'United wil Van de Beek voor neus Real wegkapen'

BadembaBarrie, 06-06-2020 om 23:10, 19379 views, De Telegraaf |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Manchester United bereidt een ultieme poging voor om Donny van de Beek voor de neus van Real Madrid weg te kapen. Volgens De Telegraaf heeft de coronacrisis de zeker lijkende transfer van Van de Beek naar de Spaanse hoofdstad vertraagd, waardoor er een opening is ontstaan waar The Red Devils van willen profiteren. 

Lange tijd leek het erop dat Van de Beek naar Madrid zou vertrekken, maar de financiële gevolgen van de coronacrisis hebben er volgens De Telegraaf voor gezorgd dat Real op de rem heeft getrapt. 'In die ruimte hoopt Manchester United te duiken. De Engelsen informeerden afgelopen week naar Van de Beek.'

Er zouden meerdere factoren zijn die een transfer van Van de Beek naar Engeland tot een reële mogelijkheid maken. Zo heeft Manchester United-eigenaar Ed Woodward een goede band met Ajax' algemeen directeur Edwin van der Sar, wegens het verleden van laatstgenoemde bij de Mancunians. Bovendien ligt het in de lijn der verwachting dat de Engelse transfermarkt langer open zal blijven dan de Nederlandse, waardoor Ajax het risico loopt dat als het té lang wacht met verkopen, het geen vervanger zal kunnen aantrekken. 

