Ten Hag: 'Denk dat we uitstekend gespeeld hebben'

JesseTH, 23-10-2019 om 22:05, 19254 views, Ajax TV |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Erik ten Hag is zeker niet ontevreden met het vertoonde spel van Ajax tegen Chelsea woensdagavond. De oefenmeester zag zijn ploeg als geheel goed staan, maar vond dat er in balbezit wel ruimte was voor verbetering.

'Ik denk dat we uitstekend en goed georganiseerd gespeeld hebben', luiden Ten Hags eerste woorden bij Ajax TV. 'We hebben als een team geacteerd. We hebben de tegenstander – een hele goede – niet in hun spel laten komen. Daarentegen zijn we aan de bal weleens beter geweest. Uiteindelijk heeft dat dan niet geresulteerd in het resultaat dat je wilde zien.'

De trainer wordt gevraagd wat hij in de rust zoal zei tegen zijn spelers. 'Vooral dat we aan de bal betere keuzes konden maken en sneller in positie konden komen om de bal sneller in het midden te krijgen. Verder: vooral zo doorgaan. Ik denk dat deze wedstrijd geen winnaar verdiende. De eerste twee momenten waren van ons, dan is het zuur dat je deze niet maakt en de nederlaag moet slikken. Over twee weken moeten we revanche nemen op Stamford Bridge.'

Ook gaat de trainer nog kort in op de afgekeurde goal van Quincy Promes. Ten Hag had in eerste instantie het gevoel dat het geen buitenspel was, maar na ingrijpen van de VAR moest de coach zich erbij neerleggen. 'Ik dacht dat hij erachter wegkwam. Uiteindelijk moet het gecheckt worden en dan is het teleurstellend dat hij niet telt.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
geDaante
Haha het is met toch wat, hij houdt er nog mensen mee voor de gek ook, met deze waanzin.

Er zat geen enkele lijn, veel lange ballen, weer die twee verdedigers op het middenveld die het tempo niet aankunnen, en met name Alvarez die een totale aanfluiting is op het middenveld, zeker als je Ajaxvoetbal wil spelen, echt ronduit belachelijk. Verder veel kansloze voorzetten, en op wie? Tadic is geen kopper.

Bij balverlies lekker achteruit lopen, niks geen drukzetten, niet vooruit voordedigen en de achterste linie naar voren. Door dit laffe gedoe kreeg Chelsea juist nog kansen, door de ruimtes die Ajax totaal onnodig weggaf.

Dit Chelsea stelt helemaal niks voor, die jonge gasten die als team elkaar ook niet goed wisten te vinden, had je simpel vast kunnen zetten.

Dat dat al niet eens meer geprobeerd wordt, is al een reden om Ten Hag te vervangen.
0 0
ST
Promes --- Tadic ---- Neres
Ziyech --------------- Vd Beek
------------- Alvarez -----------------
Nico-Martinez-Blind-Veltman
------------- Onana ---------------
0 -1
Ajax34
Het kijkt wel of we 2× achter elkaar tegen RKC hebben gespeeld? 1× winnen en 1×verliezen. Nauwelijks ballen kunnen geven over 3m, 5m en 10m en dan weer de te late wissels.
Oh ja ik ben kritisch maar daar heb ik dan ook een hoop geld voor betaald.
1 -1
Sterspeler
Ik vind Chelsea toch wel van een iets ander niveau, maar een andere mening kan ik altijd op prijs stellen...
1 0
ST
Uitstekend gespeeld? Het was bijna net zo bagger als tegen RKC! De meest simpele passes over 5 meter gingen al fout. Geen enkele bal werd voorin vastgehouden. Op het middenveld was het paniekvoetbal en Dest en Ziyech liepen alleen maar onnodig te goochelen. Tel daar de waardeloze wissels van Erik bij en je hebt het gewoon slecht gedaan. Batshuayi stond voor de 0-1 ook al oog in oog met Onana. Kon de 0-1 erin pissen, maar schoot over. Chelsea heeft meer 100% kansen gehad dan wij. Ja, we hadden minstens 1 doelpunt moeten krijgen. Helaas zat de VAR tegen, maar ga niet zeggen dat we uitstekend gespeeld hebben want dan heb je gewoon poep in je ogen.
2 0
ETM
Ajax Chelsea deed me geen velden of wegen denken aan RKC Ajax. Geen idee waar je het over hebt. Als Ajax zo tegen RKC had gespeeld werd het 0-6.
Tegelijkertijd ging er bij zowel Ajax als Chelsea heel veel fout. Het was een pot vol zenuwen. En ploegen die op 2 gedachtes hinkten. Beiden wilde het initiatief maar waren tevens niet bereid de aanval van de tegenstander grote ruimtes te geven. Het positiespel van Ajax was velen malen beter dan tegeb RKC. Maar de kwaliteit ontbrak om tot echt goede kansen te komen.
Chelsea zette daar niet veel tegenover. Die kans waar jij het over hebt was de enige grote kan voor de 0-1. En die kwam even gelukkig tot stand als de goal van Promes.
0 0
Cupmetgroteoren
Wat ik niet begrijp is het continu herhalen van dezelfde fouten bij trainers. Je kunt een keer de waanzinnige gedachte hebben dat Siem weer moet invallen, maar als je vervolgens ziet dat het nergens toe leidt en De jong niks brengt, dan stop je ermee. Zelfde geldt voor Martinez en Alvarez op het middenveld. Waarom duurt het altijd zo lang voordat trainers zien wat de rest al lang heeft gezien? Het lijkt alsof ze objectiviteit missen.
2 0
ajaxdordtt
Niet willen toegeven dat ze het verkeerd hebben gezien.
0 0
trodat4030
Kleedkamermanagement. Benadrukken hoe geweldig men wel niet was in de organisatie en vlugjes tussen neus en lipjes door zeggen dat het aan de bal 'iets' minder was, dan kan niemand zeggen dat hij het niet heeft gezegd. Zo zitten de heertjes toch met een fijn gevoel in de kleedkamer. Dat het het grootste geleuter vd wereld is zien de spelers zelf ook wel, maar die doen net zo hard mee aan het baggetaliseren, want dat geeft een beter gevoel dan toegeven dat het gewoon heel pover was.

