Ten Hag: 'Dest is als een komeet gekomen'

JesseTH, 15-05-2020 om 19:30, 5222 views, Ajax Life |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Volgens Erik ten Hag was er geen twijfel mogelijk over de uitverkiezing van Sergiño Dest als Talent van het Jaar. De oefenmeester zag van dichtbij hoe de back zich ontwikkelde van jeugdspeler tot een vaste waarde in Ajax 1.

In gesprek met Ajax Life verklaart Ten Hag waarom de technische staf hem verkoos. 'Waarom Dest? Ik gaf hem het vertrouwen in de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijffschaal. We pakten toen onze enige echte prijs van het seizoen. Sindsdien is hij als een komeet gekomen.'

'Sergiño speelde vorig seizoen nog bij Jong Ajax en dit seizoen 75 procent van de wedstrijden van het eerste elftal, werd opgeroepen voor de nationale ploeg van Amerika en was actief in de Champions League', legt de trainer verder uit.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MarcelvTol1971
Het gerucht gaat alweer her en der dat deze jongen het hogerop wil zoeken ( lees : Raiola )
Wordt de grootste fout van zijn leven, en vele ( zelfde zaakwaarnemer ) gingen hem voor.
Waarom zien dit soort gasten het nou niet, onbegrijpelijk.
0 0
Liam
Ik erger me een beetje aan Sergino. Dat blinde gedraaf naar voren en dan zo'n houdinkje van 'ik ben er al'.
Die jongen moet nog ontzettend veel leren, vooral verdedigend. Dat hij nu al dolgraag weg wil zegt ook al genoeg wat dat betreft. Natuurlijk zijn Barca en Bayern droomclubs maar ik acht de kans niet zo groot dat dit gaat gebeuren. Ze zien in hem een soort van zelfde type als Lahm en Alves, daarom hebben ze 'interesse'. Ze zien echter ook dat Lahm en Alves aan de bal nooit domme keuzes maakten en dat dit bij Sergino nog een punt van zorg is.
0 0
foensai
Dit is ook alleen nog maar gedaan om zijn transferbedrag te kunnen handhaven. Erik aas helemaal geen fan van hem...
0 -1
Steeph
Wat een vreemde snuiter is die ten Hag ook. Hij had een hekel aan Dest, dat zag je in alles. Ik vind het maar een eng mannetje.
0 -1
chloorbestendig
Perfecte omschrijving; kwam met ineens met hoge snelheid, lichtte even schitterend op in de dampkring, dooft nog sneller uit en crasht onvindbaar op de aarde. Achteraf blijkt het vaak niet meer te zijn geweest als iets ter grootte van een kiezelsteentje of een zandkorrel.
1 0