Juventus

Manchester United is niet de enige gegadigde voor Van de Beek, ook Juventus zou op de loer liggen, weet De Telegraaf. Van de Beek heeft zijn woord naar verluidt al aan Real gegeven, maar ook voor de middenvelder 'komt er een moment dat de speler zelf duidelijkheid wil', zo schrijft De Telegraaf. De krant heeft Van de Beek en zijn management om een reactie gevraagd, maar voorlopig nog zonder succes. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Het enige dat ik kan bedenken is dat Man.Uted Donny over 2 jaar aan Real wil verkopen voor 2x de Ajax transfersom.
0 -1
Gajes
Donny wil natuurlijk wel, grote naam en Premier League is geweldig. Past ook goed in het team, zeker als die achterlijke Pogba vertrekt met zijn spelvertragingen en waardeloze mentaliteit. Zou kijken of je een mooi bedrag + Tahith Chong zou kunnen krijgen, wellicht met een terugkoopoptie. Verder hoop ik ook op Ihattaren en Proper, kan Martinez op de linksback.
0 0
PetrosQ
Als ik Donny was zou ik voor Manchester United gaan. Ten eerste past de Engelse competitie het beste bij zijn kwaliteiten als box-to-box speler. Daarnaast is hij bij Juventus en Real Madrid één van de vele middenvelders, terwijl hij bij ManU meteen in de basis zou kunnen starten.
0 0
louis60
De transferperiode moet nog beginnen en de leegloop komt al op gang. Marc nu scherp blijven!
0 -2
Drukwerk1968
Welke leegloop? Drama Queen
1 0
EricAjax1
60 miljoen in 1x betalen anders ophoepelen
1 -1
Ajax4xbestevaneuropa
Beste Ajacieden,
typische zondag filmpjes youtube :
Sporza Retro: "Atletico-Ajax in 1997, de beste match die ik ooit zag"
1 -1
Lammetjes
Wellicht Mario Götze verleiden om naar Ajax te komen als vervanger voor Ziyech/VDB. Naar mijn mening een echte Ajax speler. Wellicht krijgt hij zijn supervorm weer terug als hij belangrijk wordt gemaakt in dit elftal. Dan kan hij de voorhoede bedienen. Daar weet EtH wel raadt mee.
3 -2
FissaDeGekste
Hier dacht ik ook aan! En waar krijgt hij dat salaris dan nog behalve in de zandbank? Bij Ajax kan hij Europees op niveau spelen en langs blijven gaan bij vrienden en familie zonder het vliegtuig te hoeven pakken :)
0 0
Ozymandias
Hij wil meer verdienen dan Ziyech bij Ajax verdient en heeft een chronische spierziekte waardoor hij alleen maar zwakker en blessuregevoeliger zal worden.
3 -3
Jariiii
Gezien de minnetjes wil ik ter veruidelijkinig nog wel toevoegen dat ik het uiteraard geweldig zou vinden als hij kwam. Het lijkt me alleen gewoon een utopie. Ik hoop zeer dat ik ongelijk krijg.
1 0
Ismael Urzaiz
Zouden niet eens in de buurt van zijn salariseisen kunnen komen.
0 -2
FissaDeGekste
Waar krijgt hij dat salaris nog wel buiten de zandbak? Amerika zou kunnen natuurlijk. Maar Amsterdam is wel lekker dicht bij omgeving Dortmund waar hij vandaan komt. Kan ie nog bij zn moedertje eten.
0 0
Jariiii
(Voormalige) buitenlandse toppers als Götze in de eredivisie... ik vrees dat dat voor altijd een droom zal bijven.
0 -3
Yannick55
Zou waanzinnig zijn
0 -1
Bobbaasje
Igor Gomes zie ik graag komen als vervanger Van de Beek. Die schijnt een goede klik te hebben op het veld met Antony en men doet hem denken als de nieuwe Kaka.
3 -1
Jariiii
Hoe denkt de nieuwe Kaka dan? ;-)
2 -2
Jariiii
Ik vind dat Donny hier door velen nogal onderschat wordt. Hij is echt heel goed, en belangrijk voor het team. Ik zou hem zeer gaan missen.
5 0
BrandjeXL
Zijn doelpunten gaan we missen maar eerlijk is eerlijk, voetballend deed hij vaak niet mee. Stond vaak te diep waardoor je verdedigend vaak tegen een overtal kwam te staan. Ik zie graag weer meer een spelverdeler op tien die niet alleen een eindstation is. Met Neres, Promes en Anthony heb je drie spelers met diepgang dus moet middenveld meer in balans zijn.
2 -6
EricAjax1
Wat een onzin. Vd beek is toch niet in zijn eentje verantwoordelijk voor de restverdediging? We spelen met 2 controleurs.. en je hebt achterin sowieso altijd een mannetje over. Donny wegdoen zou echt een aderlating zijn
2 0
Juichtoon
Hier ga ik niet eens inhoudelijk op reageren.
3 0
BrandjeXL
Snap ik want dat zou je een keer inhoudelijk over voetbal moeten reageren ipv het gebruikelijke overals over janken.
1 -2
Jariiii
'Voetballend deed hij vaak niet mee.' Kom op, kerel.
0 0
EricAjax1
Brandje roept altijd maar wat en gaat dan anderen die het niet met hem eens zijn dom noemen. Vervelend trekje