Zo blijft men tevreden en blijft ome Erik de boel lekker pappen en nathouden, terwijl er eens iemand op moet staan en boos moet worden. Wakker schudden die handel!
1 -1
b.hulshof
Matig gespeeld en heel slecht gewisseld Eric. Het middenveld werd vanaf minuut 60 overlopen en dat had je kunnen oplossen door Nous in te brengen. Na 75 minuten had Ziyech of Tadic eraf gemoeten ipv Promes. Verder snap ik niet waarom Marin en Siem op de bank zitten ipv Ekkelenkamp.
0 0
rodnet
Mee eens. Marin snap ik nog wel. Die is voornamelijk het slachtoffer van verkeerd gebruik door ten Hag. Maar Siem?.... Wat een waardeloze keuze om die nog op de bank te hebben en zelfs in te zetten. Gebruik dan Lang of desnoods inderdaad Ekkelenkamp.
1 0
diamanti
Ik hoop dat Ten Hag serieus gaat kijken naar een andere invulling van het middenveld, anders loop je op Stamford tegen dezelfde problemen aan.
0 0
Eastwood
We speelden gisteravond vooral erg slordig qua passing en behoud van balbezit. De scherpte moet er weer in geslepen worden door Ten Hag. Dan heb ik er echt wel weer vertrouwen in.
Niet bij de pakken neerzitten mensen. Een verliespartij kan gebeuren en is in dit geval niet rampzalig.
1 0
Web
Voor alle mensen die denken dat Ajax zo maar Chelsea van de mat zal spelen? Word weer wakker en stap in de werkelijkheid
Hadden jullie echt verwacht dat Ajax zo maar even Chelsea van zou winnen?
Een betere tegenstander met betere voetballers kun je NIET de wil opleggen. En dan lijkt het dat je telkens een stap te laat komt, heel snel moet handelen onder druk, omdat het tempo hoog was. Mag toch hopen als je vanmorgen wakker word de realiteit weer onder ogen ziet? Wij zijn Ajax en mogen terug kijken op een bijzonder seizoen vorig jaar. Maar dat gaat voorlopig ECHT niet weer gebeuren. En als je denkt dat dit wel kan, snap je de realiteit NIET
6 -5
ETM
Eh... Web, Ajax was de eerstse helft gewoon beter dan Chelsea. Voetballend beter. Dat heeft me verrast.
Ik heb voor de wedstrijd bepleit dat Chelsea favoriet was. En dat het verwachtingspatroon rondom Ajax niet realistisch is. 
Maar de realiteit was dat beiden ploegen nauwelijks voor elkaar onder deden qua kracht. En ik denk dat Ajax zeker nog veel rek heeft. (Chelsea trouwens ook). Op basis van deze ontmoeting dicht ik Ajax een goede kans toe in de return.
0 0
trodat4030
Bullshit.

Dit Chelsea is echt wel te pakken, maar niet als je zelf zo verschrikkelijk matig speelt als gisteren. Jij denkt echt dat dit hetzelfde Chelsea is dat onder de eerste jaren van Abramovic veel rijker was dan de rest van Europa en op bijna alle posities de beste spelers van de wereld kocht. Dat is niet meer en zo goed is dit Chelsea ook niet. Geen slechte ploeg, maar écht geen wonderploeg.

Ajax speelde gewoon heel beroerd, niet ontkennen door naar de tegenstander te wijzen, na een half uur had Ziyech 3 passes die aankwamen. 1 wereldbal op Promes (die cross) en 2 hele zwakke ballen 1,5-2 meter achter Dest die zich tot het uiterste inspande om ze toch nog aan te nemen, hetgeen enigszins min of meer lukte. Dankzij Dest, niet dankzij Ziyech. Dat was gewoon exemplarisch voor het Ajax van gisteren. Gelul dat Chelsea zogenaamd niet te pakken is.. Dat is zoeken naar een excuus om maar niet te zeggen dat we zelf gewoon slecht waren.
2 -1
ETM
Ook niet helemaal eens. Ajax kan idd veel beter. Maar dat geldt ook voor Chelsea. Chelsea is idd niet meer de ploeg vol bijeengeraapte sterren. Maar wel is Chelsea een van de smaakmakers in de PL en dat ben je niet zomaar. Die jongens spelen week in week uit op een veel hoger niveau dan Ajax. En Chelsea vist uit een enorme zelf aangelegde vijver van talent, met dik gemaakte vissen. Zowel Ajax als Chelsea zijn zoekende. Daarom lag het niveau gewoon niet bijster hoog. Beiden ploegen waren ontzettend slordig aan de bal. En beiden ploegen hebben elkaars sterspelers redelijk onder controle gehad. Al denk ik dat dat bij Ajax meer aan vorm te wijten was dan aan Chelsea. Bij Chelsea kwam alleen M Mount echt in het stuk voor.
0 0
Web
Dan moeten spelers als Ziyech en Tadic wel het normale niveau halen
Jij wil mij toch niet zeggen dat Ajax ( op dir moment ) een betere selectie heeft dan Chelsea. Echt niet
Het Ajax van dit jaar is stukken minden dan vorig seizoen. Ook begrijpelijk als je ziet wat er vertrokken is, en wat er voor terug gekomen is. Bovendien is Neres compleet uit vorm. En de Tadic van vorig seizoen was ook veel beter
2 0
Sterspeler
Je bent al in het nadeel als je iemand met te lage handelingssnelheid op het middenveld posteert die geen middenvelder is. ETH moet de conclusie trekken dat als hij maar in dit systeem maar 1 echte 6 kan opstellen (Blind of Martinez, maar niet beiden) hij niet met 2 kan spelen. Je wordt finaal overlopen. Er zijn aanvallende spelers die uitstekend druk kunnen zetten. Speel dus met Martinez op 6 achter de bal en zet Ziyech en van de Beek ervoor.
0 0
ETM
Ajax werd alleen niet overlopen. Eigenlijk geen moment zelfs.
0 0
vdhaas
Ajax was vooraf gewoon licht favoriet. Achteraf zie je ook aan de reacties van de Chelsea-spelers en de reacties van de Engelse media dat winst op Ajax-uit gewoon als topprestatie wordt gezien.

Je kunt nog zo overdrijven in de negativiteit in je bericht, maar dat maakt je geen realist.
0 0
Joseph
Zit nog wel een groot verschil tussen "van de mat spelen" en wat we gisteren gezien hebben. Het was overigens echt niet dramatisch, afgezien van het middenveld, maar het verschil met vorig seizoen is te groot.

Hoe kom je er bij dat Chelsea een betere tegenstander is met betere voetballers? 7 man van dit team speelde de halve finale van de CL.
2 0
Boer Gijs
Moet je nagaan hoe het eruit ziet als er niet goed wordt gespeeld
2 0
MichelAngelo66
Goed spelen betekent voor ten Hag dus dat het team goed staat. That’s it.
Tot zover zegt hij dan niets verkeerd. Ze gaven niet veel weg. Maar ze creëerden ook niks, sterker het spel aan de bal was uitermate slecht. Eigenlijk zegt hij dat ook, maar een beetje bedekt.

