PSV en AZ sluiten zich aan, Feyenoord wacht af

FinnDekker, 02-04-2020 om 17:50, 27012 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-thuisshirt 2020-2021!

AZ en PSV sluiten zich aan bij het statement van Marc Overmars namens Ajax om te stoppen met het huidige seizoen. Dat is wat de clubs donderdag zelf via onder meer social media naar buiten brengen. De twee topclubs zijn het eens met de Amsterdammers. 

Ajax wil graag dat het restant van het lopende seizoen geschrapt wordt door de KNVB. AZ en PSV zijn het eens met dat advies en hebben zodoende hetzelfde gecommuniceerd richting de voetbalbond. De topclubs maakten dit standpunt donderdag telefonisch eveneens kenbaar aan Ajax en de rest van de clubs.

Feyenoord snapt daarentegen dat de KNVB vooralsnog wacht met het nemen van een beslissing. Wel zeggen de Rotterdammers dat het stoppen met de competitie 'een reëel besluit' zou zijn. Verder zou men nog verdeeld zijn binnen de Eredivisie.

De KNVB is zelf van plan om dinsdag 'bij elkaar te komen' met de stakeholders. Dan staat een videoconferentie op het programma, waar de twee mogelijke scenario's worden voorgelegd: een streep door het huidige seizoen of het afmaken van de competitie in de zomer.

 

 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Babayaka
Heel eerlijk, als ik sponsor was, was ik vertrokken uit deze sport.
Als je ziet hoe de voetbalwereld omgaat met deze shitzooi. Ik zou geen miljoen meer er aan uitgeven.
Voetballers verdienen te veel en alles erom heen ook. Clubs gaan onderuit, ze kunnen nog geen eens 3 maanden overleven met een werknemer of 40. Dat terwijl er al jaren miljarden rond gaan.
Lonen van 30k perweek het moet echt voorbij zijn. het is 100x meer dan jan op de steiger, en carolien die je oude moeder verzorgt.
Of de groente man op de hoek.
Ze willen gelijke rechten als de normale werknemer, dan gaan ze ook maar voetballen voor het geld van een normale werknemer. en na hun 35ste gaan ze lekker verder werken.
1 -1
Redrum
Het is volledig uit de hand gelopen met alle salarissen en transfersommen. Vroeg of laat zou dit misgaan, niemand had alleen verwacht dat het dankzij een wereldwijde epidemie zou zijn.
3 0
trainer
De topclubs zijn dus eensgezind. Goed om te horen!
0 0
Rob1706
Amateur competities door KNVB gestopt, prof competiteis niet. Verschil: geld.
Consensus velangen van alle BVO's in een land waar bijna altijd gepolderd moet worden, hoe naief kun je zijn?
4 0
roodwit007
De UEFA heeft donderdag een brief gestuurd naar alle 55 nationale bonden met het verzoek om de competities niet per direct te stoppen. De Europese voetbalbond waarschuwt dat landen op die manier Europese tickets kunnen kwijtraken voor volgend seizoen. dus gewoon ff dreigen wat een klootzakken die zakenvullers , het interesseert hun niks als een speler gevaar loopt de euro is hun god de rest is bijzaak
5 0
trainer
Dit is het einde van de UEFA. En het begin van een supercompetitie. Niet volgend jaar al maar helaas gaat het nu in versnelling. De bom onder het huidige voetbal..
1 0
MankeNelis
Uefa megalomane mafketels
4 0
trainerdv
Voetbal moet nu vooral aan de lange termijn denken. Het bestaat bij de gratie van fans. Komen die niet, dan kan je net zo goed stoppen. Dit jaar gaat echt niemand meer. Hetzij omdat het zomervakantie is, hetzij omdat je keihard moet werken om de schade in te lopen, hetzij omdat er nog steeds besmettingsgevaar is. Volgend seizoen nieuw elan en weer een bomvolle kalender, dan heeft iedereen er weer echt zin in. Dat is echt het beste voor de lange termijn.
2 0
louis60
In Italie en Spanje moeten spelers en staf salaris inleveren. Spelers tot 70%. In Engeland verwacht men ook dat salaris moet wordrn gekort. Het lijkt me logisch dat het in Nederland ook gaat gebeuren. Dit kan ook wel eens een begin zijn van structureel lagere salarissen bij topclubs.
4 0
JOHANisGOD
De spelers zouden zelf met dat initiatief moeten komen.

