."

Ik doe je er één beter. Ik geef je een wedstrijd waarin Huntelaar zelf als pinch hitter Ajax de overwinning heeft geschonken. Namelijk de wedstrijd tegen FC Groningen (uit) van vorig seizoen.
3 0
Elayais
Wou ik net gaan toevoegen :)
0 0
Professor
Ik vind en ik zie als een van de weinigen dat dit echt niet meer kan. Waarschijnlijk topfit maar hij is echt heel traag geworden. Verleden jaar was het al zielig als hij inviel (jaja nog enkele doelpunten)
Kon het tempo echt niet meer aan zelfs geen 20 minuten. We hebben nu wel veel kwantiteit in de spits maar te weinig kwaliteit. Persoonlijke mening. Traore, Brobbey moeten nog maar eens bewijzen dat ze geschikt zijn voor Ajax 1. Houden we alleen Tadic over ondanks dat hij het aardig doet heeft Ajax niet echt een topspits in huis.
4 -7
Frederiksperwer
Je ziet het helemaal goed, prof. Zielig traag.
Zo zonde dat Dolberg het mentaal niet trok.
1 -7
hakkietjakkie
Mooi mooi!
2 0
driesterren***
YES! Goed voor de jonkies!
0 0
AlexIbarra
Goed nieuws, al hoop ik wel dat we hem geen 90 minuten meer hoeven te laten ploeteren.
0 0
3sterren
Hij kwam met een missie: kampioen worden met zijn Ajax. En bij zijn Ajax zal hij ook zijn actieve loopbaan beëindigen. ”The Hunter” hoort wat mij betreft in een illuster rijtje thuis met echte Ajacieden. Huntelaar rocks ...
2 0
Joseph
Ik denk dat het een verstandige keuze is, kan de aanstormende talenten veel leren en als supersub van grote waarde zijn.
1 0
foensai
Huntelaar trainingsbeest. Winnaarsmentaliteit perfecte mentor. Kijk ik nog fff bij Bayern staat daar nog zo'n beest op het veld Arjan Robben. Wtf is die nog scherp zeg...
2 0
Ajaxbrl
Winnaarsmentaliteit!
2 0
Voetbalpraat
Hoe zit het met Juan Castillo ? Al iets over bekend geruchten ??
1 0
wladimir
De optie wordt direct gelicht wanneer Tagliafico is verkocht.
0 0
swing
Heerlijk nieuws!!
1 0
Leviathan
Top! Hij weet zijn plaats en kan nog van waarde zijn en zeker ook in de kleedkamer en trainingen.. Zou mooi zijn als hij kan afsluiten met een schaal en later als trainer terug komt. Denk dat in Huntelaar wel een goede trainer zit
5 0
Jariiii
Ik was er gisteren bepaald niet enthousiast over, maar nu hij dan toch blijft zie ik natuurlijk ook de grote voordelen. Goeie mentor voor de jonkies, goed voor de teamgeest, en laten we wel wezen: zijn goaltjes pikt hij nog steeds mee.
5 0
Frederiksperwer
Echt geweldig! Maar waarom slechts 1 jaar?

En nu doorpakken met Klaassen en Stekelenburg.
1 -9
AlexIbarra
Als het bevalt kun je toch altijd nog een jaar doen?

Het houdt een keer op..
0 0
BrandjeXL
Ik denk dat hij het sarcastisch bedoelde
1 0
AlexIbarra
Ik zie het nu ja.. ;)
0 0
nummer14
Stekelenburg komt ook, die mag Scherpen gaan klaarstomen want vooralsnog geloof men bij Ajax in hem. Hele goeie zaak
0 -4
Frederiksperwer
En Vurnon Anita misschien?
0 -1
NotForSale
Doe Nigel de Jong ook maar
0 -3
Bjorn
Beleid, over het algemeen dertigers maximaal 1 jaar. Tadic uitzonderlijk.
0 0
Sterretje73
Ja en Sjaak en Johan en passant ook nog maar even. Als jij je zin krijgt lopen al onze aanstormende talenten direct de deur uit.
0 -2
ArnoAjax
Helemaal mee eens
0 -3
oudzuid2
niet verwacht maar mooi nieuws! een echte liefhebber van t spelletje... zie hem na komend seizoen wel jeugd- of spitsentrainer worden
1 0
MickS
Helemaal top! Lekker leermeester zijn voor Brobbey en Traore.
1 -1
rotynl
Prima!
1 0
Voetbalpraat
Juan Castillo?
1 -1
trodat4030
Klaas Jan Huntelaar.
2 0
Ajax4xbestevaneuropa
Hele loopbaan 636 wedstrijden 359 goals, dus gem. meer dan 1 op 2, gem. scoort hij om de wedstrijd. Dus stel je hem 10 wedstrijden op, maakt hij er 5. Oranje 76 w. 42 g ook ruim 1 op 2.
Speelde in Duitsland Italie en Spanje,in de laatste 2 weliswaar maar 50x. Maar wel 200x bundesliga, met zo'n loopbaan 1 op 2 lopen en je bent een wereldspits.
5 -1
AlexIbarra
Nog 7 goals in de ED en dan is hij Kuijt voorbij.
Staat dan 12e op de topscorerslijst aller tijden, en nummer 1 onder de spelers die deze eeuw nog gevoetbald hebben. Zou een erg mooie prestatie zijn.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_topscorers_in_de_Eredivisie_mannen_aller_tijden
3 0
MickS
en als je je dan bedenkt bijv. bij het NL-11 dat hij meesttijds invaller was en vPersie de voorkeur kreeg.
2 -2
jutter
Ongelofelijk!!. Voor de sfeer waarschijnlijk, want voetballend gezien is hij al een hele poos op zijn retour. Waarschijnlijk financieel pas op de plaats bij Ajax in deze barre tijden, anders kan ik het mij niet voorstellen. Toch een jongen met een echt Ajax hart, dat lijkt mij bij die Sneijder allerminst het geval. Die moet zich voorlopig, of helemaal niet meer, bij Ajax laten zien!
3 -9
mickey2602
Misschien het artikel lezen want daarin staat nergens dat hij blijft voor de sfeer,wel vanwege andere dingen die niet direct in verband staan met het spel wat hij op de mat legt.
3 -1
oxxer
KJH een echte Ajacied die zie ik graag bij de club itt anderen. Een hele wedstrijd is tegenwoordig niet veel meer maar als pinch-hitter en leermeester voor die jonkies dikke prima. Na zijn carriére spitsentrainer op de Toekomst. Liever teveel dan te weinig routine zonder dat heeft Ajax jarenlang niks gewonnen.
4 0
vdhaas
Prima. Als de nood aan de man is kun je hem er goed bij hebben in de 16
3 -1
MickS
zeker! Alleen al omdat hij een draak is om als verdediger tegen te moeten spelen, zorgt altijd dat hij er twee bezig houdt waarmee anderen ruimte krijgen. Hij is wat scherpte en snelheid kwijt, maar nog steeds geslepen als een vos.
1 0
MrPink
Lekker man.
2 0
JordanAFCA
Het blijft een fenomeen
3 0
ajaxminimax
Ik vat het zo op van, nog een jaartje door en daarna gaat ie een functie krijgen binnen de club. Gewoon prima gedaan door Ajax. Bovendien een goede leermeester voor de jonge gasten
7 0
Toon meer reacties