Tadić: 'Iemand komt en maakt onze wedstrijd kapot'

JesseTH, 05-11-2019 om 23:10, 20936 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Dusan Tadić is na afloop van Chelsea - Ajax kwaad op arbiter Gianluca Rocchi. De Serviër zag de Amsterdammers de wedstrijd volledig onder controle hebben, maar de rode kaarten voor Daley Blind en Joël Veltman gooiden roet in het eten.

'We móéten boos zijn. Het is onmogelijk dat iemand komt en onze wedstrijd kapotmaakt', aldus Tadić tegenover Veronica. 'We hadden alles onder controle. Ik snap er niets van. Hoe kun je in één actie twee rode kaarten geven? Daarna werd het een andere wedstrijd. De spelers mogen trots zijn. We speelden met negen man.'

De international geeft aan dat hij iets als dinsdagavond nooit eerder meemaakte in zijn al rijke carrière, waarna hij zijn frustratie nog eenmaal uit. 'Ik moet het nakijken, maar volgens mij is het niet mogelijk dat je in één actie twee rode kaarten krijgt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MalukuAjax
RUG RECHT, TANDEN OP ELKAAR! Over 3 weken moet Ajax er weer staan. Winnen in Lille en hopen dat Chelsea punten laat liggen in Valencia. Gun die motherfuckers helemaal NIKS! Vervolgens kunnen wij het thuis afmaken tegen Valencia.
2 0
martin1234
Wat dacht je van Ajax winnen in Lille, Valencia winnen van Chelsea, en Ajax en Valencia gooien het op een herenakkoord? Spelen gelijk? Chelsea ligt er vervolgens uit. Ajax is groepswinnaar, en Valencia tweede.
1 0
Frank1978
Prima wat mij betreft. Weg met die plastic club.
0 0
Snellejapie
Zelden was de term UEFA Maffia meer van toepassing dan nu. Zelfs een dag later heb ik hier een kater van.
2 0
martin1234
Hoeveel duels schorsing krijgen Blind en Veltman nu? Is dat 1 of 2 duels? Zijn ze er tegen Valencia weer bij?
0 0
trodat4030
2x geel is altijd 1 wedstrijd schorsing. Bij direct rood dient het bepaald te worden aan de hand van de zwaarte van de overtreding.
1 0
3*stars*3
Begin er schijtziek van te worden.
Zoveelste keer dat Ajax in de CL genaaid wordt.
Van Real thuis (tegelijk met Zagreb-Lyon), tot en met Chelsea thuis en nu dit weer.

1 ding is zeker, voetballend gaf Ajax in de 1e helft weer een show en speelde Stafford stil.
Leukste was dat fans bij die 1-4 naar huis gingen...
8 0
Ajax75Amsterdam
Ten eerste een groot compliment aan de spelers van Ajax !! 1 punt letterlijk eruit knokken met 9 man met voetbal supper . Het ruikt naar spruitjes wat er de afgrlopen 2 wedstrijden gebeurt is , maar de media zal het wel weer recht breien !!! Normaal zou ik zeggen komt helemaal goed , ben benieuwd ! Er zijn ons 5 punten gestolen !!
5 0
Cello
Met de VAR in de hand heeft de UEFA erw eer een 'tool' bij om wedstrijden te kunnen manipuleren. Dit, terwijl we dachten dat het eerlijker zou worden. Dat zou het ook als je ook daadwerkelijk het laat zien, met lijnen en al........èn de juiste beelden wel te verstaan en niet zoals destijds in Amsterdam het beeld inzoomen op een moment dat net een fractie nà het vertrekken van de bal van de voet van Ziyech. Maar daar zie je het al....door niet het totaalplaatje te laten zien kan je al manipuleren. Net zoals vandaag wanneer je niet het moment stil zet op het moment dat de bal door Abraham verlengd wordt en Azpilicueta duidelijk buitenspel staat....en dat óók weer zonder lijnen laat zien.....

