Ajax start dinsdag met verkoop seizoenkaarten

FinnDekker, 19-05-2020 om 08:10, 23819 views, Ajax.nl |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Vanaf dinsdagochtend kunnen supporters van Ajax hun seizoenkaart verlengen. Om 10.00 uur begint de verkoop, die duurt tot en met 30 juni. De prijs is hetzelfde gebleven als vorig jaar. Maar Ajax begrijpt goed dat de fans onzeker zijn vanwege het coronavirus en komt met een oplossing: voor elk thuisduel zonder publiek krijgen supporters hun geld terug, als ze dat willen.

'Zoals gezegd is het nog niet duidelijk wanneer jij weer naar het stadion mag komen. De kans bestaat dat wij meerdere of (in het het slechtste geval) zelfs alle wedstrijden zonder publiek moeten spelen. Daar hebben wij geen invloed op', schrijven de Amsterdammers op de officiële clubsite. 'Waar we wel invloed op hebben, is hoe we onze fans tegemoet gaan komen, mocht het zover komen.'

'Daarom hebben we besloten dat seizoenkaarthouders ervoor kunnen kiezen om geld terug te krijgen voor elke wedstrijd die zij moeten missen als gevolg van de regels omtrent het coronavirus', vervolgt men. Voor elk duel dat je mist vanwege de coronacrisis krijg je een zeventiende terug van je seizoenkaart. 'Als we het hele seizoen zonder fans spelen, dan heb je dus recht op teruggave van het gehele aankoopbedrag.'

'Het is voor seizoenkaarthouders vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra kaart bij te kopen. Ook worden er nog geen nieuwe seizoenkaarten verkocht.' In juli wordt gekeken welke plaatsen niet zijn verlengd, waarna deze in de verkoop gaan voor andere fans. Volgens Ajax blijven de voorwaarden en de volgorde met betrekking tot voorrang hetzelfde.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
trainerdv
De wachtrij is lang. Top als mensen verlengen, maar net zo prima om een eens nieuwe lichting die kans te geven.
0 -2
BrandjeXL
Wachtrij is helemaal niet lang. Bepaalde vakken misschien maar als je wil kan je vrijwel elk seizoen een scc halen.
0 0
FlipjeTiel
Help me hier eens...probeer al paar jaar weer een kaart te krijgen met een vriend van mij (beiden ivm kinderen 6-7jaar geleden de kaart opgezegd wat dus een mega fout was, maar goed).

Doen echt ons best als de vrije seizoen kaarten er zijn maar lukt nooit met die stomme bolletjes die je nu moet aanklikken en dan zeker niet 2 naast elkaar.

Hoe krijg je het dan wel voor elkaar? Dank alvast voor het advies.

Jean
0 0
Sammy Sosa
Stel dat er weer thuispubliek mag komen, dan zal dat vast niet met 45k supporters tegelijk kunnen. Wat nog niet duidelijk is wie dan wel of niet mag komen? Stel dat je dus niet mag komen maar je buurman wel. Krijg je dan ook je geld terug voor die pot?
0 0
debarbaar
Hoe zo niet dan? Omdat Rutte het zegt of omdat van Disselbloem wat aan het raden is? Hoe gaat Rutte uitleggen dat we wel in Dusseldorf met 80000 mensen op de tribune mogen zitten of met 20,000 in Brugge maar met 10% van de capaciteit in de Arena?

Ik vreet m'n schoenen op als de Chinezen niet met ene medicijn komen rond september. geen vaccin, wel een medicijn. En anders moet ze maar een stadion net over de grens huren.
0 0
Antafca
Tis iedereen of niemand
0 0
Libero
Juist een beperkt aantal toeschouwers met 1,5 m afstand aan alle kanten blijkt niet rendabel te zijn. Er wordt dan ook gedacht aan publiek toelaten op voorwaarde van het dragen van mondkapjes. Net als in het OV waar afstand houden ook geen reëel streven is.
0 0
Rik428
Nee, in dat geval moet je extra bijbetalen ;)
1 -1
WZAWZDB14
Wat hou ik toch van deze club...
Enige die de zaakjes goed voor mekaar heeft en zelfs in tijden van grote crisis de supporter voorop stellen.