Zeggen dat ze goed hebben gespeeld is om zichzelf in te dekken ivm de keuzes die hij maakt; het blok op het middenveld, het niet wisselen van spelers die totaal niet in de wedstrijd zitten, het wel inbrengen van spelers die er niet in horen te komen. Nee, het team wordt er helaas niet beter op de laatste weken.
2 0
mallerd
Tadic en Ziyech zaten niet in de wedstrijd, maar dat zijn spelers die maar 1 geniaal moment nodig hebben om een wedstrijd open te breken. Begrijpelijk dat ten Hag die laat staan.
0 0
Web
Ook jij hebt niet door dat Ajax niet opgewassen is tegen Chelsea? Als de tegenstander beter is, kom je overal te laat, het tempo was zo hoog dat spelers met matige techniek niet zo snel kunnen handelen, en dan snel voor een tikkie breed kiezen, als dan je beste voetballers als Tadic en Ziyech ook nog eens uit de wedstrijd worden gespeeld? Wat verwacht jij dan?
Er hier komt ie. Als je dan je taak wel uit blijft voeren, lopen ze niet zo maar over je een
Zo werkt het, en dat bedoeld Ten Hag
Ooit zelf op een behoorlijk niveaus gespeeld? Zal wel niet, want dan voel je dat zelf als de tegenstander BETER is
0 -1
Jan60
Niet opgewassen is dat is niet juist. Gisteren was Ajax na de 60e minuut inderdaad niet meer opgewassen tegen Chelsea. Ajax speelde niet goed. Zoals je terecht aangeeft waren onze beste creatieve voetballers onder de maat. Toch een onterecht afgekeurde goal, een bal op de paal en een niet gekregen penalty. Dat zat niet mee, maar kan ook een keer gebeuren. De voorgaande CL wedstrijden zat het ons wel mee. Zoals je ook al aangeeft stond het goed bij Ajax, want er zijn niet veel niet te missen kansen weggegeven. Alleen die doelpuntenmaker kreeg voor zijn doelpunt 1 grote kans. Dit geeft aan dat het echt niet onmogelijk is om van Chelsea te winnen. Ook uit niet. Inderdaad is het zo dat we minder kwaliteit hebben dan vorig jaar. De exeptionele kwaliteiten van Frenky en Mathijs vervang je niet zomaar als je geen honderden miljoenen kan uitgeven en hoge salarissen kan betalen. Ook mis je Schone. Ik verwacht ook niet dat we dit jaar de halve finale CL gaan halen. Maar we hebben nog wel genoeg kwaliteit om van dit Chelsea te kunnen winnen. Maar dan moeten Tadic en Ziyech en ook nog wat anderen wel tenminste hun niveau van vorig jaar aantikken. Overwinteren in de CL moet kunnen.
0 0
mallerd
Als ik de wedstrijd niet had gezien en jou stukje lees zou ik denken dat Ajax volledig is weggespeeld door Chelsea.
0 0
MichelAngelo66
Wat heb je nou een vreemd verhaal man? Niet opgewassen tegen Chelsea? Was het je bedoeling om op mij te reageren? Je praat namelijk nogal langs me heen. Als je wil zeggen dat ze de handelingssnelheid missen en niet creatief genoeg zijn centraal in het midden dan geef ik je geen ongelijk. Daar zit aanvallend een groot probleem. Wat ik verwacht? Dat ten Hag niet met zon statisch blok speelt en de juiste mensen wisselt als iets niet draait. Je focus leggen op je verdedigende taak is leuk, maar daar ben ik geen Ajax aanhanger voor al tientallen jaren. Het de Boer tijdperk hadden we nu eindelijk wel afgeschud dacht ik. Misschien ben je een Chelsea aanhanger, maar Ajax is heus gewoon opgewassen tegen hen.
En toevallig.... ja wel op aardig niveau een balletje getrapt. Dat hautaine gedrag kan je wel laten. Dat maakt je betoog niet beter.
0 0
Web

Zag je niet dat Martinez en Alvarez het totaal niet aan konden? Het tempo was veel te hoog voor die jongens ( twee middenvelders )
Dest liep op zijn tenen gisteren, niets mis mee, kan en mag gebeuren met deze jonge speler
Veltman speelt voor zijn doen redelijk, maar nooit het niveau dat Ajax na moet streven.
Neres is het hele seizoen nog niet in goede doen, hetzelfde met Tadic
Wat klopt er niet, wees eens realistisch
Als alles mee zit ( vorige wedstrijden ) kan
Het goed uitpakken. Maar niet zo makkelijk als jij denkt. Echt niet
Ajax is lang niet het Ajax ban vorig seizoen. Wen er maar aan
0 0
MichelAngelo66
Je moet eens leren lezen dat zou een stuk makkelijker discussiëren zijn. Je herhaalt iedereen zn mening en doet dan net of je je gelijk haalt. Vreemd.
0 0
10Sneijder10
Ik kan het niet langer voor hem opnemen.
Wat een dwaas. Ik vind de nederlaag niet eens het ergste. Het ergste is dat Siem erin komt en dat vervolgens deze kale badjas gewoon doodleuk zegt dat het spel uitstekend was. Blind doet er trouwens nog een schepje bovenop door als een klein kind waarvan de lolly is afgepakt te reageren mbt het publiek. Het gaat weer de verkeerde kant op zo.
3 -2
ST
Eens. Blind zei ook dat Chelsea niks creeerde. Wat een onzin. Die doelpuntenmaker stond eerder ook 1 op 1 tegenover Onana, maar blunderde.
0 0
X-RaY
Ten Hag: 'Denk dat we uitstekend gespeeld hebben'

Volgens mij heb ik dan een andere wedstrijd gezien :s
0 0
Klasseman
Triest om TEN HAG op basis van een wedstrijd gelijk af te branden. Het had zondaar 2-0 voor Ajax kunnen zijn. Zijn tactiek was weer superieur, wij waren met uitzondering van de laatste 10 minuten gewoon veel beter, maar het zat nu even niet mee. Voor mij blijft TEN HAG een toptrainer.
1 -4
ST
Volgens mij heb je de wedstrijd niet eens gezien. Heb je RKC ook soms niet gezien?
0 0
rodnet
Jij moet bij een volgende wedstrijd eens een nieuwe bril proberen. Ajax was absoluut niet "veel beter". De ploegen waren aan elkaar gewaagd en Chelsea was over het algemeen dreigender. Na het inbrengen van Pulicic en Batshuayi maakte Chelsea af wat eigenlijk al dreigde. Een gelijkspel was misschien terechter geweest maar de overwinning van Chelsea was zeker niet gestolen. Ik heb in de tweede helft eigenlijk maar 1 goede aanval van Ajax gezien en dat is veel te weinig.
3 0
diamanti
Heb je wel gekeken?
1 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
het enige wat onze boys kunnen doen om uit die negatieve flow te komen, is gezamelijk bij elkaar komen en het speelplezier terug laten keren in de selectie, serieuser trainen ipv tegenstanders onderschatten op basis van vorigjaar.