Zo kan je alles manipuleren. Laten zien dat wat de UEFA het beste uitkomt.
Net zo goed als dat de VAR dus niet de momenten van vóór de penal ( bij de 3-4) naloopt. Doet ie dit dan ziet ie dat alle 'ellende' begint op het moment dat Daley door de Chelsea-speler uit balans wordt gebracht na een welliswaar lichte overtreding...maar dan nog. Dan hoort ie aan te geven dat dat leidend is en dat alles wat erna gebeurt niet meer van toepassing is. Dus uiteindelijk geen rode kaart Blind, geen rood Veltman.....en een vrije trap Ajax (voor overtreding op Blind). Alleen nu is dat schijnbaar niet gebeurt....of heeft men een oogje dichtgeknepen bij de VAR, net zoals het oogje dicht werd geknepen bij de buitenspelgoal van Azpilicueta.

Dit zaakje stinkt aan alle kanten.
8 0
martin1234
Die hele CL stinkt aan alle kanten, dat weet je toch. Het gaat alleen maar om geld en om de clubs uit de grote competities. Ik verlang terug naar de oude Europa Cup 1. Toen de niet kampioenen ook mee mochten doen is de ellende begonnen. Behalve Ajax en wat Portugese clubs is het nu toch altijd alleen maar Spanje en Engeland. Met daarachter wat clubs uit Duitsland, Italië en Frankrijk? Zodra Ajax is uitgeschakeld kijk ik geen wedstrijd meer hoor.
0 0
Barric
Precies. Inleiding voor dit alles was de 2 - 4 wat duidelijk buitenspel was en waar de VAR vervolgens niks mee doet. Doet de VAR gewoon wat 't moét doen speel je die wedstrijd gewoon rustig uit!!
1 0
smokum
De spijker op zn kop gap, en die eerste gele kaart van Veltman was gewoon een schouderduw, ook never nooit geen geel. Vuile UEFA ratten hebben ons een historische zege afgenomen.
2 0
Cupmetgroteoren
Het is een absolute must dat de lijnen bij buitenspel worden getoond. Dat moet in principe automatisch door een computer worden berekend. Ik snap niet dat ze die software niet hebben. Tien jaar geleden had je een pierro bij de NOS, maar de uefa kan tien jaar later niet eens lijntjes tonen.
1 0
Joodhannus73
Als Ajax geen klacht indient, vreet ik mijn schoen op. Kan er niet van slapen. Zo kwaad....
2 0
DeBaarsjes
Die teringlijers zullen Tadic ook wel weer een boete geven want foei.. de waarheid mag niet gezegd worden
2 0
Sterspeler
Dit zegt Wikipedia:
"Het toepassen van de voordeelregel houdt niet in dat een speler die een overtreding begaat waar een disciplinaire straf op zijn plaats is (bijvoorbeeld een gele of rode kaart), niet kan worden bestraft. Zodra het spel 'dood' is, kan de scheidsrechter de speler alsnog bestraffen. De scheidsrechter moet in de praktijk het spel direct onderbreken bij een overtreding waar 'rood' op staat"

Rood Veltman dus niet geldig en pingel evenmin.
2 0
trodat4030
Behalve als er een doelkans ontstaat, dat moeten ze nog ff op wiki erbij zetten.

"Advantage should not be applied in situations involving serious foul play, violent conduct or a second cautionable offence unless there is a clear opportunity to score a goal."

Dit is wat er in de spelregels staat. Vanaf 'Unless' is hier van toepassing, helaas.
0 0
Sterspeler
Als ik een bal van 25 meter op de goal peer is dat geen directe scoringskans. Een directe scoringskans is als er helemaal niemand meer in de weg staat behalve de keeper. Er stonden nog zeker 2 verdedigers tussen de bal en de keeper in.
0 0
FreddyAX
Nee, er ontstond geen duidelijke scoringskans.
0 0
Tinus
Bij direct rood wel, dit was een gele en pas daarna rood. Overigens werd er in mijn optiek een overtreding gemaakt op blind even ervoor, maarja wat heb je er nog aan.
0 0
trodat4030
Het is bij elke uitsluiting het geval, niet alleen bij direct rood, ook bij de 2e gele.

