Tadić treurt na: 'Ik weet niet wat ik moet zeggen'

JesseTH, 10-12-2019 om 23:15, 7938 views, Veronica |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Het kost Dusan Tadić na afloop van Ajax - Valencia veel moeite om met de juiste woorden te komen. De Serviër nam naar eigen zeggen deel aan een 'rare wedstrijd', waarbij volgens hem de laatste twintig minuten nog maar amper gevoetbald werd.

'Het doet veel pijn. Ik weet niet wat ik moet zeggen, het is nu zo moeilijk om te praten', aldus Tadić tegenover Veronica. 'We hebben tien punten en we liggen eruit.. We zijn erg teleurgesteld. We hadden lichte controle in de eerste helft en krijgen een rare goal tegen. Vanaf de zeventigste minuut speelden we niet meer. Er waren veel incidenten en overtredingen.'

In Spanje wist Ajax nog driemaal te scoren tegen de subtopper uit La Liga, maar in Amsterdam kwamen ze lastig door de defensie van Valencia heen. 'Ik denk dat we wat kansen hadden om ze pijn te doen, maar we gebruikten onze kansen niet goed. We moeten gaan bekijken wat het probleem was.' Of Europa League-voetbal troost biedt? 'We willen Champions League spelen', klinkt hij stellig.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PJK54
Ik heb het idee dat Tadic sinds hij aanvoerder is geworden zich teveel met het coachen van spelers in het veld bezig is en hij daarom heel veel van zijn kwaliteiten niet meer gebruikt dus geef die band aan Daley en ga weer lekker ballen.
0 0
oudzuid2
zei gisteren al dat ik een Tottenham gevoel had over de wedstrijd. is helaas uitgekomen. hoe hebben we dit uit handen kunnen geven? zo zonde... en ik vrees voor de pot tegen AZ... dit zijn cruciale weken aan het worden
6 0
PetrusKeizer
juist niet vrezen voor de pot tegen AZ. Onze jongens willen wat rechtzetten, dat wordt gewoon n topwedstrijd van ons, zeker als Promes weer zou kunnen spelen.
0 -2
Nijmegenaar
Inderdaad zeg, van dit soort wedstrijden word je vanzelf wel pessimist. Iets met de Wet van Murphy...
1 0
Ajax75Amsterdam
Als ze allemaal weten dat het een rare onnodig doelpunt was , zullen ze wel gezien hebben wiens fout dat was !!!
2 0
Ajaxbrl
Tadic is sinds zijn nieuwe contract ook geen schim meer van de Tadic van vorig seizoen..
5 0
Hans Kraay Jr.
7 goals en 12 assists in de ED. Daarnaast nog eens 3 goals en 3 assists in de CL. Toch goed voor 10 goals en 15 assist in een half seizoen. Dus in totaal al bij 25 doelpunten betrokken in een half seizoen. Valt dus allemaal wel mee.
2 0
HStorm
Hansie!!!
0 0
romano13045
We blijven gewoon lekker Joel veltman opstellen omdat die zogenaamd zo degelijk is. Heb me ook geergerd aan de maniertjes van Noa Lang verontwaardigd doen als hij wordt gewisseld. Keihard janken wonden likken en zondag az pakken
8 -1
MichelBoerebach
Waar ik me meer aan erger is dat vreemde accent van die Noa Lang. Waarom praat ie zo raar?
6 -4
PetrusKeizer
voetbalt-ie met z'n mond, dan?
1 0
Ajacied33
Get a life man
1 0
BillSplate
Was het verontwaardiging of enorme teleurstelling of machteloosheid?
0 0
BillSplate
Even de wissels daargelaten, want ik zou nooit Siem gebracht hebben, maar waarom niet Martinez en Blind omwisselen? Als je merkt dat je voetballen tekort komt op het middenveld. Je hebt al Mazraoui daar geplaatst en het wordt er niet beter op. Let op: ook niet slechter. Wie weet dat Blind wel iets had kunnen forceren of Donny had kunnen coachen om meer aan te sluiten.
0 0
charis
kunnen we Mourinho niet inhuren voor de interviews achteraf?
Die noemt de slechte beestjes bij de naam.
Is een goudeerlijke lul die er niet omheen draait.
0 -4
Gonzalez75
Het was gewoon onder het benodigde niveau. En diverse spelers trappen in de spelletjes van de tegenstander, dus raken opgefokt. Dag wedstrijd dan. En gun Veltman nu svp een transfer, samen met Siem, Mazraoui.
4 0
MichelBoerebach
Huntelaar en Marin...
0 0
AFCA1211
Je hoeft niets te zeggen, je moet je voeten laten spreken
0 0
ajax4ever01
De Tadic van vorig seizoen en dit seizoen zit best een groot verschil in.
3 0
jtodam
Tadic heeft praktisch niets goed gedaan. Was regelmatig zelfs aan het worstelen met de bal. Tja, dan wordt het wel erg lastig allemaal.
1 -2
Benleiden
Hele seizoen al...
1 -1
jtodam
Eigenlijk wel ja. Vorig jaar was hij in de CL de grote man met goals en assists, nu vind ik hem eigenlijk zeer onopvallend. Ook in de eredivisie valt hij me niet op.
2 -3
GeleenAjax
Oké, ff relativeren: het komt aan op deze laatste pot. Met dank aan de UEFA komt het aan op deze laatste pot. We hadden minimaal één punt meer moeten hebben uit de voorgaande 5 potjes. En waar we vorig seizoen nauwelijks blessures hadden, hebben we nu 2 belangrijke spelers in de lappenmand. En dus verlies je de wedstrijd van het jaar...
Feit is wel dat het te triest voor woorden is dat we Siem de Jong moeten brengen. Waarom Marin dan niet in een aanvallender rol?
6 0
Dastaan
Kun je niks aan doen Dusan. Als je achter je 2 spelers hebt die geen middenvelders zijn kun jij nooit in stelling gebracht worden. Dit is het tactisch inzicht van onze trainer de aardappelhoofd. We waren in positie om door te gaan maar helaas bij Chelsea uit verziekt wederom met veltman natuurlijk, vandaag verknalt veltman het ook weer knullig balverlies heft daarna buitenspel op waardoor die goal viel. Zal maar niet zeggen hoe hij bij z’n eerste balaanname meteen een corner weggaf. Nee hoor onze trainer blijft bij dit beleid. Heel veel pijn doet dit. Nu tegen Az zondag met dit elftal dit middenveld en die velt idioot achter in zie ik het somber in.
3 -1
AJAXAFC1
Als we reel zijn heeft dit ajax niks te zoeken in de volgende ronde van de CL als je niet eens valencia en chelsea kan verslaan in eigen huis...
raar genoeg ligt daar toch het probleem van ajax in eigen huis zijn we zo zwak....
valencia is echt pure middelmaat en chelsea is echt niet denderend en je ligt eruit dan hoor je in de ereopa league ook thuis...
vorig jaar dromenland nu realiteit helaas
7 -1
ajaxinho
Scheids fluit tegen Alvarez omdat hij net iets eerder bij de bal is dan de tegenstander.