Rug recht en met elkaar getergd zijn om chelsea pijn te doen in eigen huis. Want het lag echt niet aan chelsea dat we verloren maar aan onze zwakke instelling.

P.s volgende keer alvarez van het middenveld af halen, helemaal als je dest erachter zet. Die twee hebben geen chemie.
De een zwerft maar wat rond en de ander kan nuet verdedigen en staat voor de ander te spelen, en ik begrijp het niet want eerder in de cl was dat onze zwakte, maar ten hag denkt dat alles koek en ei is omdat je met 3-0 wedstrijden wint.
Nu kreeg je chelsea en die maken geen grappen.
1 0
Ginoajax1
ten Hag moet oplazeren. Siem de Jong inbrengen. Waar zit zijn verstand. Lang, Gravenberch, Ekkelekamp, Traore. Warr blijven deze jongens. Is Siem de Jong beter dan? Slaat nergens op.
6 -1
IkJijHijWijJullieZijnAjax
Huuuuhhh!?

Zowat alles ging fout wat er fout kon gaan.
Passes met oogkleppen op, spelers moe na 60 min(nog niet eerder meegemaakt)
Een middenveld dat nergens aan deelnam waardoor tadic en ziyech gewoon geen suport kregen bij counters (3 tegen 5)
Ik miste frisse zin om te voetballen, de lach het aansturen en de kracht van tadic.
Slechter kan je met zulke voetballers niet spelen in de cl.
0 0
HilversumNoord
Wat een gekke dwaas zeg! Op Blind en Dest na, haalde niemand zijn niveau. Nico was de 2e helft ook slecht, Veltman praat ik al niet meer over. Martinez niet best. Alvarez onwaardig. Tadic zie ik al weken niet. Promes mwoahh. Ziyech moe, geen energie. Het was slordig. Traag inspelen. Geen beweging. Op 2 momenten na hebben we geen één keer afgejaagd. Hoe kan je nou zeggen dat we het uitstekend hebben gedaan? sukkel Ten Hag. en wen er aan want dit is niet de laatste wedstrijd die we gaan verliezen...de chemie is weg en de strijd ook...en dat je dan 5 minuten voor tijd De Jong in moet brengen zegt genoeg...
2 -2
TontoKarnaggel
Het was vooral bizar slordig, zo onnoemelijk veel simpel balverlies en onnauwkeurige passing dat normaal druk zetten en domineren gewoon onmogelijk was. Vraag me af of dat nou aan het systeem lag of gewoon omdat zo'n beetje iedereen verre van in vorm is.
0 0
HilversumNoord
uit vorm. en we hebben geen vervanging...
0 0
Marcdaan1971
Feit is wel dat we veel minder weggaven dan in de laatste wedstrijden. Wat dat betreft was het blok Martinez/Alvarez een stuk beter dan voorheen. Er werden veel meer ruimtes door hun dichtgelopen en er werd beter met vertrekkende tegenstanders meegelopen. Eerlijk is eerlijk. Feit is wel dat je eigenlijk maar 1 type speler mis. Namelijk een verfijnde strateeg naast Martinez. Van de Beek kan dat helaas niet (dat hebben we al enkele malen gezien). Alvarez ook niet. Ik denk dat als je Marin net zoveel tijd geeft om dat te proberen als Alvarez nu krijgt, dat hij dit beter in kan vullen als Alvarez. Ook Blind kan het maar die kun je centraal achterin niet missen. Kortom, die ene missing link hebben we niet echt. De smoes dat het elftal in opbouw is, is lulkoek. We hebben al 20 potjes gespeeld en er is gewoon geen oplossing gevonden (of niet voorhanden) voor de missende creatieve middenvelder. Zo slecht als iedereen het hier vindt, was het echt niet. Wel slordig. Vooraf hield iedereen zijn hart vast voor William, Abraham, etc. Deze zijn nagenoeg uit de wedstrijd gespeeld door Ajax.
3 0
BRAMHOUTEN
Je bent aardig kritisch, we zijn 20 potjes verder. heb je Barça zien spelen? of real? of juve? zijn toch top clubs of niet, zijn ook al 20 potjes verder, maar spelen ook nog niet flitsend, waarom zou je dit jonge team met de grond gelijk willen maken ?
0 -2
Babangida83
Als je dit al kritisch vindt, vraag ik me af hoe je reageert als iemand echt kritisch is.
1 0
BRAMHOUTEN
misschien bij de verkeerde persoon gereageerd maar in het algemeen heerst er hier een zure stemming. ajax wordt met de grond gelijk gemaakt, ten onrechte
0 -1
ajax1forever
Unuvar
0 0
MSwertz92
Welke wedstrijd heeft Ten Hag gekeken dan ? Martinez, Ziyech, Tadic, Promes, Donny, Dest waren echt slecht, Alvarez was voldoende, alleen Tagliafico, Blind en Veltman speelde aardig tot goed.
1 0
jaripettersson
Tagliafico? Wat aardige momenten in de eerste helft, verder continu balverlies.
2 0
HilversumNoord
eerste 10 minuten waren lekker. daarna slecht...
0 0
Puurvoetbal
Misschien had Ten Hag gelijk; Chelsea was simpelweg beter.
0 -2
Aspers73
Martinez was echt heel slecht gisteren.
0 0
vincent_DV
Dit is natuurlijk gewoon onzin. Ajax speelde echt niet best. En natuurlijk zijn we verwend dat we nu balen van een 0-1 tegen Chelsea. Maar toch blijf ik er van overtuigd dat Ajax velen malen verder had kunnen zijn. Je hebt 200 miljoen aan transfers binnengeharkt, vorig jaar halve finale CL gehaald wat je ook 120 heeft opgeleverd en je hebt met Onana, Blind, Tagliafico, Ziyech, Tadic, van de Beek en Neres 7 spelers die al naar de Europese (sub)top konden of moeiteloos mee kunnen. Wat nou als Ajax het geld op een iets andere manier had geïnvesteerd? Niet eens meer aankopen maar gewoon anders, dan had Ajax veel verder geweest. Dan hoefde Veltman niet te spelen, Alvarez niet op het middenveld. Alles wat we nodig hadden is een spelmaker naast Martinez en een echte verdediger naast de voetballende Blind. Die alle gaatjes dicht loopt, ingrijpt, fouten onschadelijk maakt etc. Dat was alles! En wat doet Ajax? Die haalt een box-to-box speler en een mix van een verdediger en een middenvelder wat we met Blind al hebben dus ook totaal overbodig. Ajax had specialisten moeten halen op de cruciale posities waar we iemand nodig hadden! Moet je je eens voorstellen dat we de 7 eerder genoemde spelers hadden + Dest, Martinez en dan 2 soorten spelers die ik noemde. Dan hadden we dit jaar weer echt genoten.
0 0
jaripettersson
Je bedoelt als we een soort de Jong en de Ligt hadden gehad? Briljant..
0 0
vincent_DV
Dit is altijd zo makkelijk scoren. Dat we niet dat niveau kunnen halen snapt iedereen wel alleen Veltman en Alvarez zijn EN 5 klassen minder zijn en dan ook nog eens totaal niet de types zijn die we nodig hebben. Dat vind ik van Ajax best wel slecht! 2 tot 3 klassen minder maar wel de goede types was ik helemaal tevreden, maar dit kan eigenlijk niet.
0 0
jaripettersson
over makkelijk scoren gesproken..
0 0
blava
Probleem van Ajax lag op rechts waar Chelsea vaak een overtal situatie creeerde doordat Ziyech niet meeverdedigde en Veltman vaak misgreep. Dest stond vaak tegen twee man en bleef toch overeind. TH verzuimde in te grijpen. Goal Chelsea kwam ook van rechts. Aanvallers kregen ook veel te veel ruimte van Ajax verdediging. Ziyech was niet fit of had een geweldige off-day.
Alvarez haalde eindelijk een behoorlijk niveau maar moet CV spelen. Gravenberch/Eiting/Marin moeten hem op het middenveld vervangen.