Er is echter 1 'maar': "Advantage should not be applied in situations involving serious foul play, violent conduct or a second cautionable offence unless there is a clear opportunity to score a goal."

Dat laatste is waarschijnlijk van toepassing. In principe moet hij affluiten om Blind van het veld te sturen, BEHALVE als er een kans is op een doelpunt, dan mag hij voordeel blijven geven. Dat was het geval en daar zal die spagettivreter zich op beroepen, 100 procent.
0 0
Cupmetgroteoren
???? Het gebeurt toch heel vaak dat een scheidsrechter het spel eerst laat doorspelen en vervolgens later een speler een gele of rode kaart geeft. Dat deed ie in de eerste helft ook bij een Chelsea speler. De scheidsrechter laat eerst doorspelen (past voordeel toe). Vervolgens maakt veltman hands. Daarvoor krijgt ie geel en dus rood. Hij komt terug bij Blind voor de eerdere overtreding en bestraft 'm met geel en dus rood. Kortom, de scheidsrechter past het strikt toe maar past het niet per se verkeerd toe. Wel kun je zeggen: is de gele kaart van veltman wel erg zwaar gestraft, maar de regels zeggen ook daar: geel. Dan kun je nog steggelen over de overtreding daaraan vooraf op blind. Het is erg in het nadeel van Ajax, maar het valt allemaal nog net te billijken, want blind komt er ook met z'n lichaam in. Wat wel een blunder is, is de 4-2. Dat was buitenspel.

Maar Ajax heeft echt niet 4-4 gespeeld puur en alleen door de scheidsrechter. Men riep het onheil over zichzelf af. In de tweede helft zakte het spel weer vanaf de eerste minuut totaal in. Het was Spurs all over again. Chelsea had hoe dan ook 4-4 gespeeld. Is gewoon een behoorlijk goede ploeg en voetballend vond ik Ajax wéér niet denderend. Het was wel beter dan met Alvarez, maar ik mis toch echt een echte spelverdeler.
0 -3
FreddyAX
Er werd een overtreding gemaakt op Blind ,hij dient daar dus voor te fluiten , de handsbal van Veltman was geen handsbal omdat hij de armen langs het lichaam had .
Geen rood en geen penalty en dat had bij Blind ook niet gekund als hij zijn werk had gedaan.

Ajax heeft gelijk gespeeld omdat de scheidsrechter maar liefst twee man wegstuurt, als je dat niet inziet heb je er geen kijk op.
Jij vind Ajax nooit goed voetballen ( zoals geDaante) daar is heel Europa het niet mee eens maar dat maakt jullie niet uit.

Galzwarte pessimisten met een cynische inslag en een zelfverklaard verstand van voetbal wat uit helemaal niets blijkt, ik walg van die houding.
0 0
Snellejapie
De regels zeggen daar geen geel.
0 0
eenamsterdammer
Na een overtreding ligt het doek dood, wat daarna gebeurt telt niet meer volgens mij, dus eerst overtreding op blind (was duidelijk een been tussen de benen van blind), daarna gebeurt er iets waarna hij fluit pas daarna komt het schot van Chelsea die op de arm komt van Veldman. Onbegrijpelijk dus.
2 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Dan praat je in eigen voordeel.
De scheids zag er geen overtreding in, maar na de overtreding van blind(terecht) mocht chelsea doorspelen omdat het in een voordeel is.
Vervolgens ligt de hand van veltman in de baan van het schot op goal, dus zag de scheids dat chelsea daar een goal is ontnomen.

In mijn belevenis is de rode kaart onterecht voor veltman, omdat hij geen slaande beweging maakte, de overtreding op blind(waar jij vanuit gaat) was op tv al lastig te zien.

Het enige wat aan mij vreet is die rode kaart voor veltman, en die 2-4 van chelsea, waar veel te snel de goal voor werd gegeven zonder lijnen te checken.

Ik dat namelijk teruggekeken en aan de lijnen van het veld leek het buitenspel, maar ik had graag de var mijn ongelijk willen zien bewijzen, en dat deden ze niet terwijl de technologie er ligt.

