Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Tadić kritisch: 'Begingen soms simpele fouten'

JesseTH, 23-10-2019 om 21:05, 6320 views, Veronica |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dusan Tadić is als vanzelfsprekend niet tevreden met het vertoonde veldspel van Ajax tegen Chelsea. De Amsterdammers waren in balbezit niet overtuigend genoeg en volgens Tadić ging een gelijk opgaand duel verloren.

'Chelsea is een goede ploeg. De wedstrijd was fifty-fifty', oordeelt Tadić voor de camera van Veronica. 'Het was moeilijk, wij kunnen beter spelen. Ons eerste doelpunt was misschien niet buitenspel. Het was moeilijk, maar we moeten door naar de volgende wedstrijd.'

De captain probeert uit te leggen waar het bij Ajax aan schortte in het balbezit. 'De mentaliteit was goed, maar in balbezit waren wij soms slordig. We begingen soms simpele fouten. Het mag niet gebeuren. We moeten kijken waarom het gebeurde.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ajax34
Gelukkig heeft Tadic wel een realistische kijk op de gespeelde wedstrijd.
0 0
Juhaz02
Het middenveld was deze wedstrijd ons grootste probleem, we moesten die te vaak overslaan want ze stonden niet vrij of deden helemaal niks met de ballen die ze kregen.
Daardoor kreeg onze aanvallers het ook zwaarder want die stonden vaker onder dubbele dekking.
Alvarez was gisteren (overigens vaker) weer te vaak niet op de juiste positie te vinden en heeft ook erg weinig verdedigend laten zien, dan heb ik het nog niet eens over zijn aanvallende spel.

We missen nog 1 klasbak op het middenveld die echt goed onder druk kan voetballen en een juiste positionering heeft.
0 0
Van Reenen
Gravenberch zondag maar eens proberen en Alvarez op de plaats van Veltman. Trouwens waarom schoot Alvarez een simpele bal eigenlijk over zijn eigen doellijn. Daar begreep ik helemaal niets van.
0 0
IkJijHijWijJullieZijnAjax
De toon werd al in het begin niet gezet.
Ik riep het eergister nog, ajax moet direct aan de bak om een negatieve toon aan de wedstrijd te voorkomen.
Wat gebeurd er?
Het middenveld haalt geen klote uit en blijft statisch, slordige passings volgen elkaar op, ze laten tadic en ziyech alleen aanklooien voorin, en achterin ondersteunen ze niet, waardoor je op gegeven moment zelfs ziyech eerder ziet meeverdedigen dan alvarez en van de beek.