Het inbrengen van de Jong is een belediging voor de jeugdopleiding.
1 -2
jaripettersson
Dat was zeker hét probleem niet. De verdediging was niet het probleem. Het feit dat er geen middenveld was (Alvarez behoorlijk niveau? Laat me niet lachen) Ook Martinez kwam niet verder dan ballen weg te pompen. Door dat gat werd de aanval met lange ballen en goeie passes van blind vooruit gebracht. De voorhoede hield de bal vervolgens niet vast en hop daar kwam chelsea weer. Er was in principe een voorhoede en een achterhoede. Die eerste groep bakte er wel heel erg weinig van. Maar ja, daar stond voorheen de Jong en Schone achter. Nu af en toe een verdwaalde (tikkie terug) alvarez of niet creatieve Martinez.
1 0
Gonzalez75
Ik vraag me af naar welke wedstrijd ten Hag heeft gekeken. Ziyech leverde ballen in. De meesten kwamen niet aan. Blind idem. Tagliafico, Martinez, Alvarez, Dest idem. Voorhoede kreeg te weinig bruikbare ballen. Hopelijk ziet ten Hag nu in dat Martinez em Alvarez niet samen op middenveld horen te spelen. Afgelopen twee CL wedstrijden waren goed met enig geluk. Nu was het slecht en hopelijk zien de spelers dat in. Chelsea is geen topteam maar je moet wel top zijn tegen hun. Teveel spelers onder hun niveau. Beetje pech met afgekeurde goal en slechte grensrechters. Eerste aanval van Ajax was geen buitenspel van Promes maar hands in zestien van Chelsea.
1 0
AFCZlatan
Nee, Ten Hah, het was bagger slecht. Slordig en veelal tempoloos voetbal!
1 0
Cruijffthebest
Uitstekend???????
Het was weer zeer matig en weer heel duidelijk dat we minimaal een creatieve middenvelder missen.
Nog uit naar Chelsea en Lille en thuis tegen Valencia zal er een heel stuk beter gevoetbald moeten worden en zondag tegen 010 ook!
2 0
AlexIbarra
De lat moet hoger Erik..

De opbouw via het middenveld is al een tijd lang ruk en als onze aanvallers minder vaak per wedstrijd in interessante posities worden gebracht, kunnen ze ook minder scoren.
Zeker als er niet één in topvorm is.

Op de nul spelen is geen optie dus Marin, Mazraoui, Eiting, Ekkelenkamp of Gravenberch zal op moeten staan. Of bedenk iets anders maar Alvarez naast Martinez ff niet meer doen.
4 0
Cupmetgroteoren
Ach, Ten hag, als je niet ziet dat het spel dit seizoen en deze wedstrijd volkomen shit is, dan verdien je de trainerszetel niet. Kunnen we op basis van deze onzin concluderen dat het non-voetbal met martinez en alvarez wordt voortgezet op het middenveld? Pfff...
2 -2
redfella
mag ik assistent worden aub ik doe het zelfs gratis
1 0
gusanito
In de tweede helft verdween de focus weer uit de ploeg. Minder erg dan tegen RKC, maar zeker kwalijk. Het blijft mij een raadsel hoe je niet op de top van je concentratie zit als je zo'n belangrijke wedstrijd speelt.
2 0
Babangida83
Ik vond ze er moe uitzien. Leek wel alsof Chelsea fysiek veel verder was en Ajax qua positiespel ook achter hen aan moest lopen. Het elftal werd ook nog eens heel lang doordat niemand een bal vast kon houden. (En met name dat laatste is ernstig, want dat is onderdeel van ons DNA en creëert rust om je positiespel te spelen.) Iedereen moest naar mijn idee meer lopen dan hem lief was. We moesten te vaak weer terug.
0 0
Dastaan
Ten Hag is officieel doorgedraaid. Op grond waarvan hebben ze goed gespeeld? Het was gewoon bagger. Het voetbal loopt gewoon sinds het seizoen niet. Alles is individuele klasse op dit moment. Dat middenveld is totaal niet in balans. Weinig tot geen creativiteit. Komt ook nog bij kijken dat we geen goede spits hebben die elke wedstrijd scoort. Tadic, ziyech lijken niet geheel fit te zijn. Restant van het team lijkt conditioneel niet in orde te zijn. Dat veltman nog steeds centraal achterin rondloopt is gewoon ontzettend triest. Ik mag toch hopen dat er nu ingegrepen gaat worden in deze samen stelling blijven spelen gaat voor nog meer ellende zorgen. 2x een bal voor het doel 1 de buitenspel goal die van richting werd veranderd en de andere een corner dat alvarez tegen de paal kopte, voor de rest is de keeper de hele wedstrijd niet getest. Ten Hag wordt wakker!!!
3 -1
ajaxdordtt
Het was Ajax onwaardig. Het was van meet af aan duidelijk dat het doel was om een puntje te halen. 3 centrale verdesigers op het middenveld, geen kans gecreeerd. En als klap op de vuurpijl Siem de Jong er nog bij.
3 -1
Johan1
Wat ik slecht blijf vinden van Ten Hag is zijn wisselbeleid. Hij wisselt te laat, vaak verkeerd en in deze wedstrijd ook nog te weinig. Alvarez zat er doorheen, net zoals Dest. Nooit heeft Ten Hag een wedstrijd doen kantelen met zijn wissels. Nog erger.....dan komt hij met De Jong....gaat natuurlijk helemaal nergens over.
3 0
MPAjax
de jong voor veltman notabene toen ik dat zag had ik het niet meer, ineens met een afgetakelde aanvallende middenvelder spelen die niks extra's in een zeer belangrijke europese wedstrijd kan brengen in de 89ste minuut???
2 0
Lewis Hamilton
Frank de Boer heeft wedstrijden en misschien wel titels gewonnen met z'n gouden wissels, ongelooflijk hoevaak die man goed kon wisselen.