Al met al heeft het ajax dus de wedstrijd gekost, en vind ik dat deze mensen (aan de hand van het niet gebruiken van de juiste var technologie) gewoon op de vingers moeten worden getikt
1 0
Sterspeler
Tenzij je van plan bent om rood te geven.. je mag dan alleen bij een directe scoringskans door laten spelen. Ook daar was geen sprake van.
0 0
Snellejapie
Die 2-4 was buitenspel. Zeker omdat Azpilcueta daarna de bal nog aanraakt en dus deelneemt aan het spel.

http://www.soccernews.nl/news/631186/foto-lijkt-nieuwe-varblunder-bij-chelseaajax-te-bewijzen
1 0
JariJari
2-4 https://twitter.com/ErikTiel/status/1191838104849698818?s=09
0 0
RSM
opsjodemieteren met die tering Roemeense en Italiaanse arbitrage.
4 0
Zwan
Als je denkt dat het niet erger kon dan de poule met Lyon, Real en Zagreb, gebeurt er dit...
6 0
DaNaRWaL
Dus (sorry voor de lange teksten) ik ben het helemaal met je eens. je loopt door deze 2 wedstrijden ook hele belangrijke punten voor de ranking mis. het hadden 6 punten kunnen zijn, maar het is er maar 1 geworden. hoe vertaalt dat zich in die belachelijke puntentelling?
0 0
DaNaRWaL
Ja, maar toen was het niet zo dat Ajax het beste team was in de betreffende poule. Nu steekt Ajax er met kop en schouders bovenuit en worden ze nog harder en overduidelijke en directer genaaid dan destijds. Als je zo overduidelijk de beter voetballende partij bent en dan op zo'n manier (over 2 wedstrijden) benadeeld wordt dan gaat dat wel heel erg opvallen. Officiële klacht indienen en onderzoeken eisen, buitenspel bij Ajax 2 weken geleden wordt tot in de puntjes (verkeerd ) beoordeeld, gisteren werd er niet eens echt naar gekeken heb ik het idee. 2 rode kaarten in eenzelfde actie, terwijl Blind zelf als eerste neer gehaald werd (oké, discutabel maar daar heb je de VAR voor). Pingel én rood voor een "handsbal" is dan echt de druppel. UEFA zal nu wel toch een keer moeten reageren in het voordeel van Ajax. Na het wegwuiven van het al dan niet buitenspel staan van Promes en het verbieden van Ajax Supporters zal de UEFA zich nu een keertje positief moeten laten gelden voor het best voetballende team van Europa.
0 0
trodat4030
Het was geen pingel en rood, het was een pingel en geel. Die rode kwam alleen maar omdat het zn 2e geel was, maar Veltman kreeg geel voor de handsbal.
0 0
Sterspeler
Het is geel wat resulteert in rood. Een dubbele straf dus. Dus het is gewoon een drogreden. Het gaat erom dat het rood is. Niet op welke manier die gegeven wordt.
0 0
Patrick78
Rocchi onder vuur ook in Italië. TV een kranten tegen deze kut scheidsrechter.
10 0
davidgravemaker
Het was even wachten dit keer, maar dit was hem dan, de wedstrijd waarin Veltman het weer helemaal verliest en Ajax weer vreselijk benadeeld. Hopelijk wordt hij nooit meer opgesteld.
2 -16
ajaxminimax
En nu terug naar fr12. Triest figuur, er heeft maar 1 iemand Ajax benadeeld en dat is Rocchi.
0 0
LANS
Van deze text ex “ Davidgravemaker “ ga ik nog het het meest ‘ braken ‘.