Net zoals ik, die mijn 3 verschillende gyms gewoon blijf doorbetalen.
0 0
AjaxDaniel
Waarom tf zit je bij drie verschillende gyms?
0 0
JOHANisGOD
Gym voor Kickboksen

Gym voor BJJ

Gym voor Krachttraining
0 0
Middenweg401
Doe geniet slim dan. :) (tenzij ze bij jou geen combi's hebben).
0 0
JOHANisGOD
kreeg een filmpje via Whatsapp.
Een idioot die bij de Arena tegen een foto van een Ajax speler aan pist.
Ingang F.

Ik zie niet goed wie die speler is.
Terwijl hij pist, zingt hij, "Oh oh Den Haag."

Hij staat goed met zijn zwakzinnige hoofd op beeld.

Oud filmpje?
Bij jullie bekend?
1 0
Redrum
Geen bekend filmpje, maar ik kan nooit lang wakker liggen van dit soort 'stoere' filmpjes. Iedereen kan de grote jongen uithangen als er niemand in de buurt is, maar het is niets waard. Daarnaast kan ik me niet herinneren dat Ado een concurrent van ons is. Maar goed, wij schijnen nou eenmaal 17 zware rivalen te hebben in Nederland. Het is wat het is. Wij zijn de grootste en dat is het enige dat telt.
4 0
JOHANisGOD
Yesss
0 0
nummer14
Die hoerenclub heeft ineens wat vertrouwen gekregen hoor sinds Advocaat daar resultaten is gaan halen. Ze stonden bijna op degraderen en moet je ze nou eens horen. Dat ze maar failliet mogen gaan!! Ook al is het de enige klassieker in Nederland. Wat een grafclub is het ook
9 0
Redrum
De gouden pik van Dick is de enige reden dat ze nu staan waar ze staan. Voetballend zijn ze niet eens beter dan Fortuna, maar door hun geluk winnen ze bijna alles de laatste maanden. Een echte topclub zou zijn plaats kennen, een echte pauperclub als feyenoord krijgt praatjes.
5 0
TontoKarnaggel
Neem aan dat het AD nu ook even een negatief artikel over deze clubs de wereld inslingerd aangezien ze exact hetzelfde standpunt hebben als Ajax nog geen 24 uur terug....
5 0
Luck76
Uitspelen gaat toch nooit gebeuren? Wees eerlijk. Oké, dan is het seizoen op 3 augustus afgelopen. Je kunt niet gelijk aan een nieuw seizoen beginnen. Dan kom je in de knoei met het EK.
Daarnaast heb je dus te maken met aflopende contracten, zoals Ziyech.
Gewoon nu kappen me die hele handel.
3 0
Spectre
Bijna iedereen snapt dit maar in 010 willen ze nog graag een bekerfinale spelen en zouden ze graag zien dat AZ nog 1e wordt in plaats van hun verstand te gebruiken
4 0
BrandjeXL
Geef je ze hun zin. Doe je de finale ipv de JC-schaal.
1 0
Gabri411
Die club uit 010, de "volksclub" kiest voor geld ipv de gezondheid van de eigen aanhang.
1 0
insectenverdelg
Feyrnoord wacht even af hoeveel geld Ajax in t noodfonds gooit en hoe groot stuk ze van de taart mee mogen eten.....
3 0
Spectre
Het is duidelijk dat Gudde wat vriendjes gebeld heeft, ook van Geel wil voetballen
0 0
Ar
Het lijkt me duidelijk.
Ook in andere landen is het niet houdbaar.
Per land moet maar gekeken en besloten worden of er een kampioen wordt uitgeroepen (Liverpool in Engeland is bijna ondenkbaar niet tot kampioen te verklaren).
Hier in Nl zou ik als Ajacied voorstander zijn van het niet uitroepen van een kampioen.
Ajax gaat als nummer 1 wel direct de CL in, en de CL gelden worden verdeeld over alle clubs.
3 0
Bjorn
CL geld verdelen over alle clubs is niet realistisch. Alleen Ajax en AZ maken er kans op en bovendien kan AZ zichzelf ook nog kwalificeren. Mocht AZ zich niet kwalificeren kunnen we hen alsnog 25% van het startgeld bieden.
0 0
Ar
Soort Corona noodfonds
40 miljoen verdeeld over 20 clubs kan alle clubs voorlopig in leven houden.
0 -1
insectenverdelg
Ik zou zeggen t startgeld, tv geld, start premie ne ranking geld) van alle europese toernooien wordt in een pot gedaan en dan verdeeld. Wat je daarna nog nij elkaarvvoetbald is voor de desbetreff3nde club. Dit geld pas v.a. het hoofdtoernooi.
0 -1