Dit alles heb ik nooit gezien bij Ten Hag. Plan A moet werken en anders komen wat routiniers en vergane glore een paar minunten meedoen.
0 -1
MichelBoerebach
Maar die wedstrijden onder De Boer waren dan weer niet om aan te gluren. Dat valt onder Ten Hag (behoudens de laatste paar wedstrijden) wel mee.
3 0
THE36CHAMBERSWU
Rustig aan boys , komt allemaal goed, stel: wij verliezen van chelsea en valencia wint van lille staan we 1 punt achter , hoeven we alleen maar in de arena te winnen van valencia en tegen lille een punt pakken, dan komen we kwa punten gelijk, onderlinge resultaten van ons zijn beter en dan reken ik ook al mee dat valencia wint van chelsea in spanje ( wat ik ook nog niet zo snel zie gebeuren )
0 -2
Cello
Stel: wij verliezen helemaal niet in London van Chelsea.
3 0
THE36CHAMBERSWU
Ik ga alleen even van het ergste uit, alleen winnen van valencia is heel belangrijk, denk zelf dat we uit wel een punt kunnen pakken. We zijn nu de underdog en zo slecht als vandaag kan t bijna niet gaan
0 -1
ajaxdordtt
Dit baart me nog meer zorgen dan het spel, al heb ik altijd wel geweten dat vorig jaar ondanks en niet dankzij ten Hag was.
5 0
Jan Doedel
Sssssst dat mag je hier niet zeggen over onze geniale kale!
1 -2
MPAjax
het spijt me in tegenstelling van sommige hier vond ik schreuder belangrijk als assistent, vind poulsen te onervaren, snap ook niet waarom ten hag onervaren assistenten heeft in de champions league
0 -1
Cello
Je vergeet te vermelden dat jij (en sommige anderen) vinden dat dat door Alfred kwam.

Ik heb het vermoeden, dat net als vorig jaar, een flink aantal mensen hun woorden moeten inslikken als Ajax toch overwintert in de CL.
1 0
ajaxdordtt
En hoezo zou ik mijn woorden moeten inslikken?

1. Als je 2e wordt kun je de volgende ronde net zo goed niet gaan
2. Met mij of jou als trainer hadden we vandaag ook minimaal verloren. Misschien ook wel gewonnen.
0 -2
Cello
Vorig jaar werden we tweede achter Bayern....hadden we toen ook maar niet moeten gaan hè?. Pff...wat een onzin.

Met jou of mij als trainer hadden we zeker verloren, hoeven we niet moeilijk over te doen.
2 0
ajaxdordtt
Haha lachwekkend. Fanboy 1e klas. Vorig jaar hadden we Frenkie, nu hebben we een tractor. Jouw held durft het niet aan om Tadic of Ziyech een x te wisselen. Promes was de enige die een voldoende scoorde.
1 0
Cello
En.....ik ben er trots op dan maar om Fanboy 1ste klas te zijn van Ajax. Gelukkig zie je het!.
Je hebt overigens wel gelijk aan 1 kant. Hij had ook wel een keer Tadic en/of Ziyech kunnen wisselen. Maar wie zet je er dan in....?. Bij zowel Tadic als ook Ziyech weet je dat ze in één moment wèl beslissend kunnen zijn. Vaak genoeg zo geweest...dus ja....
0 0
ajaxdordtt
Neres?
0 0
ajaxdordtt
Je bent een fanboy van Erik, niet van Ajax. Wat we vanavond gezien hebben heeft niks met Ajax te maken.
0 0
Cello
Dat zie je fout.
0 0
ajaxdordtt
Ik heb Alfred nooit genoemd Cello, houd het bij de feiten aub. Frenkie.
0 0
ErikDeBosz
Zit ten Hag aan de crack? Het was vandaag ongelooflijk slecht, geen wonder dat je wordt weggespeeld door RKC.
0 -1
Joseph
Het stond ook niet slecht, maar de visie die er toe lijdt dat een houterige verdediger op het middenveld kan spelen bij Ajax, is gewoon onjuist.

Er miet gezocht worden naar de ideale 3e man naast Donny en Martinez. Alvarez is dat zeker niet.
2 -1
Cello
Ja en Nee. Ietwat houterig, ja..., meer dan we doorgaans gewend waren. Maar met wat meer geluk sta je nog vóórdat Chelsea een echt grote kans kreeg al met 3-0 voor, mede door dan een kopbal van Alvarez en dan hadden we heel anders gesproken na de wedstrijd. Hadden we misschien wel gezegd dat wederom een goal van Alvarez misschien wel geen toeval meer kan zijn.
En hadden de meesten weer geroepen dat de aankopen misschien toch wel niet zo slecht waren allemaal.
En het vcerschil zit 'm wat mij betreft gewoon in die paar procentjes aan vorm die je vandaag (nog) mist. Vooral bij jongens als Tadic, Ziyech en Van de Beek....jongens die de kar moeten trekken dit seizoen.

Ik ben overtuigd, dat als die proventen gevonden worden, dat Chelsea over 2 weken in hun thuisduel onderuit gaat tegen Ajax.
0 -2
ajaxdordtt
"Ietwat"
0 0
Cello
Teleurstellend om te lezen, dat één onterechte nederlaag (de eerste van dit seizoen overigens!) zoveel negativiteit brengt hier op het forum. En nog sneuer is het om namen van forumgenoten te zien, die je bijna alleen maar ziet als er wordt verloren of puntverlies is. Dat vind ik jammer.