Gelukkig ken ik je niet, maar
Wat een triest figuur moet JiJ zijn !
1 0
Joker
Ik ben geen van van de voetballer veltman, maar msn man man. Wat een trieste reactie
2 0
GeleenAjax
Hou toch op man! Lekker bashen. Wil je nu een lollie?
Eerste kaart is een domme overtreding, eens. Maar dat die achterlijke kutscheids een penalty geeft voor een van richting veranderde bal die tegen zijn arm komt en vervolgens ook nog een tweede geel daarvoor geeft. Wat kan Veltman daaraan doen? Die hele penalty sloeg nergens op; hij heeft zijn arm naast zijn lichaam. Waar moet ie er dán mee naartoe?!!
2 0
Caelintroy
Ja ben ook klaar met die gast. Handsbal kon hij niks aan doen...eerste twee overtredingen (waaruit 1 penalty) gewoon weer slecht. Zoveelste keer weer. Nu met gevolg, vorige wedstrijden kwam hij er nog goed van af.

Echt de zwakste schakel
0 -4
AjaxAmsterdam
" we need to be angry "
2 0
Mbaku
Ik heb altijd het idee met die kut Italianen dat zij zo wraakvol gezind zijn. Destijds met Zuid-Korea was het in 2002 nadien ook allemaal zo louche. Die scheids is gewoon stiekem een Juve fan die nu zn wraak haalt, in opdracht van de Uefa. Zeker weten. Corrupt kut volk
6 0
MM1974
zeker weten
1 0
JordyAjacied
Die scheidsrechter heeft zo’n beetje alles fout gegaan en is zwaar ongeschikt om CL voetbal te fluiten. 60 minuten Chelsea compleet weg gespeeld en ons op een Ajax manier naar een 1-4 gevoetbald, en dan genaaid, dingen waar je niks aan kan doen. Trots op me club hoe ze nog 9 man sterk stonden.
8 0
JariJari
Hij deed precies waarvoor hij betaald is.
4 -2
Patrick78
Iemand? Gianluca Rocchi, een van de slechtste scheidsrechter in Italië. Ik volg Serie A en deze man is echt een schande.
6 0
Ajax114
Maar wordt door de UEFA wel op pad gestuurt in de CL.
1 0
Patrick78
Natuurlijk... Uefa = Maffia.
2 0
AJAXAFC1
Ajax is echt de slet van de uefa we worden elke wedstrijd keihard in onze reet geneukt door hun....
Bij de uefa kunnen ze alles onbestraft doen..
maar wat supporters die een keertje over de streef zouden gaan ( weet ik niet want was er niet bij) word meteen meteen keihard afgestraft je moet werkelijk waar niet meer in zee willen gaan met dit zooitje..
al metal trots op de boys echt een wereldprestatie van min 1 tot 60 en van 72 tot 94
7 0
behangdelul
Meeste storende vind ik nog het ontbreken van de beelden / VAR-beelden bij de 2-4...waarom zijn die er niet of waarom worden die niet getoond?
9 0
niquedegraaff
100% buitenspel en in de heenwedstrijd werden we voor een niet buitenspel doelpunt ook nog eens benadeeld.

https://twitter.com/ErikTiel/status/1191838104849698818?s=09
3 0
Leon_ajax
Dit lijntje kan je ook niet serieus nemen he. Maar inderdaad volledig mee eens dat er beelden moeten zijn met de lijntjes die er vorige week bij Promes stonden.
0 0
Bennyben
Vraag aan de UEFA bij buitenspel kan je van die mooie lijnen trekken wat bij ongeveer elk Ajax doelpunt gedaan word.

Kan ik bij het 2 e doelpunt van Chelsea die lijnen opvragen ?
7 0
Ajax114
Dat is echt opvallend . Bij Ajax is die lijn zo vaak getrokken en daardoor ook vaak afgekeurd tegen grote clubs als Chelsea en Madrid.
3 -1
Daniii
Promes zijn goal onterecht afgekeurd in Amsterdam terwijl 100x de VAR afgespeeld werd, precies zelfde situatie nu voor Chelsea, geen lijnen niks op scherm.

Plus bij de 2e gele kaart van Blind; Blind werd eerst gehaakt het zelfde wat Veltman deed wat de penalty veroorzaakte maar nu is het geen overtreding.

