Martínez niet geschorst in nieuw Europees seizoen

BartVeenstra, 28-02-2020 om 19:30, 12175 views, Ajax Showtime |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Lisandro Martínez is niet geschorst voor de eerstvolgende Europese wedstrijd van Ajax. De verdediger annex middenvelder kreeg donderdag zijn derde gele kaart van dit Europese seizoen en zou normaal gesproken geschorst zijn bij een eerstvolgende Europese wedstrijd. 

Een schorsing wordt echter niet meegenomen naar het volgende seizoen, zo laat de UEFA desgevraagd weten aan Ajax Showtime. De gele kaarten van de andere spelers vervallen bovendien. Zodoende beginnen de spelers van Ajax volgend seizoen in Europa weer op nul.

Ajax hoopt zich voor volgend seizoen te plaatsen voor de Champions League. Wanneer de Amsterdammers kampioen worden, is plaatsing voor de Champions League nagenoeg een zekerheid. Dit gebeurt wanneer de winnaar van de Champions League zich ook via de nationale competitie plaatst voor het miljardenbal.

Bart Veenstra (Twitter: @Bart_Veenstra | e-mail: b.veenstra@ajaxshowtime.com)

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Suarez16_
Geldt dit ook voor rode kaarten aangezien er staat "schorsingen worden niet meegenomen naar volgend seizoen"? Zou ik raar vinden, want dan geef je een vrijbrief voor een frustratie doodschop.
2 0
Sterspeler
Nee geldt niet op grond van rood. Volgens mij heeft Balotelli een keer meerdere wedstrijden gehad waardoor die het jaar daarna niet mocht starten.
0 0
Ajaxxxisdebeste
Dat scheelt, kom op jongens kampioen en beker!
0 0
Van Reenen
Ik hoop nog steeds dat die 2 hoofdschotel in Zuid-Amerika hun oogkleppen afzetten en een zeer goede verdediger ophalen, type Nico. Iedereen in de staf lult maar over middenvelders of aanvallers, maar over verdedigers hoor ik niets!! Heel vreemd als je ziet hoe knuppelig tegendoelpunten ontstaan en erin gaan.
1 0
Sterspeler
als je iedere wedstrijd met andere CV's en backs speelt breng je er ook geen vastigheden in. In dit seizoen hebben Veltman, Alvarez, Schuurs, Blind en Martinez al CV gestaan, terwijl je Veltman makkelijk had kunnen vervangen met Alvarez om hem zo 10 wedstrijden in die rol te laten groeien. Nu zit je met 3 CV's (ik tel Veltman en Blind ivm blessures ff niet mee) die in de afgelopen tijd op meerdere posities hebben gespeeld en nergens aan kunnen wennen. Ten Hag had gewoon Alvarez 10 wedstrijden moeten laten spelen (Schuurs enkel rechterrijtje) met Martinez/Blind voor vastigheid. Nu heb je 0 vastigheden voorin en wordt je middenveld overhoop getrokken.

Wanneer ETH gewoon spelers op de juiste plek zet en ze daar laat spelen, is er niets aan de hand. Je kan de scouting in dit geval alleen kwalijk nemen dat ze Marin hebben gehaald, want die past niet in het systeem. Met een goede middenvelder had je je opstelling ook niet overhoop hoeven gooien de afgelopen periode en had je vastigheden gehad. Enkel de buitenposities waren dan een probleem geweest.
0 -1
Libero
Man o man. Hij rouleert teveel en had eerder moeten rouleren om dat rouleren te voorkomen?
0 0
Sterspeler
Nee. Hij trekt constant zijn as uit elkaar. Waarom zou je Martinez weghalen als die gewoon goed speelt op z'n plek. Waarom Alvarez niet op z'n plek neerzetten achterin, maar constant Schuurs de kans geven die er duidelijk niet klaar voor is.

Je mist Promes en Neres. Kijk, dat is het moment om wel te schuiven; Donny staat toch altijd te diep en je hebt de afgelopen potten verloren omdat je geen diepgang hebt.

Simpel denken als coach is blijkbaar moeilijk.
0 0
ajaxxcied4life
Jeeeuuuuuujjjjjjj
0 0
ajaxdordtt
YES
0 0
Tjpknge
Gelukkig maar, hem kunnen we namelijk 'echt niet missen..
0 0
Redrum
Onze rots in de branding is absoluut onmisbaar. Wat is eigenlijk Spaans voor natte krant?
0 0
mgtow
Donde esta genietos!
1 0