Nog lachwekkender vind ik de opmerkingen dat we maar moeten hopen dat we 3de worden. What the f*??. We staan na 3 wedstrijden op 6 punten en sommigen geven nu al op???. Wat een flut-supporter ben je dan vind ik. Belachelijk.
Ik zie ons gewoon winnen in London hoor, want zo slecht was het allemaal niet. Tuurlijk het moet beter, maar vandaag had Chelsea gewoon het geluk. Het geluk dat ze geen penal tegen kregen, het geluk dat de goal van Promes onterecht werd afgekeurd en het geluk dat Alvarez' kopbal via de paal eruit ging. En hoeveel echte scoringskansen stonden daar van Chelsea tegenover?. Juistem....een handvol halve kansen en dreigende momenten tot aan de goal van die Belg. Onana had helemaal niet zijn handen vol of iets dergelijks, iets wat ook genoeg zegt over hoeveel kansen Chelsea kreeg.

Nee. Gelukkig ben ik nog altijd optimistisch over overwinteren in CL.
4 -4
MosesD
Een onterechte nederlaag? Heb je de wedstrijd wel gezien, kun je je dan terecht afvragen. Voor de onterecht afgekeurde goal had Chelsea een paar prima kansen. De kopbal van Alvarez was een gelukje. Je kan toch onmogelijk stellen dat Chelsea de overwinning gestolen heeft? Die goal zag zelfs een leek aankomen. Onana de enige met een voldoende, Blind de tweede helft, maar de rest was gewoon heel matig tot slecht. Dat kan gebeuren, maar feit is dat Ajax al wat langer heel matig speelt. Zet Alvarez gewoon naast Blind en Gravenbergh naast Martinez. Dat zou ook veel meer des Ajax zijn, om zo'n talent in te passen. Ik ben een groot fan van Ziyech maar als hij slecht speelt dan mag dat gezegd worden. En dan mag hij ook weleens gewisseld worden (en zet Neres dan eindelijk weer eens op zijn beste positie). Siem de Jong überhaupt laten invallen is echt een gotspe. Ik las her en der alweer over een monsterscore aanstaande zondag, ik moet nog zien dat Ajax dit even gaat winnen. Fnoord zal 100% geven, dat moet dit Ajax ook.
3 -1
Cello
Ik ben het eigenlijk wel eens met EtH. Ik heb net pas de hele wedstrijd kunnen kijken en vooral na alle negatieve uitlatingen hier op AS extra opgelet in hoeverre dat klopte.

Maar de meeste opmerkingen in het wedstrijdtopic kloppen gewoon niet. Tuurlijk het was niet sprankelijk van Ajax zijde. Maar slecht was het absoluut niet!!!!.
Bij tijd en wijle was Ajax slordig, maar zeker de hele eerste helft en óók het overgrootste deel van de tweede helft waren we gewoon beter.
Tel erbij op, dat er in de tweede minuut allereerst een penal onthouden werd en vrijwel in dezelfde actie buitenspel werd gefloten wat het niet was. Daarna werd een duidelijke goal van Promes afgekeurd op basis van twee verschillende beelden van de VAR; eerste totaaloverzicht duidelijk dat been van Promes achter zijn lichaam was en bij het ingezoomde beeld (waar de lijnen werden ingekleurd) stak ineens zijn been naar voren waardoor het buitenspel leek. Echter het ingezoomde beeld was een fractie later dan moment dat de bal van de voet van Ziyech kwam.
En verder de kopbal van Alvarez op de paal de goal uit, wat op dat moment zomaar de 3-0 had kunnen zijn. Misschien wel moeten zijn.

En Chelsea. Chelsea had bij lange na geen uitgespeelde kans. Het waren een handvol halve kansjes en dreigende momenten. Maar dan nog....je speelt CL hè?. Dus vrijwel geen enkele tegenstander is nog slecht.
Sommige supporters hier die denken dat we iedere tegenstander omver moeten spelen èn dan pas is het goed. Maar dat is bullshit!.

Waar ik het wel mee eens ben is dat een aantal spelers net wat procentjes tekort komen kwa vorm. Tadic en Ziyech, maar ook Van de Beek.
Ik las dat velen Martinez zwak vonden, nou...dat vond ik niet en iok vond ook Alvarez niet door het ijs zakken al moet het wel beter. Blind was gewoon goed en de man waarvoor ik het meest bang was dat ie duidelijk zou falen viel me heel erg mee: Veltman.
Promes deed het naar behoren, was echt aan het strijden en vond ik gewoon goed. Jammer dat zijn goal niet werd gegeven, maar ook in de combinatie was ie okay.

Ik denk dat onze spelers iig alles hebben gegeven, waardoor je in de blessuretijd kon merken dat ze op waren.

Dus al met al ben ik niet negatief. We hadden moeten winnen, we hadden de meeste echte kansen. Ik zie het over 2 weken niet somber in. Die paar procentjes kwa vorm van een paar erbij en we gaan in London winnen. Chelsea is te pakken en had het geluk wat Ajax misschien in Valencia had.
3 -7
ajaxdordtt
Het was ****** slecht.
3 0
Cello
Hehehe... niet verbazingwekkend van jouw kant....jij vind al jaren alles slecht!.
0 -2
ajaxdordtt
Ja, jij kijkt met oogkleppen op. Ben jaloers.
4 0
Cello
Ben eerder geen doemdenker of negatieveling. Als je er zo in zou staan dan kan ik me onmogelijk voorstellen dat er überhaupt nog plezier aan een wedstrijd te beleven is, al helemaal niet vooraf als je toeleeft naar de wedstrijd. Dan kan je, in mijn optiek, beter stoppen met kijken en volgen van je club, want dat maakt dan het leven een stuk plezierigere dan continu overal het negatieve van inzien.
0 -2
ajaxdordtt
Ik ben geen opperpositivo als jij. Ik had er zin jn, vertrouwen in. Toen ik de opstelling zag al minder. Toen ik de laffe, schijtbakken strategie zag was ik heel teleurgesteld. Maar ga jij lekker nagenieten van het blind ballen naar voren pompen.
0 0
Cupmetgroteoren
Zelfs ballen naar voren pompen heb ik de tweede helft nauwelijks gezien. Het was terugplooien op eigen helft en Chelsea het spel laten maken. Schande.
0 0
Cello
Blind ballen naar voren???. Dan heb je idd een andere wedstrijd gezien......
0 0
Tinus
Ik ben het vaak met je eens, maar vandaag had Ten Hag moeten zorgen voor het verschil. Uit niets bleek dat Ajax deze wedstrijd naar de hand kon zetten met deze samenstelling. Daarnaast kwamen eigenlijk tadic, Ziyech en donny niet in het verhaal voor. Ook alvarez kon het niet belopen. Ten Hag koos er echter voor om pas te wisselen nadat Chelsea had gescoord. En dan ook nog kiezen voor Promes te wisselen, echt onbegrijpelijk. Ten Hag had gewoon meer moeten doen. Zijn ingrepen zijn te laat en te zwak.
3 0
Cello
Ten Hag wisselde niet, omdat er eigenlijk tot aan de goal van Chelsea weinig aan de hand was. Tuurlijk Chelsea was bij vlagen dreigend, maar meer dan halve kansen werden het niet. Daar stond tegenover, dat Ajax zelfs vaker dreigend was en ook meer kansen had. Vergeet ook niet dat mede daardoor situatie's ontstonden als bij niet gegeven penal (hands), niet gegeven goal (Promes) en de kopbal van Alvarez. Zulke kansen had Chelsea tot aan de goal van die Belg nog niet gehad. Onana niet of nauwelijks in problemen geweest.