Kan niet meer geloven dat het willekeur is... corrupte boel
15 -1
trainerdv
Ik ook. Ik wou er nooit aan, maar dit is gewoon té opvallend,
(Alleen wat betreft die VAR dan, die rode kaarten kunnen ook onkunde zijn)
1 0
stefanwillem
de “ opvallende” beslissingen zijn niet meer op 1 hand te tellen. Los van de rode kaarten leek de 4-4 me vrij duidelijk buitenspel waar ook niet naar gekeken werd. Dit zijn geen toevalligheden meer.
2 0
Juichtoon
Tadic, we have to naai UEFA!
2 0
MichelBoerebach
Stonden Blind en Veltman al niet 'op scherp'?? M.a.w.: zouden zij na die eerste gele kaart al niet geschorst zijn voor Lille? Feitelijk een bonus gele kaart gekregen voor dezelfde schorsing!
0 0
AFCAjax
volgens mij alleen Martinez en Onana hoor.
1 0
mickey2602
En hoe zit het dan met die kaarten uit die wedstrijd tegen Valencia? Toen zijn er toch 6 gele kaarten gegeven? Ik zag zowel bij deze als bij de vorige wedstrijd al dat er alleen een geel rechthoekje stond bij de namen van Onana en Martinez en toen vroe ik me dat ook al af.
0 0
sucre
inderdaad.....
0 0
Truth
Maar waarom stonden Blond en Veltman überhaupt nog op het veld met allebei geel op zak? Vooral bij Veltman weet je dat dat gewoon spelen met vuur is, toch?
5 -1
wieweet
Ik ben persoonlijk ook altijd bang voor de ‘intelligentie’ van Veltman met geel op zak.. maar eerlijkheids halve had hij hier nooit rood mogen krijgen en speelde hij prima en save met geel. Die eerste geel vond ik overigens wel dom van hem.
5 0
Cupmetgroteoren
Hij draait z'n lichaam om en zijn arm draait mee. Staat bovendien nog redelijk ver van het schot, dus ruim de tijd om z'n arm ergens anders te plaatsen. Veltman is altijd een liability wanneer de druk toeneemt en de gemoederen oplopen. Betrokken bij maar liefst drie goals vandaag. Bij de goal van Abraham steekt ie ook z'n poot niet uit.
0 0
Juichtoon
Fuck Brits Football. Pleuris volk. Italiaanse arbiters. Fafanculos!!!! UEFA vertegenwoordigers uit ArenA weren. Wij supporters laten geen maffia toe.
3 0
Bennyben
99 van de 100 scheidsrechters geeft de eerste helft nooit een gele kaart, hoe komt het dat Ajax nu en tegen Valencia uit zoveel gele kaarten krijgt voor zeer lichte vergrijpen.

Het is zeer discutabel te noemen alsof de scheidsrechters van te voren zijn gebrieft van geef meteen maar geel voor kleine lichte overtredingen dit soort misstanden mogen best wel eens onder de loep genomen worden bij de UEFA.
7 0
Juichtoon
Tuurlijk thuis eerst affluiten en dan een penalty niet geven. Hier eindeloos doorspelen en 2 maal tegelijk rood. In al mijn jaren nog nooit gezien.
Wij behoeven ons niet meer te gedragen. ik ben altijd een moraalridder, ik ben er nu klaar mee.
Weg met clubs uit het VK en weg met de UEFA maffia.
3 0
Chancellor
De EUFA is juist de corrupte partij in deze.
Er moet iets van een 3e partij
.zijn die de eufa controleert.
Geldt ook voor de fifa
4 0
MichelBoerebach
Waarom tering maffia? Of tering UEFA? Kan het niet gewoon een waardeloze scheidsrechter zijn, die ook nog eens zijn avond niet had? Lijkt dat niet meer voor de hand liggend? Het zou me niets verbazen als deze Italiaan nu Europees klaar is met fluiten. In dat geval zal het dus wel meevallen met die UEFA Maffia, toch?
1 -15
Cupmetgroteoren
Allemaal emoties van supporters. Als de emoties oplopen gaat men in complottheorieën geloven. Heeft ook geen zin om daarover te discussiëren want iedereen zit in de emotie. De VAR heeft gewoon niet goed naar de 4-2 gekeken. Ja, kan gebeuren, het gebeurt iedere week ergens. Paok werd ook benadeeld tegen Ajax en toen riep men ook daar Uefa maffia en werd er gezegd dat de uefa Ajax door wilde hebben ten koste van een kleinere club. Zo werkt het bij supporters.