BrandjeXL
Echt onzin. Als Ajax kampioen zou worden dan hoeven ze dat ook niet te verdelen. 25% wat zo'n 10 miljoen is vind ik meer dan genoeg. Er komt al een noodfonds. Plus de KNVB en de overheid kan ook bijspringen. Snap niet waarom de clubs die verdienen Europees te spelen alles weer een pot moeten doen.
0 0
Ar
Omdat voetbal een teamsport is.
Teams en clubs kunnen het niet zonder elkaar.
40 miljoen gedeeld onder 20 clubs houdt al die clubs voorlopig in leven.
0 -1
AjaxDordt
Tja, anders heb je vannacht 30 doorgesnoven idioten in je achtertuin. Niets is triester dan dat ene woord...
2 0
OdjePils
Kut kakkerlakken
5 0
talent020
Stelletje lafaards bij Feyenoord, hobbelen weer braaf achter Gudde en de KNVB aan
7 0
Redrum
Ik snap heel goed dat men bij Feyenoord niet gaat toegeven dat ze niet meer willen spelen. Je moet niet onderschatten wat voor extreme druk het meebrengt om daar een functie te hebben, wetende dat er elk moment een stuk of 10 kansarme kwijlende idioten in je tuin kunnen staan als je iets doet of zegt wat ze niet bevalt. De druk om de achterban te pleasen is daardoor echt extreem hoog. Er zal geen enkele speler van Feyenoord nog het veld op willen, maar vanuit de club zullen ze stug vol blijven houden dat ze willen spelen. Dan ligt het in ieder geval niet aan hun!
9 0
DeMeervanweleer
Jij snapt het. Die terreur gijzelt niet alleen de directie van Feyenoord en haar spelers, maar ook Fox en andere mediakanalen. Iedereen is als de dood om iets te zeggen, of te doen wat die psycho`s onwelgevallig is.
5 0
Redrum
Het is inderdaad gewoon een vorm van terreur ja. Als je iets negatiefs zegt over Feyenoord wordt je direct bedreigd. Bij Ajax lopen ook een paar idioten rond, maar bij Feyenoord lijkt het wel alsof de meerderheid van de supporters uit complete idioten bestaat. Als de camera tijdens Feyenoord - Ajax even langs het publiek gaat wordt je gewoon spontaan depressief. Het is echt geen pretje om zoveel totaal kansarme en doorgedraaide stumperds bij elkaar te zien.
3 0
Spectre
Gudde is feyenoord
2 0
bdsngsfs
Laat Ajax afstand doen van de (evt) titel. Zo wil je toch geen kampioen worden. Dat zou een vies bijsmaakje hebben.
Gewoon dit hele seizoen afschrijven, zonder een kampioen in de eredivisie- en hopelijk volgend seizoen beter.
3 -4
AjaxDaniel
Zou mij niet echt uitmaken. Prima als we geen schaal krijgen. Zou er echter niet zomaar afstand van doen, ook al heeft het lang niet de waarde als een ‘echte’ schaal.
1 0
Middenweg401
Eens. Ik ben blij met de bijval (en het verstand) van de overige grote clubs.
Ik was zeer gecharmeerd Van Overmars' statement.
Het enige wat ik nog hoop is dat mensen hier hun gekleurde bril eens afzetten; ik bedoel daarmee die mensen die hun mening alleen baseren op de toevallige stand.
5 0
mas020
Wat ik alleen niet helemaal begrijp is dat AZ zich hier achter schaart. Aan de ene kant heel nobel, maar die zouden gewoon kans gemaakt hebben dit jaar........ Of mis ik iets?
1 -7
Leprechaun
AZ kan kampioen worden, maar ook net zo goed nog achterhaald worden door Feyenoord. Op deze manier spelen ze in elk geval vCL.
0 0
Libero
Heeft niets met nobel zijn te maken, maar met gezond verstand hebben.
3 0
BrandjeXL
Omdat Az vanuit het menselijk oogpunt denkt. Gezien jou reactie is dat voor jou heel moeilijk te begrijpen.
5 -1
mas020
Dan begrijp je mij helemaal verkeerd. Ik vind het heel goed dat ze dat doen, en ik zou persoonlijk ook stoppen.
Ik had het alleen niet verwacht.... that’s all
0 0
Boer Gijs
Plus dat het gewoon niet meer gaat om het af te maken
1 0
Restored
Zou Ajax CL geld hebben aangeboden?
0 -1
AjaciedRK
https://www.vi.nl/nieuws/feyenoord-directeur-betreurt-gebrek-aan-eenheid-in-eredivisie