Zelfs de scheids van m'n club doet dat niet...
3 -1
AlexIbarra
En daarna een gele kaart geven vanwege een optelsom van 2 overtredingen...

Die tweede overtreding kon je sowieso geel voor geven maar deze scheids legt dan nog ff extra uit dat je 1 minuut ervoor ook al een (geen) overtreding maakte.
Frustrerend,
0 0
AJAXAFC1
Veltman lijdt weer de 0-1 in die man is een gevaar voor defensie serieus.... je koopt 4 spelers als vervanger van matthijs en nog kom je met deze hans worst aanzetten fucking wanbeleid.. en dan nog over wissels van siem de jong te zwijgen elke wedstrijd...
man man man wat kan een seizoen snel raar verkeren
11 -2
talent020
Ik zie net pas de herhaling van die 0-1, maar wat Veltman deed? Echt ongelofelijk.... Dat gebeurt bij een 4e klasser nog niet eens, Ajax stapt goed vooruit en hij haalt het in zijn.hoofd om 3 meter achteruit te gaan lopen, ik heb hem lang verdedigd, en als back-up kan het nog wel, maar Schuurs verdient zijn kans nu in de basis
6 -1
jtodam
Dat niet alleen, heb je gezien wat die totale prutser daarvoor allemaal deed? Hoe hij met links even een ongelofelijke ziekenhuisbal aflevert waardoor Valencia aan de bal komt. Tot dat moment was er niks aan de hand voor Ajax. Mooi dat je nu eindelijk doorhebt hoe dramatisch Veltman is, maar ondertussen heeft het ons wel de CL gekost. Ik kan hier echt ongelofelijk kwaad van worden. Wat voor imbecielen zitten er bij Ajax? Je kan toch niet serieus denken dat Veltman geschikt is voor Ajax 1? Wat is dit voor amateuristisch gelul man.
3 -1
Gonzalez75
Transfer naar een zandbakclub gunnen. Tegen AZ verprutst die het ook zondag weer.
2 -1
Mokum_32
We hebben pech gehad dan 3 buitenspelers geblesseerd zijn geraakt. Hierdoor spelen we noodgedwongen met lang die lijdt aan grootheidswaanzin en niet het niveau heeft.

Ten hag heeft een verschrikkelijke fout gemaakt door alle creativiteit van ziyech in te leveren voor alvarez als slot op de deur. Donny had op 8 gemoeten en Ziyech op 10.

De wissel van huntelaar en siem de jong waren verschrikkelijk huntelaar kan ik nog wel enigszins inkomen maar de wissel van de jong was een aanfluiting.

Ook mazraoui op het middenveld is keer op keer bewezen dat het niet werkt maar 2de helft toch weer proberen.

Tel daarbij op dat we ons compleet hebben laten gek maken door die Spanjaarden. Ik heb amper combinaties en vastigheden gezien deze wedstrijd.