De grootste faal was het middenveld gisteren.
1 -1
MichelAngelo66
Ik vind het een strijder, een topper en pure professional, maar hij heeft al tijden niet. Eigenlijk sinds hij aanvoerder is lijkt het. Ik zou eens in goed overleg gaan met hem. Misschien Blind de band geven zodat hij zich weer wat meer kan focussen. Hoeft hij ook niet na elke wedstrijd 1,5 zin het Nederlands te zoeken en altijd hetzelfde te zeggen.
0 0
PetrusKeizer
niet kijken waarom t gebeurde. gewoon minder doen. foutloos spelen bestaat niet.
0 0
ETM
Had absoluut zn dag niet. Gaf al vroeg een pass te hard op Tagliafico. Toen hij en Promes 2vs2 stonden telde ik hem bijwijze van al, maar Tadic gaf m te vroeg, plus verkeerd. Na die heerlijke aanval van achteruit halverwege 2de helft draait Tadic in zn man ipv er vandaan. Zoveel momenten waarin je normaal van hem op aan kan gingen nu fout. Tadic in vorm op Stamford en we winnen !!
0 0
THE36CHAMBERSWU
Stel wij verliezen van chelsea en valencia wint van lille staan we 1 punt achter , hoeven we alleen maar in de arena te winnen van valencia en tegen lille een punt pakken, dan komen we kwa punten gelijk, onderlinge resultaten van ons zijn beter en dan reken ik ook al mee dat valencia wint van chelsea in spanje ( wat ik ook nog niet zo snel zie gebeuren )
Grote kans dat het goed komt denk ik.
0 0
ETM
Het wordt gewoon ontzettend spannend. Zoals de groep op voorhand deed vermoeden. Ik denk dat zelfs Lille zich nog niet gewonnen geeft.
0 0
Bocarra
Ajax was voor CL begrippen ongewoon slordig in de de opbouw. Vooral voorin. Vooral Tadic en Ziyech waren niet in staat om de bal lang in de ploeg te houden. De wingbacks Nico en Dest zaten op slot.
2 0
LezDeBoer
Van Tadic hoeven we geen diepgaand verhaal te verwachten in het Nederlands is me opgevallen. Die zegt eigenlijk nooit echt wat na de wedstrijden. Ahahahaha
1 -3
fanforeffer
De slappe houding tegen RKC zet zich voort en wreekt zich tegen Chelsea .Dat je zo'n slechte wedstrijd speelt tegen RKC wreekt zich vandaag ,niet scherp, niet nauwkeurig,veel onnodig bal verlies. Zondag moet het anders tegen die schuimbekkende tokkies ,die zijn super gemotiveerd.
1 -2
BRAMHOUTEN
we doen hier allemaal of ajax wel even de groepsfase ongeslagen doorkomen. Chelsea is gewoon een hele goede ploeg. het zat vandaag niet mee, als die goal aan de andere kan had gevallen , was het misschien ook wel gewoon 3-0 geworden. er zijn op dit moment gewoon een aantal gewoon niet in vorm of niet fit. centrum stond uitstekend. over 2 weken dan maar uit winnen en zondag revanche
3 -3
ETM
Veel van onze lieve medesupporters kunnen zaken qua voetbal echt totaaaaal niet in perspectief plaatsen. En al die oppervlakkige media helpt dan wdb ook niet.
Frenkie en Mathijs weg- Ajax geen kans meer in CL.
Ajax wint knap maar geflateerd bij Valencia- Ajax is favoriet tegen Chelsea.
Ajax verliest heel nipt van Chelsea - Ajax is dramatsich slecht.
En je leest echt de gekste dingen. Ajax had bijv een mentaal probleem tegen Chelsea, men vond het slap.. Terwijl Ajax dus onder andere gesteund door 19 tackles de duels aanvloog, en zeker de eerste helft fysiek nauwelijks onderdeed voor een fysiek wel sterkere ploeg..
Week in week uit lees je dat Ajax door iedere ploeg zo wegcounterd kan worden. Chelsea slaagt er welgeteld 0 keer in. Lees je erover? Nee, is men al lang vergeten. Nu gaat het weer over Alvarez, maar als hij raak kopt en Tadic fatsoenlijk met Promes 2 bibberende cv's uitspeelt dan staat het 2-0. En wat mogen we dan weer lezen? Okay, vooruit dan gaat het notsteeds over Alvarez, maar de roep om Donny is aardig verdwenen. We moeten nu ook wel flink oppassen tegen '010', terwijl we zo'n dag geleden misschien met 10-0 zouden winnen.
1 0
BRAMHOUTEN
Precies dit. je weet dit van te voren maar toch blijf ik mij er enorm aan storen als ik het leest
0 0
BallententAFCA
bla bla bla, pff, we zijn weer waar we horen
0 0
MichelBoerebach
Zinloos artikel. Open deuren intrappen.
1 -2
Red Devil
En vooral weer veel domme overtredingen.
0 0
Ton70
Het zat vanavond eens een keer een beetje tegen. Dan kan je verliezen van deze best goede tegenstander. Kan een keer gebeuren. Niks aan de hand. Vizier gauw op zondag.
4 -3
MichelBoerebach
Net zoals die afschuwelijke wedstrjid tegen RKC. Kan gebeuren, gauw vergeten, op naar woensdag?
1 0
Suarez16_
Dat was ook de eerste wedstrijd in hele lange tijd die echt heel slecht was.
0 -1
Labrador
Meteen paniek. Lachwekkend.
0 -1
AjaxHoorn
Het is toch al het hele seizoen matig? Ik heb nergens paniek om, maar hrt kan veel beter.
0 0
FlyingDutchMan
Precies, voel me wel genaaid maar Ajax haalde ook niet zijn niveau om het te verdienen!
0 -1
mickey2602
Wat die commentator ook al zei,in de eerste 2 wedstrijden tegen Lille en Valencia zat het mee,nu zit het een keer tegen.
Gelukkig hebben we al 6 punten maar nu wordt de volgende wedstrijd nog belangrijker en dat zonder supporters...
1 0
Van Reenen
En bij Chelsea.....
0 0
Labrador
Zo is dat.
0 0
johnantoni
'Ja goed, na de wedstrijd kun je lullen wat je wil' - Sjaak Swart, Mr Ajax.
1 -1
Mokum31
Maar eerlijk is eerlijk Tadic is ook de laatste periode niet de Tadic met alle respect
4 0
ARUCAMBA
En mazaroui, kan die het niet meer, met hem ipv alvarez kom je meer aan voetballen toe of gravenberch proberen, a.s. zondag al
3 0
Joseph
Vond Tadic misschien wel de zwakste vandaag, zeker als je bedenkt wat hij kan in vorm.
4 -1
Vlieske
Ziyech was met afstand de zwakste
4 -1
MoIukker
Tadic is de laatste weken ook vrij matig.
5 0
Van Reenen
Samen met Ziyech die veel dacht aan de doelpalen van een rugby wedstrijd. Vond Hak8m ook veel foutieve passes geven.
Ik vraag mij af of er in de winterstop nog een goede verdediger bij komt om Veltman te vervangen. Leuk voor de eredivisie, maar nietcapabel op CL niveau. En.....laat Henk Spaan maar lullen. B3gint een beetje te lijken op ene Driessen.
0 -2
Juhaz02
Jezus de haat naar Veltman zit zo diep bij sommige "supporters".
Dat Veltman gisteren als een van de weinige echt sterk speelde zien ze niet eens meer.
Zoals Veltman overigens al meerdere wedstrijden dit seizoen gewoon daadwerkelijk zijn mannetje staat maar dat ter zijde.
De mening van uit onze media word gewoon klakkeloos gevolgd door bloed eigen supporters.
0 0
FlyingDutchMan
Dat je na zo'n wedstrijd uit komt op Veltman, die Abraham behoorlijk uit de wedstrijd had gespeeld.. Kan zo 7 anderen noemen die zwakker waren..
4 0
Labrador
We waren gewoon te slordig. Dan ga je het vanzelf moeilijk krijgen tegen de nummer 4 van Engeland.
1 0