Hahahahahahahaha wat een plaat voor zn ongedierte kop.
15 -1
MrPink
Domme kakkerlakken. Echt het meest achterlijke volk.
19 -3
Bobbaasje
Ik hoop echt dat ze falliet gaan.
12 -1
mgtow
Feyenoord hebben we binnenkort geen last meer van gezien het feit dat ze financieel naar de kloten gaan. Kakkerlakjes zouden eens moeten leren jaarcijfers te lezen.
11 -1
AjaxDaniel
Feyenoord is als de dood natuurlijk dat de bekerfinale niet gespeeld zal worden. Die zullen er voor het oog van hun supporters alles aan doen om het toch af te maken.
13 0
DeBaarsjes
Hahaha ik las al opties van dat de competitie maar beter word beëindigd maar dat er nog wel een datum moet worden gezocht voor de bekerfinale. Of dat de bekerfinale maar ipv de JCS moet worden gespeeld aan het begin van komend seizoen. Die doen echt alles voor een prijs
4 0
AjaciedRK
Kan koevermans niet een rondleiding krijgen op de ic van het erasmus?
8 -1
Redrum
Koevermans wil ook niet meer, maar hij is gewoon bang voor die totaal doorgedraaide leeghoofden die zichzelf supporters noemen. Niemand zit te wachten op een groep van die totale gefrustreerde kneuzen voor zijn deur. Dat ruïneert gewoon al je woongenot in één keer.
2 0
oxxer
Typisch dat ze in Rotterdam achter het besluit van de Gudde Voetbal Bond staan. Die gun je de komende 180 jaar helemaal niks behalve de Maas Cup en schuimbekkentroffee.
8 0
Bobbaasje
Moet Ajax nou CL voorrondes spelen als nummer 1 van Nederland of direct geplaatst?
0 0
JariJari
Directe plaatsing, behalve als een team de CL wint welke zich niet via de competitie plaatst (bv Atletico, nu 5de in competitie en nog actief in CL)
2 -1
brullie
Dat minnetje snap ik werkelijk geen reet van...;-)
0 0
DeWijsneus
Dank Jari. Wilde het zelf al nakijken maar dit zal 'm wel zijn.
0 0
N-ajax
Dat staat helemaal niet vast. Het kan zijn dat de UEFA coëfficiënten van vorig jaar gebruikt.
1 -1
Bobbaasje
Mooi, dat wordt dus gelijk groepsfase CL :-)
1 -1
NegentigMinutenLang
Tenzij besloten wordt dat er geen winnaar van de CL komt. Lijkt me met de huidige opstelling van de UEFA onwaarschijnlijk, al moeten ze het op Madagascar uitspelen en hun kinderen verkopen willen ze het nog door laten gaan, maar toch.
2 0
off
Dan houd je alsnog de plek van de CL winnaar over
0 -1
Labrador
Feyenoord is ingehaald door AZ.
9 0
AjaxDaniel
Meer en meer spelers zullen in opstand komen. Waardoor de clubs wel moeten buigen en dus ook de competities. Laat de UEFA lekker kapot vallen.
6 0
werkertje
UEFA niet blij met beslissing Belgische bond: 'Dit was niet de bedoeling’

