Ten Hag blijft hoopvol over inzetbaarheid Promes in CL

JesseTH, 06-12-2019 om 23:05, 22384 views, FOX Sports |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Erik ten Hag blijft hoopvol over de inzetbaarheid van Quincy Promes in de Champions League tegen Valencia CF. De oefenmeester kon na afloop van Ajax - Willem II geen nieuws geven over diens blessure, maar de goede moed is er.

'Daar kan ik op dit moment nog geen antwoord op geven', reageert hij dan ook in eerste instantie wanneer er op de persconferentie gevraagd wordt naar de inzetbaarheid van Promes. 'Quincy en de medische staf zijn keihard aan het werk om hem speelklaar te krijgen. We zullen moeten bekijken hoe dat er dinsdag voor gaat staan. We zijn er nog steeds hoopvol over.'

Ook richt Ten Hag zich tot de fans, die zich vrijdag negentig minuten lang positief lieten gelden. 'Als er zoveel kaarten worden verkocht, is dat des te meer een reden om heel teleurgesteld te zijn. De fans bleven tot aan het einde achter de ploeg staan en gaven de ploeg aan het einde ook nog een applaus. Dat is te waarderen, maar het is een hele teleurstellende avond.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax75Amsterdam
Het kan wel eens zo zijn dat je een avond hebt waar het zo gaat als gisterenavond verliezen . En Ajax realiseert zich na gisteren avond dat de volgende misser weer heel erg lang op zich moet laten wachten !! Heel erg lang , en het wordt tijd voor een korte kerst vakantie. !!
1 -1
Bocarra
Het zit er een keer aan te komen. Zo’n zeperd. Waar ik mij zorgen om maak is de bank van Ajax. Nu er een paar blessures zijn zie je toch het niveauverschil. Ik bedoel dus dat je met Siem de oorlog niet wint. En Huntelaar in de basis lijkt mij ook geen optie. Kijkend naar wat er in jong rondloopt stemt mij ook niet vrolijk. Allemaal goede voetballers die een mooie carrière te gemoed gaan maar het is niet het niveau van wat Ajax op dit moment nastreeft.
5 -1
FreddyAX
Je hebt wel gelijk maar dat is toch wel logisch; een trainer zal zijn sterkste mensen bij voorkeur opstellen, degenen die daar net onder zitten zijn wat minder en misen ook vooral wedstrijdritme.
1 -1
ajaxdordtt
Hij had ipv Siem ook gewoon Marin of Alvarez kunnen brengen. Je kan niet nog meer buitenspelers van het niveau Promes/Neres op de bank hebben zonder gezeik. Hunterlaar behouden ten faveure van Dolberg is natuurlijk een belachelijke zet geweest maar dat werd ingegeven door de publieke opinie, al die mensen die vonden dat Huntelaar zo lekker veel gif had.
2 -4
BrandjeXL
Dat is lulkoek want vrijwel niemand ging ervan uit dat zowel Promes als Neres samen in de basis zouden komen en Hakim op tien. Dus Ajax heeft op dit moment maar twee waardige buitenspelers op dit moment dus daar mag best wat bij.
2 -1
Ginoajax1
Misschien een idee voor Lasseklasse om de spelling eens te controleren.
Dit leikt neergens ob.
0 0
jtsmit
Ik weet dat je graag wilt winnen Erik, maar stop nu met Siem de Jong, die liep gister weer behoorlijk in de weg en hield nog een kopbal van Nico uit de goal! Siem krijgt nog steeds de waardering van ons, maar het is over en sluiten.
6 -1
3*stars*3
Destijds was Siem al geen geweldenaar in het meevoetballen, terwijl tempo toen laag was...
Nu gaat alles veel sneller en zag je hem verdwaald rondlopen.
Hij probeerde een paar X mee te voetballen en er was een moment waarin hij probeerde te dribbelen met die bal maar 5:6 balcontacten extra nodig had om die bal te controleren en mee te nemen.