0 0
Kingoffdatoilet
Als we tussen de 55 - 70 miljoen voor hem krijgen maakt de club waar hij naar toe gaat mij niks uit.
1 0
Jariiii
De vergoeding ishet belangrijkste ja. Maar ik vind het leuker om Frenkie te volgen dan De Ligt, door de clubs. (Al heb ik steeds minder met Barça. Maar nog altijd een stuk meer dan met dat vreselijk Juve.)
0 0
Cello
Mocht het allemaal serieuze vormen gaan aannemen, dat MU zich officieel gaat melden en een bod gaat uitbrengen, dan hoop ik dat Ajax gewoon voet bij stuk houdt.
Te lezen valt nu al, dat MU een zgn. "corona-korting" zou willen. Dat vind ik belachelijk. Al helemaal als je beseft, dat ze binnenkort aan de andere kant van de Noordzee weer gaan voetballen en daarmee dus de tv-miljoenen weer binnen gaan komen.
Ajax (met inbegrip van afspraken met Donny) bepaalt wat het wil hebben. Wanneer dat een kopende partij te gortig is dan moeten ze maar een deurtje verder gaan. Gaan hengelen in een andere prijscategorie.
En natuurlijk is er onderhandelingsruimte, maar veel kan en mag dat niet zijn. Als Ajax naar verluid inzet op 55 mio en een club komt met 'slechts' 40 mio als openingsbod, dan mag het duidelijk zijn dat dat verschil TE groot is. Eigenlijk TE groot om serieus om de tafel te gaan zitten om te onderhandelen.
1 0
EKS
Nu zeg je wat ook zeg, 40 miljoen zou echt bespottelijk zijn. Je gelooft toch niet dat er een club is die dat serieus zou bieden.
1 -2
Juichtoon
75 miljoen en geen cent minder.
2 -4
PJK54
Ik vraag me af wat ze bij MU denken ze vragen aan Real 55 miljoen en nu komt MU met een bod van 40 miljoen is dat "wegkapen"? het lijkt erop dat ze voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten.
Oké begrijpelijk dat de prijzen voor spelers onder druk staan maar 15 miljoen minder vind ik persoonlijk wel heel veel. Ik kan van Donny wel begrijpen dat hij naar één van de topclubs wil maar Ajax mag er toch ook wel wat aan overhouden toch?
1 0
Joseph
Ik hoop dat Marc met dat geld direct bij PSV aanklopt om het jeugdcontract van Ihattaren af te kopen. Met het vertrek van Ziyech denk ik dat het team zelfs sterker wordt van hem tov Donny.
3 0
GvanAchteren
Ajax heeft vorig jaar al een vervanger voor Donny gekocht: Marin. Moet die niet een serieuze kans krijgen op 10? Heb liever een rechter controleur, zoals Pröpper
0 0
BrandjeXL
Lulkoek. Ihattaren heeft geen jeugdcontract. Psv kan vragen voor hem wat ze willen want deze loopt tot 2022.
0 0
Joseph
Heeft hij getekend na zijn 18e?
0 0
Cello
Velen realiseren zich niet, dat Ihattaren helemaal niet zo Ajax-minded is als menigeen bijv. hier op AS hoopt.
Hij heeft in het verleden wel vaker geroepen niet naar Ajax te willen en eigenlijk nietsmet Ajax te hebben.
Dus die staat helemaal niet te popelen om over te stappen naar Amsterdam. En met Raiola als zaakwaarnemer zie ik hem eerder naar het buitenland vertrekken.
1 0
ajaxrulesz
Die gaan dalijk richting de 100 miljoen transfergeld met malen in de verkoop voor 60 miljoen. Hopelijk is malen de laatste jeugdspeler na psv, die lachen zich kapot. Ajax mag best eens wat meer lef tonen richting de concurrentie. gewoon benaderen ihattaren, miljoenensalaris aanbieden, en 35 miljoen opgooien.
0 -1
PierreHeno
Dat zou tenminste verstandig zijn maar dan zal heel NL op zijn kop staan. Bovendien heeft die Riola al laten weten dat Ihattaren niet gebaat is met een vertrek bij Psv. Gaat dus niet gebeuren.
0 -2
Joseph
Raiola zal geen onrust willen zaaien, maar iedereen weet dat Ajax een stap omhoog is en dat CL wedstrijden een enorme boost zijn voor de ontwikkeling van spelers.
0 0
Juichtoon
Gewoon halen.PSV kocht ons in de jaren 80 voor een appel en een ei helemaal leeg.
1 -1
Juichtoon
Laten we dan ons middenveld aanvullen met een middenvelder van PEC Zwolle. Blijven we met iedereen vrienden.
PSV kocht ons leeg in de jaren 80, voor een appel en ei.
Ihataren gewoon halen.
1 0
MosesD
Psv kocht ons leeg? Twee spelers, waarvan eentje weg mocht. Dus dat valt allemaal reuze mee.
0 -1
Jariiii
Grappig, inderdaad alleen Vanenburg en Koeman zie ik, toch herinner ik het me precies zoals Juichtoon.
Sowieso: altijd lekker om PSV leeg te kopen. Mits voor een appel en een ei, inderdaad.
0 0
Van Reenen
Lerby en Arnesen hebben ook in Eindhoven gespeeld.
0 0
Babayaka
Lerby,arnesen,jonk,wourers,koeman kieft. Vaneburg

