Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax opent ook een kantoor in China

BartVeenstra, 21-10-2019 om 13:45, 9291 views, Ajax.nl |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ajax heeft afgelopen vrijdag een kantoor geopend in het Chinese Guangzhou, zo meldt Ajax.nl. Na Amsterdam en New York is dat de derde stad waar de Amsterdamse club nu een kantoor gevestigd heeft. Vanuit Guangzhou zal Ajax zijn activiteiten in de regio Azië-Pacific gaan leiden.

Het kantoor is gevestigd op het complex van partnerclub Guangzhou R&F FC. Vorige week maakte Ajax al bekend dat de samenwerking met de Chinese club werd uitgebreid. Het Ajax-team dat in China actief is, wordt met drie trainers versterkt.

'Dit gebied is al een decennium heel belangrijk voor ons', zegt algemeen directeur Edwin van der Sar. 'Het is belangrijk om een lokaal punt in de regio te hebben. Op die manier komen we dichter bij onze partners en doen we meer kennis op, om beter werk te kunnen leveren. Bovendien is de markt in alle opzichten booming en vol met potentieel. Met een nadrukkelijkere aanwezigheid geloven wij in de toekomst van Ajax’ ontwikkeling in deze regio.'

De regio Azië-Pacific noemt Ajax een regio met veel potentie die zich razendsnel ontwikkelt. Bovendien ziet men er een sleutelmarkt in voor Ajax. Ajax heeft in die regio bovendien drie voetbalpartners: Guangzhou R&F, Sagan Tosu (Japan) en Sydney FC.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mikee
PSV heeft in Eindhovens meest oostelijke wijk inmiddels ook met veel bombarie een nieuw kantoor geopend.
0 0
Sterspeler
Een open lucht kantoor, daar ze nooit grond en een plafond in bezit willen hebben.
0 0
Toeschouwer
Wat een nieuws . hahahaha
Ga volgende week ook een snacbar openen.
0 0
Nijmegenaar
Dat zou pas een droomstage zijn voor internationaal-geörienteerde studenten!
0 0
mgtow
Zolang we maar geen Chinese Lamprou aanschaffen. Chinese Messi's en vrachtladingen geld geen bezwaar.
1 0
DaarHoordenZijEngelenZingen
Prima allemaal. Een manier om uiteindelijk commercieel meer geld te vangen in Azië zodat we meer geld te besteden hebben aan de spelers op het veld.
4 0
ajaxdordtt
Goed vool de leclame en commelcie.
7 -18
AFCAsphere
Is dit echt humor voor jou? Jeetje... doet me een beetje denken aan mensen die zo’n heel overdreven Surinaams accent opzetten omdat ze denken dat dat nog steeds grappig is.
0 0
PowNed
**grinnikt**
1 -2