Dat hij in de weg stond toen Nico kopte, zag er ook ongelukkig uit.
Zsm afscheid van deze man nemen.
Beter voor hem en Ajax.
3 0
FreddyAX
Hier mis-zegt hij niets.
Ook een nieuwe verschijnsel dat een club thuis een volle bak supporters heeft bij kijken op schermen naar de uitwedstrijd tegen Ajax, het zegt wel iets over de status die we hebben.
2 0
Aspers73
En waar de bus met fakkels wordt onthaald. Leuk voor Willem II, sympathieke club met vaak leuk voetbal. En ik vond ze gisteren beter dan Ajax.
1 0
FreddyAX
Nou dat niet, Ajax was vooral slordig en te gehaast, daarom werden ook kansen niet benut en Willem II speelde heel aardig maar had wel het volle rendement.
Desondanks hadden we meer dan 65% balbezit en veel meer schoten,corners en betere passzuiverheid.

Neemt niet weg dat die gasten er hard voor gewerkt hebben en het verdiend hebben.
1 0
Lazell
Willem 2 was nou niet echt uit op balbezit. Hun spel was tegenhouden en counteren. En dat deden ze heel goed. Dat was een betere uitvoering van het spel dat ze willen spelen, dan onze uitvoering.
0 0
martin1234
En euh, vanwege de nieuwe privacy wet heeft niemand (behalve de doctor) nog een idee wat Quincy Promes nu eigenlijk heeft? Maar goed, dit nieuws wil zeggen dat hij er in ieder geval niet weken uit ligt.
2 0
Sterspeler
Volgens mij had ie iets aan de kuit. Maar zal geen scheurtje zijn. Anders speelt ie sowieso niet.
1 0
Renevanrijswijk
Waar is lukoki?
0 0
Benleiden
Van schlemiel tot held! Mooi hoe Promes dit zelf heeft bewerkstelligt. Kanjer!

Overigens moeten we in de winterstop wel de transfermarkt op, want we missen een goede middenvelder. Eventueel nog een extra voorhoedespeler die flexibel in te zetten is.
4 0
Web
Zo vreselijk belangrijk als hij er bij is
Diepte op de vleugels, Tadic weer in de spits
Echt het scheelt zo veel, kun je het geliefde spel weer spelen
Nooit weer beginnen met Huntelaar in de spits
6 -3
Leviathan
Toen Promes net kwam hoorde je de nodige kritiek en nu lijkt het van hem af te hangen. Kan snel gaan
5 0
appeltje
Onana
Mazraoui - Veltman - Blind - Tagliafico
Van de Beek - Martinez - Marin/Alvarez/Gravenberch
Ziyech - Tadic - Lang
0 0
noahdepoah
Ten Hag is gewoon een grote pannekoek. Siem de Jong inbrengen. Schandalig. Jeugdopleiding kan je opdoeken.
8 -9
Web
Nog wel een pannenkoek
Weet je wat hij te werk gesteld heeft bij onze club?
Ajax komt gewoon zwaar te kort voorin, geen goede vervangers
Daar zit heel veel van het probleem
5 0
FreddyAX
Ja daar lopen wij ook tegenaan als er drie geblesseerd zijn en Lang niet lekker speelt.
Hebben we bij PSV gezien wat dat kan doen,in Jong zitten in mijn ogen geen spelers die je zomaar in kunt zetten,vreemd is het niet dus.
2 0
ajaxxcied4life
Kom op. Het was een onbegrijpelijke wissel natuurlijk maar erger vind ik dat je als Ajax zijnde niet minimaal een buitenspeler op de bank hebt zitten. Desnoods een jongen uit de A1
7 0
appeltje
Inderdaad! Maar 5 basisspelers uit de eigen opleiding! Een 18-jarige die mag invallen! Schandalig!
4 -3
ETM
Ben ook bepaald niet gecharmeerd van het inbrengen van Siem, maar ik vind dit wel een heel pannekoekerige post. Dan begrijp je echt niets van de staat van her huidige Ajax en de verdiensten ook van deze man.
9 -1
Soccerskins
Mocht Promes nog niet fit zijn hoop ik dat Ten Hag zo gaat spelen tegen Valencia:

Traoré
Lang - Ziyech - Tadic
Martinez - Vd Beek
Nico - Blind - Veltman - Dest
Onana

Huntelaar heeft vandaag weer bewezen dat hij prima is als pinchhitter maar geen basismateriaal meer is.
1 -4
arigold
Lang - Tadic - Ziyech
Vd Beek
Martinez - Alvarez
Nico - Blind - Veltman - Mazraoui
Onana

Zo had hij gisteren ook al moeten spelen. Tadic moet op 9, Ziyech weer terug naar zijn oude plek. Dest is door het ijs gezakt, veel te druistig nog.
6 -1
FreddyAX
Dest is inderdaad nog te wild maar dat kun je hem niet aanrekenen vind ik,Nous had in mijn ogen een stap verder moeten zijn en geeft ook niet thuis.

Door het ijs gezakt vind ik te zwaar beoordeeld.
0 -1
Duif63
Precies, Dit is het.
0 -1
mallerd
Versterkingen zijn echt nodig in de winterstop, haal nou gewoon een keer een topspits. Huntelaar kan echt niet meer in de basis. Perfecte wissel als je iets moet forceren. Voetballend is hij zo matig je hebt er helemaal niks aan in het spel wat Ajax speelt. Dan roepen mensen om Traore, maar die heeft blijkbaar ook het niveau niet. Er had op het moment dat Dolberg verkocht werd gelijk een nieuwe spits moeten komen.
3 0
KlasseLasse
geen goed woord over voor vandaag! dramatisch 1 klote schotje op doel! ze moeten zich kapot schamen
2 -3
3*stars*3
Wat lul je nou man, met je 1 schotje op doel!?
Je blijft het zovaak herhalen, dat jij er ook nog eens in ben gaan geloven.
Ajax had 29 schoten totaal, waarvan 6 op doel!
67% balbezit en 12 corners.
Het was zo’n avond waarin het gewoon niet zou gaan lukken.
Zo gaat het nou eenmaal in het leven.
Bal van richting veranderd, medespeler die in de weg liep, Klaas die een 100% kans voor rust niet afmaakt, Martinez vizier niet op scherp en naast kopt, Tadic, Donny bal op lat.
Het zou gewoon niet lukken gister.

Nog 1 compliment voor die gasten.
Keep van Willem II keepte ook een uitstekende pot en straalde rust uit.
0 0
Ajacied33
Kapot schamen? Moet ik je eraan herinneren wat dit Ajax ons dit seizoen gegeven heeft? Oppermachtig en met veel machtsvertoon de hele ED aan gort spelen, in de CL komen we zeer goed voor de dag. We scoren abnormaal veel, staan bovenaan in de CL, heel Europa praat (positief) over ons. En dan verlies je een keer omdat je niet 100% gemotiveerd bent en moet je je maar schamen? Wauw, jij bent een echte hoor....
4 0
3*stars*3
Sommige mensen hebben een zwaar leven en zoeken dingen om hun frustratie van zich af te gooien.
Een boksbal bijv maar zo te zien is As ook een optie.