Sluit die organisatie lekker op in een ziekenhuis in Bergamo ofso
10 0
DeBaarsjes
En deze bond wilt dat in Juni/Juli de competities worden hervat in hardst getroffen landen als Italië en Spanje. Deze mensen zijn niet goed wijs en denken alleen aan het geld. Maakt geen moer uit of de competitie met of zonder fans worden uitgespeeld. Desnoods op een achterpleintje laten ze het doorgaan
8 0
AjaxDaniel
Klopt. In Italië lijkt het nu af te vlakken. Maar dat is ook alleen maar vanwege de zware maatregelen die daar al een tijd genomen worden. Als dat los wordt gelaten schiet het weer omhoog.
4 0
AjaciedRK
Feyenoord toch niet. Wil toch de competitie uitspelen. Staat een reactie van hun direxteur op vi.
3 0
Spectre
Dat zat er in, die zullen Ajax nooit steunen, al hangt de gezondheid er van af
0 0
DeBaarsjes
Ja het nieuws dat Feyenoord ook wilde stoppen komt van Verweij.....
0 0
JariJari
Feyenoord directeur zat te rekenen ... als Ajax, en Az, en PSV ... ermee ophouden, hebben wij een redelijke kans op een titel!111111!!!
2 0
DeBaarsjes
Beetje jammer dat jij dacht dat hij kon rekenen
2 0
Hans Kraay Jr.
Mooi de top 3 - 4 willen niet meer spelen. Lijkt me een duidelijk signaal naar de KNVB.

Ben benieuwd of Gudde zijn ballen inmiddels zijn ingedaald na dit nieuws?
0 0
Web
Ik ben echt blij
Groot Ajax en voetbal liefhebber, maar nu even de realiteit onder ogen zien
Volgend seizoen hopelijk weer alles als van ouds?
Nu lekker voetbal kijken op YouTube
Ik heb mijn dagen
Veel Cruijff, van Basten en Bergkamp
Maar ook de andere groten van de wereld
Voor diegene die hem niet hebben zien spelen
George Best. Heerlijke voetballer verbeterende versie van Rensenbrink. Zelfde voetbal stijl. Heerlijk
2 0
Bky
100 % dat die journalisten die vanmorgen Overmars aanvielen opeens draaien, nu hebben ze geen populaire mening meer.
13 0
Multi
Inclusief de supporters van die clubs. Ik vind het wel leed vermaak als je nu de verschillende fora ziet.
2 0
Spectre
Die staan nu wel redelijk met hun mond vol tanden
1 0
Ajaxtrouw
Ik merk veel aan reacties prima zo en wij volgend seizoen gewoon weer lekker de CL miljoenen. Maar dat gaat niet gebeuren
0 -6
Boer Gijs
Dat is van later orde wat mij betreft
1 0
DeBaarsjes
'Het is overigens nog niet 100 procent zeker dat de kampioen van het seizoen 2019/2020 zich rechtstreeks voor het hoofdtoernooi plaatst. Mocht de Champions League-winnaar van dat seizoen zich niet via de competitie voor de groepsfase kwalificeren, dan gaat het rechtstreekse ticket van Nederland naar die club.'

