Ten Hag wil Marin behouden: 'Bij Lang ligt het wat anders'

BartVeenstra, 17-01-2020 om 13:55, 15777 views, AS |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax-trainer Erik ten Hag wil Razvan Marin behouden voor Ajax in de tweede seizoenshelft. De Roemeen komt in Amsterdam amper aan spelen toe en zou in de belangstelling staan van Club Brugge. De Belgische topclub zou hem willen huren tot het einde van dit seizoen, maar dat zal niet gebeuren.

'We hebben een selectie waarmee we strijden op drie fronten. We hebben een breed kader nodig, we hebben iedereen nodig. Dan kijk je naar posities', begint Ten Hag, die aangeeft dat er spelers zijn waarvan het beter is om hen te verhuren. 'Maar met Marin kijken we daar niet naar.'

Ten Hag rekent dan ook op de Roemeen in de tweede seizoenshelft. 'Ik ga ervan uit dat hij blijft', aldus de trainer, die uitlegt dat er mogelijk wel een ander verhuurd gaat worden. 'Bij Noa Lang ligt de zaak wel wat anders. Het perspectief van Noa wordt toch wat anders (door de komst van Ryan Babel en de weer fitte Quincy Promes, red.). Noa is een jonge speler met relatief weinig ervaring als eerste elftal speler. Hij moet ervaring opdoen. We staan ervoor open om hem een halfjaar te verhuren, zodat hij in juli terugkeert als een betere speler.'

Denk jij dat Ajax met 4-0 wint van Sparta? Zet in en krijg 8,15 keer je inzet terug!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hagmag
Dat grijze muis Marin nog zo veel aandacht krijgt, verbaast mij wel.
0 -1
mcjc
Met alle respect voor Marin, maar ook Noa Lang zou meer toevoegen op het middenveld. Daarnaast hebben we met Ekkelenkamp, Taylor en Jenssen betere alternatieven. Kortom, dit is puur een keuze die gebaseerd is op een eigen ego, omdat Marin zijn eigen aankoop is.
1 0
MankeNelis
Dat is de spijker op zijn kop. Hij kan niet anders dan achter Marin blijven staan. Ik moet vaak aan Lodero denken. Beetje hetzelfde type, ook een net niet speler.
0 0
ajaxdordtt
Gebruik hem dan.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Moet gewoon op de juiste plek worden gezet als controleur voor de centrale verdediging. Hij straalt veel rust uit en is techninisch met een goede crosspass en slimme acties.

Zet je hem teveel naar voren komt hij te kort voor het nivo van het aanvallende spel van ajax, maar wie komt daar niet tekort. Ajax heeft een van de meest creatieve en ingespeelde aanval van europa.

Vind het het echt tevroeg om hem af te schrijven na 10 inval potjes. Je moet weten waar je hem het beste kan plaatsen
3 -2
WeerDinges
Wat velen vergeten, Marin is absoluut geen 6. Als je hem zo blijft gebruiken gaat hij er niet komen. Niet iedereen kan die switch maken zoals Frenkie. Marin moet dichter bij de goal komen waar hij of de steekbal of een schot kan leveren. Dan gebruik je hem in zijn kracht, krijgt hij vertrouwen en kan je hem pas echt beoordelen. Nu afschrijven is veel te gemakkelijk.
3 -1
trooop
Marin is een soort steven gerrard. Als je die op z'n 22e een Ajax-shirt had aangetrokken hadden mensen zich ook afgevraagd: wat moeten we hiermee? Marin gaan we denk ik uit het oog verliezen, totdat we over een jaar of vijf in de CL tegen een club als lazio roma spelen, waar hij dan een gewaardeerde basiskracht zal blijken te zijn.
6 -2
Aad82
Perfect voor 4-4-2.
0 -2
Babayaka
Marin krijgt amper de kans,
Net als lodeiro, dani dolberg en vele vele vele anderen daarvoor. Er zijn er zat die week in week uit bagger spelen en toch weer werden opgesteld.