Dat zijn er 7,
0 0
MosesD
Alleen Koeman en Vanenburg kwamen rechtstreeks van Ajax. Juichtoon heeft het over dat Psv ons leeg roofde. Dat is kolder.
0 0
ram
Lijkt me dat je voor het geld van Donny ook een prima linksback erbij kunt halen.

Maar ik was Ihattaren een beetje vergeten als potentiële aankoop; zou wel geweldig zijn! Een vergelijkbare creatieve speler is ook welkom uiteraard.
0 0
DrFootball
Van de Beek en zijn zaakwaarnemer weten de prijs waarvoor hij mag vertrekken. Ajax zit natuurlijk in een vervelende situatie. Ze zullen Donny dit jaar wil verkopen, want na dit jaar heeft hij nog een contract voor een jaar en levert hij veel minder op. En Ajax moet dankzij de corona crisis toch wel een transfer doen. Echter de markt is op dit moment niet top. Aan de andere kant de grote competities spelen deze nu uit, dus er komt later weer tv-geld binnen. Echter kan en wil Ajax wachten? Mijn vermoeden is dat als Real niet door pakt ze genoodzaakt zijn hem voor een bedrag van tussen de 45-50 miljoen te verkopen aan bijvoorbeeld Manchester United. Real zal ook opnieuw willen onderhandelen over de prijs nu corona elke club hard raakt. Daarom is een 1e bod van 40 miljoen (als dit natuurlijk is gedaan zoals The Sunday Times beweert) een mooi eerste bod en kunnen de onderhandelingen starten. We kunnen ons niet veroorloven dat Van de Beek volgend jaar voor een veel lager bedrag vertrekt.
1 0
ram
Ik vind Donny eigenlijk perfect passen bij United. Donny box-to-box, Fernandes als creatieve man, en dan nog een sloper erbij. Dat zou volgens mij heel goed kunnen werken.

Maar goed... beter blijft ie nog een jaartje.
5 -2
AlexIbarra
Als Real na een jaar de knoop nog steeds niet door heeft gehakt, is het dan nog 'wegkapen'?

Hopelijk treuzelen ze nog ff door. Kan Donny verlengen met hoger salaris, hier shinen, een goed EK spelen en dan volgend jaar lekker voor de hoofdprijs weg.
Met het CL-drama in het achterhoofd en onze Geen Titel met dank aan Gudde, zou je zeggen dat er genoeg uitdaging is om van komend seizoen een beter seizoen te maken.

Niet dat je daarom 10 mln per jaar van Real zou afwijzen maar hij heeft het hier ook prima.
Titel, CL overwintering, EK (hij moet Wijnaldum voorbij of een wijziging in het systeem afdwingen) zijn drie mooie en duidelijke doelen als hij dit jaar nog blijft.
1 0
JohnnyD
“Er zouden meerdere factoren zijn die een transfer van Van de Beek naar Engeland tot een reële mogelijkheid maken...............Bovendien ligt het in de lijn der verwachting dat de Engelse transfermarkt langer open zal blijven dan de Nederlandse, waardoor Ajax het risico loopt dat als het té lang wacht met verkopen, het geen vervanger zal kunnen aantrekken”.