Dat de uefa Ajax niet door wil hebben en dat soort onzin... hooguit staat de uefa totaal onverschillig ten aanzien van Ajax. Het interesseert ze niet wie er door gaat, als er maar geld verdiend wordt.
0 0
Joker
Simpel voorbeeld Italiaanse bond straffe Juventus voor doping wat gebeurd er bij UEFA volgens mij neemt de bovenliggende vind de straf over. Zo ook bij de UEFA ob wacht....
0 0
appeltje
Inderdaad. Niet corrupt maar gewoon incapabel.
0 0
JariJari
Toevallig 2 weken terug ook? En de beide VARs ook?
0 0
Caelintroy
Bizar hè? Zit een luchtje aan
0 0
Vinc-ajacied
In Valencia ook 6 gele kaarten die nergens op sloegen.
1 0
Bennyben
Hij brengt zichzelf heel erg in de problemen om Veltman meteen geel te geven voor een licht vergrijp de eerste helft laat ik over zijn 2e gele kaart maar niet beginnen
0 0
Vlieske
En in Amsterdam toevallig ook een slechte scheidsrechter en var? Die 2e Goal van Chelsea in gewoon een meter buitenspel.
4 0
ajaxminimax
Precies hetzelfde gevoel als jaren geleden tegen Real Madrid. Dit is echt ongelooflijk. Zelden zo ontzettend kwaad geweest. Je bent letterlijk genaaid
12 0
Raydo
Figuurlijk
1 0
10Sneijder10
Frustatie tot over mijn oren. Ik kan die vent zijn kop er wel afhakken met een machete als ik de kans krijg.
4 0
Hobbemastraat
Geen woorden voor.
6 0
jollie18
Zonder Blind en Veltman is de kans wel aanwezig dat Ajax in Lille gaat verliezen. Hopelijk kan Ajax het dan nog afmaken tegen valencia
3 -2
insectenverdelg
als je gaat voetballrn pak je die pot gewoon
Vooral Blind wordt natuurlijk gemist.

Wat ik niet snap is dst Schuurs niet elke doeltrap en vrije tra voor buitenspel rond de 16 neemt. Onana heeft m niet felregen, maar zag deze scheids elk moment geel voor m trekken.
0 0
SebastiaanAchtbaan
Ik voel mij keihard genaaid door de UEFA Maffia en de scheidsrechter.
10 0
ChrisMokum
Ik haat die mensen van de UEFA Maffia.
9 0
Bobbaasje
UEFA MAFFIA.
7 0
tmvde
Gelukkig alles nog in eigen hand. Thuis winnen van Valencia is voldoende, ook als wij van Lille verliezen en Chelsea van Valencia verliest.
1 0
Zwan
Ik hoop juist dat Chelsea van Valencia verliest. Hoe zij aan hun punten gekomen zijn is niet te bevatten.
0 0
JordanAFCA
Helemaal gelijk! Tering UEFA met haar anti voetbal
3 0
Bky
Bang dat Tadic wordt geschorst nu.
4 -1
JariJari
Dan direct terugtrekken uit Europa. En de UEFA aanklagen voor de rechtbank in Zwitserland voor corruptie door de duurste advocaat die we kunnen betalen. De UEFA moet branden.
0 0
Leviathan
Mwa je kan het ook op gebrekkig Engels gooien.
1 0
Ajax114
Dat zou helemaal schande zijn maar je kan alles verwachten. Zo duidelijk benadeeld uit en thuis en nee, dit is geen calimerogedrag maar gewoon de waarheid.
5 0
SpursAjax
UEFA MAFFIA
6 0
NelsonAFCA
Tadić zegt gewoon: ''UEFA MAFFIA''
8 0
insectenverdelg
Helemaal gelijk Dusan. Schandalig. Die scheids moet zich kapot schamen.
6 0