Alleen de huidige CL is uitgesteld...
0 0
Frank1978
Het zou gezien de stand en gezien het recente verleden niet meer dan terecht zijn als Ajax rechtstreeks de CL in gaat. Dat we geen kampioen worden, kan ik prima mee leven, zou toch niet echt als een kampioenschap voelen. Maar aan die laatste zin kan ik zien dat jij een insider bent? Vertel, wat gaat er wel precies gebeuren?
0 -1
7172AFCA7395
Hoeft van mij ook niet.
Laat ze maar een andere verdeelsleutel zoeken.
0 -2
Web
Alles zal niet voor Ajax wezen, en dat is toch ook wel terecht? Ajax stond geen mijlen voor toch
2 0
JariJari
Waarom denk je van niet? Lijkt mij gewoon de enige uitkomst.
0 -1
Web
Ajax is in overleg geweest met Clubs. Zal zeker over gesproken zijn?
1 -2
JariJari
Dat Ajax anders weggaat en NL naar niveau Wit-Rusland laat afzakken.
2 -1
Web
Ajax, AZ en PSV hebben vandaag overleg gehad. Volgens Stekelenburg
1 0
Spectre
Die Gudde kun je ook wel afscheid van nemen, dat notabene Overmars dit in gang heeft gezet met uitspraken waar de KNVB dit allang had moeten doen
5 0
Redrum
Gudde is een Feyenoorder, wat kan je in vredesnaam van zo iemand verwachten? Niks. Helemaal niks. Wat is de laatste keer dat een Feyenoorder iets significants heeft betekend voor het Nederlandse voetbal? Dat was waarschijnlijk Pierre van Hooijdonck, die letterlijk in zijn eentje de Uefa Cup won met zijn vrije trappen. Sindsdien heeft Feyenoord helemaal niets bijgedragen aan het Nederlandse voetbal. Er is al heel lang niets bijzonders meer bij die club vandaan gekomen, maar toch vinden ze zichzelf nog heel belangrijk.
0 0
gebruikersnaam
De ploegen in het midden spelen nergens meer om dus als de onderste en bovenste clubs voor stoppen zijn dan moeten die anderen daar maar gewoon in mee.
0 0
WillyBrokamp
de klupjes die nog voor plee-offs in aanmerking denken te komen laten nog niet van zich horen, hoe zielig is dat....
1 -2
Web
Die snappen het ook wel.
Niemand wil nu meer spelen
1 0
Ajaxtrouw
Was jij het ook zo eens geweest wanneer wij niet bovenaan stonden?
1 -3
JariJari
Ja want anders werkt volgend jaar niet. Zo min mogelijk verstoring.
1 -1
WillyBrokamp
Ja want het gaat nergens over. Er gaan mensen dood....
2 0
Ajaxtrouw
Zouden wij ook zo duidelijk zijn geweest wanneer we niet bovenaan stonden?
0 -7
Libero
Hou toch eens op met dat "wij". Het is "jullie" als jij het over Ajax hebt.
4 0
Frank1978
Dat vermoeden had ik eerlijk gezegd ook al een beetje ja.
1 0
Frank1978
Dat zou wel zo moeten zijn. Gezondheid is belangrijker dan voetbal.
1 0
Web
In deze wel
Van mij had Ajax zelfs er uit mogen stappen
Sport is nu even niet belangrijk
0 0
Ajaxtrouw
Dus ook prima om dan CL geld te delen met andere clubs in NL?
0 -3
JariJari
Want Emmen maakte nog zoveel kans
1 0
Web
Zal ook een verdeling ik komen
Ajax,AZ en PSV hebben vandaag overlegd
0 0
Ajaxtrouw
Is ook fair
0 -1
stefanwillem
Heerlijk. Dat al die waardeloze kranten nog bestaansrecht hebben is mij een raadsel.
2 0
Libero
Zal allemaal wel. De hamvraag is "wat vindt Marco Timmer ervan?".
3 0
RuffRhythim
Sta je als knvb me toch een partij voor lul nou daar lusten de honden geen brood van...
1 0
Mokum31
Heerlijk
2 0
Frank1978
Verstandig. Het zou absurd zijn om dit seizoen nog af te willen maken. Ik zag net op TV (weer) een nog vrij jonge man die echt doodziek is geworden van dit virus. Het feit dat zelfs afgetrainde profvoetballers echt heel erg ziek kunnen worden hiervan zegt alles. Eigenlijk een schande wat zo'n UEFA weer doet en in het kielzog daarvan de KNVB.
2 0
werkertje
En dan te bedenken dat het er in spanje en italie nog erger aan toe is. Maarja daar moet natuurlijk gespeeld worden voor het geld en daar gaan ze alles aan doen. En het handje maar openhouden..
1 0
Web
Helemaal eens.
Voor mij ook een raadsel
2 0
Ajax4proud
Goed om te lezen dat ze dit keer elkaar steunen, gezondheid is op dit moment het belangrijkste.
3 0
Web
Kwestie van tijd
Had de KNVB al moeten doen
3 0
Libero
Precies, resoluut optreden, ook al is het niet in ieders voordeel had ze zoveel meer respect en goodwill op kunnen leveren. Kijk naar een van de meest bekritiseerde Nederlanders, Rutte, en hoeveel waardering hij nu krijgt van zowel rechts als links.
0 0
Middenweg401
Er is hoop voor onze wereld. Er zijn nog verstandige mensen.
3 0
AjaxDordt
Verstandige keuze! Feyenoord is als laatste van de top 4 ook om, dus het zal wel weer een gezellig avondje worden op FR12....
1 0
AjaciedRK
"De nationale bond lijkt nog steeds te hopen dat de Eredivisie en de Eerste Divisie voor 3 augustus worden uitgespeeld"

Hahahahahhaha

Btw, Waarom staat willem 2 hier tussen? Die aanvoerder wilde toch doorspelen?
0 0
Web
Die aanvoerder heeft niets te willen
2 0
Boer Gijs
Haha ja treurig. Eerst grote mond en dan dit. Niemand wil stoppen. Maar het kan helaas niet anders. Gezondheid gaat voor.
0 0
PierreHeno
Nu de KNVB nog wakker worden
0 0
Web
Wat maken ze het dat waardeloze KNVB bestuur makkelijk
1 0
Toon meer reacties