Magallán sprak nog niet met Ajax over nabije toekomst

BartVeenstra, 13-05-2020 om 20:00, 7175 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lisandro Magallán heeft op dit moment nog niet met Ajax gesproken over zijn toekomst bij de Amsterdamse club. De Argentijnse verdediger, die verhuurd is aan Deportivo Alavés, focust zich eerst op het uitspelen van de Spaanse competitie alvorens hij gaat nadenken over een mogelijk nieuw seizoen bij Ajax.

'Er is nog geen gesprek geweest', zegt Magalláns Nederlandse zaakwaarnemer Steinar Dietz van Essel Sports. 'Hij focust zich op het uitspelen van de Spaanse competitie. Het is nog niet duidelijk wanneer de competitie hervat wordt. Mogelijk beginnen ze weer op 12 juni. Zodra dat duidelijk is, gaan we met Ajax praten.'

Daarbij is het ook van belang wanneer Ajax traint. De Amsterdammers trainen richting het nieuwe seizoen in drie blokken. Het eerste blok eindigt op vrijdag 15 mei, waarna de spelers een kleine maand vakantie hebben. Van 11 juni tot en met 12 juli vindt blok twee plaats, waarna het laatste en derde blok op 1 augustus begint. Dit blok duurt tot en met eind augustus, waarna op 1 september mogelijk de Eredivisie van start gaat. Mogelijk kan Magallán tijdens het tweede of derde blok instromen.

Bij Ajax zal Magallán te maken hebben met flinke concurrentie. De Amsterdammers beschikken met Joël Veltman, Daley Blind, Lisandro Martínez, Perr Schuurs, Edson Álvarez en Jurriën Timber over behoorlijk wat opties voor de posities centraal achterin. 'Dan wordt het dringen inderdaad. We zijn ook afhankelijk van de mutaties bij Ajax.'

Samengevat komt het erop neer dat Magallán zich voor nu focust op het uitspelen van de Spaanse competitie. Daarna komt Ajax weer aan bod. Op dat moment is het de vraag hoe het er bij Ajax voorstaat en hoe de transfermarkt loopt.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
VoorAltijdNummer14
Ik kan echt nog steeds niet begrijpen hoe een TD + scoutingsapparaat die Sanchez uit Latijns Amerika gehaald hebben, ooit op de proppen hebben kunnen komen met deze volgroeide nietszeggende speler. 9 miljoen??!??!?

Kijk Sanchez was ook niet de beste opbouwer, maar die man was tenminste een topatleet die voor zijn man kon komen en kon corrigeren met zijn snelheid.

Alvarez heeft dan wel weinig de kans gehad, maar op de momenten dat ie cv stond, leek zijn motoriek/snelheid ook totaal niet op wat ik van een cv bij Ajax verwacht.

In totaal 24 miljoen.......
2 0
Hollister
Betrekken in een mooie deal met Riverplate... Lucas Quarta en wat geld toe.. meteen probleem centraal opgelost... Pirie, Botman, Mazraoui verkopen of verhuren.. Bij verkoop Dest.. Veltman weer naar rechts
1 -1
P.Russo
En je denkt dat het realistisch is dat hij naar de aartsrivaal van Boca Juniors gaat? Of dat River hem we zou willen hebben? Dat gaat nooit gebeuren. Daarnaast denk ik dat Mazraoui nog altijd de beste keus op RB is ondanks dat hij wat steekjes laat vallen in defensief opzicht. Als hij daar op traint dan is het een meer dan uitstekende rechtsback.
0 -1
louis60
WEG
2 0
echteajacied
Weg.
2 0
Multi
De man die nog trager dan Schöne leek en positioneel ook 90% van de keren verkeerd stond. Wie hem gescout heeft die heeft van te voren veel te diep in het glaasje gekeken, voordat hij de wedstrijd bezocht.
4 0
RuffRhythim
Nog steeds ongelofelijk dat Ajax deze gozer bij elkaar dik twee jaar (of was het langer?) heeft lopen scouten en hem zelfs na een eerste stukgelopen poging alsnog contracteerde, terwijl niemand van de Boca-supporters snapte waarom Ajax hem wilde hebben....
6 0
Joseph
Deze aankoop is het bewijs dat er iets mis gaat in de scouting. Je kan er best naast zitten, maar er zo ver naast zitten, daar is geen excuus voor.
5 0
Ajax27
Ik blijf dit ook een erg vaag verhaal vinden. Zo lang werd er over zijn naam gepraat, zo lang werd er verteld dat meerdere scouts hem lange tijd actief in de gaten hielden... en dan besluit je een enorm bedrag over te maken en wat krijg je, bagger. Soms zie je dat een speler niet lekker in z'n vel zit, maar wel met vlagen enorm goed voetbal laat zien of in dit geval enorm goed verdedigend werk. Dan valt het nog onder de categorie aanpassen, nieuw land, nieuwe cultuur...blabla. Maar bij hem zag je werkelijk helemaal niets.
4 0
Woodenshoe1
Verlies nemen en door, na een intensieve scouting van ruim een jaar blijkt deze man en helemaal niks van te kunnen...
0 0
Web
Hier moet je niet te veel energie in stoppen als trainer. Dikke miskoop en vooruit kijken
Overmars heeft er denk ik pijn in de buik van
Want hij is niet de enigste
2 -1
ram
Misschien wel de enige. Dus dan valt het allemaal wel mee.
2 0
OdjePils
:)
0 0
Bjorn
Zo snel mogelijk opnieuw verhuren of verkopen voor drie miljoen. Verlies pakken en door.
1 0
DT10
Magallan is (samen met Labyad, Van Leer en Johnsen) één van de spelers waar Ajax wat mij betreft zo snel mogelijk vanaf moet. Het enige wat ze doen is op de salarisschaal drukken en je kunt ze makkelijk vervangen door spelers uit de eigen opleiding.
5 0
Bjorn
Labyad twijfelgeval. Als het team draait, kan hij prima mee. Maar hij zal nooit het team op sleeptouw nemen of in zijn eentje de wedstrijd omdraaien.
3 -3
Joseph
Reken maar dat we zonder Ziyech een sleeptouw nodig hebben, wat mij betreft is Labyad geen twijfelgeval, die kost alleen maar geld.
3 -1
YoungLeur
Is Johnsen nog eigendom van Ajax?
0 -1
Web
Verhuurd aan PEC toch?
1 0
4xEC1
Labyad zou ik nog niet zo snel opgeven. Die pakte thuis tegen Utrecht zijn kans in de basis en speelde heel sterk, voordat hij geblesseerd raakte. Zo goed had ik hem nog niet gezien bij Ajax.
6 -3
Ajax27
En dit krijgt dan 2 minnetjes, terwijl je gewoon een hele terechte reactie plaatst. Prima om erbij te hebben als breedte voor op de bank. Hij viel idd prima in tegen Utrecht.
2 0
Santiago
Labyad heeft zijn kansen altijd goed gepakt. Heel veel mensen hier hebben hem gewoon al afgeschreven vanaf dag 1.
3 0
Dennis129
Met Promes, Neres, Anthony en Lang is Labyad gewoon overbodig.
Maar die zit gewoon lekker zijn Dikke contract uit.
0 0
Westerpark1982
Nee joh. Dikke strik om labyad. Met nadruk op dik. Jezus die gozer heeft een plofkop niet normaal. Veel te langzaam voor een buitenspeler in CL.
4 -3