Zie je zelf als Ajax in 12e minuut ergens op achterstand komt.
Dan is het volgens die schreeuwers onbegrijpelijk dat Ten Hag kiest voor Onana op doel, Tagliafico linksback en Ziyech in de basis...
1 0
KlasseLasse
ja dat is juist waarom je je moet schamen! die gasten krijgen meer geld en alles en omdat ze er vandaag geen zin in hadden krijg je zn wedstreid! leek helemaal nergens op! en tuurlijk kan je eens verliezen ook al speel ke goed maar als je als ajax 1x op gpal schiet tegen willem 2 moet je je idd schamen
0 0
Ginoajax1
Misschien een idee om je teksten soms eens te controleren op spelling.
Did leikt nereegens ob.
2 0
BRAMHOUTEN
word je toch gek van, van zulke mafketels
0 0
MarkGroothuis
Klopt, maar thuis tegen zo’n ploeg dan moet je je toch kapot schamen? Dat mag gewoon niet!!
0 0
BRAMHOUTEN
Barcelona, real Madrid, bayern en man city zijn eigenlijk ook kut ploegen, verliezen dit seizoen ook regelmatig van ploegen waar ze van moeten winnen. ajax moet inderdaad gewoon altijd winnen, verliezen ze, dan moet je je echt kapot schamen en deugt er werkelijk helemaal niks meer van deze club.
1 0
Antafca
Valencia gaat eraan !!!
1 -1
Joseph
Onmisbaar, zeker met de blessure van Neres. Zonder die 2 is het een statische bende.
4 0
Ajaxbrl
Het is te hopen..
0 0
eros
Onana

Mazroui - Veltman - Blind - Tagliafico

Martinez - Alvarez
Vd Beek

Ziyech - Tadic - Promes

Of zou ten Hag het middenveld in tact willen houden net Ziyech een linie terug?

Maar starten we dan met Lang op de flank?
0 0
Ajax412
Je zou met Lang kunnen starten, Huntelaar in de basis kan echt niet meer. Die kan het laatste half uur nog een rol spelen, net als De Jong (die ik redelijk goed in vond vallen). Ik zou het doen zoals jij het zou doen, met Lang als stand-in voor Promes. Maar ik zie Ten Hag wel vaker tot het laatste moment geheimzinnig doen over zulk soort dingen, om de tegenstander niet teveel informatie te geven.
0 -1
AjaxCitizen
Is maar weer eens gebleken hoe belangrijk een speler met diepgang zoals Promes of Neres voor het spel van Ajax is. Die miste je gewoon. En dan zijn er droeftoeters als Ajacied'foraltijd' die maar op Promes gaat zitten zeiken. Hopen dat hij er tegen Valencia bij is.

Tussen Tadic in het centrum en op de flank zit trouwens wel een groot verschil. Moet gewoon weer in de punt spelen en Huntelaar als breekijzer.
5 0
Ajax412
Het is niet zozeer dat Tadic op de flank minder tot zijn recht komt dan in het centrum, maar Huntelaar komt in het centrum gewoon veel te weinig in het spel van Ajax te spelen, daar is hij niet handig genoeg voor. Ajax ging tegen Twente juist beter spelen toen Tadic op de flank kwam. Dit omdat ze opbouw sowieso te weinig door het centrum verliep en Tadic dus bijna niet aan de bal kwam. Toen hij dit op de flank wel meer kwam, kon hij ballen vast houden en het team kreeg toen de kans om aan te sluiten en de organisatie neer te zetten. Tadic is overal wel belangrijk met zijn balvastheid, hij moet alleen van achter uit in het spel betrokken kunnen worden.
0 0
Ajax412
Overigens miste ik vandaag ook absoluut de diepgang, daar werden echt gewoon de afspraken niet in nagekomen en is een van de facetten waar Ten Hag op doelde denk ik. Dat is echt van levensbelang in het spel van Ajax. Door combineren en de tegenstander lokken, totdat je in eens dat balletje er overheen kunt leggen op die diepgaande man die er vandaag niet of nauwelijks was.
0 0
Labrador
Mooi zo. Tadic op links is het gewoon net niet.
1 0
fc Barcelona_ke
De jong was fenemeens lange pass naar tadic. Die hebben we gemist. Dus kan tadic beter alleen in de spits zetten!!!
0 0