Laten we ons nu maar focussen op de Europa league, om eindelijk weer eens een Europese prijs te pakken. Want na dit seizoen zullen we veel in kwaliteit inleveren
1 0
Van Reenen
Welke kwaliteit bedoel jij?
0 -1
insectenverdelg
Welke wissels had jij toegepast is alleen de vraag?
0 0
Mokum_32
Ik jzou 2de helft dest voor mazraoui brengen. En zorgen dat er meer creativiteit komt en vastigheden door ziyech op 10 te zetten. Lang had ik gewisseld voor huntelaar.

Had die in ieder geval kunnen wennen aan het ritme van de wedstrijd want die lange ballen op hem hadden sowieso geen zin.

Verder had ik niet siem de faking jong erin gebracht maar traore, speler met snelheid en fysiek kan ook zomaar iets geks doen in de wedstrijd.

Ook had ik nico nooit gewisseld speler met drang en scorend vermogen denk dat we dat inmiddels nu wel gezien hebben,
0 0
grannig mokum1
Kut zooi is dit, ik ga naar bed welterusten boys
0 0
Van Reenen
Denk aan jou hart, jij bent belangrijker dan de spelers die het verpruts hebben en 100x belangrijker dan die Tukker die in de winterstop pleitte kan naar Bayern
1 -4
Jaridebeste
Los van scheidsrechters en VAR dit seizoen die ons vet benadeeld hebben.....moet je zelf echt beter voetballen als je CL wilt blijven spelen. Dat was ver onder de maat.
6 0
Soccerskins
Klote koek.
0 0
AFCAjax
Enige wat ons nog eventueel kan redden is de EL winnen, maar buiten dat ik vrees dat dat ook niet gebeurt. denk ik dat het al te laat is, we kunnen onze toppers niet meer vasthouden nu we een half jaar EL spelen.
1 0
BillSplate
Het zat er vandaag geen moment in. Na die goal werd m'n onrustige gevoel bevestigd. We hebben echt niet gevoetbald zoals we kunnen. Donny weer te diep en biedt zich onvoldoende aan. We hadden een voetballer op het middenveld nodig. Vond het centrale duo ook te ver van de halfspelers spelen. Ziyech stond de eerste helft continu niet op de rechtsbuiten positie. Lang kon geen bal kwijt omdat Donny tips van Siem opgevolgd heeft (verstoppertje spelen). Veel te veel voorzetten gegeven ipv ze kapot te voetballen. Bijzonder jammer dit. Sfeer zat er vanaf dat moment absoluut niet meer goed in, in de Ziggo Dome.
2 0
jtodam
Donny was misschien wel de slechtste man van het veld. Die heeft geen bal goed geraakt. Gelukkig wist de Telegraaf eerder deze week te melden dat de transfer van Donny naar Real al rond is. Misschien een idee voor Ajax om dat gore shitblaadje eens aan te klagen voor smaad en laster.
2 -1
Joseph
Mazraoui, Veltman, Alvarez, Tadic, Donny, Lang.. Allemaal de slechtste op het veld.

Dan reken ik Siem de Jong niet mee als speler van Ajax, dat had ten Hag ook niet mogen doen.
0 -1
AjaxPassion
Mazraoui? Heb je überhaupt de wedstrijd wel gezien of Heb je stront in je ogen?
1 0
Markopantelic007
Ik wil niet dramatisch doen, maar voor mij is het seizoen echt al over, verpest. Succes went snel. Helaas zullen we weer moeten wennen aan waar we normaliter qua begroting horen.
3 -3
CoolRunnings
Nu we verder gaan in de EL graag 2e seizoenshelft verder investeren in jongens zoals Schuurs, Traore en Gravenberch. Veltman en Siem in de winterstop verkopen, dan kan Erik ze ook niet opstellen.
6 0
Joseph
Ten Hag moet je inderdaad in bescherming nemen, dat is een uitstekende trainer, heeft alleen erg veel moeite zijn beste 11 op te stellen. Wat mij betreft mag er voor Labyad ook een talentvolle speler terug komen.
1 -1
mano41
je moet wat zeggen tegen die dweil van een veltman
0 -1
ST
Net als de rest van het team niet in vorm. Neem daarbij een afschuwelijk slechte scheidsrechter, veel pech en je man in vorm (Promes) geblesseerd en het gaat mis.
2 0
chloorbestendig
UeFa mafia
2 -3
ajaxinho
Geeft een minuutje na een rode kaart in de blessuretijd.

Die gast was op een missie.
0 -1
Joseph
1e helft geen enkele minuut erbij, terwijl hij een aantal keer op zin horloge wees toen Valencia tijd aan het rekken was.

Scheids was een drama, maar Ajax deed het niet veel beter.
2 -1
Boer Gijs
Je moet ook niks zeggen. Je moet je voeten weer eens laten spreken.
2 -1
Intec
De waarheid ronduit slecht en vermoeid.
0 -1