Dit spreekt elkaar toch tegen? Of lees ik het nou verkeerd?
0 -1
Amp
Ze suggereren dat ajax nu sneller zou willen verkopen, om op tijd een nieuwe vervanger te kunnen kopen vanwege een scheve transferwindowdeadline, zodat wordt voorkomen dat donny vertrekt na de Nederlandse deadline zonder adequate vervanger. Ik zie de tegenspraak niet...
0 0
JohnnyD
Zoals ik het lees is Engeland een reeele optie omdat de transfermarkt daar langer open blijft waardoor Ajax het risico loopt niet tijdig een vervanger te kunnen aantrekken.
0 0
Amp
Ja dat staat er toch ook. Of lees jij hieruit dat Ajax een vervanger uit Engeland zou willen halen, maar hierdoor niet op tijd een transfer vanuit Engeland kan realiseren? Er staat m.a.w. dat de transfer van Donny reëel zou zijn, omdat ajax niet het risico wil lopen een vervanger mis te lopen als United na de deadline in Nederland wil toeslaan voor Donny. Begrijp je reactie op AjaxAmsterdam dan ook totaal niet
0 0
JohnnyD
Nogmaals dan, een grap ga je ook niet uitleggen.
0 0
MosesD
Precies en dat risico wil Ajax niet lopen.
1 0
AjaxAmsterdam
Precies, dat lees je goed. Maar waar zit de tegenspraak in dan?
0 0
JohnnyD
Dit wordt net zoiets als het uitleggen van een grap. Kun je ook beter niet doen.
0 -1
Web
Donny is een speler die best lang gewacht heeft, en wel jaren in het eerste heeft gespeeld.
Onder Frank speelde hij al bij de blessure van Klaassen
Deden ze dit allemaal maar rond de 23 of 24 jaar een transfer maken
Dan was het voor Ajax veel makkelijker om beleid te maken
Nu zien ze op jonge leeftijd alleen maar de dollars
Heel jammer mocht hij vetrekken maar zeer begrijpelijk
Toch ging ik dan kijken naar de mogelijkheden rond Klaassen, die is een mindere uitvoering van Donny. Maar de strijd en passie die Klaassen weer heeft, kan een elftal een impuls geven
Winnaars heb je nodig in een team, en niet allemaal in de bal komen
6 -2
Ajax27
Vermoeiend om het altijd maar op de dollars te gooien... de meeste blijven overigens in Europa dus euro's, maar dat terzijde. Een voetballer heeft gemiddeld 10 topjaren in het voetbal. 1 of 2 jaar opbouwen, 2-3 jaar afbouwen en klaar is je voetbalcarrière. Gemiddeld dus zon 15 jaar aan voetbal. Das kort, heel kort. Vertel mij dan eens waarom een speler hier 5-6 jaar zou moeten blijven voordat ie vertrekt? 1/3 van je carriere spelen in een matige competitie, hopen op een Europees succesjaar wat eens in de 10-20 jaar voor komt. Of.. na 3 mooie jaren op jonge leeftijd naar een top-3 competitie heen kunnen gaan waar de halve wereld naar kijkt. Naam en faam maken, in de boeken verschijnen, jaarlijks tientallen topwedstrijden spelen in de competitie en jaarlijks minimaal de kwartfinale in CL of EL spelen. Dagelijks voetballen met spelers om je heen van Europese klasse, in een mooi land/stad wonen... ambities hebben. Ja, tuurlijk tellen de centjes ook mee maar er zijn nog 100 andere redenen te noemen waarom iemand zou willen vertrekken.
0 0
Web
Omdat je als voetballer het beste uit je zelf moet willen halen
Ik denk dat er voorbeelden genoeg zijn
Kluivert, Redan, Bouy, Pinas, Labyad, John, Drenthe, en zo zijn er nog zo veel meer.
Redan loopt nu rond bij Groningen, wat was het een talent
En met Gravenberch zie ik het zelfde gebeuren
Dat gaat echt om geld hoor