Hoe moet je nou ingespeeld raken met 10 minuten hier 10 minuten daar.

En als ze er echt niks van kunnen dan is de scouting gewoon ruk.

En kom niet aan met dolberg kreeg wel een kans, na zijn blessure kreeg hij nog amper ballen, of ergens op de midden circel, en daar deed hij er gewoon prima wat mee, maar rond de 16 werd hij genegeerd. Tadic en huntelaar deden het ook niet goed dit seizoen in de spits.
2 -3
trooop
Ik vond dolberg ook fantastisch, maar aangespeeld worden moet je ook afdwingen. Bij nice krijgt hij ook maar weinig ballen. Met een meer dwingend karakter had hij een topspeler kunnen worden. Nu zie ik dat jammer genoeg niet meer gebeuren.
Marin wordt trouwens wel genoeg in het spel betrokken. Die lijkt me bij Ajax gewoon niet op z'n plek. Ik vind hem ook helemaal niet zo technisch als door sommigen wordt gevonden (oa door ten hag).

Ten hag is heel prestatiegericht, geeft bijna niemand die matig presteert toch 10 wedstrijden op rij de kans. Voor grillige (vaak technische) spelers kan dat fnuikend zijn. Ik zie dat ook liever anders, maar er valt ook wel wat voor te zeggen. Tijden zijn veranderd bij ons aller Ajax, vooral teren op je talent is er niet meer bij.
0 0
Sterspeler
Tadic heeft nog steeds de beste stats van de ED. Dus dat is niet waar wat je zegt. Wel drukt hij minder zijn stempel op het spel, waar Ziyech en Promes veel belangrijker zijn geworden.
1 0
Cupmetgroteoren
Marin is technisch beter dan Gerrard, maar Gerrard was qua positionering en inzicht, en ook mentaliteit, veel beter. Het kan ook dat Marin gewoon niet kan aarden in Amsterdam. Hij praat met niemand. Niet alle spelers worden overal succesvol.
6 -1
Woodenshoe1
Ik vind het nogal wat om die 2 namen in 1 zin te noemen. Marin die telkens als ie mag meedoen laat zien dat ie Ajax onwaardig is en Gerrard, 1 van de grootste iconen van de Premier League...
2 -6
ajaxinho
Net als Escude.
(Was even basisspeler bij Ajax.)

Won bij Sevilla 2-3 keer de Europa League.
3 -2
AFCAMM
Vond Escude bij ons ook best een leuke speler.
1 0
trooop
Ik ook.
0 0
Soccerskins
Eiting - Marin zou ik wel als controlerend blok willen zien tegen Spakenburg. Gravenberch lijkt nu toch zijn basisplaats te hebben gepakt.
4 -4
Minsc
Ik zou Eiting graag zien bij Spakenburg in het elftal.
5 -9
MPAjax
zou bij spakenburg er ver bovenuit steken en het ajax heel moeilijk maken haha
0 -1
GvanderK
Jij hebt hem blijkbaar nooit zien spelen.
3 -2
PJK54
Ik moet zeggen dat onze professor (koosnaampje) het vaak bij het rechte eind heeft ondanks dat iedereen hem voor gek verklaard dus zet ik nu ook hoog in op hem en denk dat Marin er wel gaat komen. Wat ik al bij een ander schreef als hij de schroom van zich afgooit komt het helemaal goed en zie ik in hem de leider op het middenveld, gun hem nog wat tijd om te wennen.
3 -1
GvanderK
Ik denk dat Marin meer in zn mars heeft dan wij nu denken.
11 -1
PJK54
Als hij die schroom van zich afgooit komt het helemaal goed denk ik het lijkt mij een heel bescheiden jongen.
7 0
MPAjax
is gewoon een goede middenvelder mag alleen wat meer ruimte voor zichzelf maken om te schieten vanaf de 16 en verder dan gaan ze veel aan hem hebben want een goed schot heeft hij wel
3 -1
ElPistolero9
Is helemaal geen goeie middenvelder, hoe kom je hier op? wat heeft hij tot nu toe laten zien dat jou tot dit bizarre standpunt doet komen?
3 -10
Babayaka
Ach joh hou op,
Zlatan en davids ken je die?