Dat ie dan na de goal wisselt, okay, dan moet je wel soort van alles of niets spelen. Maar tot aan dat moment was er niet direct grote noodzaak.
0 -3
AjaxHoorn
Eens, maar het spel was gewoon zeer matig. Duels werden niet gewonnen, passes kwamen niet aan. Had weinig met Chelsea te maken. Ajax zwijnt al het hele seizoen qua spel. De bepalende jongens van vorig jaar hebben het niveau nog niet gepakt. Vd Beek, Tadic en Neres zijn geen schim van vorig seizoen.
1 0
Cello
Klopt ook. Ik denk met 3-4-5 % meer vorm dat je vandaag Chelsea kansloos had gelaten. Wat eigenlijk ook al vandaag had kunnen zijn, want had je wel een penal (mits gescoord), de goal van Promes en de bal van Alvarez op de paal wel gemaakt dan staat het 3-0, want zulke kansen had Chelsea tot dat moment niet gehad.
0 -3
ajaxdordtt
Alvarez was een corner, goal promes een enorme toevakstreffer (van richting veranderd schot). Je hebt geen uitgespeelde kans gehad.
1 0
AjaxHoorn
Je hebt echt stront in je ogen als je dit uitstekend vond. Wat een fouten zeg, en niet voor het eerst.
6 -1
..::Rootje::..
Uitstekend, in jouw behoudende systeem, ja.
Alle spelvreugde, alle plezier eruit gehaald. En alleen maar automatismen inbegrepen.

Alles moet volgens het systeem van Almighty Hag.
Van de doelman, naar de ene voorstopper naar de andere voorstopper. En weer terug.
Dat alles om geen risico te lopen.. maar hoe kan je ook risico lopen, als er geen middenveld is?

Niemand die aanspeelbaar is, niemand die iets creatiefs kan, niemand die een bal kan vasthouden, niemand die onder druk de juiste beslissing kan nemen aan de bal, niemand die zich aanbiedt en de touwtjes in handen neemt... om ziek van te worden.

En maar blijven rondtikken op eigen helft. En pas gaan ingrijpen, als je achter komt te staan. Niet zozeer om een punt binnen te slepen, maar meer om geen blauwtje te lopen in de interviews.

Ik ben er klaar mee!
Van mij mag er alvast gezocht worden naar een andere trainer. Want het is al wekenlang bagger.
4 -3
Lewis Hamilton
Dat vreselijke behoudende voetbal van die trainers, doodmoe word je ervan. Je ziet het bij Koeman ook die stug blijft volhouden dat Marten de Roon moet spelen tegen Noord-Ierland.
0 -1
AjaciedRK
Kan aan mij liggen maar zat in het stadion en als er iemand aanspraak op de zege maakte was het ajax. Jammer van de scheids en domme tegen goal
3 0
Tinus
Als je objectief gekeken hebt, dan was Chelsea de bovenliggende partij. Wel zuur is wel dat achteraf een zuivere goal is afgekeurd. Een gelijkspel was dan ook terecht geweest
2 -2
talent020
een punt had de verhoudingen het best weergegeven, echter was Chelsea zeker de 2e helft vaker rondom de 16 van Ajax, en had ik in het stadion eerder het gevoel dat het 0-1 zou worden dan 1-0,;winst was wel erg onverdiend geweest
0 0
Ajax114
Wat een belachelijke teksten weer. Chelsea had veel beter positiespel , betere fysiek en betere balbehandeling. We konden hierop wachten omdat Ajax behoorlijk gelukkig is geweest dit jaar. Hopelijk gaan we wel derde worden . UefA cup horen we in thuis. Overmars nogmaals bedankt voor de matige aankopen deze zomer. Tientallen miljoenen verdampt.
4 -3
Frank1978
Ik snap wel wat hij bedoelt, want in feite geef je vanavond veel minder kansen weg dan tegen Lille en Valencia, maar we creëerden ook niet of nauwelijks iets, dus om het nou uitstekend te noemen...
0 -1
Hobbemastraat
Als je trainer zit je op de bank om in te grijpen als het nodig is. Niet in de 88e minuut bij een 0-1 achterstand pas gaan wisselen. Iedereen ziet dat het niet loopt, doe dan wat! Hij heeft vandaag gefaald, kan niet anders zeggen.
4 0
SPLNDD
Dat wisselbeleid van EtH is nog wel het meest frustrerende van vanavond inderdaad. Promes voor Neres was ook onbegrijpelijk, iedereen zag dat Ziyech erdoor heen zat en constant zijn man liet lopen. En sowieso de hele avond al niet in de wedstrijd zat
4 0
MPAjax
ziyech is sowieso niet van de mandekking, dat hij doet is al meer dan hij normaal doet, goede sterke middenvelders vangen spelers op en brengen hem in stelling, nu speelt hij in de vrije rol ook als verdediger, ja dat kost dubbel zoveel energie en dat houdt hij niet een hele wedstrijd vol tegen een stug verdedigende ploeg
0 0
Ajax114
Ja maar die durft hij niet te wisselen. Slapjanus die Ten Hag.
4 -1
SPLNDD
Uitstekend? Bizarre analyse.
1 0
ajax4ever01
Ik weet niet waar TH naar gekeken heeft maar het was alles behalve uitstekend
1 0
Toon meer reacties