Donny heeft wel geduld gehad, en heeft zich wel door ontwikkeld, en had daar Ajax voor nodig, dat veel geld stopt in de opleiding.
0 0
Henkjanklaas
Stiekem hopen we natuurlijk dat hij alsnog blijft. een zoals door anderen ook gezegd op deze site durf ik te beweren dat we qua klasse niet meer voor deze clubs hoeven onder te doen, maar het geld is daar natuurlijk beter en de competities spreken meer aan. Zeker Man United vind ik een weinig aantrekkelijke club qua spel.
1 -3
Web
Grote club hoor, met nog steeds veel mogelijkheden.
En een mooie competitie.
2 -1
eros
vd Beek zou het zeker kunnen redden bij de grote clubs, maar hij moet slim kiezen. Hij moet minimaal 15/20 wedstrijden gaan krijgen.
2 -3
Schip
Welke idioten geven hier minnetjes voor...
1 -3
Web
Ja echt he
Hij moet dus niet na denken, zeggen ze eigelijk
1 -1
DeWijsneus
Ronald Waterreus en Pierre van Hooijdonk
1 0
Web
Zou zo maar kunnen
1 -1
jfAjax1
Ik gun het Donny. Evenals Ziyech, Onana en Nico. Maar waarom een ‘passant’ zijn bij Real of een vervallen United ipv een standbeeld kunnen verdienen bij Ajax? PL is een grotere competitie, historisch, meer geld... Maar behalve dat is Ajax is sportief opzicht echt niet minder. Ik hoop, tegen beter weten in, dat er ooit nog eens iemand doorstoomt en gaat voor de titel Mister Ajax!
1 -2
smokum
Stop met hopen: Joël Veltman is de naam
2 -1
Web
Wat zou dat mooi zijn, maar ik kan snappen dat hij een keer verder wil kijken
Daarom moeten wij ook van dat kunstgras af, verschrikkelijk voor top voetbal
Donny is wel een speler die heel erg bij Ajax past
0 -2
jaribombari
Blind?
1 0
Ajax27
Helemaal eens, maaaarrr... als voetballer is je 'werk' carriere maar kort. Daar wil je het meeste uit halen. En dus een andere competitie en club om te zien of je daar ook slaagt en over 10 jaar kan terugkijken dat je een prachtige carriere in Europa hebt gehad.
0 0
PierreHeno
...nou dan zal Pogba dus wel weg gaan bij MU......en laat Zidane die nu net graag naar Real willen halen.....het Telegraaf verhaal lijkt dus weer een mooi verhaaltje voor de bühne. Real wil VdBeek helemaal niet maar Pogba des te meer. En MU wil dan kennelijk vBeek als opvolger.
0 0
altijdwelwat
Is gewoon het zoveelste één tweetje tussen het management van Donny en de Telegraaf. Eerst was er een zogenaamd akkoord met Real. Terwijl iedereen daar in koor riep dat ze van de Beek niet nodig hebben. En nu is het weer Man United dat zich zogenaamd officieel gemeld heeft, ik geloof er persoonlijk helemaal niets van.
0 0
Joseph
Mooie clubs in tegen elkaar uit te spelen, Marc kan aan de bak!
0 0
PierreHeno
Onze bak raakt alleen maar leger en leger...
2 0
Ferd
Want? Wie zijn er allemaal weg dan?
0 0
PierreHeno
Nee ...je hebt gelijk ..niemand gaat weg. Foutje van me.
0 0
Leo252
hij zal de bank bedoelen neem ik aan
0 0
Hans Kraay Jr.
De reservebank.
0 0
Jariiii
Alle onsympathieke clubs.
Dat de best betalende hem maar mag halen dan, al heb ik liever dat hij nog een seizoen blijft natuurijik. Hij is veel beter en veel belangrijker voor Ajax dan velen denken.
2 -2
Ajax114
Gaan wij ook nog wat kopen. Na Onana, Tagliafico en Vd Beek en Ziyech is zo;n beetje alles weer weggekaapt. Hoop dat Ajax wel hoofdprijzen blijft vragen en zeker aan engelse clubs die zat geld hebben maar zich altijd arm houden als ze bij Ajax komen shoppen.
7 -5
Babayaka
Nee eerst de andere clubs redden.
0 0
Babayaka
Neee eerst de andere clubs redden.
0 -1
Ozymandias
Zolang er op Ziyech na niets is verkocht zal Ajax ook geen nieuwe spelers aantrekken. De financiele buffer die ze hadden waardoor ze op uitgaande transfers konden anticiperen is mede door het Coronavirus weg. Vergeet niet dat ze de afgelopen jaren al meerdere spelers hebben gekocht omdat ze verwachtten dat bepaalde basisspelers (die uiteindelijk zijn gebleven) zouden vertrekken. Daarbij hebben ze Antony voor het komende seizoen al aangetrokken.
3 -2
JariJari
Weg omdat we het aan de rest van de eredivisie doneren. Echt idioot.
0 -1
Ozymandias
Dat is maar 6 miljoen euro.
0 0
MosesD
Eens. Voor Ziyech is Anthony al gehaald voor op de rechtervleugel. Vervangers genoeg voor Donny in de eigen selectie. Ik zou alleen heel graag Pröpper erbij zien. Kan als rvm en ook nog eens op 10. Met vertrek Ziyech, van de Beek en Tagliafico lever je ook behoorlijk aan ervaring in. Pröpper is dus nodig. Ik denk ook dat Gravenbergh (mede door diens zaakwaarnemer) weg is deze zomer. Linksback kan je eventueel ook zelf opvangen, maar mogelijk kan je daar nog een speler voor halen. Als Onana gaat zou ik Scherpen de kans geven. Wellicht Stekelenburg (is die nog fit?) halen als backup. Dan ben je ongeveer klaar. Ik zie in Sebastian Cordova nog wel een welkome aanvulling, zeker omdat het een technische linkspoot is die ook nog eens lekker fel is.
2 -2
JohnnyD
Vervangers genoeg voor Donny? Tja. Ook maar meteen doorverkopen voor 50 miljoen aan de verschillende topclubs dan zou ik zeggen.
1 -1
MosesD
Hoezo?
0 0
JohnnyD
Die min komt van jou of niet? Niet liegen.
0 0
MosesD
Hou jij je echt bezig met minnetjes? Zoet......
0 0
Chiesaneres11
Vervangers genoeg? Ja qua aantal maar qua kwaliteit?? Als je niks gaat kopen voor middenveld blijft daar probleem zitten imo. Gaat Martinez naar lb? Promes/Tadic kan op 10,Blind op 6.. Gaan Marin en Gravenberch het nu laten zien dan? Teveel twijfels in je selectie. Doorselecteren verkopen/verhuren! Magallan,Labyad,Eiting,Ekkelkamp,Jensen,Lang! Keeper zou ik oudere erbij halen en Scherpen ze kans geven(kotarski?) Veltman gaat ie? Hoop geruchten over rcv dus is daar ook iets lopende..? Gaan de talenten nog tekenen? Zoveel vraagtekens en dus moet je voor elke basisklant nwe speler kopen(idd wel eerst opruimen zodat groep kleiner is en meer plek voor die talenten) Huntelaar blijft? Durf je het aan met Traore,Brobbey achter Tadic? Graag 2 cvm/cam en linksback voordat de vertrekkers gaan(kan nu ook gunstig zijn om te kopen omdat er hoop clubs erg lastig hebben en er geld nodig is daar!!)
3 -2
MosesD
Ajax kan nu eenmaal niet spelers van dezelfde kwaliteit kopen (een buitenkansje daargelaten). Investeren in de jeugd en nieuwe talentvolle spelers dus. Eiting is er daar een van. De vervanger van Ziycech is er al. Van de Beek kan ook intern opgevangen worden. Zoveel hoef je niet te kopen. Mogelijk een linksback dus en als Dest én Mazraoui gaan dan ook een rechtsback. Half juli moet Ajax wel meer inzicht hebben, wat er wel en niet nodig is.
0 0
BrandjeXL
Ach daar hebben we Eiting weer. 22 jaar en nog geen minuuut kunnen overtuigen in Ajax 1.
0 0
MosesD
Bijna een jaar eruit geweest door een blessure. Frankie ook pas na z'n 21 basisspeler bij Ajax. Ten Hag ziet het (gelukkig) erg zitten in Eiting. Moet zijn jaar worden.
0 0
Mentir
inderdaad eerst verkocht zijn, indien je bank spelers verkoopt kan je daar nieuwe voor terug halen. Donny is nog niet weg om een 3de vervanger te halen (marin zou 2 zijn maar misschien ook weer de deur uit) is iets te snel.