Wel bij hun debuut werden ze uitgejouwd door het merendeel van de eigensipporters in het eigen stadion , ik weet dat omdat die gasten om me heen zaten. Maar hee ieder zijn mening
Ik vind veltman niks en siem de jong niks, nooit wat gevonden ook.

Tot fucking de slalom tegen nac zei de velen dat zlatan er geen reet van kon.
0 0
ElPistolero9
Prima, maar dat is nog geen argument waarom Marin wel goed zou zijn. Nogmaals, wat zie je in hem dat enige hoop biedt? Ik zie niks, niet eens een glimp waarvan ik denk: daar kan je iets mee. Bij Zlatan had ik dat overigens wel
0 -1
MPAjax
meningen verschillen zoals altijd,

kijk gewoon naar zn stats, zou jij ook moeten doen voor je wat zegt
1 -3
ElPistolero9
Naar z'n stats? Hij scoort niet en geeft geen assists. Wint geen duels, lijdt balverlies. Over welke stats heb je het?
0 -2
Knalpot
Bizar standpunt nog wel, ik vind het vooral bizar dat ene pistolero dat durft te zeggen over iemand die op zn 20e debuteerde voor zijn nationale ploeg en er inmiddels een kleine 20 interlands op heeft zitten. Nog geen 4 jaar geleden haalde zelfs dat soort spelers hun neus op voor Ajax en nu moeten ze opeens van het niveautje frenkie allemaal zijn? Blijf dromen knul.
6 -2
ElPistolero9
Wie zegt dat ie van het niveau frenkie moet zijn? Hij is tot nu toe van het niveau Magallan. Zitten nog een hoop gradaties tussen. Maar leg jij de lat maar lekker laag 'knul'
0 0
Cupmetgroteoren
Sinkgraven was ook een goede speler. Maar ook niet gered bij Ajax. En zo zijn er wel meer.
0 0
PJK54
Zo te lezen heb jij hem al "afgeschoten"
1 -2
Ronaldinho020
Niet voor niets ‘’el pistolero” he
2 -1
X-RaY
Ben bang dat Lang een Cerny verhaal gaat worden. Ik hoop dat ik ernaast zit en ben benieuwd of hij het wel oppakt en die laatste drempel neemt die het verschil maakt tussen aanhaken of afhaken.
3 0
Rentokill
Marin is niet zo slecht als velen denken. Had een kutseizoensstart, toen Ten Hag nog met Blind en Mazraoui op het middenveld wilde spelen. Pakte helaas niet zo fantastisch uit. Bij Labyad zelfs ging het ook ineens lopen. Dus wie weet.