Take my money ajax!
3 0
Rik428
Ik krijg t bijna niet over mn lippen maar ik vind die all-in seizoenkaart van PSV ook wel een goed idee. ‘T is dat je dan een heel jaar maar psv moet kijken en naar die hoempapa herrie moet luisteren, maar een aantrekkelijke constructie is het wel
0 0
thomba
Haha ... als psv kun je dit natuurlijk ook best eenvoudig aanbieden ... 2 potjes voorronde EL - en klaar weer.
0 0
Arek Milik
Mooi, toevallig vandaag mijn ‘ingehouden’ belastinggeld terug gekregen. Gelijk verlengen. Top regeling wat dat betreft met elke wedstrijd geld terug als er nog steeds geen publiek welkom is.

Ik heb mijn club gesteund en geen gebruik gemaakt van de compensatie, maar nu zal ik er wel gebruik van maken, nu nemen ze zelf het risico. Terwijl afgelopen seizoen Ajax natuurlijk niet wist dat dit ging gebeuren.
2 -1
Amsterdam Loyals
Done, de 26e is binnen. Gouden zet van Ajax, hiermee zetten ze de overige clubs onder druk. En tevens heel netjes naar eigen aanhang toe.
1 0
Murtagh
Helaas ik wou graag weg bij het uitvak vandaan maar ach het heeft ook wel wat die schuimbekken te zien soms.
1 0
Spectre
Daar zie je wel gekke dingen zeker :D
0 0
Murtagh
Valt wel mee ze maken soms wat vreemde gebaren en gooien soms met wat bier. Maar ik vind het vervelend dat ze zo door de fside heen blèren.
3 0
Radie125
Hagenese gooien altijd met pis
0 0
Murtagh
die zijn al een tijdje niet meer geweest
0 0
Mauroafca
Ik heb toch echt al wat liters bier over mij heen gehad hoor! Ik zit ook naast het uitvak haha
0 0
Van Reenen
Volgende keer (2021) als ze weer met bier gooien, moet je maar je mond openhouden. Scheelt toch weer een litertje per wedstrijd.
2 0
Murtagh
scheelt ook behoorlijk wat geld met die prijzen in de arena
0 0
Murtagh
Ik zit net iets verder weg denk ik wel binnen bereik van biergooiers maar ver genoeg dat de kans dat je geraakt wordt klein is
0 0
mgtow
Ik vraag me af of de 'warme clubs' van de eredivisie deze royale regeling van de 'kille, arrogante Amsterdammers' kunnen evenaren. :')
5 0
Ajax27
Vrijwel alle clubs hebben regelingen. Dus nee, daar is Ajax niet zo speciaal in hoor.
1 -4
Amsterdam Loyals
Is dat zo? Vraag het me af hoor... Sterker Ajax zet andere clubs onder druk met deze actie.
1 0
BrandjeXL
Geld teruggeven daar is Ajax uniek in. Bij andere clubs is meer in de vorm van tegoeden en/of kortingen op een nieuwe scc.
2 -1
Ajax27
Nee hoor. Bij PSV kun je jouw kaart gewoon parkeren voor een jaar, en volgend seizoen weer de kaart actief aanschaffen, zonder je plaats te verliezen. Dus met andere woorden... een jaartje nix betalen.

Wat ik wel slecht vind bij PSV is al die verschillende opties, dat zorgt gewoon voor een hoop rompeslomp. Bij Ajax is het gewoon verlengen, en je kunt je geld terug krijgen. Al zal dat maar 20-30% van de bezoekers doen denk ik. De rest denkt gewoon, fuck it, club steunen, seizoenskaart verlengen en klaar ermee.
0 -1
Redrum
Ze zullen steeds creatiever moeten worden om negatieve dingen over Ajax te zeggen. Het wordt ze tegenwoordig niet meer makkelijk gemaakt. Daarom waren ze laatst ook maar wat blij toen Overmars zijn hart luchtte bij de Telegraaf.
6 0
Ismael Urzaiz
Hoe kom je op de wachtlijst?
0 0
Draufgänger
Er is geen wachtlijst.

Hier kun je je interesse kenbaar maken: https://mijn.ajax.nl/nl-NL/interesse-kaartverkoop-eredivisie/

Maar dan betekent dat je op een lijst komt met mensen die een mailtje krijgen wanneer de verkoop begint.
0 0
Ismael Urzaiz
Dank je voor de informatie
0 0
Hans Kraay Jr.
Niet.
0 -1
Antafca
Hmm jammer dat van plek switchen in eigen vak ook al niet kan. wou graag stuk naar boven
2 0
Van Reenen
Hoezo naar boven, nieuwe verrekijker voor je verjaardag gekregen?
2 -1
Rik428
Minder gezeik met bij elkaar zitten als je niet precies naast elkaar zit, minder gezeik als je wil staan, ik kan best een paar argumenten bedenken waarom je hoog wil zitten
1 0