Vraag me alleen beetje af wie zijn vervanger zou moeten zijn
2 0
Ajax114
Nou, er komt niemand voor Marin en Magallan hoor in deze tijden.
2 -3
ajaxrulesz
Frenkie is teminste wel ergens de beste bij de selectie van barcelona: de fittest..
0 0
ajaxrulesz
Meer dan leuk meehobbelen bij real had er voor vd Beek hoogswaarschijnlijk toch niet ingezeten, kies toch voor een club die je graag wil, en waar je echt verschil kan maken en echt geschiedenis kan schrijven. Kijk na frenkie momenteel dat is niet meer dan leuk meehobbelen met pijn en moeite. Die zit zich nog aan te passen te komende jaren, daarvoor ga je toch niet naar die clubs man.
0 -4
AFCA1510
Zo, een grafcluppiee erbij voor Don!
1 -1
Koningtoto
Maar vanmorgen zei Verweij nog dat alleen Nico en Onana weg zouden gaan. Zo verwarrend allemaal.
1 -2
ajaxrulesz
Dortmund had echt een perfect club geweest voor hem. Die zaten ook meerdere malen voor hem op de tribune, tegen tottenham wilden onderhandelen maar haakte af om de prijs van 70 miljoen.. 70 miljoen voor vd beek...ziek
3 -2
AlexIbarra
Enig idee waarom we 55 miljoen vragen aan Real maar 70 aan Dortmund?
0 0
jaribombari
Waarom ziek? Marktconform lijkt me.
2 -2
Freddy
Schitterende club alleen jammer dat hij inmiddels al een behoorlijke tijd wordt bestuurd door een stel mafkezen.
2 0
altijdwelwat
Er valt helemaal niks te kapen want Real wil hem niet , hij is een optie van een optie als de 1e , 2e en 3e opties niet doorgaan. Ook Man United gaat zich niet officieel melden mark my words...
2 -2
MPAjax
Ze proberen de prijs te drukken door eerst super geïnteresseerd te zijn en dan ineens zogenaamd niet geïnteresseerd te zijn(behalve real want die zit in de financieële problemen) zodat de speler gaat morren en ajax misschien wel water bij de wijn gaat doen door de vraagprijs te verlagen zo doen ze dat, deden ze ook bij de ligt, psychologische oorlogsvoering
2 -1
Mocrodammerr
75 miljoen mag ie weg. Ajax zal m wel voor aldi prijs verkopen door al die zogenaamde prijsafspraken
3 -4
Drukwerk1968
Wel realistisch blijven. Je laat je verblinden door de Jong en de ligt. Donny is met alle respect geen 75 miljoen waard. Rond de 45 a 50 miljoen mag je de handen dichtknijpen
0 0
Ozymandias
Zelfs zonder zo'n afspraak zou Vd Beek geen 75 miljoen euro waard zijn. Er zijn betere middenvelders voor minder geld te koop.
2 -2
Lazell
Ook van die leeftijd? Die zijn op 1 hand te tellen. Je onderschat Donny, het is een type Muller met zijn loopacties en overzicht. Muller wordt ook altijd onderschat.
1 -2
Ozymandias
Ze zijn inderdaad op één hand te tellen maar een club hoeft er ook maar één te kopen. Waarom zou een club voor 75 miljoen voor Vd Beek gaan als Barcelona voor minder afscheid wil nemen van Arthur en Tielemans voor een vergelijkbaar bedrag te koop is?
0 0
Lazell
Van de Beek heeft zich bewezen op het hoogste niveau in de CL. Als dragende kracht op vrij jonge leeftijd. Scorend vermogen en redelijk veel assists en dat doet hij ogenschijnlijk net zo makkelijk tegen de CL toppers als in de ED. Hij heeft de hype meezitten en het lijkt erop dat meerdere topclubs tegen hem op willen bieden.