Lang snap ik helemaal. Die gast moet meters maken en bovendien niet in de watten gelegd worden, niet denken dat hij de vedette is.
7 -3
MPAjax
kijk naar marin zijn stats, heeft een goed seizoen misschien persoonlijk gaat het minder maar voor de rest heeft hij best wat wedstrijden gespeeld waarin er veelal goed resultaat werd behaald
3 -3
Woodenshoe1
Ja, maar waar hij telkens de slechtste van het veld was. Niet echt een criterium he wat je noemt...
0 -1
noahdepoah
Ten Hag is voor de toekomst de slechtste trainer die je kan hebben. Jeugdspeler die net doorbreekt gelijk verhuren. Echt waardeloos dit. Het zou mij niets verbazen als onze toptalenten eieren voor hun geld gaan kiezen als Ten Hag blijft. Ik zie liever een frisse onvoorspelbare jeugdspeler dan een volgevreten Babel.
4 -14
Kikke
helemaal mee eens, Babel vind ik echt op zijn retour, hoop dat ik het natuurlijk helemaal mis heb, maar Lang krijgt totaal geen vertrouwen, niet van de fans en blijkbaar ook niet van Ten Hag. Nu weer benieuwd hoe ze uit het trainingskamp terug komen, vorig jaar was het niet veel soeps...
0 0
MPAjax
uhuh echt weer een trol
5 -3
noahdepoah
Waar baseer je dat op? Kan je geen mening meer hebben hier? voor Trol.. En ja. Ik ben niet overtuigd van Ten Hag. Zeker niet over hoe hij met jeugd omgaat. Onze levensader. Hij kan taktisch geweldig voor de dag komen en een team motiveren maar heeft wat mij betreft niets met jeugd en gokt vaak op de verkeerde paarden. En een trainer die Siem nog in de selectie heeft zitten en op cruciale momenten in laat invallen heeft bij mij afgedaan.
0 0
GvanderK
Zo he, weten we dat ook weer.
5 -2
Sjaakvaak
Getuige jouw gebruikersnaam ben je niet heel objectief als het op Noah Lang aankomt. Hij heeft zijn kansen gekregen doordat de halve voorhoede geblesseerd was. En na een goed begin heeft hij ook heel veel slechte wedstrijden gespeeld en zie je duidelijk dat het vooral mentaal nog wel een tikje beter kan.

Babel is wat dat betreft een stuk consistenter, wat we zeker in de EL wel kunnen gebruiken. Daarnaast kan hij op meerdere posities uit de voeten. Vind het niet gek dat we Babel hebben gehaald zodat Noah Lang gewoon (meer) minuten kan maken bij een andere ED club.
4 -1
altijdwelwat
Hahaha Lang heel veel slechte wedstrijden ...... droevig dit soort reacties.
1 -6
Rentokill
Koddig! Inloggen bij '020' en denken dat je heel wat bent.
3 -2
noahdepoah
Hoezo? Leg uit. Wat is koddig? Ik ben 48 heb al vanaf mijn zesde een seizoenkaart en mag ik een mening hebben. Ik ben niet zo overtuigd van Ten Hag voor onze jeugd. Maar als je Babel goed vind spreek ik je aan het einde van het seizoen wel. Babel is geweest. Net als Siem. Geloof me gaat helemaal niets toevoegen.
0 0
jollie18
Lang gaat op huurbasis naar Twente
2 0
Flipper33
Natuurlijk wil TH hem behouden hij wou hem ook hebben dus gezichtverlies wil die niet Lijden.
3 -4
ElPistolero9
Ik vrees, met grote vreze, dat Gravenberch bij de eerste de beste fout direct afgeserveerd gaat worden voor Marin, en dat die vervolgens tot in den treurnis mag gaan falen op die positie. Ik hoop dat ik ongelijk ga krijgen
1 -14
Schip
TH is traag bij dit soort keuzes, maar als de druk er eenmaal op zit, komen aandienende talenten er wel in. Was vorig jaar bij Neres zo, toen die dip kwam. En zal nu niet anders zijn. Het is nu aan Gravenberch om goeie dingen te laten zien. Fouten zijn daarbij onvermijdelijk. Zolang hij die omschakeling maar oppakt. Dan zit het met zijn houding wel goed.
0 0
Ferd
En waarom denk je dat? Marin is al eerder gesneuveld, dus dat hij tot in de treurnis zal blijven staan is nergens op gebaseerd
7 -2
Web
Gravenberch staat zeker boven de pik orde met Marin. Maar wil jij hem al die wedstrijden laten spelen? En hij moet nu eens duidelijk zijn met verlengen
4 0
ElPistolero9
Wil jij Marin zien dan?
1 0