Artur is nooit een dragende kracht geworden en Tielemans heeft het nooit op het hoogste toneel (CL) kunnen laten zien. In die zin denk ik dat Donny verder is dan deze 2.

Maar bedragen zijn altijd wat de gek ervoor biedt. Ze hoeven niet realistisch te zijn en zeker niet in verhouding te staan tot andere transfers. Daarnaast is Donny een totaal ander type dan Artur/Tielemans, dus geen concurrentie. En dus ga je nooit voor Artur/Tielemans ipv Donny, tenminste niet als je goed naar het type speler kijkt wat je nodig hebt.

Zeker in deze tijd weet je nooit wat je er
voor kunt krijgen. Je weet niet wat andere clubs zullen bieden. Maar dat Donny een astronomisch bedrag in de categorie Frenkie/De Ligt op zou kunnen leveren denk ik wel. Of dat 75 is of is wat minder, is lastig te zeggen.
0 0
Danos
We gaan ontdekken of 50 mio wel een Aldi prijs is, veel is onzeker hoe de markt zich gaat ontwikkelen.
Het kan ook daardoor ook een hele goede prijs zijn
1 0
MarkAFCA
Mooie club voor Donny waar hij meer kans op speeltijd heeft dan bij Real. Redelijk jong team ook wat nog groeiende is. Minder druk dan bij Real waar je er na 2 mindere wedstrijden uit ligt.
3 0
Radie125
als ze de vraagprijs willen betalen prima. Ook voor Donny betere club en mooiere competitie.
3 0
Danos
Als ik Donny was zou ik toch gaan twijfelen, Real pakt maar niet door en Zidane lijkt hem niet te willen. Manu blijft volgens de berichten steeds terug komen voor Donny dat zegt ook wel wat en of we nu 50 mio van Real of van Manu maakt ook niet uit.
7 0
ajaxrulesz
Real betaalt alleen de big money voor spelers waarin ze echt vertrouwen hebben en in spelers die zich zichtbaar langdurig hebben bewezen in een grote competitie. Ik kan me niet voorstellen dat Real meer dan 40 miljoen voor vd Beek zal betalen.
0 -1